LAP BAND - Inel gastric reglabil parerea, experienta dvoastra.
Postat 08 December 2011 - 07:52 AM
Dana m-a mirat ceea ce ai scris tu, nu stiu ce sa zic si sa cred. Sa dea Domnul sa fie bine.
Eu de doua zile sunt intr-o pasa proasta si cam irascibila dar sper sa treaca.
Va pup/
Postat 09 December 2011 - 09:55 PM
de ieri a inceput sa curga sange din incizie...logic ca m-am panicat si l-am sunat in secunda 2 pe dr puia, care din nou a zis ca nu e nimic grav, din cauza ca furtunul nu mai are gaura prin care sa iasa afara...el tot freaca in zona inciziei si ca probabil a zgariat un tesut si de aici sangerarea, dar ca nu e ceva profund sau din adancime si ca nu e grav. a tot curs pana azi pe seara..si acum am observat ca a inceput sa curga din nou puroi mai gros si simt cum tot vrea furtunul sa iasa afara dar nu are pe unde...si bine-nteles ca ma doare. azi mi-a trimis puia cele 2 ace..maine le voi primi p0rin curierat rapid...si miercuri ajung din nou la dr ionescu ptr o noua anestezie locala, o noua taiere in incizie si drenare a zonei si apoi in sfarsit o noua recalibrare.
ne mai citim, ciao a tutti

Postat 10 December 2011 - 04:10 PM
Dana_Fratila, la 09 December 2011 - 09:55 PM, a spus:
de ieri a inceput sa curga sange din incizie...logic ca m-am panicat si l-am sunat in secunda 2 pe dr puia, care din nou a zis ca nu e nimic grav, din cauza ca furtunul nu mai are gaura prin care sa iasa afara...el tot freaca in zona inciziei si ca probabil a zgariat un tesut si de aici sangerarea, dar ca nu e ceva profund sau din adancime si ca nu e grav. a tot curs pana azi pe seara..si acum am observat ca a inceput sa curga din nou puroi mai gros si simt cum tot vrea furtunul sa iasa afara dar nu are pe unde...si bine-nteles ca ma doare. azi mi-a trimis puia cele 2 ace..maine le voi primi p0rin curierat rapid...si miercuri ajung din nou la dr ionescu ptr o noua anestezie locala, o noua taiere in incizie si drenare a zonei si apoi in sfarsit o noua recalibrare.
ne mai citim, ciao a tutti

Danuta te citesc din hotel din bulgaria sper ca esti ok!!
Bafta!
Postat 10 December 2011 - 11:02 PM

Asa o luna decembrie proasta cred ca n-am avut in viata mea, sarbatorile sigur vor fi de cacao, de abia astept sa treaca iarna asta, numai ghinioane, unul dupa altul!

Postat 10 December 2011 - 11:18 PM
cu puroiul..vad ca el curge intr-o veselie...schimb cate 3-4 pansamente pe zi...iar inainte schimbam 1 maxim 2 /zi. si ma tot doare...dar ma rog la Dumnezeu sa ma tina pe picioare pana miercuri cand ma voi duce la dr ionescu sa ma rezolve din nou. in rest....cam atat. va pup pe toate, va doresc un weekend placut si tie Carmen...drum bun si sa ajungi cu bine in ro....daca tot esti la bulgari..nu treci prin Cta in drum spre Bucale??
Postat 10 December 2011 - 11:19 PM
Carmen, drum bun in continuare, hai c-aveti noroc de vreme buna!
Laura, sper ca nu-i ceva prea grav! Stii cum e ciclul vietii, sigur vine o perioada buna dupa una nefericita. Totusi eu sper sa te luminezi pana de Craciun, sa-ti priasca Sarbatorile.
Postat 10 December 2011 - 11:41 PM
Nu mai rezist sunt cu moralul la pamant, am o stare psihica proasta, din mai multe motive, cateoidata am tendinta sa mananc,pe fond nervos, chiar daca nu mi-e foame, dar nu ma las prada tentatiei, ma lupt cu gandurile mele, ar trebui sa imi vina si ciclu si asta imi da o stare de balonare. Nu prea mai imi gasesc locul, sunt agitata, ma enervez repede. De cateva zile sunt in pasa asta proasta si vad ca inca nu trece

Postat 11 December 2011 - 12:31 AM
AlexandraLazar, la 10 December 2011 - 11:41 PM, a spus:
Nu mai rezist sunt cu moralul la pamant, am o stare psihica proasta, din mai multe motive, cateoidata am tendinta sa mananc,pe fond nervos, chiar daca nu mi-e foame, dar nu ma las prada tentatiei, ma lupt cu gandurile mele, ar trebui sa imi vina si ciclu si asta imi da o stare de balonare. Nu prea mai imi gasesc locul, sunt agitata, ma enervez repede. De cateva zile sunt in pasa asta proasta si vad ca inca nu trece

pai asa-i

alex, toate-s trecatoare! esti mai hormonala acum si de-aia-i mai nasol, saptamana viitoare ai sa tzopai pe-aici! hai, ganduri bune si fii atenta la ce mananci, ca nici nu-i bun

Postat 11 December 2011 - 12:38 AM
moatza, la 10 December 2011 - 11:19 PM, a spus:
Carmen, drum bun in continuare, hai c-aveti noroc de vreme buna!
Laura, sper ca nu-i ceva prea grav! Stii cum e ciclul vietii, sigur vine o perioada buna dupa una nefericita. Totusi eu sper sa te luminezi pana de Craciun, sa-ti priasca Sarbatorile.
Din fericire nu-s probleme legate de sanatate.

Nu-s numai eu, am 4 colege care au probleme diverse, apoi vin aici pe forum si citesc despre Dana, alte vesti "bune" din ziarele romanesti, in fine, sarbatorile sper sa fie calme, insa pe la sfarsitul lui noiembrie imi faceam planuri, unde sa mergem, cadouri, vacanta, acuma s-au naruit toate, o amenda zdravana (din vina lui), un colector de la conductele de apa calda a explodat si nu gasesc nicaieri piesa sa se potriveasca, ma cert de 5 ori pe zi cu omul, imi vine sa-mi iau bocceaua la spinare si sa fug pentru vreo 2 luni. Cu alt barbat...

Toate astea au parte buna, am slabit 2 kile, am 62 acum, insa as da l0 la loc doar ca sa dispara jumatate din suparari. Da' lasa ca trec toate intr-un fel sau altul.

Va pup, sfarsit de saptamana placut va doresc.

Postat 11 December 2011 - 01:58 AM

Eu oricum draga Laura iti doresc sa ti se rezolve problemele cat mai rapid si sa te bucuri alaturi de toti cei dragi tie de Craciun..pana la urma Craciunul nu inseamna porc, mancare cu nemiluita si apoi sa stam ca cei pe care tocmai i-am devorat...cu burtile in sus

Draga Alexandra ce sa zic...si eu-s cu moralul praf...dar uite ca tot eu incerc sa imi ridic nasul din butoiul cu melancolie....asa ca asta iti doresc si tie..sa iti cauti puterea interioara si sa iti ridici singura moralul, sa vezi si partea buna a situatiei sau a vietii tale si sa incerci sa mergi mai departe fara a da satisfactie problemelor si din contra...sa le depasesti cu brio.
va sarut cu mult drag fetelor si sper sa ne auzim cu bine.

Postat 11 December 2011 - 11:13 AM

Va mai tim la curent, deseara am sa-l sun pe doctorul Puia si am sa va spun ce mi-a spus. Duminica faina sa aveti
Postat 11 December 2011 - 11:49 AM
Duminica placuta va doresc!

Postat 11 December 2011 - 09:00 PM
Postat 13 December 2011 - 09:01 PM
sanda tu te ai recalibrat?...cit lichid ai acum in membrana?
Laura haide da o naibii ...o sa fie cum zici...bine intr un fel sau altul!
Eu am ajuns teafara (am scris la BULGARIA) si acum incerc sa ma adun pt a face curatenie, a face parastas,coafor cosmetica etc....azi am comandat cea mai mare parte a cadourilor si sa speram ca o sa fie bine
Pe timpil calatoriei am mincat putintel...m am cintarit s a mai dus un kil dar eu tot mai am 2 kile de dat pina la Craciun deci...ratare!!
Dar ma rog asta sa fie necazul...sanatate vreau si mie dar si voua...ca belelele vin si pleaca
c est la vie!
Postat 14 December 2011 - 09:38 AM
p.s. mi-e o frica.....nu stiu de ce dar parca mi-e tot mai frica de ce urmeaza...
Postat 14 December 2011 - 11:55 AM
Alexandra te asteptam cu noutati!

Carmen, voiaj placut (daca mai esti inca pe drumuri) si spor la slabit.

Postat 14 December 2011 - 02:16 PM
cu o pensa si o foarfeca mi-a cracanat gaurica si a marit-o, a cautat furtunul ca nu il mai gasea...bine-nteles ca a rascolit pe acolo pana a gasit furtunul, apoi a scos furtunul afara, a scos capacul, a taiat 4 mm din furtun deoarece a zis ca era gaurit intr-un loc, apoi a calibrat inelul cu 1 ml ser, a pus capacelul la loc, a curatat gaurica de puroi si a pus betatida cu un pansament si la revedere...
a durut??....da a durut dar nu am murit...in schimb am tremurat ca un kktel si i-am zis la sfarsit dlui dr ca daca aveam pampers as fi facut pe mine de frica. l-am imbratisat, i-am multumit de suflet, i-am dat daru' si am plecat fericita ca am scapat si de data asta. m-a pus sa beau apa si dupa 4 guri minuscule de apa am vomat.....asa ca zilele astea o voi tine pe lichide ptr ca nu ma simt in stare sa mananc nici macar semi-solide. va multumesc de suport, va sarut cu mult drag si ma vb
Postat 14 December 2011 - 03:58 PM
Dana_Fratila, la 14 December 2011 - 02:16 PM, a spus:
cu o pensa si o foarfeca mi-a cracanat gaurica si a marit-o, a cautat furtunul ca nu il mai gasea...bine-nteles ca a rascolit pe acolo pana a gasit furtunul, apoi a scos furtunul afara, a scos capacul, a taiat 4 mm din furtun deoarece a zis ca era gaurit intr-un loc, apoi a calibrat inelul cu 1 ml ser, a pus capacelul la loc, a curatat gaurica de puroi si a pus betatida cu un pansament si la revedere...
a durut??....da a durut dar nu am murit...in schimb am tremurat ca un kktel si i-am zis la sfarsit dlui dr ca daca aveam pampers as fi facut pe mine de frica. l-am imbratisat, i-am multumit de suflet, i-am dat daru' si am plecat fericita ca am scapat si de data asta. m-a pus sa beau apa si dupa 4 guri minuscule de apa am vomat.....asa ca zilele astea o voi tine pe lichide ptr ca nu ma simt in stare sa mananc nici macar semi-solide. va multumesc de suport, va sarut cu mult drag si ma vb
ouff,ouff mai Danuta mai...bine ca esti bine
Eu sunt pe drumuri....nu gasesc vesela ca lumea;miine seara ma apuc de facut primele pregatiri sunt singurica nu ma ajuta nimenea....alaturi de prietenele mele din BUC era alta treaba....aici la Campina oameni sunt reci invidiosi,indiferenti!
Asta e!
Pup Danutu' si va bizuesc si pe voi :Laura,Sanda,Motzulica!!

Postat 14 December 2011 - 07:10 PM
Dana_Fratila, la 14 December 2011 - 02:16 PM, a spus:
Dana, la ce chirurg ai fost? Sint clinici particulare de chirurgie in Constanta, nu trebuie sa te rogi de cei din spital ca sa-ti faca o interventie, sa te trateze cu toata indiferenta si impertinenta si la sfirsit sa le dai plicul cu tot atita cit ai da la clinica particulara sa-ti rezolve problema. Sper ca esti bine acum si sa nu mai ai nevoie, dar daca ai nu uita ca ai si alte optiuni.
Postat 14 December 2011 - 08:54 PM
Carmen, venisi? Daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne! Eu cred c-ai sa reusesti si singura si-ai sa fii f mandra de tine. Cand aveti parastasul?
Laura, toate (mai) bune?
Alex, tu ti-ai revenit? Un kg nu e un capat de lume, dar sunt sigura ca-i vina lui TOM.sa ai succes cu recalibrarea!
Va pup!