Ioana, la 12 January 2014 - 02:06 PM, a spus:
Sorina,las tot raul spre bine.nu-i placut ca motivul odihnei tale sa fie accidentul, dar viata zic eu ne atentioneaza cumva zic eu atunci cand tb . facut o pauza.
Eu m-am trezit devreme, uitat la filme pana s-a trezit al meu.Luat md-ul la "pat"-canapea.e bine sa fi rasfatat,da nu-i de mine statul.
Maine ma duc la schimbat bandaj, sa vedem ce spune dr. pe mai departe.urasc sa nu fac nimic, sa nu pot face mai nimic.abia reusesc sa ma spal singura pe fata si dinti.diseara v-a tb al meu sa ma spele in cada, sunt nespalata de miercuri

la noi e soare,parca as iesi putin.
o duminica frumoasa va doresc.
Ooo, Ioana, ce romantic! Ia mai lasa-te si tu rasfatata, ca tot ii dam sfatul asta Sorinei.
Sorinusha, las-asa, fata, mai cu pauza, mai lentuc, doara nu dau turcii. Bine ca are cine sa te ajute.
Nici mie nu-mi vine sa stau, dar...si eu voi fi o rasfatata.10 zile stau in spital, dar o luna nu voi putea pune piciorul in pamant, si nici pe scaun la calculator. Asa ca o luna, cel putin, astept vesti telefonic de la voi, dar din februarie.
Va pup.Maine dimineata la 7 plec! Voi suna si va voi transmite vesti pana voi avea voie la calculator.