Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2195
  • 2196
  • 2197
  • 2198
  • 2199
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#43921 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 25 November 2019 - 01:57 PM

Hey guys! Ati rezistat pana la amiaz fara ceaiuri si cafele? Naspa!

Ia, sa bem si noi ceva ca de inceput de saptamana:
Fisier atasat  b35c4a4e7d69a2eb29a6ebf7cdc0a1d2.jpg (46.55K)
Number of downloads: 0
Eu azi mai mult cu

Fisier atasat  52ea01f36a99958f4dceda4ef2d45574.jpg (18.25K)
Se pare ca cele jde zile de simtit ciudat, slabita, lata la pat, ba cu senzatie ciudata in gat, ba ameteli a izbucnit in sfarsit...o infectie la gat si urechi cat toate zilele. Asa urat nu am aratatniciodata pana acum. Asa ca am aterizat fix la doc, o tipa foarte aroganta asa, care are banet de il intoarce cu lopata, vorbim aici de detinatori de vile de la 1 milion in sus si conducatori de Porsche 4x4 nu vrajeala. Tipa mi-a displacut in ultimul timp in repetate randuri, insa mi-a dat antibioticul necesar si sper sa functioneze.

In orice caz ma gandeam azi ca, oricat de pus la punct si nou e cabinetul, oricat de dezvoltat sistemul cu asigurari medicale, etc., frate, daca te loveste boala, te loveste...singurul lucru bun e ca intri repede la doc. Ori...e bine cand te cauta medicul de familie, ca te-ai "pierdut" pe drum :D Am asistat azi la niste convorbiri telefonice in cabinet...nu isi gaseau o pacienta de 99 de ani, Frau Leonhardt, care a fost ridicata vineri de la locuinta ei de catre un serviciu ambulant si apoi decedat intr-un spital. Macar au dat de ea...99 de ani, wow! Sa se odihneasca in pace acolo unde a ajuns!

Vremea e fara ploaie azi, evrika! Cred ca din cauzsa viruso-bacilului am simtit anul asta ingrozitor de dificil tot frigul si umezeala si ceata si bleah bleah...poate ajung azi la sauna, macar sa imi intre caldura in oase...

Moataaaa, unde esti? Hai sa ne povestesti ceva de-acasa. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43922 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 25 November 2019 - 04:02 PM

Sanatate multa Lapona!Si eu cred ca tu iei multe de la copii de la scoala. Si ai mei amandoi sunt raciti cu tuse si nas infundat. Vad ca eu rezist eroic, desi azi m-am trezit cu o durere de cap de zile mari.

In teorie astazi e luni si e saptamana scurta ca avem ziua curcanului joi (Thanksgiving) si black Friday imediat dupa.In teorie vineri imi aterizeaza musafiri din Romania. Zic in teorie pentru ca am primit un telefon ciudat de la maica-mea pe la miezul noptii la ea. Cred ca s-a uitat cam mult la Antena3 si la Mircea Badea si ma scoate pe mine vinovata de ce s-a votat Imagine postata
Deci nu stiu ce sa zic. Cred ca si acum sunt in soc- nu stiu daca sa rad sau sa plang...

#43923 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 25 November 2019 - 04:21 PM

Despre rezultatul votului nu pot decît să mă bucur, pe de o parte că Dăncilă pleacă cu coada între picioare acasă (pentru că nu e doar proastă, cum crede lumea, ci o ființă extrem de periculoasă în cretinătatea ei și optica pur comunistă pe care o are), pe de alta că a ieșit Iohannis. Am renunțat să mai discut despre alegeri și politic în general cu negativiștii de profesie, care doar se plîng, negăsind nicio soluție. Am auzit replica ”n-am cu cine să votez” de mi s-a acrit, ca și lui Caragiale, probabil, de a băgat-o ca laitmotiv în teatrul lui. Nu știu cine ar fi vrut să candideze: Burebista, Avram Iancu, Papa, Iisus Hristos, Dumnezeu ? Au fost cel puțin 3 candidați dintre care aș fi fost fericită să iasă oricare: Iohannis, Paleologu, Barna. Oameni care gîndesc european-mondial, inteligenți, asertivi, culți, buni comunicatori (în ciuda ironiilor ieftine cu privire la muțenia lui Iohannis, care comunică mai bine cînd tace, decît un PSD-ist cînd vorbește), măcar cu un centimetru mai bine intenționați decît Dăncilă. Deci 3 candidați pe care ar fi fericit orice stat european să îi aibă undeva în structurile lor de conducere. Corul bocitoarelor a stat pe margine și s-a lamentat ”cu cine să votez?!”, probabil li s-a părut că e foarte interesant să discuți de la nivelul ăsta de exigență și superioritate pentru care nimeni nu e suficient de bun. Fiind fără nicio finalitate, nici măcar nu m-am mai obosit să le mai aduc argumente, era clar că nu vor nimic de la nimeni. Dacă vrei să acționezi pozitiv te implici în viața societății, te informezi, accepți discuții, ceri explicații. Dacă nu, nu.
Am încredere măcar în păstrarea unor libertăți pe perioada cînd PSD stă la el acasă. Timp de aproape 3 ani ne-au scos în stradă, ne-au amenințat cu penalizări, lipsiri de libertate, gazare, bătaie etc. pentru că ne luam libertatea de a riposta atunci cînd călcau justiția în picioare, că cineva li se opunea. Vor ca toți să fie căței care să le lingă pantofii pentru că ”le dau” ei 50 de lei la salariu, în niște funcții umflate cu pompa ca număr, să aibă și copilul lui x sau y ceva de muncă, umflate cu pompa și ca salarii, pe banii privaților care contribuie la buget. I-au mituit pe bugetari, pe asistații social și pe pensionari, pe restul i-au crucificat ca fiind niște monștri exploatatori. Urăsc libertatea personală și de cuvînt a indivizilor, urăsc educația, cultura și arta, urăsc oamenii fericiți și, în general, îi urăsc pe oameni. Iubesc doar banul, dar cu care nici măcar nu știu ce să facă, că altfel nu și-ar umfla cocurile alea în cap și nu s-ar îmbrăca ca niște țoampe. Sînt în stare să stea în pușcărie pentru niște amărîți de bani, să piardă ani din viața lor și a copiilor lor pentru cîte un metru pătrat de beton în plus la casă. Îi detest din tot sufletul! Sper să fie începutul sfîrșitului unui partid care nu a promovat decît prostirea și înapoierea unui popor, și pe care poporul, prost, l-a ținut sus prin votul ăla vîndut pe-o țuică. Și, să nu uit: #muiePSD!

#43924 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,056
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 November 2019 - 05:23 PM

Vezi postareaCarmella, la 25 November 2019 - 04:21 PM, a spus:

#muiePSD!

+1
cred ca multi inca voteaza cu persoana in loc sa voteze cu platforma politica. asa si aici, cred ca Trudeau a iesit pentru ca e baiat frumos si are freza misto, ca la politica e subtire de tot

#43925 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2019 - 05:30 PM

Vezi postareaDexter, la 25 November 2019 - 05:23 PM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 25 November 2019 - 04:21 PM, a spus:

#muiePSD!

+1
cred ca multi inca voteaza cu persoana in loc sa voteze cu platforma politica. asa si aici, cred ca Trudeau a iesit pentru ca e baiat frumos si are freza misto, ca la politica e subtire de tot

Spalarea pe creier functioneaza foarte bine. Eu mor cand aud ca e ala e mut, ca nu e roman ca aia si ca ailalta.Si cand l-au bagat pe Dragnea la zdub am auzit reactii de genul ca "Iaca, de-acum o sa va fie voua mai bine!!"
Asa si aseara " Iaca, puteti sa va intoarceti in tara ca va da Iohanis locuri de munca si case!"
Eu mor cand aud din astea! Bai tu te auzi!?!?

Dar o sa inspir adanc si o sa incerc sa stau zen.

#43926 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 25 November 2019 - 05:45 PM

Wow nu pune la suflet

Pacat ca se ajung la astfel se discutii in familie, intre prieteni...Dat fiind ca am on multime de prieteni din Romania pe FB, news feed-ul meu e plin de politica. Majoritatea sunt impotriva PSD, dar vai! cata ura! cat venin! nu-mi vine sa cred.
Fiecare om are dreptul la opinie si cred ca se poate discuta civilizat pe orice tema
Eu nu mai am nici un act de identitate romanesc si n-am votat niciodata de cand am plecat. Am plecat de tot, fara nici un gand de a ma mai intoarce vreodata.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#43927 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2019 - 05:50 PM

Vezi postareaalpha, la 25 November 2019 - 05:45 PM, a spus:

Wow nu pune la suflet

Da, stiu. Dar a fost un atac neasteptat :D
Adica mai radem, mai glumim, inteleg. Dar parca nici chiar asa. Am refuzat sa ii spun cu cine am votat dar mi-a spus ca "lasa ca stim noi cu cine ati votat voi" :D
Sa stii ca acum de cand am cetatenia tarii adoptive, cam ma bate gandul sa renunt la a mai vota pentru cei de acasa. (Mai ales cand vad ura asta de care mentionezi tu alpha)

#43928 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 November 2019 - 08:21 PM

Vezi postareaalpha, la 25 November 2019 - 05:45 PM, a spus:

Wow nu pune la suflet

Pacat ca se ajung la astfel se discutii in familie, intre prieteni...Dat fiind ca am on multime de prieteni din Romania pe FB, news feed-ul meu e plin de politica. Majoritatea sunt impotriva PSD, dar vai! cata ura! cat venin! nu-mi vine sa cred.
Fiecare om are dreptul la opinie si cred ca se poate discuta civilizat pe orice tema
Eu nu mai am nici un act de identitate romanesc si n-am votat niciodata de cand am plecat. Am plecat de tot, fara nici un gand de a ma mai intoarce vreodata.

Iata, unul din motivele majore care ma tin departe de acasa...poporul ala inca nu a priceput democratia si asta spune multe despre evolutia/involutia educatiei lui... Un altul ar fi sistemul medical... Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43929 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 26 November 2019 - 10:33 AM

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Fisiere atasate

#43930 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 26 November 2019 - 10:47 AM

Vezi postareamino, la 26 November 2019 - 10:33 AM, a spus:

Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Si tu faci 29 de ani de cand esti mama. La multi ani!
Copilului: sanatate si noroc, ca restul le face si singur...

#43931 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 November 2019 - 11:06 AM

Hello! Azi e mare sărbătoare pentru mine! Asa ca va invit la masa! Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Oooo!La multi ani copilului, mult noroc si sanatate!
brain loading....please wait....

#43932 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 November 2019 - 11:34 AM

Vezi postareabellamama, la 26 November 2019 - 10:47 AM, a spus:

Copilul face 29 de ani! Asa ca partyy!

Si tu faci 29 de ani de cand esti mama. La multi ani!
Copilului: sanatate si noroc, ca restul le face si singur...

Exact!

La multi ani, G! Si tie, sexy madre de G, felicitari maxime! Si si domnului Mino! V-a iesit foarte bine Imagine postata
Fisier atasat  98708c144e367b0ae0f48d73945b03b2.jpg (100.45K)

Ia sa deschid si eu pravalia de cafea. Today it's on me, everybody!
Fisier atasat  1d18782aaf7f4dd5e01f05b9ba09cfeb.jpg (76.33K)
Potol avem, matol avem, timp nu prea estem...Ia nu mai alergati ca bezmeticii in toate partile, sedeti oleac sa va trageti sufletul, imbucati ceva, beti o gura de ceva si ziceti care-i treaba pe la voi? Hai ca-i marti! Aia cu trei ceasuri bune!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#43933 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 26 November 2019 - 11:43 AM

Buna ziua!
La multi ani baiatului tau Mino!

#43934 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 26 November 2019 - 12:16 PM

La multi ani fiului tau, Mino! Sa fie sanatos si fericit, si voi la fel! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#43935 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,775
  • LocationSibiu

Postat 26 November 2019 - 12:45 PM

Mino, happy mama! Imagine postata
Sa-ti traiasca feciorul sanatos si voios, iar voi la fel! La multi ani!Imagine postata

Lori, iar ai adunat rele? Of! Fa-te bine iute!
Sanatate multa tuturor.

#43936 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 26 November 2019 - 12:56 PM

La mulți, mulți ani cu sănătate și bucurii fiului tău, Mino! :-* :hug: Și să te văd soacră fericită curînd! ;)

#43937 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 26 November 2019 - 01:04 PM

Saru'mana tuturor! Va doresc tuturor sa va vedeti copiii fericiti si ajunsi acolo unde isi doresc! Si sper Carmella sa se si insoare cat mai curand!
Pun si-o poza pe furis!

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de mino: 26 November 2019 - 01:05 PM

#43938 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 26 November 2019 - 01:27 PM

La multi ani fiului tau Mino :hug: ! Sanatate tuturor!

#43939 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,585
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 26 November 2019 - 01:38 PM

Vezi postareamino, la 26 November 2019 - 01:04 PM, a spus:

Saru'mana tuturor! Va doresc tuturor sa va vedeti copiii fericiti si ajunsi acolo unde isi doresc! Si sper Carmella sa se si insoare cat mai curand!
Pun si-o poza pe furis!

Foarte frumosi amandoi si la sta bine impreuna. Sa le mearga din plin.
brain loading....please wait....

#43940 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 26 November 2019 - 02:30 PM

Vezi postareablack_cat, la 26 November 2019 - 01:38 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 26 November 2019 - 01:04 PM, a spus:

Pun si-o poza pe furis!

Foarte frumosi amandoi si la sta bine impreuna. Sa le mearga din plin.

Doamne ajuta! Sarut mana!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2195
  • 2196
  • 2197
  • 2198
  • 2199
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic