Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33921 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 January 2014 - 02:33 PM

Vezi postareaIoana, la 12 January 2014 - 02:06 PM, a spus:

Neata la pranz.

Sorina,las tot raul spre bine.nu-i placut ca motivul odihnei tale sa fie accidentul, dar viata zic eu ne atentioneaza cumva zic eu atunci cand tb . facut o pauza.

Eu m-am trezit devreme, uitat la filme pana s-a trezit al meu.Luat md-ul la "pat"-canapea.e bine sa fi rasfatat,da nu-i de mine statul.

Maine ma duc la schimbat bandaj, sa vedem ce spune dr. pe mai departe.urasc sa nu fac nimic, sa nu pot face mai nimic.abia reusesc sa ma spal singura pe fata si dinti.diseara v-a tb al meu sa ma spele in cada, sunt nespalata de miercuri :unsure:

la noi e soare,parca as iesi putin.

o duminica frumoasa va doresc.

Ooo, Ioana, ce romantic! Ia mai lasa-te si tu rasfatata, ca tot ii dam sfatul asta Sorinei.
Sorinusha, las-asa, fata, mai cu pauza, mai lentuc, doara nu dau turcii. Bine ca are cine sa te ajute.
Nici mie nu-mi vine sa stau, dar...si eu voi fi o rasfatata.10 zile stau in spital, dar o luna nu voi putea pune piciorul in pamant, si nici pe scaun la calculator. Asa ca o luna, cel putin, astept vesti telefonic de la voi, dar din februarie.
Va pup.Maine dimineata la 7 plec! Voi suna si va voi transmite vesti pana voi avea voie la calculator.Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33922 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 12 January 2014 - 02:41 PM

Zozo, iubire, mult mult noroc! Așteptăm vești bune!

Și la faza cu romanticul pe mine m-ai pierdut pe drum, bre. Poate la Ioana durerile să nu mai fie așa puternice, ceea ce îi și doresc, și așa să fie loc și de ceva romanticism.
M-ai amuzat, ceea ce e un lucru bun. Mulțumesc!
Sorina

#33923 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 January 2014 - 03:06 PM

Ehee Carmen si mie imi e dor sa-mi bag mainile prin bucatarie,da inca nu stiu cand.

Zozo romantism pe naiba :unsure:

Sorina, din fericire dureri n-am,mai simt ca niste intepaturi in palma,cred ca in zona unde e taietura.abia maine am sa vad unde m-a taiat.si degetul mare e putin amortzit,dar din cauza bandajului si el si restul inca unflate.dar vestea buna e ca atunci cand intind degetele nu mi se mai fac caus.in ultimile luni numai 50% mai puteam deschide mana.

am incercat aseara cu niste spirt sa curat iodul de pe degete si brat ,nu se duce si pace :105: .

Zozo tinem pumnii.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#33924 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 04:24 PM

Bun așa, Ioana! Ești pe drumul cel bun!
Iodul, stai liniștită, dispare în timp.
Sorina

#33925 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 12 January 2014 - 05:01 PM

Ioana,Sorina..sanatate maxima!
Zozule mic iti tinem pumnii....eu cred ca pe miercuri est i deja in salon!
Curaj la toate fetele frumoase!

#33926 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 January 2014 - 05:24 PM

Vezi postareaverber, la 12 January 2014 - 05:01 PM, a spus:

Ioana,Sorina..sanatate maxima!
Zozule mic iti tinem pumnii....eu cred ca pe miercuri est i deja in salon!
Curaj la toate fetele frumoase!

Poi voi fi, Verberuca.Miercuri ma opereaza si dureaza 45 de minute.La Terapie Intensiva cica doar vreo 4 ore, dar nu stiu la ce ora ma opereaza miercuri.
Imagine postata
Va pup si fug sa termin bagajele.Nu ma prea dau dusa de langa voi, dar...Gata, nu mai plang! Va pup, sa ne auzim sanatoase!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33927 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 January 2014 - 06:05 PM

Sanatate la toata lumea. Zoazo, pumnii stransi. Ioana si Sorina, refacere grabnica si muuuuuulta hodina.
pup tulemond

#33928 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,539
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 January 2014 - 08:18 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 11 January 2014 - 11:29 AM, a spus:

Cineva, ori sus ori jos, a hotărât că Sorina trebuie oprită. Am înțeles mesajul. Stau cuminte.

Da' nu asta era modul in care trebuiai oprita. Of ce sperietura ati tras :unsure:
Stai linistita si vindeca-te bine, o sa se descurce toti doar cu indicatiile pe care le dai :105:
TE ROG sa stai si gata. Stai aici pe forum, citeste, planifica fa ce vrei tu dar "nemiscata" :hug:

#33929 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 09:01 PM

Adriana, să știi că mi-e tare greu. Încerc. De fapt nu prea am altă posibilitate.
În seara asta am început să am un pic de mobilitate. Cel puțin văd că reușesc să mă ridic singură. Sper să mă țină minunea și mâine.
Mi-ar place măcar să dau roată casei. Azi am reușit să ajung până la ușă la intrare și am respirat un pic de soare.
A fost bine!
În seara asta soțul a ajutat fetele cu băița și uscatul părului. Fără probleme!
Mai rămâne să vedem cum mă va spăla pe mine. Sunt tare curioasă cum vom face...
Sorina

#33930 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 12 January 2014 - 09:11 PM

Sorina, bine ca esti vie! Cum zicea si Zozo, e-al doilea accident.
Lumea se-nvarte oricum, dar sa patesti tu asa ceva? Chiar c-ai avut noroc. Eu ma mir ca ti-a dat drumul din spital, deci n-ai stat nicio noapte? Tu stii mai bine, dar poate ca daca te tineau ti-ar mai fi facut ceva investigatii.
M-ai impresionat cand ai scris ca plangi (pe-ascuns)...te inteleg, stiu cum e sa vrei sa nu-i sperii pe ceilalti :105:
Te pup si te-mbratisez (usor). Fa-te bine si gandeste-te de-acum incolo si la tine.

Ioana, refacere rapida! Cate probleme mai sunt pe lumea asta! cat ai repaus?

Zozorica, tu te pregatesti sa te faci caprioara! Sa nu-ti fie frica! Pai pe langa ce dureri ai tu acum...doar ca-i recuperarea mai grea. Iti tin pumnii, sa fie bine!

Si sa stiti ca si eu patzii una cam urata azi. Mi s-a spart chiuveta din baia mica - paguba-n ciuperci, nu-mi pasa! A scos-o omul si eu m-am gandit sa fac un pic de curatenie sub ea, ca-i cam stramt locul acolo si-am zis sa profit de lipsa ei. Zor-nevoie, am alunecat pe gresie, am cazut in genunchi, am vrut sa ma sprijin in mana si pur si simplu nu stiu in ce mi-am taiat toata palma dreapta, iar cu ochiul stang m-am oprit in dopul ascutit al unei doze de detergent. Asa ca am sub spranceana o zgaiba destul de vizibila si toata pleoapa superioara, partea dinspre nas e vanata :unsure: Cum naiba ma duc eu maine la birou? De durut, nu prea ma doare, doar cand ating arcada in dreptul zgaibei. In plus ma ustura palma, mai ales la apa calda. Of!
Partea buna e ca am chiuveta noua/nu ma ninge, nu ma ploua! pam-pam!

Zile mai bune s-avem!

#33931 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 12 January 2014 - 09:19 PM

Sorina, cred ca sotul tau va fi un suplinitor excelent si poate dupa aceasta experienta nefasta va avea posibilitatea sa-ti castige increderea. Cred ca si pe fete si pe tine te va ingriji in cele mai bune conditii, ca de aia te-ai maritat cu el ca e un om capabil sa faca orice si poate doar acum are posibilitatea sa ia comanda si sa isi arate si competenta si partea gentila spalandu-te cu buretele, ca doar nu ti-o fi rusine... Tu ia-ti un respiro si lasa-i si pe cei din jur sa demonstreze cat mult te iubesc. Stiu, teoria e una, practica si obisnuinta sunt altele iar eu iti doresc recuperare usoara si rapida. Si imi permit un sfat..un bun sef e cel care e capabil sa delege, sa ii lase pe cei din jur sa demonstreze capacitatile lor. Ai 3 membri maturi in familie..sotul, socrii si cumnata...bucura-te de ei.
Sanatate multa, multa!

Ioana, asa de scumpa esti in pijamalute ca te-as tine asa tot weekendul :)Foarte dulce si comoda :105: Recuperare usoara!

Asta cu spalatul nu e o chestie asa de dificila, depinde doar de voi sa va lasati ingrijite. Eu am avut 2 saptamani in care nu am putu folosi mainile si fostul meu sot, iubit pe vremea aia, ma baga in dush, ma spala peste tot, si parul mi-l spala (chestie complicate cu balsamurile) si ma mai dadea si cu crema ...Ba mi se pare ca m-o dat si cu oja :hug:) Nu vad nici o tragedie, nici o drama in asta, e chiar amuzant sau in faptul ca mancati pizza sau prelucrate cateva zile. Sa fiti voi sanatoase!

Zozo, fii barbata,caprioaro, te iubim si ne gandim la tine! Sa-ti tii telefonul incarcat :)

Va imbratisez mult si sa auzim numai de bine!

Edit, scuze..Mozulici, pai tu chiat te pregatesti intens pentru combat..adica tu chiar asa iei in serios gymul ala de iti faci si cicatrici sa te incadrezi in peisaj? Maine te duci imbracata in ninja sau Rambo la munca si alaora care comenteaza le arati pozele de la panoul de onoare de la gym.
Ps - ma roade invidia pe tonusul tau muscular, dar cum nu suport rosaturile te iau ca exemplu ca e mai comod :unsure:
The more I see, the less I know.

#33932 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 11:37 PM

Of, măi Moatzo, numai belele. Fii atentă, că divanului e deja ocupat de mine și de Ioana. Zozo e pe lista de așteptare, așa că încearcă să fii cuminte că nu avem loc.
Ai grijă de tine! Las-o naibii de frumusețe, bine că ochiul e întreg. Mâna reușești să o folosești?
Să stai atentă!

De investigat m-au investigat vreo 3 ore. Bine, pt mine totul a trecut cam într-un sfert de oră. Am fost conștientă puține momente. Cu siguranță am fost sedată.
M-au iradiat bine de tot, așa mi-au găsit oasele rupte.
Țeasta mi-au băgat-o la tomograf și au concluzionat că nu sunt probleme.
Așa că ei mi-au zis că dacă vreau pot pleca acasă. Nu eram de rămas, dar dacă vroiam ei mă internau peste noapte.
Am refuzat oferta. Prefer să stau acasă la mine. Și acum consider că am făcut bine., chiar dacă mătușa mea nu e de acord.
Oricum mi-au zis (chiar dacă nu era nevoie) să vin imediat la spital dacă apare ceva în plus.
Spre norocul meu nu a fost cazul.
Mai bine așa, acasă la mine lângă familia mea.
Până la urmă am avut un noroc chior. Azi m-a sunat o prietenă care a citit în ziar de mine. Habar n-aveam! Cică i-aș fi spart parbrizul cu capul. Cine știe? Oricum poliția știe, așa că mâine îi voi suna.

Floricico, eu sunt mai mult un dictator... glumesc, dar mi-e tare greu.
A trecut cu bine și ziua de azi. Am făcut și băiță. Sunt curată, miros frumos dar sunt plină de vânătăi.
Am ajuns la o concluzie : nu-mi place de nici o culoare să fiu incapabilă.
Dar e plăcut să ai pe cineva lângă tine care să-ți dea o mână de ajutor. Toți sunt drăguți.
Sorina

#33933 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 11:39 PM

Motzulino, vezi ca nu e bine sa faci prea mult menaj, ca strica.
Sanatate, si oricum te duci maine la luru, important e sa tesimti tu bine...restul...nu conteaza.

#33934 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 12 January 2014 - 11:42 PM

Ioana, Sorina - insanatosire grabnica va doresc! Sa avetzi grija de voi, fetelor!

#33935 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 January 2014 - 01:17 AM

Of, of mai fetelor! Asta a fost weekendul cu belele. Multa, multa sanatate si aveti grija de voi!

#33936 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2014 - 01:30 AM

Vă mulțumesc, fetelor! Noapte bună!
Sorina

#33937 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 January 2014 - 02:07 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 12 January 2014 - 11:37 PM, a spus:

Floricico, eu sunt mai mult un dictator... glumesc, dar mi-e tare greu.
A trecut cu bine și ziua de azi. Am făcut și băiță. Sunt curată, miros frumos dar sunt plină de vânătăi.
Am ajuns la o concluzie : nu-mi place de nici o culoare să fiu incapabilă.
Dar e plăcut să ai pe cineva lângă tine care să-ți dea o mână de ajutor. Toți sunt drăguți.

Ei, vezi ca se poate sa ii lasi si pe ceilalti sa iti arate ca sunt draguti? Si nu esti incapabila, ai gura mare, ai suflet, nu esti o leguma. Tu cred ca esti mai degraba o Isaura, nu un dictator..Ia zi, acum cand stai si ai timp, nu ti se pare ca e praf prin casa, nu-ti vine sa te ridici si sa-l stergi sau sa pui cate ceva "la locul lui" ? Pai asa face un dictator? Ti-as trimite un clopotel sa il ai langa pat si sa-i clopotaiesti pe cei din casa :bounce: No, vezi ca is niste filme tare faine : Last Vegas si August Osage County cate ti-ar place, sunt carti faine, documentare, emisiuni culinare, o inceput the Taste, n-ai cum sa te plictisesti
...Ia fetele, sotul si pe socri in pat cu tine si petreceti ceva quality time impreuna

#33938 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 13 January 2014 - 04:02 AM

Tot eu, m-am trezit cu chef de duca si jale si amar, eu n-am avut Craciun (adica am avut cu sinistratii la mine si o fost fain) dar n-am fost libera de la munca, n-am avut revelion asa ca mi-am lasat buna cugetare de-o parte si am comandat 2 bilete de avion la New York la Roosevelt de vineri pana duminica. Am bani dar astia trebuiau sa fie o rezerva, deci economii, am ramas in fundul gol dar sa ma ia naiba daca pot sa stau acasa..deci New York, baby! Bine, noi mancam pe strada si ne luam bauturi in camera ca ma duc cu prietena mea, e mai ieftin in 2 si am luat-o fortat, imi plateste ea cand are bani ca si aia e tot o saraca, dar avem unde casca gura si dormim in puf de lux :bounce:

Perle am...harti ne mai trebuie :bounce:

http://www.theroosev...aspx?pg=gallery

#33939 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 13 January 2014 - 05:52 AM

La multi ani pe noul an!
Of ce de necazuri sunt! Sorina, Ioana, Zoazorel si Moatza refacere rapida va doresc!
Floricica sa te bucuri de weekend si pune poza sa ne bucuram si noi!

Noi ne-am intors din concediu de 2 zile si speram sa scapam de caldurile mari de la inceput de an dar n-a fost sa fie! Cat am fost plecati au fost 20- 22 de grade saptamana asta aproape in fiecare zi 40!!!

#33940 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 13 January 2014 - 08:01 AM

Buna dimineata; Fetele (Sorina, Ioana; Zoaza, Moatza)?? noutati ceva?
Pusha, cum esti cu ochiul si mana?
Eu m-am trezit cu noaptea-n cap. aseara am fost la o sindrofie , surprise party de aniversare a nei prietene
m-am culcat destul de tarziu, si ca sa compensez, m-am trezit cu noaptea-n cap...dar deh , mister fiocco a haladuit toata noaptea afara....
asa ca musai sa ma duc sa-l chem in casa la caldurica.
O zi si o saptamana blanda la toata lumea.Pup tulemond

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1695
  • 1696
  • 1697
  • 1698
  • 1699
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou