La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 December 2013 - 09:20 PM
Postat 19 December 2013 - 10:26 PM
ce dulce e si fetita aia care se ascunde dupa sorcova de brad
Maya, sa-ti fie de bine relashul!
eu cand ma uit cate pregatiti ma ia capul. Eu daca fac un sfert din ce ati facut voi si tot 10% se mananca ...iar cu restul ma lupt eu ..., asa ca ...stau calma, fac ceva rapidulescu proaspat la fiecare masa si sanatate+relax! ...asta daca nu plecam cu colindul ... Ca un facut, cand gatesc doua feluri de mancare (care la noi se mananca o portie, 1 fel pe zi) ne cheama cineva pe undeva ... :sm2:la masa, la restaurant, la petrecere ...
cat despre turtele si frusecurile alea colorate, sincer, mi-ar fi mila sa le mananc ... nu mai zic sa gust din atatia coloranti si zahar...
woawww! 2ut
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 December 2013 - 10:47 PM
Oricum in concluzie: bub' e inca un timid,oricat se da el maretz acasa,o sa spuneti poate ca sunt superficiala,da' zau ca eu tare fremos' mi-l mai vad
Ehh!! a mai trecut un an,
Postat 19 December 2013 - 11:02 PM
daca ai sti ce emotii am si eu pt serbarea de sambata. Nu pot decat sa imi repet: totul va fi bine!
cum spuneam... nu toti sunt facuti sa fie artisti! si eu si tat'su suntem timizi...asa ca ... ea cu cin' sa semene ?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 December 2013 - 11:20 PM
Daniella, la 19 December 2013 - 11:02 PM, a spus:
daca ai sti ce emotii am si eu pt serbarea de sambata. Nu pot decat sa imi repet: totul va fi bine!
cum spuneam... nu toti sunt facuti sa fie artisti! si eu si tat'su suntem timizi...asa ca ... ea cu cin' sa semene ?
Stai linistita
Bea cum am vazut eu va fi o cocheta,mandra nevoie mare ,iar timidate,ioc
Postat 20 December 2013 - 06:54 AM
o zi faina si spor la treburi la doamnele care incep pregatirile.
Floricica
Fisiere atasate
-
café 1.jpg (10.56K)
Number of downloads: 0 -
mic dejun 6.jpg (8.9K)
Number of downloads: 0 -
pt dej3.jpg (31.66K)
Number of downloads: 0
Postat 20 December 2013 - 09:54 AM
Mi-s cam chiauna, am cazut din pat dupa doar 5 ore de somn. Deh.. aseara am iesit la bowling cu colegii si abia pe la 2 am ajuns acasa. Noi sa fim sanatosi!
Aaaaaa si normal ca la intoarcerea acasa, Micky ne-a luat de proaspeti si avea chef de joaca. Deh..... ea dormise 7 ore.....
Asa ca azi am binevoit sa vin mai tarziu la birou. Ma gandeam ca o fi aglomerat, ca o sa dureze mult slalomul printre masini... Iaca n-a fost cazul. E chiar liber! Si e bine, ca mai am cateva drumuri de facut (tot cu masina).
E frig (-5 grade), copacii au albit (a fost ceata serioasa ieri toata ziua si chiar si azi-noapte), dar polei nu cred ca este.
Am strans florile (iau acasa Amaryllis-ii), le-am udat pe cele care raman, am impachetat ce mai am de luat si astept sa se dea plecarea. Pana pe 6 ianuarie avem concediu. Nu-i rau!
O zi usurica va doresc, spor in toate si mult noroc in tot ce intreprindeti!
Postat 20 December 2013 - 11:08 AM
sper ca la voi sa fie mai placut timpul. e asa de cald si bine in casa, ca nu cred ca mai ies azi
si treaba mai pe sponci. sa pregatesc ceva bunut pe diseara ca vine copila in vacanta, si oleac de ordine ici si colo.
in rest o zi si un wend frumos la toti
Postat 20 December 2013 - 11:52 AM
Am vrut sa fac si turte da' mi-a cam pierit cheful,sa coc pe plita fiecare foaie etc,mai bine pun de-o baclava,ca le pun asa in straturi in tava cu nuca le coc si la sf. torn siropul in tava si gata
Postat 20 December 2013 - 11:59 AM
Eu azi: muncă, gimnastică pt cocoașă și din nou muncă. Termin la h18,recuperez fetele de la cumnată și pe la h6,30 dacă totul e bine ajungem acasă .
Casa mea e un dezastru, în general fac ordine la sfârșit de săptămână, doar că socrii mei ajung în noaptea asta sau cel târziu mâine dimineață...
Îmi vine să plâng!
Și mâine muncesc, și luni și marți și vineri dimineață....
Cred că în seara asta, dacă voi mai avea putere, mă apuc de curățenie. După aia trebuie să fac și un dulce pt cineva.
Așa că vă invidiez că puteți face ce vă dorește inimioara.
Vă pupăcesc! O zi bună!
Postat 20 December 2013 - 12:05 PM
Daca tot a mai aparut cate-o voce pe-aici, declar si eu ca inca n-am fascut nimica...maine vreau sa fac ceva fursecuri, marti papica si gata, ca doar marti suntem pe-acasa, miercuri mergem la socrii.
Geany, frumusel tare bubuletul tau, nu esti tu ca cioara, chiar e tare frumos. Cu emotii...cam asa-s si fetele mele, chiar daca-s mai mari, tot rusinoase.
Dani, am fost doar eu cu o prietena, ai mei, bietii, au ramas singurei acasa, dar s-au descurcat foarte bine ei trei...as putea sa ma mai duc.
Am o durere de cap de numa (mi-a fost frig ieri, ca am dat o tura prin oras si sufla asa de tare vantul ca aveam senzatia ca-mi ,pica urechile), mai iau un bumb si sper sa treaca.
Am reusit sa impachetez frumos cadourile, macar atata am facut si eu.
Va urez spor si o zi frumoasa!
Postat 20 December 2013 - 12:19 PM
Nu te da peste cap.Incetisor le faci pe toate.
Bia, sa-ti treaca durerea de cap.
Postat 20 December 2013 - 12:36 PM
Nu am timp sa pun poze acum ,dar revin mai pe seara .
Sar-na Stelin
Postat 20 December 2013 - 01:08 PM
Sorina, mai lasa-le si tu, vorba Stellei, te mai ajuta si socrii, ca altfel nici n-o sa te poti bucura de sarbatori si de familie, daca lucrezi pana pici lata.
Stella, sa stii ca m-a mai lastat, nu stiu daca de la pastile sau mai degraba de la gandul tau bun.
Postat 20 December 2013 - 01:09 PM
Bine ca a ajuns. sa va fie de bine. Ma bucur ca macar il ocupi pe domnul Bub , si-ti faci traba linistita
Postat 20 December 2013 - 01:41 PM
Postat 20 December 2013 - 01:41 PM
stella, la 20 December 2013 - 01:09 PM, a spus:
Bine ca a ajuns. sa va fie de bine. Ma bucur ca macar il ocupi pe domnul Bub , si-ti faci traba linistita
Daa!! pana la noi e drumul lung
Primii 2 cozo' sunt la cuptor ,asa ca-mi trag sufletul putin
Postat 20 December 2013 - 01:59 PM
Destiny, si eu abia imi astept studenta sa vina diseara acasa in vacanta, asa ca te inteleg.
Craciun fericit cu totii impreuna.
Postat 20 December 2013 - 02:23 PM
Asta e ornamentul,imi pare nespus de rau ca nu ma pricep la poze,asa ca nu stiu sa surprind ce sclipiri in toate culorile curcubeului face(in spate e casuta luminata,dar din poza nu reiese )il adorr!!!
(tot acolo in spate se vede si veioza f. frumoasa tot de Sleluta de anul trecut,functioneaza cu lumanarica ,deci e ca un sfesnic f. frumoasa,am 2)
SAM_1186.JPG (67.7K)
Cismulitele mele
SAM_1188.JPG (64.56K)
Asta e cutia, va rog sa ma credeti ca e f. adanca si foarte grea
SAM_1189.JPG (53.13K)
Si plina ochi....Aaaa!! a fost plina ochi
SAM_1190.JPG (75K)
Si cafea si cacao etc