Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1674
  • 1675
  • 1676
  • 1677
  • 1678
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33501 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 December 2013 - 09:20 PM

Hi hi! Daa! Stelin',daca ai sti care a fost bucuria lui ?! :) ,doamna dupa colindat le-a impartit colacei prospeti si buni(luati de ea),bub' e inebunit dupa aia,la toate pomenile,goleste pe toti cunoscutii,si mama tata cand merg de aia ii aduc pt. el :) (cui' o fi semanand :) ?! ca si eu dupa specialitatile de paine impletita ,si cu mac si cu susan ma dau in vant =)) )asa ca ala pt. el a facut cat toate prajiturile din lume,ca nu prea bate el cu prajiturile,doar deale mele cu blat de pandispan insiropat si crema de ciocolata,alte pampliziruri nu serveste sheful' :)

#33502 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 December 2013 - 10:26 PM

a avut cea mai faina pelerina dintre toti baietii! In rest bine ca a scapat de serbare si de acum poate sa vina mosul!
ce dulce e si fetita aia care se ascunde dupa sorcova de brad :)

Maya, sa-ti fie de bine relashul!

eu cand ma uit cate pregatiti ma ia capul. Eu daca fac un sfert din ce ati facut voi si tot 10% se mananca ...iar cu restul ma lupt eu ..., asa ca ...stau calma, fac ceva rapidulescu proaspat la fiecare masa si sanatate+relax! ...asta daca nu plecam cu colindul ... Ca un facut, cand gatesc doua feluri de mancare (care la noi se mananca o portie, 1 fel pe zi) ne cheama cineva pe undeva ... :sm2:la masa, la restaurant, la petrecere ...

cat despre turtele si frusecurile alea colorate, sincer, mi-ar fi mila sa le mananc ... nu mai zic sa gust din atatia coloranti si zahar...

woawww! 2ut :) ! as vrea sa-mi povestesti de-a fir a par! ati fost cu totii?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33503 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 10:47 PM

Daa!! si eu tare mi-am dorit o fetita :) dar la cat de zapacita sunt,si doamne-doamne,si-o fi spus ca nu e cazul :) ce ritzipitzi si coafuri palmieri?! cine stie la ce m-ar fi dus capul?! :)
Oricum in concluzie: bub' e inca un timid,oricat se da el maretz acasa,o sa spuneti poate ca sunt superficiala,da' zau ca eu tare fremos' mi-l mai vad =)) (stiti voi cum e cu cioara),iar la serbare toti au fost frumosi,dar fetitele au fost superbe :)
Ehh!! a mai trecut un an, :)

#33504 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 December 2013 - 11:02 PM

pai fremos foc si este!

daca ai sti ce emotii am si eu pt serbarea de sambata. Nu pot decat sa imi repet: totul va fi bine!:)

cum spuneam... nu toti sunt facuti sa fie artisti! si eu si tat'su suntem timizi...asa ca ... ea cu cin' sa semene ?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33505 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2013 - 11:20 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 December 2013 - 11:02 PM, a spus:

pai fremos foc si este!

daca ai sti ce emotii am si eu pt serbarea de sambata. Nu pot decat sa imi repet: totul va fi bine!:)

cum spuneam... nu toti sunt facuti sa fie artisti! si eu si tat'su suntem timizi...asa ca ... ea cu cin' sa semene ?

Stai linistita :) filmati si pozati cat China'',sa vedeti peste ani cand va v-a raspunde impertinent,tropaind si trantind usa dupa ea (in faza de adolescent rebel :) )cat veti aprecia acela poze sau crampeie de film :) toti trecem prin astea :)
Bea cum am vazut eu va fi o cocheta,mandra nevoie mare ,iar timidate,ioc =)) daca m-oi insela sa vii sa-mi dai peste nas :)

#33506 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 December 2013 - 06:54 AM

Buna dimineata. Iar "am cazut din pat" ...off si vroiam sa dorm macar pana la 7h ora mea...la 5h in picioare...
o zi faina si spor la treburi la doamnele care incep pregatirile.

Floricica :) =)) :) merci de felicitarea minunata si de urari.

Fisiere atasate

#33507 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 December 2013 - 09:54 AM

Buna dimineata!
Mi-s cam chiauna, am cazut din pat dupa doar 5 ore de somn. Deh.. aseara am iesit la bowling cu colegii si abia pe la 2 am ajuns acasa. Noi sa fim sanatosi! :biggrin:
Aaaaaa si normal ca la intoarcerea acasa, Micky ne-a luat de proaspeti si avea chef de joaca. Deh..... ea dormise 7 ore..... :snorting:
Asa ca azi am binevoit sa vin mai tarziu la birou. Ma gandeam ca o fi aglomerat, ca o sa dureze mult slalomul printre masini... Iaca n-a fost cazul. E chiar liber! Si e bine, ca mai am cateva drumuri de facut (tot cu masina).
E frig (-5 grade), copacii au albit (a fost ceata serioasa ieri toata ziua si chiar si azi-noapte), dar polei nu cred ca este.
Am strans florile (iau acasa Amaryllis-ii), le-am udat pe cele care raman, am impachetat ce mai am de luat si astept sa se dea plecarea. Pana pe 6 ianuarie avem concediu. Nu-i rau! :biggrin:
O zi usurica va doresc, spor in toate si mult noroc in tot ce intreprindeti! :thumleft:

#33508 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 11:08 AM

Am fost la fizio, si m-am intors repejor. e umezeala mare , frig, si plouuuuuuuuuuuuuuuua cu spume.

sper ca la voi sa fie mai placut timpul. e asa de cald si bine in casa, ca nu cred ca mai ies azi :thumleft:
si treaba mai pe sponci. sa pregatesc ceva bunut pe diseara ca vine copila in vacanta, si oleac de ordine ici si colo.
in rest o zi si un wend frumos la toti

#33509 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 11:52 AM

Hi hi hi! eu ma lupt cu aluatul de cozonac,o fi trebuind el framantat pana asuda grinda,da pe mine pan' la grinda, schinarea' ma anunta cand ii gata,ca ma tzane' di numa' :biggrin:
Am vrut sa fac si turte da' mi-a cam pierit cheful,sa coc pe plita fiecare foaie etc,mai bine pun de-o baclava,ca le pun asa in straturi in tava cu nuca le coc si la sf. torn siropul in tava si gata :snorting: eiii tot un fel de turte e! :thumleft:

#33510 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 20 December 2013 - 11:59 AM

Ce bine o fi de voi! Îmi da-ți voie să vă invidiez?
Eu azi: muncă, gimnastică pt cocoașă și din nou muncă. Termin la h18,recuperez fetele de la cumnată și pe la h6,30 dacă totul e bine ajungem acasă .
Casa mea e un dezastru, în general fac ordine la sfârșit de săptămână, doar că socrii mei ajung în noaptea asta sau cel târziu mâine dimineață...
Îmi vine să plâng!
Și mâine muncesc, și luni și marți și vineri dimineață....
Cred că în seara asta, dacă voi mai avea putere, mă apuc de curățenie. După aia trebuie să fac și un dulce pt cineva.
Așa că vă invidiez că puteți face ce vă dorește inimioara.
Vă pupăcesc! O zi bună!
Sorina

#33511 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 December 2013 - 12:05 PM

Buna dimineata...sau buna amiaza la han!
Daca tot a mai aparut cate-o voce pe-aici, declar si eu ca inca n-am fascut nimica...maine vreau sa fac ceva fursecuri, marti papica si gata, ca doar marti suntem pe-acasa, miercuri mergem la socrii.
Geany, frumusel tare bubuletul tau, nu esti tu ca cioara, chiar e tare frumos. Cu emotii...cam asa-s si fetele mele, chiar daca-s mai mari, tot rusinoase.
Dani, am fost doar eu cu o prietena, ai mei, bietii, au ramas singurei acasa, dar s-au descurcat foarte bine ei trei...as putea sa ma mai duc.
Am o durere de cap de numa (mi-a fost frig ieri, ca am dat o tura prin oras si sufla asa de tare vantul ca aveam senzatia ca-mi ,pica urechile), mai iau un bumb si sper sa treaca.
Am reusit sa impachetez frumos cadourile, macar atata am facut si eu.
Va urez spor si o zi frumoasa!

#33512 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 12:19 PM

Sorina, lasa fata, ca te mai ajuta si socrii.
Nu te da peste cap.Incetisor le faci pe toate.
Bia, sa-ti treaca durerea de cap.

#33513 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 12:36 PM

Ia ca am auzit eu tropaind la usa,erau renii lui Stelin :thumleft: ,eu cu mainile din cozonac,mai sa scap pachetul din brate ca era greu rau :biggrin: am primit cismulite noi (imi vin dar ma cam strang ca am laboanta labartata rau,dar sunt din piele moale si se dau pe picior,asa ca pana una alta ma tropai cu ele prin casa :biggrin: ) am mai primit un ornament frumos de cristal,momentan l-am pus langa casuta luminata tot de la Stella sa sticleasca frumos,bub' a primit lego cu masina de pompieri,tricou si o cutie de ciocolata si bomboane,numai aia cred ca ar cantari fro' 5 kg.,am mai primit martzipan,cacao,cafea,ciocolata amaruie si domnu' Geany aftershave si altele.
Nu am timp sa pun poze acum ,dar revin mai pe seara .

Sar-na Stelin :snorting: :-* ,multa sanatate si sarbatori fericite si voua!

#33514 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 20 December 2013 - 01:08 PM

Geany, sa te bucuri si sa folosesti sanatoasa tot...mosul Stella a fost pretutindeni anul asta (si nu numai), mi-e tare drag de voi toate!
Sorina, mai lasa-le si tu, vorba Stellei, te mai ajuta si socrii, ca altfel nici n-o sa te poti bucura de sarbatori si de familie, daca lucrezi pana pici lata.
Stella, sa stii ca m-a mai lastat, nu stiu daca de la pastile sau mai degraba de la gandul tau bun.

#33515 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 01:09 PM

dbl

#33516 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 01:09 PM

Offfff, lung a mai fost drumul Mosului asta pana la voi :thumleft:
Bine ca a ajuns. sa va fie de bine. Ma bucur ca macar il ocupi pe domnul Bub , si-ti faci traba linistita :snorting:

#33517 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 20 December 2013 - 01:41 PM

Buna ziua,la toata lumea.Vad ca va plangeti de vreme...haideti la Campina,sunt 14 grade celsius si un soooareee...am venit de la piata transpirata.In alta ordine de idei,am terminat curatenia,copilul a luat vacanta,am facut cumparaturile(mai e ceva de luat,dar mai aproape,atunci,gen fructe,salata...)maine sa prajituresc si eu ceva,si ma rog la Domnu' sa poata sa-mi vina si fata acasa si nu-mi mai trebuie nimic.Va pup si spor in toate sa aveti.
Prietenii advarati sunt rari

#33518 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 01:41 PM

Vezi postareastella, la 20 December 2013 - 01:09 PM, a spus:

Offfff, lung a mai fost drumul Mosului asta pana la voi :biggrin:
Bine ca a ajuns. sa va fie de bine. Ma bucur ca macar il ocupi pe domnul Bub , si-ti faci traba linistita :biggrin:

Daa!! pana la noi e drumul lung :thumleft: ,bub' e f. ocupat,a dat iama si in dulciuri.

Primii 2 cozo' sunt la cuptor ,asa ca-mi trag sufletul putin :snorting:

#33519 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 01:59 PM

Gianinoooooooooooo, atentioneaza Bub-ul ca dulciurile sunt pentru toti, nu doar pentru el :thumleft:
Destiny, si eu abia imi astept studenta sa vina diseara acasa in vacanta, asa ca te inteleg.
Craciun fericit cu totii impreuna.

#33520 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 02:23 PM

Ia ca ,cozonacii sunt in cuptor asa ca m-am pus pe pozat

Asta e ornamentul,imi pare nespus de rau ca nu ma pricep la poze,asa ca nu stiu sa surprind ce sclipiri in toate culorile curcubeului face(in spate e casuta luminata,dar din poza nu reiese )il adorr!!! :-*
(tot acolo in spate se vede si veioza f. frumoasa tot de Sleluta de anul trecut,functioneaza cu lumanarica ,deci e ca un sfesnic f. frumoasa,am 2)

Fisier atasat  SAM_1186.JPG (67.7K)
Number of downloads: 0

Cismulitele mele :biggrin:

Fisier atasat  SAM_1188.JPG (64.56K)

Asta e cutia, va rog sa ma credeti ca e f. adanca si foarte grea

Fisier atasat  SAM_1189.JPG (53.13K)

Si plina ochi....Aaaa!! a fost plina ochi :thumleft: :snorting:

Fisier atasat  SAM_1190.JPG (75K)

Si cafea si cacao etc