Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2023
  • 2024
  • 2025
  • 2026
  • 2027
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40481 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 06 October 2017 - 10:38 PM

super idei, să văd acum unde și ce găsesc, că nu am decât mâine de mers la cumparaturi

#40482 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 October 2017 - 10:45 PM

Vezi postareaDexter, la 06 October 2017 - 10:38 PM, a spus:

super idei, să văd acum unde și ce găsesc, că nu am decât mâine de mers la cumparaturi

Ma bucur Dex' daca te-am inspirat,sper sa gasesti lucruri frumoase...sunt curioasa si eu,sper sa vii sa ne povestesti cum a fost :D

Oare ce o face doamna mea?! maine o sun din nou :(

P.S de P.s :) ceasurile alea electronice de le-am pus in poza,sunt. f.f.f practice mai ales noaptea ca vezi mereu ce ora e,eu am si in dormitor si in sufragerie ,si au si radio,si se gasesc peste tot de cumparat,pe la electronice...poate ii ajuta...mi-am luat ca tot la doamna in Italia aveam si m-am obisnuit cu ele nu mai pot fara...hi hi hi

#40483 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 06 October 2017 - 10:45 PM

Ideea cu esarfa si cu brosa mi se pare excelenta.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40484 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,527
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 October 2017 - 11:07 PM

Vezi postareaDexter, la 06 October 2017 - 10:22 PM, a spus:

și ceasul, mă gîndesc la unul care proiecteaza ora pe tavan, de o vezi și noaptea

din experienta proprie cu ceasuri dintr-astea si cu cei de peste 80 de ani nu te sfatuiesc sa il iei pe ala care proiecteaza pentru ca e mai delicat, daca il atingi nu mai proiecteaza, sau cel putin cel pe care l-am luat noi proiecta doar daca il atingeai, e mult mai practic cel normal pentru ca se vede f bine si noaptea si daca are probleme sa se miste il pui intr-un punct in care sa-l poata vedea cum deschide ochii
de ex mama nu-l tine pe noptiera ci pe o mobila cu sertare care sta aproape in fata patului linga televizor, il vede din acea pozitie mereu si se vede bine si ziua si noaptea
sunt si cu lumina rosie si verde, de ex lui Stefano ala cu lumina rosie nu-i place, il prefera pe cel cu verde, mie mi-e indiferent
eu il aveam de pe vremea cind stateam la Bucuresti acum peste 20 de ani si aici il am peste tot, pe fiecare noptiera in fiecare camera de dormit, la munte, oriunde :D

apoi batrinilor si mai ales femeilor le e mereu frig, mai ales daca stau mult timp pe scaun, fotoliu, sezlong sau ce o fi, asa ca as vedea mult mai util ori un sal de pus pe umeri ori un plaid de pus pe genunchi :)

#40485 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2017 - 11:17 PM

Confirm intru totul cu ceasurile :D in Italia aveam cu lumina verde si ma obisnuisem cu alea,acasa domnu' Geany la insistentele mele a luat unul in dormitor dar cu lumina rosie (nu mai stiu de ce a luat cu lumina rosie,ca nu o fi gasit altfel atunci ,sau nu mai stiu motivul :( )cert e ca ne-am obisnuit si a luat si in sufragerie tot cu lumina rosie ,acum nu mai putem fara ele :( acum cand plecam undeva scoatem totul din priza,cand ne intoarcem primul lucru pe care il facem,deschidem geamurile ca sa aerisim,si bagam totul in prize si reglam ora exacta la ceasuri :)

#40486 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 October 2017 - 11:22 PM

eu numai în dormitor am 3 ceasuri, cu radio, cu proiecție și unul cu stație meteo wireless Imagine postata ăla e multicolor dar se poate ajusta luminozitatea. partea nasoală e ca fiecare se setează altfel, mi-e groază cînd se schimbă ora și trebuie să le mut pe toate

#40487 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 07 October 2017 - 05:34 PM

cel cu statia meteo il termina si pe Stefano de cite ori se schimba ora pentru ca se schimba singur doar ca nu imediat, trece mereu cred cam o zi pina se regleaza iar

#40488 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 October 2017 - 06:14 PM

șalul și camea nu au fost de găsit, așa că pînă la urmă am luat un pulover foarte moale de cașmir, deschis în față și am asortat o băscuță cu o broșă de strasuri in frunte. reacțiile nu le știu că nu a deschis cadourile la serbare.

doamna purta o diademă strălucitoare pe cap și era fericită ca o fetișcană, i se vedea in ochi. cînd a apărut, o nepoată, care e cântăreață profesionistă a cântat Mamma nu a fost un ochi uscat in toată adunarea, am lăcrămat pentru toate mamele, bunicile și cei dragi care nu au apucat asemenea sărbătoare.
și-am incălecat pe-o șa și vă mulțumesc de idei.

Mamma

#40489 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 October 2017 - 06:50 PM

Vezi postareaDexter, la 09 October 2017 - 06:14 PM, a spus:

șalul și camea nu au fost de găsit, așa că pînă la urmă am luat un pulover foarte moale de cașmir, deschis în față și am asortat o băscuță cu o broșă de strasuri in frunte. reacțiile nu le știu că nu a deschis cadourile la serbare.

doamna purta o diademă strălucitoare pe cap și era fericită ca o fetișcană, i se vedea in ochi. cînd a apărut, o nepoată, care e cântăreață profesionistă a cântat Mamma nu a fost un ochi uscat in toată adunarea, am lăcrămat pentru toate mamele, bunicile și cei dragi care nu au apucat asemenea sărbătoare.
și-am incălecat pe-o șa și vă mulțumesc de idei.

Mamma

Minunat Dex'! :D Parca o si vad pe doamna ta cu diadema stralucitoare pe cap :) La multi ani,multa sanatate :( :(

Doamna mea din pacate tot nu raspunde :( macar fata din casa,daca era doamna in spital,tot trebuia sa fie,chiar daca ar fi fost pe la ea pe la spital ,ca fata acolo locuia...deci nu stiu ce sa mai spun,ce sa mai cred.. :(

P.S Acum am inchis telefonul,mi-a raspuns fata,din pacate temerile mele s-au adeverit,doamna mea si-a rupt de data asta femurul drept(ca-l avusese rupt mai demult pe cel stang) din cauza osteoporozei,si nu e bine deloc ca a facut dupa operatie si o embolie pulmonara(dupa operatie a vrut sa se ridice cat mai repede,ca asa e ea nu sta cum nu sta apa),acum e greu tare pt, ea saracuta tintuita pe un pat de spital..

#40490 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 12 October 2017 - 09:23 AM

Vezi postareaGeany, la 09 October 2017 - 06:50 PM, a spus:

P.S Acum am inchis telefonul,mi-a raspuns fata,din pacate temerile mele s-au adeverit,doamna mea si-a rupt de data asta femurul drept(ca-l avusese rupt mai demult pe cel stang) din cauza osteoporozei,si nu e bine deloc ca a facut dupa operatie si o embolie pulmonara(dupa operatie a vrut sa se ridice cat mai repede,ca asa e ea nu sta cum nu sta apa),acum e greu tare pt, ea saracuta tintuita pe un pat de spital..

Of, mai Geany! Multa sanatate-i doresc doamnei tale! Sa-si revina si sa se refaca cat mai repede, ca mai are treaba pe-aici!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40491 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 October 2017 - 10:17 AM

Vezi postareazoazorel, la 12 October 2017 - 09:23 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 09 October 2017 - 06:50 PM, a spus:

Of, mai Geany! Multa sanatate-i doresc doamnei tale! Sa-si revina si sa se refaca cat mai repede, ca mai are treaba pe-aici!

Merci mult Zuzule' :D ,azi urma sa se externeze ,dar nu vrea inca acasa,vrea la o clinica privata sa faca fizioterapie si recuperare,medicii nu-i spun ei in fata ii spun fetei care are grija de ea,ca e un efort degeaba si bani cheltuiti degeaba ca ,de mers nu va mai merge :) mi se rupe sufletul de mila ei!

#40492 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 13 October 2017 - 03:49 PM

Ce idei faine de cadouri pt doamna ta, Dexter!

Nu ma inspirati si pe mine pentru un cadou care tre buie sa i-l ofer unei doamne care se va pensiona la sfarsitul anului? Orice idee e binevenita.
Sunt in cautari, stiu ca ii place sa citeasca, ii plac animalele (cainii, in special), calatoreste mult, si nu se da in laturi de la o masa buna "stropita" cu un vin bun.

Geany, multa sanatate doamnei tale.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#40493 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 October 2017 - 05:24 PM

Daca ii place sa citeasca si sa calatoreasca si daca e dispusa sa invete sa-l foloseasca, un kindle sau similar, asa in pauzele din calatorii poate citi fara sa care kg de carti dupa ea.

#40494 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2017 - 05:36 PM

Vezi postareamilena, la 13 October 2017 - 03:49 PM, a spus:

Ce idei faine de cadouri pt doamna ta, Dexter!

Nu ma inspirati si pe mine pentru un cadou care tre buie sa i-l ofer unei doamne care se va pensiona la sfarsitul anului? Orice idee e binevenita.
Sunt in cautari, stiu ca ii place sa citeasca, ii plac animalele (cainii, in special), calatoreste mult, si nu se da in laturi de la o masa buna "stropita" cu un vin bun.

Geany, multa sanatate doamnei tale.

Paii e doamna asa ca e mai usor,poti sa-i oferi o bijuterie,daca-i place sa citeasca oferai o carte buna,daca tot se pensioneaza si are timp si daca-i place ,poate fi si o carte de bucate sau de deserturi daca-i plac,un semn de carte,poti sa il si personalizezi daca vrei,o esarfa,un parfum,sau alte cosmetice,un cos cu tot felul de bunatati incluziv o sticla de vin bun,o felicitare,dulciuri,flori sau o planta in ghiveci,ceva pt. casa gen un tablouas,o rama de fotografii mai eleganta,un albun foto etc...mai bine te duci la cumparaturi si cu siguranta te vei hotara in functie de ceea ce gasesti,vei sti ce i se potriveste...

#40495 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 13 October 2017 - 06:21 PM

Multumesc fetelor. Are kobo, si ipad, si mai stiu eu ce, ca e buna cu electronicele :) .

Dar cum citeste cu placere si carti, nu doar in format electronic, imi place ideea de semn de carte personalizat (Geany :)) . Vad eu cum completez cadoul, ma pun pe shopping-uit
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#40496 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2017 - 06:37 PM

Cu placere Mili,succes la cumparaturi,cu siguranta vei gasi ceva frumos ca ai f. multe optiuni,felicitari doamnei pt. pensionare :)

#40497 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2017 - 10:02 PM

Geany, sănătate Doamnei

Milena, eu i-aș lua o undiță sau alte scule pentru un sport nou de care s-ar putea apuca la pensie, rachetă de tenis, costum e alergat/fitness, fitbit, din astea.

#40498 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2017 - 10:06 PM

Multumesc mult de urari si Dex si Mili',inseamna f. mult pt. mine..sincer..stiu ca nu e mama ,nu e tata,dar la noi 2 fu dragoste cu nabadai,apoi a devenit cea mai buna prietena,apoi ca o bunica :) ...acum ma si tem sa mai sun,ca are doar numar de fix,si fata care e in casa mai mult cu ea la clinica si cand vine seara rupta o suna o mie de telefoane ,asa ca ma simt cam asa ca ultima roata la caruta,o sa mai incerc acum sambata sau duminica seara ,fara sa o retin prea mult :)

#40499 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2017 - 01:10 PM

Nu ma mai duc la dulciuri ca stric fatza' forumului arta culinara :) poate va atrag aici la han la o placinta calda cu mere :) ...foi cumparate,mere la reducere/oferta :) ca de obicei taieturi fierbinti si smotocite ca hunii mei nu au rabdare :)

Fisier atasat  SAM_6055.JPG (51.93K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_6058.JPG (65.34K)

Fisier atasat  SAM_6059.JPG (57.71K)

Cumparai tot ce trebuie pt. muraciuni'(gogo' si verzi si parguite,pepenasi 15 la numar,castraveciori,cam putini ca ie' scumpi',legume si alte alea sa pun ,maine dimi' ...am show 'televizat cu domnu' Geany'...''nu sa' pune ashea..ie' alfel' ''...fa straturi etc....auuu !!viata mea,sper sa trec de ziua de maine ca ie' grele' :) )

#40500 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 17 October 2017 - 01:22 PM

Uoofff, de cand abia astept sa gasesc si eu mere pentru o placinta, pentru trandafiri, pentru prajitura...Imagine postata
Dar la 3 lei /kg niste alea cat gogonelele, parc-as mai astepta! Si vine draga de Geany si-mi da cu 7 pe taiere! Neah, in we tre sa cat mere, ca nu se mai poate!Imagine postataImagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2023
  • 2024
  • 2025
  • 2026
  • 2027
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul