Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#1061 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 08 June 2012 - 03:21 PM

zerda, I am very proud of you!

daniela, la menţinere nu se mai mănîncă 2 mese, poţi incorpora deja micul dejun. ca idee, trebuie să reintroduci alimentele foarte incet, cîte 1-2 pe zi. dacă organismul are probleme să metabolizeze alimentul nou, vei vedea pe cîntar a doua zi. mulţi aşa descoperă că sunt sensibili la lactate, mai ales cele de vacă. poţi amesteca legumele, introduce altele noi, alte feluri de carne, alte fructe, ulei, ouă, nuci, seminţe. primele 3 săptămîni sunt fără făinoase, cereale, dulciuri, pîine, cartofi.
forza la intreaga familie şi bravo de o mie de ori!

forza alpha! bravo pentru determinare, 3 săptămîni trec repede, o să-ţi pară bine că ai rezistat tentaţiilor. dacă nu găseşti fructele din listă aş zice că-i mai bine să măninci acelaşi fruct de două ori pe zi, decît unul care nu-i pe listă.

cris, wow! forza in continuare!

dani, eşti cea mai tare picătură chinezească de pe mapamond! şi eu am un prieten care vrea să înceapă de săptămâna viitoare şi altul care tocmai a terminat :floare:

#1062 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 08 June 2012 - 04:19 PM

Vezi postareaDexter, la 08 June 2012 - 03:21 PM, a spus:

dacă nu găseşti fructele din listă aş zice că-i mai bine să măninci acelaşi fruct de două ori pe zi, decît unul care nu-i pe listă.

merci, asa o sa fac :floare:

azi pana acum 1 mar si 7 gheare de crab ramase de ieri cu castraveti

pe seara steak de vita cu salata

Nu stiu daca mai apuc sa intru, dl alpha vine acasa, maine avem program, duminica o sa ma zbat sa vad pe undeva rugby Irlanda-Noua Zeelanda, va tin pumnii pentru weekend, mi-i tin si mie :)
Weekend placut va doresc!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1063 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 130
  • Inregistrat: 20-December 09

Postat 08 June 2012 - 08:47 PM

Trec si eu la raport. In primul rand stau foarte bine cu energia. Apoi e foarte curios cum nu mai am foamea aia continua care ma facea sa-mi storc creierii ce sa mai mananc sa-mi potolesc foamea dar sa nu ma ingras.
Apoi imi lipseste cafeaua ca tabiet. Cred ca va fi primul lucru pe care il voi reintroduce. Deh! Ce ti-e cu viciile astea d-le!
Si acum sa trecem la meniu

08.06.2012 (59.300 +100 gr)Ma tot invart in jurul a 59 de kg, mai vedem, rabdare avem
MD un ceai de salvie
D o mancarica de carne de vita inabusita in multa ceapa alaturi de o salata de patrunjel cu usturoi verde si zeama de lamaie; mar
C biban copt pe sare apoi bagat la saramura cu rosii coapte, usturoi, ardei iute si patrunjel; portocala

Apa destula
Cea mai tare veste e ca si Crisu meu vrea sa tina detoxifierea de luni. Hi hi! Mai suntem cateva picaturi chinezesti pe aici.
Jos toxina!

#1064 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 June 2012 - 04:42 PM

Tot eu! Azi zi de smotru si multa miscae. Iar am sters geamurile, am un fix cu ele si de la ploile astea iar erau naspa. A mai trecut o saptamana si ar mai fi una. Dar la mine cred ca se vor inmulti , daca tine Crisu tot, stau si eu usor pe langa el. Doar voi amesteca in salate rosiile cu ceapa si patrunjelul si poate voi adauga ardei gras si ridiche, tot fara ulei. Au inceput sa-mi placa salatele fara ulei. Si evident ca deacum incolo voi avea mult, mult patrunjel verde in orice salata.

Un rezumat dupa doua saptamani? Pai prima zi a fost cea mai spectaculoasa, apoi au urmat zile in care am scazut, zile in care am mai crescut, in medie m-am invartit la 400 de grame. Nu pun la socoteala duminica trecuta in care m-am dat la de toate, dar asa cum s-a pus asa a si a scazut. In principiu am plecat de la 61.400 si azi sunt la 59.100. Deci diferenta de 2.300. Nu e mult dar nici putin. Eu sunt multumita si mai mult pentru ca am descoperit retete noi, placute, pentru ca am invatat sa ma infranez si sa nu mai caut scuze pentru orice porcarie gustata. Beau multe lichide si sunt plina de energie, chiar daca nu mai beau cafea. Nu am observat nici un semn de uscare execesiva a pielii si am continuat sa folosesc cremele mele obisnuite de fata. Pe corp am evitat sa ma mai cremuiesc dupa dus. Dar sapunul l-am folosit :rolleyes:
Asa, si acum meniul de azi

9.06.2012 ( 59.100 -200gr)

MD ceai de salvie
D salata din doua fierte moi, o portocala, o jumatate de legatura de marar, o jumatate de fenel ras mic, pentru ca data trecuta mi s-a parut prea puternica aroma si zeama de lamaie
C mancarica de vita cu ceapa multa si salata de patrunjel, cepa verde, usturoi verde si zeama de lamaie. M-am indragostit de salata asta; fresh de gref.
Azi am baut multe lichide pentru ca salata de la pranz parca nu prea tine asa bine de foame. Dar acusi vine cina.
Va pup cu mult drag si
Jos toxina!

#1065 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 09 June 2012 - 05:59 PM

Raportez si eu: 49 azi, ieri 49,5, cam astea sunt valorile intre care ma invart in ultima vreme.
Shahe de capsuni azi dimineata.
Pranz kimchi cu gratar de pui.
O portocala si un mar pe ziua de azi.
Si acum, pe post de cina, o sa-mi pun 2 linguri de inghetata... :rolleyes:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2012/post-508-13392575350241.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-508-13392575434241.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1066 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 June 2012 - 08:44 PM

Koral, arata foarte fain meniul tau. Si arata foarte bine si greutatea ta. Felicitari!
Eu din pacate desi tin foarte curat toate regulile, cam stagnez. Astept si ultima saptamana.

Meniul de azi 10.06.2012 (59.300 +200)Le-am pus inapoi !

MD ceai de salvie
Pragu de vita cu salata de rosii si patrunjel; mar
C supa crema de sparanghel cu piept de pui; fresh de gref

#1067 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 June 2012 - 10:41 AM

Bravo fetele! O saptamana detoxifianta!

Super Koral! :) Ce ma mai "enervati" cu kimmy asta! :)

Dex, merci :lol: . Sumar la prietenul meu: -4.1 kg dupa prima saptamana (De fapt o implineste doar miercuri dimineata, dar dupa 3 zile avea deja astea -4.1 kg si e stationar de atunci). El face si sport 1-2 ore pe zi x 5 zile pe saptamana. Se simte excelent, plin de energie, fara o durere de cap sau slabiciune, 0 efecte secundare. Nu se mai gandeste obsesiv la mancare si bunataturi, inregimentarea e excelenta pentru disciplinarea psihica vis a vis de atitudinea noastra fata de mancare!!!

Cumnata mi-a spus ieri ca a inceput si ea si ca nu a slabit decat -800g. Luata la bani marunti a recunoscut cafeaua de dimineata. Apoi am suprins-o cum manca rosiile din salata comuna cu ulei, si peste si pui la aceeasi masa, precum si rondelede ananas din sirop. Deci aici am un caz pierdut ...ea nu va schimba atitudinea fata de o dieta, asa ca nu imi mai bat capul.
Eu bine, ca si Koral variez intre - 0,5 - 1 kg sub greutatea atinsa dupa cele 3 sapt de detox. Mananc mese usoare in general, am si mese nromale (paste +desert), dar nu pe baze zilnice si imediat apoi echilibrez pe parcursul aceleiasi zi si a doua zi.
Nu mai promit tura 2, decat cand trec la fapte, intentia insa exista :toothy9; .

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1068 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 11 June 2012 - 11:44 AM

Buna dimineata!

eu am inceput marti, 05.06, maine ar fi o saptamana, m-am cantarit azi dimineata si sincer nu prea ma dumiresc -3.4 kg. Mi se pare foarte mult, dar ma bucur nespus

Sambata nu am mancat la petrecere, dar am baut 1 shot de whiskey cu o lopata de gheata si vreo 2 l de apa minerala

Ma simt bine, n-am dureri de nici un fel si mi-e foame Imagine postata mai ales seara

Azi pana acum: zeama de la un gref cu apa minerala si gheata

Sambata am facut inimi de pui cu ceapa si le-am inabusit in apa pana s-au inmuiat
A doua masa a fost steak de vita

Duminica a fost aceeasi "tocanita" de inimi si merluciu la cuptor
Legume, vesnica salata verde si rosii
Fructe n-am mancat sambata si duminica

Cel mai tare as manca o ciorba Imagine postata
Imagine postata

#1069 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2012 - 04:14 PM

veşti bune pe toate fronturile, bravo cris, bravo alpha, bravo prietenul lui dani, bravo dani şi koralina, juma de bravo şi la cumnată, poate se mobilizează să urmeze detoxul ca la carte. jos toxina!

un tip util apropo de discuţia că multi nu mai disting între foame şi poftă: cînd vă bîntuie sentimentul că aţi mînca ceva neapărat, intrebaţi-vă dacă un măr v-ar satisface "foamea". dacă răspunsul este negativ, inseamnă că este poftă, beţi un pahar cu apă şi aşteptaţi 15 minute. mai mult ca sigur pofta va dispărea. totul e să nu vă apuce altă poftă :biggrin:

#1070 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 11 June 2012 - 07:05 PM

Vezi postareaDaniella, la 11 June 2012 - 10:41 AM, a spus:

Bravo fetele! O saptamana detoxifianta!

Super Koral! :D Ce ma mai "enervati" cu kimmy asta! :)

Dex, merci :D . Sumar la prietenul meu: -4.1 kg dupa prima saptamana (De fapt o implineste doar miercuri dimineata, dar dupa 3 zile avea deja astea -4.1 kg si e stationar de atunci). El face si sport 1-2 ore pe zi x 5 zile pe saptamana. Se simte excelent, plin de energie, fara o durere de cap sau slabiciune, 0 efecte secundare. Nu se mai gandeste obsesiv la mancare si bunataturi, inregimentarea e excelenta pentru disciplinarea psihica vis a vis de atitudinea noastra fata de mancare!!!

Cumnata mi-a spus ieri ca a inceput si ea si ca nu a slabit decat -800g. Luata la bani marunti a recunoscut cafeaua de dimineata. Apoi am suprins-o cum manca rosiile din salata comuna cu ulei, si peste si pui la aceeasi masa, precum si rondelede ananas din sirop. Deci aici am un caz pierdut ...ea nu va schimba atitudinea fata de o dieta, asa ca nu imi mai bat capul.
Eu bine, ca si Koral variez intre - 0,5 - 1 kg sub greutatea atinsa dupa cele 3 sapt de detox. Mananc mese usoare in general, am si mese nromale (paste +desert), dar nu pe baze zilnice si imediat apoi echilibrez pe parcursul aceleiasi zi si a doua zi.
Nu mai promit tura 2, decat cand trec la fapte, intentia insa exista :D .

Dani, spune-i cumnatei tale ca ai mei mananca de o luna salata fara ulei, si habar n-au! :) Din moment ce eu fac salata, pun in ea exact ce am scris, sos de soya si otet balsamic si amestec totul, oricum isi lasa si legumele zeama. Sau sare si otet balsamic. Oricum, pun usturoi si multe frunze( patrunjel, marar) asa ca ... cine sta sa caute uleiul???
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#1071 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2012 - 09:16 PM

Da, cine sa stea sa caute uleiul? Si eu fac salatele cu mult patrunjel si usturoi verde si sunt foarte bune.

Eu cam suparata un pic pentru ca tot "cresc". Astept si reversul. Deocamdata tin strict si intru in a treaia saptamana, sunt plina de energie si vesela ca nu mai am chef de rontait. Ca o observatie in we cand am venit pe plus am mancat pranzul intre 14 si 15 si cina pe la 20. In timpul saptamanii pranzul a fost la 11, la job si cina la 19.30. In we pana la pranz mi-a fost foame, in timpul saptamanii, nu. pot fi si acestea niste observatti folositoare. Concluzia mea este ca mai bine pranzul si cina pot fi mai matinale decat mai tarzii.
Si acum meniul de

azi 11.06.2012 (59.600; +300)

Md un ceai de salvie
P ragu de vita cu rosii din conserva alaturi de salata de rosii, patrunjel si usturoi verde; marul l-am uita acasa
C supacrema de sparanghel cu piept de pui; o portocala
lichide in parametri

Daniella bravo pentru prietenul tau, de azi a inceput si Crisu meu, sa vedem ce-o iesi
Alpha, felicitari pentru 3.400!as vrea si eu!
De Koral nu mai vreau sa spun nimic, pentru ca ma enerveaza! :)

#1072 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2012 - 10:28 PM

Alpha, felicitari! Maine dimi, la implinirea saptamanii, daca ai -3.8 kg inseamna ca imi calci pe urme. La mai multe!

Koral, nu vreau sa ii mai spun nimik, ca eu sunt patimasa, dar imi dau seama cand nu am cu cine ... Macar sa fi priceput ca nu e ca la carte, si sa tina corect, ca asa nu are rost ...
Kora, tu cum le aranjezi si le decorezi pe toate as manca orice pui in vasutele alea ale tale... Ai noroc de fameleon care papa verdeturi. Al meu sa nu vada verde/legume/verdeturi in farfurie :) si tocate si ascunse tot le dibuieste :) si nu mai mananca deloc ...
cris, ai sa vezi si reversul!
vivat disciplina! jos toxina!

Dex cand mi-e foame, sau mi-e pofta, niciodata nu as manca un mar ... Greu cu fructele ... :D

#1073 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 12 June 2012 - 10:57 AM

Multumesc pentru felicitari, sunt intr-adevar stimulante.

Cris, nu te necaji, la mine poate a mers mai rapid prima saptamana si pentru ca, asa cum spuneam am mult de slabit. Deci este de unde! :thumleft: Eu mananc la 2 si la 6 masa de seara, cel mai tarziu 7

Daniella, de curiozitate m-am cantarit si azi dimineata, la implinirea saptamanii si -4.1kg. Nu ma entuziasmez prea tare, sa vad cum merge si saptamana a II-a

Ieri: piept de pui tocat cu patrunjel, 1 ling sos de soia, piper, cativa stropi de tabasco. Am facut un fel de chiftele / burgeri si le-am prajit tigaie fara ulei. Mancat cu rosii
Seara steak de vita cu varza. Capsuni
Imagine postata

#1074 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2012 - 05:40 PM

Alpha, nu ma necajesc. Eu de cand am inceput am stiut ca la mine va fi mult mai greu si nu-mi ramane decat sa astept si ce-o fi o fi! Si asa dupa ce la sfarsitul primei saptamani am calcat cu strasnicie in strachini mi-am propus sa mai stau inca o saptamana ca sa fie trei curate, acum chiar asa o sa fac pentru ca domnu Crisu a inceput de ieri si daca ii fac lui imi fac si mie la fel.
Inca o chestie interesanta, eu de multi ani mi-a cam disparut mirosul. Adica sunt foarte putine momente cand miros si eu ce-i in jurul meu. De multe ori nu-i chiar rau, in autobuz sa spunem, dar de cele mai multe ori e chiar naspa, cand fac mancare, prajituri pun aromele dupa experienta si incep sa-i intreb pe cei din daca miroase frumos.
Ei astazi am inceput sa simt parfumurile din jurul meu o perioada destul de lunga si m-am gandit ca tot de la detoxifier mi se trage. O sa va mai tin la curent cu acest subiect, mie mi se pare interesant.
Si acum meniul

astazi 12.06.2012 (59.200 -400) Scap eu si de 59 asta!

MD ceai de salvie
P burgheri de vita cu marar, usturoi si fulgi de ceapa, tarhon uscat alaturi de salata de castraveti si marar; portocala
Dcreveti cu rosii si usturoi, fresh de gref

Jos toxina!

#1075 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 12 June 2012 - 07:14 PM

Vezi postareacris31, la 12 June 2012 - 05:40 PM, a spus:

Alpha, n
Inca o chestie interesanta, eu de multi ani mi-a cam disparut mirosul. Adica sunt foarte putine momente cand miros si eu ce-i in jurul meu. De multe ori nu-i chiar rau, in autobuz sa spunem, dar de cele mai multe ori e chiar naspa, cand fac mancare, prajituri pun aromele dupa experienta si incep sa-i intreb pe cei din daca miroase frumos.
Ei astazi am inceput sa simt parfumurile din jurul meu o perioada destul de lunga si m-am gandit ca tot de la detoxifier mi se trage. O sa va mai tin la curent cu acest subiect, mie mi se pare interesant.

Daca e adevarat, atunci pentru mine e un blestem, nu stiam eu de ce ma ravasesc mirosurile de la o vreme! Era asa de bine inainte!!! Nu simteam decat mirosurile extreme, frumos sau urat, de exemplu eu nu simt mirosul de ars! trebuie sa stau cu ochii pe oala.
De doua saptamani mi-e rau de la pubelele de gunoi, de la fumul de tigara, de la mirosul de cafea, de la tuberoze, etc! Nu mai e nevoie sa spun ca ma plimb cu dropsuri cu menta peste tot!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1076 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2012 - 08:39 PM

Vezi postareazerda, la 12 June 2012 - 07:14 PM, a spus:

Vezi postareacris31, la 12 June 2012 - 05:40 PM, a spus:

Alpha, n

Daca e adevarat, atunci pentru mine e un blestem, nu stiam eu de ce ma ravasesc mirosurile de la o vreme! Era asa de bine inainte!!! Nu simteam decat mirosurile extreme, frumos sau urat, de exemplu eu nu simt mirosul de ars! trebuie sa stau cu ochii pe oala.
De doua saptamani mi-e rau de la pubelele de gunoi, de la fumul de tigara, de la mirosul de cafea, de la tuberoze, etc! Nu mai e nevoie sa spun ca ma plimb cu dropsuri cu menta peste tot!

Nu stiu daca e o adevarata legatura intre detox si revenirea mirosului dar cu siguranta eu sunt o fericita in ocaziile pe care le spui tu. Eu nu simt nimic si cei din jurul meu se oftica maxim.
Hi hi! Mai vorbim!

#1077 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2012 - 11:01 PM

alpha şi cris, de măsurat v-aţi măsurat, cu centimentrii cum staţi? forza in continuare şi jos toxina!

#1078 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 June 2012 - 11:27 PM

WOAW! FELICITARI MAXIME ALPHA! SI CRIS PENTRU MIROS! Wu te inteleg ca si eu am mirosul foarte atenuat, nici un parfum nu mi-l mai simt...

fortza si jos toxina!
imi plac mult meniurile voastre!

#1079 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 13 June 2012 - 12:57 PM

Buna dimineata :D

Ieri:
apa minerala cu suc de gref

burgeri de pui cum am spus mai sus ( am facut trei portii, deci o sa am si azi ) cu rosii
salata verde cu creveti

capsuni

M-am masurat la inceput, o sa ma masor iar dupa 3 saptamani
Imagine postata

#1080 Useril este offline   cris31 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 June 2012 - 09:12 PM

Buna seara!
Eu astazi multa treaba la job dar cu multa energie, alte semne nu mai am. Totusi mi-e dor de-o cafea langa o tigara dimineata pe racoare sa visez asa, aiurea...
Dar sa revenim, eu m-am masurat la inceput si o voi face iarasi peste o saptamana, nu prea cred sa fie mari schimbari, dar asa e. Eu tare greu cu slabitul.

Meniul de azi 13.06.2012 (59.200) ca si ieri

MD un ceai de salvie
P piept de pui la gratar cu salata de varza si marar; mar
C pulpa de vita la dry-cooker cu rosii si condimente alaturi de salata de rosii si patrunjel. A iesit foarte buna friptura. Am avut felii de pulpa de vita si le-am marinat vre-o ora jumate cu sare, piper, cilly, tarhon, praf de usturoi, otet balsamic. Am pus carnita in tigaie, fara ulei, evident, am lasat cateva minute sa se parpoleasca si apoi am taiat felii de rosii si le-am adugat peste carnita. in douazeci de minute a fost gata.
Mai e o zi si maine, pup toata gasca!

Am uitat, seara si un fresh de gref

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou