Mutti, la 30 May 2011 - 02:57 PM, a spus:
Noi am socotit cat mananca Elena , cu laptele de dimineatza cu tot , mananca 1 kg/ zi , cam 1100 de gr. Cateodata 800
Ieri n-a vrut mancare la amiaza , asa ca a mancat iaurt si apoi fructe. Are personalitate , domnisoara. Cand nu vrea , nu vrea.
Azi a mancat conopida , fenicul si galbenus la pranz ( 170 gr ) si 100 de fructe.
Bea la cele 3 mese 3-400 g adunate. + laptic seara dimineata si eventual noaptea habar nu am cat, dar nu cred prea mult, ca, cel putin seara, mai mult se tavaelste prin pat, se trage de picioare ... 1 ora jum dureaza pana adoarme ...intr-un rostogol stanga-dreapta, inainte-si-napoi ... intrerupt de cateva guri de laptic ...
Aura, spune-mi ca macar si voi sunteti un pic mai nazdravani, ca de Elena stiu ca unde o pune acolo adoarme.
Elena cate kg aveti? noi abia 7,350 kg ...am tras sa ajungem si sa depasim 7 kg astea vreo 2 luni.
Are atata energie nu mai sta o clipa locului! Pe masa de infasat de acum trebuie sa ne luptam cu ea ... nu mai e chip sa o tii pe spate sa o schimbi ca intr-o fractiune de secunda e pe-o parte, pe burta, trage de tot ce apuca ... tulai!
sambata i-am dat avocado la pranz (ulei+lamaie + carnita), la fel si azi si maine. (am luat 3 bucati

)