Diversificarea experientze , pareri
Postat 14 May 2011 - 04:09 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 15 May 2011 - 10:30 AM
Azi vreau sa amestec un sfert de galbenush in cartofi dulci , sa vedem ce iese

dar il amestec cu mixerul.
Postat 17 May 2011 - 08:08 PM
Intrebare: este bine de dat la varsta asta alge? eu am tot timpul in casa foi de nori (din alea pentru sushi) si stefania le mananca ca pe chipsuri. Am rupt bucatele mici si i-am dat si lui teo. Si lui ii place, dar nu stiu daca e bine de dat. Am auzit ca au prea mult sodiu si nu ar fi indicate pentru bebelusi.
Postat 18 May 2011 - 10:18 PM

Am incercat sa o pacalesc , sa-i pun si mere pe linguritza , s-a suparat si n-a mai vrut nici mere!!!!!!!!!!! E prima masa de amiaza aproape fara fructe de vreo cateva luni!!!!
Seara i-a fost foame rau , i-am dat sa muste dintr-o jumate de rosie , a supt toata zeama si a bagat dintzii bine in pulpa. Ca sa nu o manance pe toata am mancat-o eu

Postat 18 May 2011 - 10:26 PM

Bea ieri dimi avea o spuzeala pe barbita ...nu stiu de la ce... a trecut ... La cat timp apare alergia si cum se manifesta daca e ?
Postat 18 May 2011 - 10:42 PM
Mutti, la 18 May 2011 - 10:18 PM, a spus:

Am incercat sa o pacalesc , sa-i pun si mere pe linguritza , s-a suparat si n-a mai vrut nici mere!!!!!!!!!!! E prima masa de amiaza aproape fara fructe de vreo cateva luni!!!!
Seara i-a fost foame rau , i-am dat sa muste dintr-o jumate de rosie , a supt toata zeama si a bagat dintzii bine in pulpa. Ca sa nu o manance pe toata am mancat-o eu

scumpa de ea, ce nostima e!
Postat 18 May 2011 - 11:00 PM
Daniella, la 18 May 2011 - 10:26 PM, a spus:

Bea ieri dimi avea o spuzeala pe barbita ...nu stiu de la ce... a trecut ... La cat timp apare alergia si cum se manifesta daca e ?
Elena a tot avut de vreo luna si ceva , am fost si la dr. Nu e nimic la ea , e doar de la biberon sau de la bale

Aura , cum i-ai dat Kefir-ul? Cu biberonul?
Postat 18 May 2011 - 11:24 PM
Postat 18 May 2011 - 11:31 PM
am luat niste kefir nemtesc BIO in niste sticlute mici (genul de sticluta de la actimel)
i l-am dat direct sa bea cu sticluta asta
Bea transpira mult in zona capului. Cel putin cand e culcata (mai ales seara la culcare sau la somnul de dupa amiaza)...umezeste lenjeria uneori... Se intampla asa si la voi?
Aura, imi pare rau nu am idee cum e cu algele, ai gasit ceva info?
Postat 18 May 2011 - 11:38 PM
Daniella, la 18 May 2011 - 11:31 PM, a spus:
am luat niste kefir nemtesc BIO in niste sticlute mici (genul de sticluta de la actimel)
i l-am dat direct sa bea cu sticluta asta
Bea transpira mult in zona capului. Cel putin cand e culcata (mai ales seara la culcare sau la somnul de dupa amiaza)...umezeste lenjeria uneori... Se intampla asa si la voi?
Aura, imi pare rau nu am idee cum e cu algele, ai gasit ceva info?
sticlutze mici? Se numea Yakult? Ca asta-i la sticlutze mici , dar asta nu cred ca-i kefir...
Elena nu transpira asa....ii transpira parul ,cateoadata , dar am grija , de obicei , sa fie racoare la ea in camera si e OK.
Postat 18 May 2011 - 11:43 PM
si lui Bea nu i-a crescut parul

sticlute mici, da, daca reusesc pozez una si o pun maine...poate confund si nu e kefir ...
ce e yakult? tampitii astia aici comercializeaza produsele astea BIO nemtesti fara traducere, ceea ce e ilegal

Postat 19 May 2011 - 12:24 AM
despre alge nu prea gasesc multe. Doar ca are potasiu mult.
Postat 19 May 2011 - 07:16 AM
Postat 19 May 2011 - 08:08 AM
Postat 19 May 2011 - 09:23 AM
La Elena am lasat din greseala intr-o zi usa deschisa si geamul si s-au facut 22 si ceva ,aproape 23 si atunci a ranspirat.
Noi deschidem geamurile amandoua la ea la 6.00 cand se trezeste , racorim apoi inchidem , tragem jaluzele si ramane asa. Casa e foarte bine izolata si nu se incalzesc peretzii desi camera ei e pe SE.
A scris Adriana ce e Yakult-ul. Din cate imi aduc eu aminte e dulceag.
Postat 19 May 2011 - 10:00 AM
dani_ela, la 19 May 2011 - 07:16 AM, a spus:
aha, deci sa-i spun doctoritei. Merci

La noi sus la etaj se incalzeste tare, asta vara cu aerul conditionat la mine in camera nu puteam scadea sub 26. Insa peste vara eu nu i-as mai tine 21 de grade si sa iasa fara la 35, cred ca e prea mare socul ...mai ales ca nu o mai dezbraci de nimic la intrarea in casa, iar Bea sta foarte multe ore afara.
trebuie sa punem lindab, buba e acoperisul, la vremea respectiva am pus de tabla ca nu mai erau banuti ... Cred ca de aia
Postat 19 May 2011 - 10:01 AM
Adriana, la 19 May 2011 - 08:08 AM, a spus:
Multumesc

Da, e dulceag. O fi bun/recomandat? sau vreo porcarie? zice doar ingrediente sanatoase

anyway scrie ca ar contine zahar, si zice ca are doar ingrediente sanatoase

Postat 19 May 2011 - 02:50 PM
Postat 19 May 2011 - 03:43 PM