@ Adri:
Ce faina e pagina, mersi mult!
Asadar, in principiu, cum traieste lumea la tara, ori , mai bine zis, in societatile agrare;
slow food este practic o imagine moderna - pe care o salut! - care i s-a dat economiei de subzistenta (termen de specialitate geografic si foarte depreciativ, care desemneaza in special modul de trai si aprovizionare a societatilor foste comuniste, ori a celor inca tribale ori a celor extrem de conservatoare, gen Amish, dar in principal face referire la societatile sarace ).
Acum se schimba treaba, perceptul sustenabilitatii respectand laturile triunghiului sustenabilitatii, cea economica, cea ecologica si cea sociala, incepe sa aiba din ce in ce mai mare insemnatate. Asta e de bine.
Nu stiam ca pe baza asta s-a pus fundamentul curentului gastronomic slow food. Mersi de info! Daca aveti ocazia si iubiti natura si "la tara" noastra, romaneasca, chiar va recomand sa mergeti la Astra, in Sibiu. Este atat, dar atat de placut!
@ Wowerful: Si eu am gasit zilele trecute abia pagina - un blog, de fapt- , e doar pe germana, se pare insa ca ar exista injectiile cu leptina deja in Germania si ... habar nu aveam!, spray, pastilute etc.
https://www.abnehmen...hormon-leptin/#
Cica injectiile sunt scumpe, e destul de controversata metoda, o sa incerc sa traduc informatiile principale cand am timp.
Mai intai sa citesc eu in liniste si sa vad ce si cum.
Sorryyyy, NU e blog, e o pagina care se pare ca ar si vinde produsele respective, ma duc sa citesc in liniste...daca si tu ai info de pe siteurile americane, bring'em on. Cica oricum ar fi fost aprobate produsele cu leptina de catre FDA in 2018 deja. Hai cu research-ul!
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 11 June 2019 - 06:59 PM