Forum Culinar: LAP BAND - Inel gastric reglabil - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LAP BAND - Inel gastric reglabil parerea, experienta dvoastra.

Poll: LAP BAND - Inel gastric reglabil (9 membri au votat)

Daca ati avea nevoie sa recurgeti la ajutor bariatric ati alege acest tip de operatie?

1. Da (6 voturi [66.67%] - Vede)

Procentaj din vot: 66.67%

2. Nu (2 voturi [22.22%] - Vede)

Procentaj din vot: 22.22%

3. De ce? (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

Cunoasteti pe cineva care s-a operat prin aceasta metoda? Daca DA ce rezultate a avut?

1. Deloc (1 voturi [11.11%] - Vede)

Procentaj din vot: 11.11%

2. Instabile (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

3. Permanente (4 voturi [44.44%] - Vede)

Procentaj din vot: 44.44%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#121 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 23-November 11

Postat 08 December 2011 - 07:52 AM

Salut fetelor!! Va salut din mers!! Va intrebati ce fac eu asa matinal pe aici? stiu si pt mine e o mirare dar azi am zi de voluntariat pe la Gherla, judetul Cluj. Fac ceea ce imi place mie si asta conteaza. De cantarit nu m-am cantarit inca, maine probabil o voi face.

Dana m-a mirat ceea ce ai scris tu, nu stiu ce sa zic si sa cred. Sa dea Domnul sa fie bine.

Eu de doua zile sunt intr-o pasa proasta si cam irascibila dar sper sa treaca.

Va pup/

#122 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 11-November 11
  • LocationConstanta, Romania

Postat 09 December 2011 - 09:55 PM

si pe mine ma socheaza si ma lasa paff toata treaba asta...dar nu am incotro decat sa stau la mila chirurgilor din cta pana ajung la cluj.
de ieri a inceput sa curga sange din incizie...logic ca m-am panicat si l-am sunat in secunda 2 pe dr puia, care din nou a zis ca nu e nimic grav, din cauza ca furtunul nu mai are gaura prin care sa iasa afara...el tot freaca in zona inciziei si ca probabil a zgariat un tesut si de aici sangerarea, dar ca nu e ceva profund sau din adancime si ca nu e grav. a tot curs pana azi pe seara..si acum am observat ca a inceput sa curga din nou puroi mai gros si simt cum tot vrea furtunul sa iasa afara dar nu are pe unde...si bine-nteles ca ma doare. azi mi-a trimis puia cele 2 ace..maine le voi primi p0rin curierat rapid...si miercuri ajung din nou la dr ionescu ptr o noua anestezie locala, o noua taiere in incizie si drenare a zonei si apoi in sfarsit o noua recalibrare.
ne mai citim, ciao a tutti :floare:

#123 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 10 December 2011 - 04:10 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 09 December 2011 - 09:55 PM, a spus:

si pe mine ma socheaza si ma lasa paff toata treaba asta...dar nu am incotro decat sa stau la mila chirurgilor din cta pana ajung la cluj.
de ieri a inceput sa curga sange din incizie...logic ca m-am panicat si l-am sunat in secunda 2 pe dr puia, care din nou a zis ca nu e nimic grav, din cauza ca furtunul nu mai are gaura prin care sa iasa afara...el tot freaca in zona inciziei si ca probabil a zgariat un tesut si de aici sangerarea, dar ca nu e ceva profund sau din adancime si ca nu e grav. a tot curs pana azi pe seara..si acum am observat ca a inceput sa curga din nou puroi mai gros si simt cum tot vrea furtunul sa iasa afara dar nu are pe unde...si bine-nteles ca ma doare. azi mi-a trimis puia cele 2 ace..maine le voi primi p0rin curierat rapid...si miercuri ajung din nou la dr ionescu ptr o noua anestezie locala, o noua taiere in incizie si drenare a zonei si apoi in sfarsit o noua recalibrare.
ne mai citim, ciao a tutti :blush:

Danuta te citesc din hotel din bulgaria sper ca esti ok!!
Bafta!

#124 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 10 December 2011 - 11:02 PM

Doamne Dana, ce de probleme, nici daca erai martir nu sufereai atata! :) Nu pot sa-ti zic decat sa fi tare si sa rezisti. Iti tin pumnii de pe tusa.

Asa o luna decembrie proasta cred ca n-am avut in viata mea, sarbatorile sigur vor fi de cacao, de abia astept sa treaca iarna asta, numai ghinioane, unul dupa altul! :lol:

#125 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 10 December 2011 - 11:18 PM

buna seara fetelor, azi sunt cu moralul la pamant, asta mic azi nu a vrut sa ma lase deloc sa ma odihnesc...nu stiu daca am dormit 4-5 ore cumulate...m-a frecat si m-a stresat toata ziua. acum ajunsa la munca ma simt lipsita de vlaga si stoarsa de orice forta...am reusit de am mancat putin si am zis sa iau si niste vitamine...dar oricum pana isi vor face ele efectul...probabil ca voi ajunge acasa dupa tura de noapte. si colac peste pupaza...ma mai ia si al meu sotz peste picior...ca cica am dormit toata saptamana pana tarziu si ca de ce nu imi e de ajuns somnul...zise el...care doarme aproape non stop.... si una peste alta mi-au dat o stare de cacao(vb Laurei).
cu puroiul..vad ca el curge intr-o veselie...schimb cate 3-4 pansamente pe zi...iar inainte schimbam 1 maxim 2 /zi. si ma tot doare...dar ma rog la Dumnezeu sa ma tina pe picioare pana miercuri cand ma voi duce la dr ionescu sa ma rezolve din nou. in rest....cam atat. va pup pe toate, va doresc un weekend placut si tie Carmen...drum bun si sa ajungi cu bine in ro....daca tot esti la bulgari..nu treci prin Cta in drum spre Bucale??

#126 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 10 December 2011 - 11:19 PM

Dana, sper sa iasa bine interventia! Bine c-ai gasit doctorul asta care vrea sa te-ajute.

Carmen, drum bun in continuare, hai c-aveti noroc de vreme buna!

Laura, sper ca nu-i ceva prea grav! Stii cum e ciclul vietii, sigur vine o perioada buna dupa una nefericita. Totusi eu sper sa te luminezi pana de Craciun, sa-ti priasca Sarbatorile.

#127 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 10 December 2011 - 11:41 PM

Buna fetelor!!!

Nu mai rezist sunt cu moralul la pamant, am o stare psihica proasta, din mai multe motive, cateoidata am tendinta sa mananc,pe fond nervos, chiar daca nu mi-e foame, dar nu ma las prada tentatiei, ma lupt cu gandurile mele, ar trebui sa imi vina si ciclu si asta imi da o stare de balonare. Nu prea mai imi gasesc locul, sunt agitata, ma enervez repede. De cateva zile sunt in pasa asta proasta si vad ca inca nu trece :lol: :) :D :D Am incercat sa fac ce imi place dar tot nu trece . Deci in cateva a cuvinte: ma simt nasol si am impresia ca the life sucks :D ;)

#128 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 December 2011 - 12:31 AM

Vezi postareaAlexandraLazar, la 10 December 2011 - 11:41 PM, a spus:

Buna fetelor!!!

Nu mai rezist sunt cu moralul la pamant, am o stare psihica proasta, din mai multe motive, cateoidata am tendinta sa mananc,pe fond nervos, chiar daca nu mi-e foame, dar nu ma las prada tentatiei, ma lupt cu gandurile mele, ar trebui sa imi vina si ciclu si asta imi da o stare de balonare. Nu prea mai imi gasesc locul, sunt agitata, ma enervez repede. De cateva zile sunt in pasa asta proasta si vad ca inca nu trece :D :D :D ;) Am incercat sa fac ce imi place dar tot nu trece . Deci in cateva a cuvinte: ma simt nasol si am impresia ca the life sucks ;) :)

pai asa-i ;) : life sucks and then you die!
alex, toate-s trecatoare! esti mai hormonala acum si de-aia-i mai nasol, saptamana viitoare ai sa tzopai pe-aici! hai, ganduri bune si fii atenta la ce mananci, ca nici nu-i bun :lol:

#129 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 11 December 2011 - 12:38 AM

Vezi postareamoatza, la 10 December 2011 - 11:19 PM, a spus:

Dana, sper sa iasa bine interventia! Bine c-ai gasit doctorul asta care vrea sa te-ajute.

Carmen, drum bun in continuare, hai c-aveti noroc de vreme buna!

Laura, sper ca nu-i ceva prea grav! Stii cum e ciclul vietii, sigur vine o perioada buna dupa una nefericita. Totusi eu sper sa te luminezi pana de Craciun, sa-ti priasca Sarbatorile.

Din fericire nu-s probleme legate de sanatate. :D Acu' daca ar fi sa ne luam dupa legile lui Murphy ar trebui sa zambesc fiindca maine poate fi mai rau! :lol:

Nu-s numai eu, am 4 colege care au probleme diverse, apoi vin aici pe forum si citesc despre Dana, alte vesti "bune" din ziarele romanesti, in fine, sarbatorile sper sa fie calme, insa pe la sfarsitul lui noiembrie imi faceam planuri, unde sa mergem, cadouri, vacanta, acuma s-au naruit toate, o amenda zdravana (din vina lui), un colector de la conductele de apa calda a explodat si nu gasesc nicaieri piesa sa se potriveasca, ma cert de 5 ori pe zi cu omul, imi vine sa-mi iau bocceaua la spinare si sa fug pentru vreo 2 luni. Cu alt barbat... :) Dar nu pot. Vin si citesc retetele minunate, vad pregatirile fetelor pentru Craciun, mie nu-mi arde de nimic.
Toate astea au parte buna, am slabit 2 kile, am 62 acum, insa as da l0 la loc doar ca sa dispara jumatate din suparari. Da' lasa ca trec toate intr-un fel sau altul. :D

Va pup, sfarsit de saptamana placut va doresc. :D

#130 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 11 December 2011 - 01:58 AM

offf Laura...stiu cum e...dar sa stii ca eu...oricat de zdruncinata as fi, oricate probleme as avea...eu ma incred in continuare in D-zeu si imi pun sperantele in EL. si eu daca as incepe sa insir problemele si datoriile pe care le am....as umple cateva pagini de forum :D, dar trebuie sa avem nadejdea ca va iesi soarele si pe strada noastra si totul se va rezolva usor usor.
Eu oricum draga Laura iti doresc sa ti se rezolve problemele cat mai rapid si sa te bucuri alaturi de toti cei dragi tie de Craciun..pana la urma Craciunul nu inseamna porc, mancare cu nemiluita si apoi sa stam ca cei pe care tocmai i-am devorat...cu burtile in sus :lol: :) ci Craciunul inseamna nasterea Domnului Iisus Hristos, inseamna bucurie, pace sufleteasca, dragoste fata de cei din jurul nostru, sa facem mici daruri ptr cei dragi noua dar si sa facem un bine ptr cei care nu au nici macar atat cat avem noi...eu asa incerc sa imi petrec Craciunul de fiecare data si credeti-ma ca mereu uit de problemele mele si am o super pace sufleteasca.

Draga Alexandra ce sa zic...si eu-s cu moralul praf...dar uite ca tot eu incerc sa imi ridic nasul din butoiul cu melancolie....asa ca asta iti doresc si tie..sa iti cauti puterea interioara si sa iti ridici singura moralul, sa vezi si partea buna a situatiei sau a vietii tale si sa incerci sa mergi mai departe fara a da satisfactie problemelor si din contra...sa le depasesti cu brio.

va sarut cu mult drag fetelor si sper sa ne auzim cu bine. :D :D

#131 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 11 December 2011 - 11:13 AM

Neata fetelor!!! Sa va spun inca ceva ce ma roade pe dinauntru. Azi m-am cantarit si am observat ca de la 122,3 am sarit la 123,3, de ce, habar nu am, nu simt ca am gresit din pct de vedere al cantitatii si calitatii mancarii. Chiar daca mai am o abatere, nu o fac prea des, nu e cazul. Acum cand trec peste perioada asta mai nasoala, eu trag de mine sa-mi stapanesc mancatuul pe fond emotional, si reusesc, chiar daca trebuie sa ma lupt cu capul meu. Am decis ca deseara sa vorbesc cu domnul doctor Puia si sa ma duc la o calibrare. Maine as avea 5 luni de la operatie si eu inca nu am nici o calibrare facuta. Ma streseaza deja cantarul asta :rolleyes: :) :) E clar ca pentru mine nu e o perioada stralucita.

Va mai tim la curent, deseara am sa-l sun pe doctorul Puia si am sa va spun ce mi-a spus. Duminica faina sa aveti

#132 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 11 December 2011 - 11:49 AM

E foarte bine ca iti controlezi impulsurile de a manca si mai ales ca esti atenta la cantar. Acel kg poate fi acumularea de lichide din "acea perioada a lunii", insa poate fi si din cauza ca deja corpul tau s-a obisnuit si acum ai avea nevoie de o calibrare. E fantastic ca ai reusit sa slabesti 5 luni fara sa umbli la inel, ai profitat la maxim in acest timp. Daca stagnarea s-a prelungit mult, e timpul sa calibrezi.

Duminica placuta va doresc! :rolleyes:

#133 Useril este offline   AlexandraLazar 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip

Postat 11 December 2011 - 09:00 PM

Maine dimineata ajung la Cluj. Am vb cu domnul doctor si ma asteapta maine dimineata la el. Dana, Dr. Puia mi-a zis ca de joi nu mai lucreaza. Ti-am zis asta in cazul in care ai de gand sa vi la Cluj inainte de Craciun.

#134 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 13 December 2011 - 09:01 PM

Danuta esti bine??
sanda tu te ai recalibrat?...cit lichid ai acum in membrana?
Laura haide da o naibii ...o sa fie cum zici...bine intr un fel sau altul!
Eu am ajuns teafara (am scris la BULGARIA) si acum incerc sa ma adun pt a face curatenie, a face parastas,coafor cosmetica etc....azi am comandat cea mai mare parte a cadourilor si sa speram ca o sa fie bine
Pe timpil calatoriei am mincat putintel...m am cintarit s a mai dus un kil dar eu tot mai am 2 kile de dat pina la Craciun deci...ratare!!
Dar ma rog asta sa fie necazul...sanatate vreau si mie dar si voua...ca belelele vin si pleaca
c est la vie!

#135 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 December 2011 - 09:38 AM

neatza, fetelor rugati-va ptr mine ca azi ma duc la dr ptr a ma taia si curata din nou si ptr a ma recalibra. o sa incerc sa intru pe forum dupa interventie ca sa va zic cum a fost. pupici
p.s. mi-e o frica.....nu stiu de ce dar parca mi-e tot mai frica de ce urmeaza...

#136 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • LocationPortugalia

Postat 14 December 2011 - 11:55 AM

Dana, iti tin pumnii! Pupic de incurajare!

Alexandra te asteptam cu noutati! :lol:

Carmen, voiaj placut (daca mai esti inca pe drumuri) si spor la slabit. :)

#137 Useril este offline   Dana_Fratila 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 December 2011 - 02:16 PM

am revenit....sunt ok. nu m-a mai taiat, nu mi-a facut deloc anestezie...a fost totul pe viu.
cu o pensa si o foarfeca mi-a cracanat gaurica si a marit-o, a cautat furtunul ca nu il mai gasea...bine-nteles ca a rascolit pe acolo pana a gasit furtunul, apoi a scos furtunul afara, a scos capacul, a taiat 4 mm din furtun deoarece a zis ca era gaurit intr-un loc, apoi a calibrat inelul cu 1 ml ser, a pus capacelul la loc, a curatat gaurica de puroi si a pus betatida cu un pansament si la revedere...
a durut??....da a durut dar nu am murit...in schimb am tremurat ca un kktel si i-am zis la sfarsit dlui dr ca daca aveam pampers as fi facut pe mine de frica. l-am imbratisat, i-am multumit de suflet, i-am dat daru' si am plecat fericita ca am scapat si de data asta. m-a pus sa beau apa si dupa 4 guri minuscule de apa am vomat.....asa ca zilele astea o voi tine pe lichide ptr ca nu ma simt in stare sa mananc nici macar semi-solide. va multumesc de suport, va sarut cu mult drag si ma vb

#138 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 14 December 2011 - 03:58 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 14 December 2011 - 02:16 PM, a spus:

am revenit....sunt ok. nu m-a mai taiat, nu mi-a facut deloc anestezie...a fost totul pe viu.
cu o pensa si o foarfeca mi-a cracanat gaurica si a marit-o, a cautat furtunul ca nu il mai gasea...bine-nteles ca a rascolit pe acolo pana a gasit furtunul, apoi a scos furtunul afara, a scos capacul, a taiat 4 mm din furtun deoarece a zis ca era gaurit intr-un loc, apoi a calibrat inelul cu 1 ml ser, a pus capacelul la loc, a curatat gaurica de puroi si a pus betatida cu un pansament si la revedere...
a durut??....da a durut dar nu am murit...in schimb am tremurat ca un kktel si i-am zis la sfarsit dlui dr ca daca aveam pampers as fi facut pe mine de frica. l-am imbratisat, i-am multumit de suflet, i-am dat daru' si am plecat fericita ca am scapat si de data asta. m-a pus sa beau apa si dupa 4 guri minuscule de apa am vomat.....asa ca zilele astea o voi tine pe lichide ptr ca nu ma simt in stare sa mananc nici macar semi-solide. va multumesc de suport, va sarut cu mult drag si ma vb

ouff,ouff mai Danuta mai...bine ca esti bine
Eu sunt pe drumuri....nu gasesc vesela ca lumea;miine seara ma apuc de facut primele pregatiri sunt singurica nu ma ajuta nimenea....alaturi de prietenele mele din BUC era alta treaba....aici la Campina oameni sunt reci invidiosi,indiferenti!
Asta e!
Pup Danutu' si va bizuesc si pe voi :Laura,Sanda,Motzulica!! :lol:

#139 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 14 December 2011 - 07:10 PM

Vezi postareaDana_Fratila, la 14 December 2011 - 02:16 PM, a spus:

Dana, la ce chirurg ai fost? Sint clinici particulare de chirurgie in Constanta, nu trebuie sa te rogi de cei din spital ca sa-ti faca o interventie, sa te trateze cu toata indiferenta si impertinenta si la sfirsit sa le dai plicul cu tot atita cit ai da la clinica particulara sa-ti rezolve problema. Sper ca esti bine acum si sa nu mai ai nevoie, dar daca ai nu uita ca ai si alte optiuni.

#140 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 December 2011 - 08:54 PM

Dana, bine ca te-ai linistit putin, poate o sa fie bine, trebuie! Are dreptate Carmela, ia in considerare ce ti-a spus ea.

Carmen, venisi? Daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne! Eu cred c-ai sa reusesti si singura si-ai sa fii f mandra de tine. Cand aveti parastasul?

Laura, toate (mai) bune?

Alex, tu ti-ai revenit? Un kg nu e un capat de lume, dar sunt sigura ca-i vina lui TOM.sa ai succes cu recalibrarea!

Va pup!

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic