Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2259
  • 2260
  • 2261
  • 2262
  • 2263
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#45201 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,582
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 30 March 2020 - 09:54 AM

Buna dimineata si de aici! Soare si zero grade. Mai bine decat ieri cand a nins si batut vantul.
Eu va citesc mereu, nu am mai scris pentru ca am avut zile proaste, cred ca am ajuns in faza de depresie dupa schema pusa de Carmella, si nu am vrut sa trag pe nimeni in jos dupa mine. Acum incep sa accept situatia, pentru ca oricum nu imi sta in putere sa schimb nimic. Nu mai citesc nimic din conspiratiile si teoriile care circula pe net si nu inteleg de ce oameni pe care ii consideram mai cu mintea la cap le tot dau share si forward.
Incet incet ma consolez si cu ideea ca asta este un punct important din istoria omenirii, sigur ceva de povestit nepotilor, un punct dupa care multe lucruri nu vor mai fi cum au fost.
dar hai sa incepem saptamana cu o cafea
Fisier atasat  P3252176.JPG (1.36MB)
Number of downloads: 0
brain loading....please wait....

#45202 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,055
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 30 March 2020 - 11:17 AM

Neatza! Am revenit la munca. Se pare ca luna viitoare vom sta acasa doua saptamani prin rotație, nu s-a stabilit exact ce si cum. Eu am oricum concediu de pe 13 si probabil voi sta acasa pana la sfarsitul lunii.

#45203 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 March 2020 - 03:08 PM

Sa ne amuzam putin...iar e Vasluiul in frunte!

https://www.europafm...-din-carantina/

#45204 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 March 2020 - 05:00 PM

Vezi postareablack_cat, la 30 March 2020 - 09:54 AM, a spus:

Buna dimineata si de aici! Soare si zero grade. Mai bine decat ieri cand a nins si batut vantul.
Eu va citesc mereu, nu am mai scris pentru ca am avut zile proaste, cred ca am ajuns in faza de depresie dupa schema pusa de Carmella, si nu am vrut sa trag pe nimeni in jos dupa mine. Acum incep sa accept situatia, pentru ca oricum nu imi sta in putere sa schimb nimic. Nu mai citesc nimic din conspiratiile si teoriile care circula pe net si nu inteleg de ce oameni pe care ii consideram mai cu mintea la cap le tot dau share si forward.
Incet incet ma consolez si cu ideea ca asta este un punct important din istoria omenirii, sigur ceva de povestit nepotilor, un punct dupa care multe lucruri nu vor mai fi cum au fost.
dar hai sa incepem saptamana cu o cafea
Atasament P3252176.JPG

Imagine postataImagine postata Danke sehr!
Am facut abuz de espresso azi .
Toata lumea ok?

Vezi postareamino, la 30 March 2020 - 03:08 PM, a spus:

Sa ne amuzam putin...iar e Vasluiul in frunte!

https://www.europafm...-din-carantina/

Scaiu de oaie Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#45205 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,041
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 30 March 2020 - 09:10 PM

Seara buna.
La noi s-au schimbat regulile: avem voie sa iesim din casa numai la super market sau la farmacii. In rest avem voie 100 de m langa casa sa ne aerisim,nu mai mult sau 10 min cu catelul. De maine se reduce la 15% forta de munca si sunt zvonuri ca scolile vor reveni doar in septembrie....
Sa vadem ce o sa fie
Starm in casa, gateli,curatenie,carti ....in sfarsit am timp sa fac proiecte pe care le-am neglijat...

#45206 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 March 2020 - 09:53 PM

Eu ma tin f. tare ,si pozitiva ,in legatura cu aceasta situatie,pt. mine si pt. ai mei ,pt. ca eu asa functionez,dar trebuie sa marturisesc,ca dintre miile de mesaje de pe facebook,(si dupa tot ce am vazut la tv.) unul singur,m-a miscat intr-un mod profund,si spunea asa <'' eram fericiti,si nu stiam'', sunt convinsa ca dupa ce va trece aceasta nenorocire,cu totii vom iesi schimbati,cel putin eu asa simt,mereu din ce mi-a oferit viata am avut de invatat si am capatat experiente de viata nepretuite,cu siguranta dupa aceasta,voi aprecia multe lucruri marunte,care mi se pareau mai inainte ca si cum ''mi se cuveneau'' ,mult mai mult :)

Dar pana atunci trebuie sa fim pozitivi,sa ne protejam cat de mult putem,si sa speram in bine,ca pana la urma,''speranta moare ultima'' cum s-ar spune! :)

Aceasta postare a fost editata de Geany: 30 March 2020 - 10:00 PM

#45207 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 30 March 2020 - 11:48 PM

Buna seara. Noi suntem bine, rezultatul copilului a fost negativ, suntem in lockdown si m-am apucat de zugravit. Trebuie sa-mi gasesc de lucru ca altfel stau toata ziua cu ocii la stiri. Afara nu pot sa fac nimic pt ca e foarte frig, asa ca imi zugravesc dormitorul. Deocamdata. Azi am dat o data, maine a doua si vopsesc caloriferul si bordura. Pana le pun toate la loc trece saptamana. Saptamana viitoare vom vedea 🙂
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#45208 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 31 March 2020 - 12:06 AM

Ce povara v-ati luat de pe suflet, Alpha!
Nici eu nu ma mai pot uita la stiri, dar cand e sotul acasa TV merge non stop, daca as putea i-as pune parola...

#45209 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 March 2020 - 01:33 AM

Alpha ma bucur mult pt voi!

#45210 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 31 March 2020 - 05:04 AM

Neatza tuturor! Alpha, :) :) . La mine e viscol cum n-a fost toata iarna!

Fisiere atasate

#45211 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2020 - 12:53 PM

Buna!f. frig si la noi ,-7 grade minima azi noapte spune meteo blue,-4 azi dimineata ar fi fost,abar' n-am ca eu din casa nu am iesit si nici nu ies,azi 1 aprilie,ziua pacalelilor si ziua lui tati' meu,e primul an in care nu sarbatorim impreuna si nu ne vedem :love7: (asta daca nu tinem cont de anii pe care i-am petrecut in Italia ) dar nu-i nimic vor veni alti ani mai buni cu siguranta,vb. cu ai mei la telefon cu orele ,asa ca e ca si cum ne-am fi vazut pana la urma :)

#45212 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 01 April 2020 - 01:48 PM

La mulți ani, tatălui tău, Geany! Sa fie sanatos ca ăsta este cel mai prețios cadou. Ăsta este cel mai urat 1 aprilie, ever. O parte dintre colegii mei sunt trimiși în somaj tehnic, o parte in preaviz si o parte suntem la munca. E haos, nu știm multe, nu avem șefi...bleah. vreau sa se termine nebunia asta mai repede.

#45213 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 April 2020 - 02:14 PM

Merci mult! Asa e draga Mino! :love7: ..(Tata e diabetic si au tot zis la tv. ca e cu risc mare,si cu varsta si cu toate complicatiile diabetului etc,asa ca mami si tati,sunt destul de expusi,am vb. mult la telefon cu ei,sa se protejeze sa iasa doar in caz de urgenta si cat de rar pot ei,speram in bine :) )

#45214 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 02 April 2020 - 05:20 AM

La multi ani cu sanatate tatalui tau, Geany! S-o termina si asta si faceti bairam pentru toate sarbatorile la care nu v-ati intalnit!
N-am crezut sa ajung sa-mi doresc sa ma duc la serviciu :sad3: . Nu am intrat in depresie, ca n-am timp :love7: , dar unii au impresia ca daca lucrez de acasa de fapt "stau" de acasa :) .
Anul trecut pe vremea asta eram 12 in departament in Toronto, acum suntem 4... Am primit niste mesaje pe hangouts de la un coleg, am impresia ca o ia razna, si asa ne facea tuturor nervii zob cand eram la birou, acum cred ca nu are cu cine comunica prin viu grai si fierbe in suc propriu =)).
M-a trezit dimineata alarma la ceas, ma intrebam cine naiba l-o fi pus sa sune in weekend =)) ?
La TV nu m-am prea uitat, nici filme, nici seriale, in schimb fiu-meu ma tot batea la cap sa ne uitam la un documentar pe Netflix, dupa care au avut de facut o prezentare la Marketing mai demult, "FYRE, the greatest party that never happened", despre cum au vandut unii, vorba aia, pielea ursului din padure. Am reusit sa nu adorm, de fapt a fost chiar interesant.
Azi a fost soare si in pauza de pranz i-am scos la plimbare pe juniori, am facut o tura de 15 minute, ne-am limpezit un pic la cap.
Am primit telefoane de la profesorii copiilor, sa vada daca au posibilitatea sa participe la programul online, se pare ca incep de luni, inca nu stim cum, asteptam detalii; ce a fost pana acum dat de la minister au fost doar niste site-uri optionale unde puteau sa faca exercitii, jocuri etc., nimic organizat.
Si a mai trecut o zi!
Voi ce faceti, toti sunteti pe FB :love7: ?

#45215 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 April 2020 - 06:59 AM

Neatza! Eu nu prea stau pe FB. Azi la muncă dar pentru ca suntem puțini acum la muncă e foarte mișto si lejeră atmosfera. Imi fac treaba in tihnă fără să mă zăpăcească alții. Dimineață a fost iar ger, -3 grade erau in mașină dar era senzația că e mai frig, efectiv mi-au înghețat degetele. Surpriza plăcută am avut cand am vrut sa intru pe poarta fabricii si am fost oprită sa ma uit la o cameră...ieri la poartă au instalat un aparat care filmează si măsoară temperatura tuturor celor care intra in fabrică. Mi se pare o chestie bună,sper sa fie si eficient! O cafea vrea cineva?

Fisiere atasate

#45216 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 April 2020 - 07:41 AM

hello, hello!
nimic nou pe frontul Buzau, pandemia isi vede de treaba.
e interesanta si perioada asta, vezi lucruri pe care inainte nici nu le observai, de exemplu caracterul oamenilor. rau reactioneaza unii la stres!
e o oportunitate f buna de a lua distanta si mai mare.
sunt in continuare zen, fac tot ceea ce tine de mine sa fie bine si accept restul cu cat mai putin consum emotional.
ma bucur ca mama pare mai bine cu capul, fac in continuare terapie cu ea. a functionat asa de bine ca ieri s-a dus la cumparaturi. nu i-am mai zis nimic!
ma mahneste f mult atitudinea medicilor care aleg sa fuga de meseria si datoria lor, ma revolta ca pana acum nu i-a deranjat nimic, s-au complacut cu beneficiile si acum fug de responsabilitati. sper ca societatea sa-i taxeze dupa cum merita!
la serviciu, vorba lui Mino, chiar e mai bine decat inainte, sunt singura, am activitate si le rezolv pe toate fara sa fiu intrerupta si fara sa mai explic mereu chestii care ma enerveaza. sunt in continuare ingrijorata ptr activitatea barbatilor mei, care profita de transportul redus din ultima vreme si au deschis santiere mai mari de reabilitari. fi-miu mai ales e f incantat ca poate sa participe la lucrari deosebite, care se fac rar. se protejeaza cum cred ei, acasa fac si eu cat pot, stiu ca n-o sa tina o vesnicie, trecem si de asta!

Titi, Wow, Blackie...ce faceti, dragele mele? Poate vreti sa ne spuneti ce mai e pe la voi.

Glorie, toate bune va doresc!

#45217 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,582
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 02 April 2020 - 09:47 AM

Buna dimineata .
Racoare bine inca, tot cu minus dimineata insa peste zi e soare chiar daca nu foarte cald.
Aici pe de o parte numarul cazurilor confirmate zilnic incepe sa scada. Spitalele au inca locuri disponibile asa ca se aduc pacienti din zonele rau lovite ale Frantei. Au fost cateva zile in care s-au cerut vvoluntari cu orice pregatire medicala, asistente, medici cu orice specializari, dentisti chiar si se pare ca raspunsul la apel a fost impresionant. Un numar foarte mare s-a inscris.
Pe de alta parte insa lumea se pare ca a obosit de stat in casa. Citeam in ziar ca in weekend au fost date 140 de amenzi, cica marea majoritate au fost pentru vizite la prieteni. Nu inteleg cum, te opreste politia si tu spui ca mergi in vizita la prieteni cand stii clar ca nu e voie? Vad vecinii ca ai prieteni in vizita si suna politia? :love7:
Moatza, stiu despre situatia din Romania. La mine in casa sotul are mereu teleconferinte si ca sa nu-l aud ascult in casti Europa FM. Tot ce mai pot zice e ca sper ca dupa ce trece furtuna asta, medicii si cadrele alea medicale nu vor mai avea drept sa profeseze.
Pe plan personal, am trecut prin niste zile mai nasoale, m-am cam ratoit la tot si toti care me iritau :) , am reusit insa sa nu pierd nici un prieten, asta inseamna ca am prieteni de calitate. Acum am scos capul deasupra un pic.
De plictisit acasa nu e cazul. Am bifat o gramada din lista de to do, inca mai am o gramada nebifate. Sincer, uneori ma trezesc ca a venit seara si ma intreb cand.
Copii in Canada sint bine, amandoi lucreaza de acasa de mai mult de 2 saptamani deja, nu ies decat cand au neaparat nevoie. Au avut un pic de emotii pentru ca logodnica prietenului lor cel mai bun e asistenta medicala si a prezentat simptome, a fost testata. Andrei ii ajutase pe 14 martie, inainte de lockdownul din Ontario, sa se mute intr-un apartament nou. Se pare ca e totul ok.

Mi-e frica si mi se rupe inima pentru tata care e singur in casa in Romania. Sigur ca are cine sa ii faca cumparaturi sa ii mai duca mancare, insa acum i le lasa la usa, pentru binele lui, asa ca interactiune umana zero. Vorbim zilnic cu el si noi si Andrei din Canada si celalt nepot din Italia. Mi-a spus ieri "tata, am reusit sa ajung la 86 de ani, multumesc lui Dumnezeu si de aici incolo orice zi in plus e un dar".
ALpha m-am bucurat cand am citit ca si fata ta e ok. Sigur ca ei sint tineri si nu e asa grav, dar mai bine safe decat sorry.
Titi si la tine sper ca e totul in regula.

Mino e bine ca se iau masuri, si tu sa ai grija de tine cat poti de bine.
Geany la multi ani tatalui tau. Sa fiti sanatosi si la anul cand veti fi cu toti in jurul mesei sa il sarbatoriti, vremurile astea sa fie doar amintire.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 02 April 2020 - 09:48 AM

brain loading....please wait....

#45218 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2020 - 11:28 AM

Multumesc mult de urari! :love7: ...Sa dea D-zeu sa trecem cu bine peste aceasta perioada si sa treaca cat mai repede ,multa sanatate tuturor! :)

#45219 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 April 2020 - 11:30 AM

#45220 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 April 2020 - 01:25 PM

Hi hi hi hi! copiii in ziua de azi! asta e dulcica rau :sad3: (poate ca nici mami' nu gateste chiar asa de grozav,ma gandesc,si de acolo si acea reactie... =)) =)) ) in + cred ca asa asi reactiona si eu daca mi s-ar inchide magazinasele astea mici din proximitate...''s-a inchis ala :love7: ...si celalalt e inchis! wwwoooaaa!!! :) ...:love7: ...nici ala nu mai e deschis! wooaaa,wooooaa,wooaa!!! :) .... :) =))

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2259
  • 2260
  • 2261
  • 2262
  • 2263
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul