Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1358
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#27181 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 12:34 PM

Si nu ung vasul?? nu se lipeste??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#27182 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 08 February 2013 - 12:35 PM

Ba unge-l, scuze, am uitat. Eu il ung cu unt. Oricum colturile care se rumenesc mai tare se mai prind de tava
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#27183 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 February 2013 - 12:35 PM

Aha buna idee,o sa le fac si eu si sarata cu paine veche! :biggrin:

Izuk am retinut si varianta ta si cu smantana,bun-bun,vazusem la tv. paprika facuta cu pan briosh',taiat rondele painea briosha,prajita,si facut forme individuale cocote ,f. fain,cred ca si cu dulceata era,portocale...

Mama abea pe seara tarziu daca ma suna cand o veni sorica si cumnatelu' de la lucru ca pana atunci nu are de pe ce suna saracuta!

La noi ninge marunt e lapovita si cu vant ce intra in ochi si-ti ingheata fata instant ,nici nu vedeam pe unde pasesc :) si-i un intuneric..intunericios :lol:

#27184 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 February 2013 - 12:40 PM

Geany , eu am vazut reteta la Nigella , :biggrin:
Varianta sarata propusa de Alpha imi placxe , trebuie facuta neaparat.

#27185 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 08 February 2013 - 01:14 PM

Vezi postareamoatza, la 08 February 2013 - 10:17 AM, a spus:

Soferu' sa-i aduca de la McD. Iti aduc io, ho!

Pusico ce bine ca aveti sofer!
:biggrin:

#27186 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 02:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2013 - 12:05 PM, a spus:

Moatza mea draga, daca urasti atat vremea aia de Buzau, mutati-va-ti mai hacana, langa noi, ...ca nu am mai pomenit decat comerciantii de cizme de cauciuc si crampoane de ghetus sa-si doreasca asa mult ca tine, ploi, ninsori, vifornite, rapaiala, traznete, fulgere, crivat, viscol si iar ploaie, ceata si cer gri. Auzi la ea: aer curat - iarna ... ! =))

da, ma, ce razi? iarna trecuta, pe la inceput de decembrie, era o uscaciune si-un praf si-un soare...aveam depresii cand ma uitam pe geam! arata exact ca o zi de arsita dac-ar fi fost vara. si da! miroase urat daca nu-i apa sa mai spele pamantul, chit ca-i iarna sau vara.
la noi a plouat zdravan de-aseara si-i orasul mai curat, a spalat noroiul de pe strazi. iar ploaie imi doresc, da! la noi n-a fost caz de inundatii si-oricand e binevenita.
mai hacana de-atat nu ma mut, a fost cat p-aci in toamna, dar nu mai e cazul. nu iei pe mere ce dai pe pere, asa s-a pus problema.
eu visez sa ma mut in nord cand ies la pensie. da' omu' cica ce sa cautam acolo? ca nu cunoastem pe nimeni/nimic si-i greu la batranete sa fii venetic. eh, s-ajungem cu bine pana atunci!

Vezi postareaverber, la 08 February 2013 - 01:14 PM, a spus:

Pusico ce bine ca aveti sofer! :occasion15:

he, he, numai unii :director:
io prasesc in rand cu toata lumea.

#27187 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 February 2013 - 02:29 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 08 February 2013 - 12:24 PM, a spus:

Dany, daca tot iti place asa mult sa vorbesti...limbi straine, sa ti-l trimit si pe Alex sa vorbiti in italiana, ca poate asa invata mai bine! :occasion15:
Ma bucur ca te simti mai bine! Pupici!

trimite-l incoa' la practica in vacanta, daca vrea sa munceasca free si sa capete experienta, am o groaza de treaba pt el
si cand si cand plecam si la moldova, la timisoara sa vorbim si alte limbi :director:
dar sunt sigura ca invata el si singur bine, ca doar el a ales. Vrei sa-i mai trimit cate ceva de tradus, sa-si faca mana?=))

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#27188 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2013 - 02:34 PM

Vezi postareamoatza, la 08 February 2013 - 02:21 PM, a spus:

da, ma, ce razi? iarna trecuta, pe la inceput de decembrie, era o uscaciune si-un praf si-un soare...aveam depresii cand ma uitam pe geam! arata exact ca o zi de arsita dac-ar fi fost vara. si da! miroase urat daca nu-i apa sa mai spele pamantul, chit ca-i iarna sau vara.
la noi a plouat zdravan de-aseara si-i orasul mai curat, a spalat noroiul de pe strazi. iar ploaie imi doresc, da! la noi n-a fost caz de inundatii si-oricand e binevenita.
mai hacana de-atat nu ma mut, a fost cat p-aci in toamna, dar nu mai e cazul. nu iei pe mere ce dai pe pere, asa s-a pus problema.
eu visez sa ma mut in nord cand ies la pensie. da' omu' cica ce sa cautam acolo? ca nu cunoastem pe nimeni/nimic si-i greu la batranete sa fii venetic. eh, s-ajungem cu bine pana atunci!

Vezi postareaverber, la 08 February 2013 - 01:14 PM, a spus:

Pusico ce bine ca aveti sofer! :occasion15:

he, he, numai unii :director:
io prasesc in rand cu toata lumea.

ce bine ar fi sa fie soare si 10-20 de grade la noi acum, as fi in culmea fericirii! Nu rad mai, ca desigur suntem diferiti. Ma gandesc sa pleci de acolo dc nu iti place clima. poate sa te duci la fete in nord? sau in Canada, daca langa fiu-tu colea nu ai vrut sa vii!? Tu crezi ca mai vine el de la Bucuresti inapoi la Buzau? sa te vaz atunci ce o sa mai faci, nu doar sufertase. Si nu era rau sa vii incoace, ca in we, cand iti vad lista de menu, as putea sa aleg si eu ceva si sa-mi trimiti cu soferul =)) . Pe bune, in we gatesti ca la cazarma! Nu stiu daca faci si cantitati, dar diversitate pentru toata lumea estem!
Eu as pleca si azi in Sud! Cipru/Sicilia daca vreau sa raman in Europa, sau chiar mai jos, la Africani. Ador soarele, caldura, marea si urasc frigul, iarna, umezeala, ceata, ploaia, lapovita si restul de udaturi si racoreli!

prasesti, dar de ceva, ceva tot beneficiezi ;)

#27189 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 02:36 PM

Uite avantajul sa fii nascut in Bucuresti: aici aerul nu e niciodata curat de cat sunt eu pe acest pamant, e zgomot, praf cat doresti, baltile sunt nesfarsite si unele implinesc un deceniu pana le repara cineva si la 2 luni le mai repara o data, altcineva!!! Nu-mi place canicula ca se incing betoanele, poti face oul pe pervaz, nu-mi place gerul ca pocnesc tevi si se rup cabluri,nu-mi place zapada ca e un cosmar pentru circulatie si e sauna la metrou, nu-mi place ploaia care umple toate gropile din care ma stropesc nenumarati soferi care injura si ei de mama focului ca o nenorocita de ploaie blocheaza tot centrul orasului pe axa N-S si E-V!

De aia imi place mie caldura moderata, deaia vreau eu la Any, azil termic! Pentru fenomenele naturii, prefer sa ma pastrez in vacanta! La temperatura pana 35 de grade nu ma auziti ca ma plang, dar la frig cum scade sub -5 bomban ca ma ustura fata cu toate cremele! Cat despre efectul depresiv al vremii mohorate s-au scris tomuri intregi, se face terapie cu lumina, e treaba serioasa!

#27190 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 02:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 February 2013 - 02:34 PM, a spus:

Eu as pleca si azi in Sud! Cipru/Sicilia daca vreau sa raman in Europa, sau chiar mai jos, la Africani. Ador soarele, caldura, marea si urasc frigul, iarna, umezeala, ceata, ploaia, lapovita si restul de udaturi si racoreli!

stii cum se zice? ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se-ndeplineasca! ce sa faci tu, bre, la africani? oricum, cica mare parte din sudul Romaniei se indreapta catre desertificare. numa' bine iesi la pensie pana atunci, ai timp sa stai la soare...haidi bre! io vreau la umbra!

glumesc, suntem diferiti, da...

#27191 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 08 February 2013 - 02:43 PM

Doamnelor, weekend placut! Mai am 20 de minute si gata saptamana de lucru Imagine postata
Moatzo, hai la mine, ca ploua...si e aer curat... Imagine postata (azi nu ploua, inca.)
Imagine postata

#27192 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 02:44 PM

Vezi postareazerda, la 08 February 2013 - 02:36 PM, a spus:

De aia imi place mie caldura moderata,

aha, da! si sa fiu tanar, sanatos si bogat.

auzi, da' de depresii caniculare nu s-a scris deloc? ca m-apuc eu, daca-i teren virgin.

#27193 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 08 February 2013 - 02:45 PM

Vezi postareaalpha, la 08 February 2013 - 02:43 PM, a spus:

Moatzo, hai la mine, ca ploua...si e aer curat... Imagine postata (azi nu ploua, inca.)

da, ca ma bate-un gand...spre locuintele lacustre.

am un var pe-acolo, ce crezi?

#27194 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 08 February 2013 - 02:52 PM

Hai ca n-avem locuinte lacustre Imagine postata tot intre boltari si caramizi traim
Vara nu trece de 25C, iarna nu-i sub -2C, nu ne cutremuram, n-avem vulcani, e bine Imagine postata
Acu' serios, cand e senin, fie vara sau iarna, este atat de albastru cerul de nu va vine sa credeti
Imagine postata

#27195 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 February 2013 - 03:00 PM

Asa e, culori de cer si de mare ca in Irlanda, greu vezi in alte parti...de la albastru, verde pana la violet :occasion15:

#27196 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 08 February 2013 - 03:14 PM

Hi hi hi! A aterizat si strabunica =))
A fugit si sor-mea acum in pauza de masa sa o vada,nepotelul meu Andu' e in vacanta pana miercuri asa ca sta cu bunicii acasa ,tocmai bine :occasion15: de cum a vazut-o pe mama a certat-o;'' nonna coza hai combinato?! e scaduta la carta ''identica''... ;) (carta de identita=buletin) ;)
Saraca mama e pierduta total in spatiu,de la atatea emotii si oboseala ca a avut intarzaiere mare ii iese herpes si-i e o ciuda de numa,ca ea e cocheta rau si numai spune ca ,cum o sa stea ea asa?!..eii!! iaca atata paguba sa aiba ea :director:
Are si o pereche de prieteni vechi pe care trebuie sa-i viziteze acolo,cred ca o sa fie paranghelie mare sambata si duminica cu toti romanii acolo ,ca are si soramea o gramada de prieteni,fini,cumetri etc Fisier atasat  36.gif (3.84K)
Number of downloads: 0

#27197 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 February 2013 - 03:27 PM

Poate va e dor de zapada :occasion15: Au anuntat 25-30 de cm (noi lucram de acasa)...deci ninsoare nu gluma..
Fisier atasat  Iarna in Toronto.jpg (115.19K)
Fisier atasat  Iarna in toronto 2.jpg (123.71K)
A cat is a friend fur-ever !

#27198 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 08 February 2013 - 03:32 PM

Vai mama!!! Si la noi cica ninge pe la munte, aici s-a oprit!

#27199 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 February 2013 - 03:48 PM

Gianino, bine c-a ajuns.
Uma, merci , fara suparare, prefer cerul albastru si razele de soare ce au iesit la iveala, si fara omat... :occasion15:

#27200 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2013 - 03:52 PM

Vezi postareazerda, la 08 February 2013 - 02:36 PM, a spus:

De aia imi place mie caldura moderata, deaia vreau eu la Any, azil termic! Pentru fenomenele naturii, prefer sa ma pastrez in vacanta! La temperatura pana 35 de grade nu ma auziti ca ma plang, dar la frig cum scade sub -5 bomban ca ma ustura fata cu toate cremele! Cat despre efectul depresiv al vremii mohorate s-au scris tomuri intregi, se face terapie cu lumina, e treaba serioasa!

stai calma, ca nici la Any nu e moderata, am nimerit prima oara pe 4 septembrie 2011, la malul marii, era sauna umeda efectiv, peste 40 grade si o umezeala si naduf de se plangeau si ei ca asa ceva e insuportabil si era septembrie. Dar, ziceau ca nici in august nu se prea nimereste asa, deci era o exceptie. Insa e clima arida in iulie si august, anyway. Eu nu ma plang de caldura nicioadata, fie vara cat de caniculara, cel putin pana acum ... , cand oi mai imbatrani vad eu daca mai suport. Sigur pe la 25-30 tot anul ar fi ideal... Florida ... pe la Silvana!

Silvanaaaa :occasion15: draga mea, de cand nu ai mai intrat pe la noi!?!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1358
  • 1359
  • 1360
  • 1361
  • 1362
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic