Geanino foarte foarte buna pizza!
Am urmat sfatul tau si ca sa fie mai crocanta pe prima am copt-o pe fundul tavii infainate. Asa a iesit de buna si crocanta
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
.
Ti-am zis ca mai cazuse branza prin cuptor, mamaaaaa credeam c-ajung la traume.
Pana la urma a fost ok.
Prima tava am facut-o deci cu aluatul intins pe fundul tavii infainate.
Jumate doar cu mozzarella pentru mine (am scapat si cateva rondele de wurstel
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
), jumate cu mozzarella,
primo sale, gorgonzola, salam si
pancetta pentru dl.Any
A doua tava am facut-o normal, adica aluatul in tava unsa cu ulei
Concluzii: foarte bune ambele variante, insa pizza facuta pe fundul tavii infainate iese mult mai crocanta, lui dl.Any i-a placut mai mult.
Dar in asamblu ne-a placut mult de tot pizza Geany
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/24.gif)
!