Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#1861 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 23 February 2011 - 12:41 AM

pana trece greata serveste intens limonada cu menta, neindulcita :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1862 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 12:41 AM

Vezi postareadani_ela, la 22 February 2011 - 09:57 PM, a spus:

izuk- o mers baia si masajul daniellei ? ia sa vad mie ce imi recomanda ? tot pt o gura de ceva tare am intrat aici (pana la urma devin alcoolica :P ) . dimineata la micul dejun , halesc musli de la sanovita - astia mi s-au parut cei mai cei in ultimii 4 ani . am zis mi s-au parut ! pana azi dimineata ! cand in bolul meu cu musli si lapte plutea un ditamai piciorul de gandacoi mi s-a facut rau instantaneu ...toata ziua mi-o fost greata , nici acu nu mi-e bine ce mananc eu de acum dimineata ? l-am pastrat pana o venit costi de la munca si mi-o confirmat senin ca e bulan de gandac uriaaaas cica de ce ma supar , ca altii mananca gandaci

biaaac!
io nu pot sa mananc musli, ca nu imi plac! chiar m.am pacalit iar sa iau o punga, am pus o lingurita in lapte nu.mi plac si pace! nu stiu ce sa fac acu cu ei? se pot folosi si la altceva decat in lapte ca mic dejun?

Buuuun! deci sa va spun ca am patit si eu asa: pe 1 decembrie 2009 eram la Roma cu tati si inca 2 cupluri de prieteni, dintre care 1 cu baietelul de vreo 11 ani atunci. Noi seara rupti dupa vizitat din zori si pana-n seara, totusi sa jucam carti in holul hotelului, copilul ...cu pizza (dooooo pizza pe euro), apoi a descoperit un automat si lua cipsuri, alune si sucuri. Boon. Intr-o seara de stat tarziu la joc, ni s-a facut foame asa ca ne scormonim de marunt si dam copilului sa ne ia si noua cipsuri si alune.

Io ma abtin ce ma abtin si la ultima punga de cipsuri ma infig. O iau cu nadejde si bag 1 cips, doo, 3, ...cand sa trec la doua cipsuri deodata ... parca vad ceva straniu rasarind mare si negru dintre ele: ditamai radasca intreaga!!! :) :P
Nu vreti sa stiti ce a fost la gura lor despre Italia si italieni :P , ca eu eram singura fun de acolo!

deci, crede.ma dani_ela ca stiu prin ce greturi treci dupa o astfel de experienta si cum simti piciorul ala de carabus in gura si cum te gandesti cate de astea maruntite nu am mancat noi prin biscuiti, sau alte preparate ...

Recomandare: dimineata la prima ora, fresh natural din grepfruit, sau alte citrice daca stai bine cu greutatea merg si portocale, mandarine, un pic de lamaie.
dupa minimum 20 minute poti manca ce vrei: o felie de paine neagra cu branza si 3 foi de salata, sau o omleta cu cascaval, ori daca vrei sa insisti cu cerealele iti recomand biscuitii Grancereale de la Mulino Bianco care mie imi merg direct la lingurica! odata gustati o sa te indragosetsti de ei, garantez!

uite un link:
Grancereale

pt greata da-i cu limonada cu menta, neindulcita :P

#1863 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 23 February 2011 - 08:29 AM

Buna dimineata fetelor! Brrr...ce frig e si ce ninge la noi parca nu se mai opreste.

Fisier atasat  08 - Salumi_e_formaggi_istriani.JPG (444.98K)
Number of downloads: 0

#1864 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 23 February 2011 - 08:33 AM

Vedeti , de aia nu mananc eu dimineata :floare: Poate doar un covrig cald de la turcul din spatele blocului daca ies de dimineata.Si inca nu am avut surprize , atat ii trebuie , ca-l trimit repede la mama lui in Turcia.
Musli nici mie nu-mi plac , in schimb barbatu-meu ii mananca in fiecare dimineata cu lapte sau cu iaurt.Am inca aici o ditamai punga de musli cu fructe , a cumparat-o el inainte sa plece si nu a mai mancat-o , Knusperone , lui astia ii plac foarte mult , dar nu stiu daca la noi se gasesc.

#1865 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Buna dimineata. deci eu azi iar calare pe matura.
danielelor, eu musli sau orice "paie" le mananc doar cu iaurt , ca lapte nu mai beau de cand aveam 1 an.
pe de alta parte, nu mi s-a intamplat niciodata sa gasesc *musafiri*. e drept ca nu sunt mare
mancatoare de cereala. asa din cand in cand, dar ai mei baga la greu kellogs, si niciodata nu au gasit nimic :floare:
ia ca sa va vitaminizati , o mica salata de fructe.

Fisiere atasate

#1866 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Geany??? Ti-ai pus in cap sa imi dai lovitura de gratie :floare: ? Nu mijeste userul bine ochii si da cu ochii de prosciuto si alte sunci crude :floare: Maica precista! noroc ca inca mai am ... ca altfel nu mai tineam cont, intram in platoruile tale si ravagii faceam :floare:

#1867 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:35 AM

Vezi postareaDaniella, la 23 February 2011 - 08:33 AM, a spus:

Geany??? Ti-ai pus in cap sa imi dai lovitura de gratie :floare: ? Nu mijeste userul bine ochii si da cu ochii de prosciuto si alte sunci crude :floare: Maica precista! noroc ca inca mai am ... ca altfel nu mai tineam cont, intram in platoruile tale si ravagii faceam :floare:

Hi hi hi! Chiar la tine ma gandeam cand am dat de poza asta pe net,am zis ca tre' sa ti-o prezint neaparat. =)) =))

#1868 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:35 AM

am scris toate 3 deodata! daaaaaaaaaaaaaaaaaa :floare: , Stella, salata asta de fructe o asteptam, merci ma infrupt pana nu mai pot, permiti :floare: ? si sa stii ca eu pot mult ... :floare:

#1869 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 08:37 AM

Azi am in plan sa ma ''relax'',in afara ca fac un pic de ordine aspir si aerisesc,nimik... :floare:

Da' nu stiu ce sa le fac de mancare la ai mei,cartofi cu ceva...pizza...paste...sa vad ce-or vrea. :floare:

#1870 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 February 2011 - 09:03 AM

Geanino mama, o dreasa de barabule :floare: si vin si eu la masa.
sau paste si vine fiimea :floare:. fa-le o carbonara ceva, ca se fac rapid.
Daniella, suntem doua, ca si eu atac la greu la salata de fructe ( mai ales ca eu o fac mereu fara zahar )

#1871 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 09:08 AM

Vezi postareastella, la 23 February 2011 - 09:03 AM, a spus:

Daniella, suntem doua, ca si eu atac la greu la salata de fructe ( mai ales ca eu o fac mereu fara zahar )

Perfect! asa o consum si eu! :floare:

#1872 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 23 February 2011 - 10:25 AM

Ce bine arata salata aia de fructe :floare:

#1873 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 23 February 2011 - 10:57 AM

`mna ziua dragi hangitze.
Eu va trimit o raza de soare(desi e f frig macar e soare) ca vad ca va plangeti de zapada.

Si eu mananc dimineata cereale,dar n-am patit pana acum sa gasesc nici o ligioana si sper sa nu gasesc vreuna.

Daniela, nu-s at de dulci sunt musli tai sau cu ce sunt facuti,dar poti face biscuiti din ei.

Desi nu servesc de fel la micul dejun mezeluri, vaz ca e in mare top pe aici,asa ca va las niste carnati de casa facuti de mine si care acum au ajuns la stadiul de mezelic. :floare:
Fisier atasat  IMG_8053.jpg (256.36K)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1874 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 11:29 AM

Ioana musli de ai chiori si tari, cereale natur, nu-s buni deloc parca mananci tarate, dar sunt si tari, nu se inmoaie in lapte. Trebuie sa ii reciclez cumva. Oare daca ii macin pot sa fac faina pt paine integrala :floare: ? Sau biscuiti oare cum?

Sa stii ca eu dimi beau un fresh de grepfruit, dupa care daca mai am timp sa pap ceva ... dupa chef si dupa ce am: lapte cu biscuitii grancereale cand am, sau vreun sandwich cu mezelic prosciutos si ceva branzica, sau in we omleta taraneasaca, sau doar cu sunca si branzeturi, ori ochiuri cu galbenus moale cu mozzarella/cascaval/telemea si salata verde/de rosii. Azi dimi am papat ciorba de perisoare ca am terminat.o aseara la 11 si era prea tarziu sa mai servesc si tare eram curioasa cum a iesit prima mea ciorba de perisoare. La poze si decor nu am timp de bibileala, dar gustul si consistenta va asigur ca e fff buna

Fisier atasat  IMG01205-20110223-0939.jpg (22.15K)

imi place cum arata carnatii facuti de tine! si prezentarea cu painicile taiate in forma de inimioara is numai potrivite pentru perioada 14 febr - 8 martie
Multumim de raza de soare, la noi continua sa ninga si e frig, dr nu s-a pus multa zapada, pana in 10 cm

#1875 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 11:56 AM

Ne-am luat cu suncile si cu salata de fructe si acu realizai ca pana la ora asta nu a dat nimeni o cafea la hanul nostru, asa-i!?! Iata ce va ofera fata aici, o delicatesa de-a mea in posesia careia am intrat pt prima data (tostatura scura), sa o savurati cu aceeasi placere ca si mine, impreuna cu mine si sa aveti o zi excelenta:

grabiti-va-ti, ca ofer 2 cescute

Fisiere atasate

#1876 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 02:55 PM

Daniela, pai sunt buni asa fara adaosuri, eu chiar mananc tarate cu branza de vaci :notworthy:
Eu am facut asta iarna niste biscuiti, (e adevarat ca doar din fulgi de ovaz dar merge si din alti fulgi)cu unt de arahide si cacao.Am sa cut reteta si daca vrei ti-o scriu, mie mi-au placut foarte mult,dar eu sunt si fan cereale.
Acum am reinceput sa amestec fulgii cu amaranth-ul si lapte de soia.De cand cu programul de slabit am dat-o pe lapte de orez si soia si culmea e ca nu ma asteptam sa-mi placa.

Iau o cafelutza din ce ai lasat si ma carabanesc la treaba

Acasa la mine

#1877 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 03:11 PM

taratele inecacioase, branza de vaci si ea, esti intr-adevar de admirat ca poti!
spune-mi ai slabit cu regimul pe care il tii? ce tii?

Ioana, eu recunosc cu rusine ca nu sunt fan cereale, dar psihologic (pentru ca e sanatos si pt ca am un intestin/digestie ffff lenese) le mananc in painea integrala (paine alba nu mananc deloc, iar de asta cu cereale cred ca in medie 4 felii pe saptamana) sau paine cu tarate; ori cereale de pus in lapte, ori biscuiti de cereale .... cand si cand ca nu e un mic dejun obisnuit al meu (regula e freshul, apoi plec la treaba, unde beau cafeaua si cam asta e tot MD meu). Dar cerealele astea de pus in lapte pt mine tb sa se inmoaie si sa ramana si crocante, insa musli aia nu se inmoaie absolut deloc, raman tari ca bobul de grau taiat felii si apoi aplatizat bine. As vrea reteta de biscuiti, te rog..., daca zici ca merita sa-mi bat capul! de nu, ii arunc si ma scap de-o grija :notworthy:

#1878 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 04:57 PM

o liniste in han de-mi aud tiuind timpanele! :pupic: va poftesc adunarea in fata semineului, iaca fac focul
Fisier atasat  semineu.jpg (5.43K)

si va poftesc inauntru cu miros de ospat domnesc, pe alese:

Fisier atasat  ospat domnesc 1.jpg (9.51K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  ospat domnesc2.jpg (8.88K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  ospat domnesc6.jpg (24.94K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  ospat domnesc.jpg (7.98K)
Number of downloads: 0 Fisier atasat  ospat domnesc3.jpg (3.75K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  ospat domnesc5.jpg (50.54K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  ospat domnesc7.jpg (65.77K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  ospat domnesc4.jpg (2.52K)

#1879 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 05:19 PM

Uauu ce bine arata la han. :pupic:

Cam asa e la Bacau.Brrr!!...

Fisier atasat  SAM_1175.JPG (62.84K)

Danello hai la mine sa facem pizza...Vii?!

#1880 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 February 2011 - 06:04 PM

Brr Geany ce-i la voi acolo, la noi e frig dar macar e soare.

Daniela, sa sti ca daca pui o lingurita de miere in branzica cu tarate e chiar buna, mie imi place f mult.

Am sa-ti scriu reteta de biscuiti,dar o voi scrie exact cum o am, nu ma bune sa transform cup in gr ca nu stiu acum, tb sa masor cu paharul pe care il am un cup in gr :pupic:
2 cup zahar
1/2 cup lapte
1/4 cup cacao
1,5 l-te esenta vanilie
2 linguri unt de arahide
3 cup fulgi de ovaz

Toate ingredientele mai putin fulgii se pun intr-o cratita si se dau la foc mic sa fiarba aprox 1 minut.Se ia cratita de pe foc si se adauga fulgii amestecand usor.Cu o lingura se ia din compozitie si se formeaza gramajoare pe o tava tapetata cu hartie de copt si se lasa sa se intareasca.Daca ti se pare ca e pre fluida compozitia mai poti adauga fulgi.,dar nu f multi.

Cat dieta, am mai spus, nu tin o dieta, mananc normal, daor ca mananc mic dejun, pranz, cina plus 2 gustari si incerc sa ma incadrez intr-un anumit nr de kalorii, in rest mananc cam orice.De slabit am slabit, nu cat imi propusesem, dar asa se intampla cand ti se da planul peste cap si in we mananci ciorbe de perisoare si sarmale in foi de varza :pupic:)

Acasa la mine

Arata acest topic

• 2397 Pagini +
  • « Prima
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou