Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#301 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 22 March 2012 - 11:55 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 March 2012 - 11:40 AM, a spus:

Raportez la cantarirea de dimi, target zilnic atins - 500 g. I'm so happy! =)) and so hungry!
am luat azi pranzul la 11, conform planului, ca eram lesinatura de foame. =))

Fain, te urmaresc de aproape :crying: si sunt tot mai hotarata sa o tin si eu (dar dupa Pasti si cred ca si dupa ce imi scot calculii biliari...). Ciuperci nu e voie, asa-i?

#302 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 March 2012 - 12:45 PM

Vezi postarea2ut, la 22 March 2012 - 11:53 AM, a spus:

Ce faci, Dani, tot bantui? Si eu am notat reteta, pentru dupa sau de Pasti.

Bantui, dar tot este amanat dupa paste. Primele 3 zile cele mai grele din 21 au trecut, asa ca nu am nici un motiv sa ma abat, mai ales ca acul cantarului coboara veritginos. Rezultatul pe 3 zile cu Detox, l.am avut cu monti in 2 luni. Insa dupa aceea voi avea mare grija si dulciurile monti pot fi o varianta bunicica.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#303 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 22 March 2012 - 12:57 PM

Si mie-mi place detoxul lui Dexter, si cu siguranta am sa-mi incerc norocul dupa Paste.
Doar ca eu nu ma impac cu saltul peste micul dejun. M-am invatat sa mananc dimineata.
Ramane de vazut ce voi inventa.
Sorina

#304 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:02 PM

Vezi postarea2ut, la 22 March 2012 - 11:55 AM, a spus:

Raportez la cantarirea de dimi, target zilnic atins - 500 g. I'm so happy! :-* and so hungry!
am luat azi pranzul la 11, conform planului, ca eram lesinatura de foame. :-*

Fain, te urmaresc de aproape :hug: si sunt tot mai hotarata sa o tin si eu (dar dupa Pasti si cred ca si dupa ce imi scot calculii biliari...). Ciuperci nu e voie, asa-i?

2ut, nu e voie ciuperci (Si eu am o cutie mare luata inainte sa ma uit pe lista), listele si de carne si de legume si de fructe sunt destul de restranse:
carne - piept de pui fără nici o urmă de grăsime vizibilă, vacă-viţel slab, peşte alb, langustă, crab sau creveţi. ocazional (o dată pe săptămînă) ouă sau brinză de vaci cu 0% grăsime.
legume - roşii, castraveţi, ridichi, ceapă, salată verde, spanac, sparanghel, frunze de sfeclă roşie, varză, ţelină, chard (beta vulgaris) , frunze de cicoare
fructe
- măr, portocală, grepfruit şi căpşuni
Eu am uitat sa ma cantaresc pe stomacul gol azi la prima ora (am apucat de am baut apa si fresh), cred ca de fapt chiar 700 g am dat si ieri jos. Vedem in continuare, primele 3 zile promit. Ca nu mai beau cafea ma cam afecteaza am impresia ca nu am nici fluenta in vorbire. Nu stiu sapt urm ce o sa fac, cand am iar o inspectie la nivel inalt si nu pot sa fiu asa aeriana ...
Azi, desi am luat pranzul ma doare capul (eu nu am dureri de cap decat in cazuri exceptionale, deci nu stiu ce e ?).

#305 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:03 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 March 2012 - 12:57 PM, a spus:

Si mie-mi place detoxul lui Dexter, si cu siguranta am sa-mi incerc norocul dupa Paste.
Doar ca eu nu ma impac cu saltul peste micul dejun. M-am invatat sa mananc dimineata.

Nici eu nu pot fara mic dejun, m-am gandit ca fie voi manca fruct (cam slabut, pentru mine), fie, asa cum a zis Dex, o sa-mi impart carnea de la pranz in doua si jumate o adaug la fructul de dimineata.
Scuzati off-topicul.

#306 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:05 PM

Probabil din cauza eliminarii toxinelor (eu am constatt ca intotdeauna dupa o perioada de "dezmat" culinar, cand trec la mancat corect, sanatos, cateva zile am dureri de cap groaznice.
Banuiesc ca si lipsa cafelei iti poate da dureri de cap.

#307 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:09 PM

Scuzam, suzam... cred ca mai bine invadam topicul lui Dexter si-l batem la cap pana ne da voie sa avem si mic dejun.
Sorina

#308 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:10 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 22 March 2012 - 12:57 PM, a spus:

ai:
2 x fruct
2 x 300 g carnuri diferite
2 x 1 tip leguma

poti sa le impartti cum vrei in cursul zilei (fara sa amesteci fructele intre ele, legumele intre ele, carnurile intre ele), imp sa nu mananci mai mult de 2 fructe si mai mult de 600 g carne, legumele nu sunt cantarite, dar diversitatea listei e restransa la toate 3 categoriile :-* Sunt extraordinar de curioasa sa vad daca voi continua cu macar - 300 g/zi si dupa ce trec primele zile de eliminare de toxine ...
Voi nu beti cafea? asta mi se pare putin nashpa, nu ca si pofta, cat ca si stare ... , dar nici monti nu da voie, asa ca voi sunteti obisnuite deja cred

#309 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 01:29 PM

Raportez la cantarirea de dimi, target zilnic atins - 500 g. I'm so happy! :-* and so hungry!
am luat azi pranzul la 11, conform planului, ca eram lesinatura de foame. :-*

Ma bucur pt tine, ca ai inceput sa dai jos... dar, cu mana pe inima-ti spun, eu as lua-o razna sa fac foamea asa cum faci tu. Eu nu ca nu as rezista, eu nu rezist.
Eu sunt invatata cu mic dejun la h6,30. Nu-i ca mananc prea mult, dar mananc... si deja la h10,30-11 mie-mi ghioraie matele . Plange corpul dupa un fruct.
Asa ca nici o sansa sa pap doua fructe la micul dejun si sa rezist pana la h11-12 pt pranz.
Da, imi plac mesele carne + leguma, cu astea pot trai o viata intreaga... de fapt eu asa am slabit. Bine, ca-mi faceam o salata uriasa cu de toate, o tona de otet de mere si rezolvam problema.
Numai ca eu sunt branzodependenta... mor fara ea. Nu-mi pot imagina sa traiesc fara ea.
Asa ca daca ma voi decide dupa Paste sa fac o cura de detox, asta va fi problema mea cea mai mare, in niciun caz cafeaua.
Sorina

#310 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 02:54 PM

Sorina, a propos de branzodependenta, eu cred ca la monti din cauza de branza nu am slabit. Nu stiu daca iti aduci aminte ca mancam in disperare brie si camembert, tot din cauza ca nu reuseam mereu sa iau altceva la mine. Plus ca am remarcat ca daca asociez branza cu carne nu dau jos.
Foamea in primele 2 zile am facut pentru ca nu am fost organizata si nu am avut pachet.
In rest ieri cu pranz si cina am fost perfect.
Dimi eu oricum nu mancam niciodata. Fresh de 2 greph este MD meu obisnuit. Si aici putin m-am abatut de la regimul asta, care presupune 2 fructe dif si greph max 1/2 pe zi.
Ma gandesc ca tu poti imparti cele 600 g carne si 2 legume in 3 mese, daca ai vrea sa tii.
Daca si eu obtin 7 kg in 3 sapt ca si Dex, inseamna ca aveti confirmarea. Si sunt convinsa ca o sa slabesc macar 7 kg :pupic:, de vreme ce am aruncat circa 2.5 kg in 3 zile.

#311 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 04:53 PM

Ma bucur ca esti optimista, dar nu uita ca astea sunt in mare parte apa, de aici incolo incepe slabirea si ai grija sa nu te mai infometezi, ca vei pierde masa musculara.
Sorina

#312 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2012 - 05:15 PM

Sa nu dati cu rosii, dar tot urcind subiectul asta, am tot citit. Din tot ce scriati voi eu am ales ce mi-a placut, poate nu e corect spus placut, dar mi-a reactivat o obsesie. Imi place extraordinar de mult Kimchi Jigae adica o supa de kimchi-specialitate coreana, cu varza chinezeasca si muuuult ardei iute, ceapa, usturoi etc.
Cum acum trec printr-o faza de iute( adica numai in ceai nu-mi pun ardei iuti), mi-am facut o supa din aia cu tofu, dar fara carne. Nu ca am vrut sa tin cura, sau ceva, pur si simplu asta mi-a cerut organismul.
De luni pana azi am mancat numai un ou( facusem doua, dar Pisi a cerut si ea unul si supa asta iute care are varza chinezeasca ardei iute si tofu. Detox nu mi-am propus, dar dupa 3 zile am slabit 3.5 kg.
Ceea ce nu observam, daca nu vorbeati voi atat despre detox si am fost curioasa cam cum mai stau si m-am cantarit. A, se simte la pantaloni si la sutien, daca e cineva curios.
Deci multumesc pentru idei si rezultat!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#313 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 March 2012 - 05:44 PM

Vezi postareazerda, la 22 March 2012 - 05:15 PM, a spus:

Sa nu dati cu rosii, dar tot urcind subiectul asta, am tot citit. Din tot ce scriati voi eu am ales ce mi-a placut, poate nu e corect spus placut, dar mi-a reactivat o obsesie. Imi place extraordinar de mult Kimchi Jigae adica o supa de kimchi-specialitate coreana, cu varza chinezeasca si muuuult ardei iute, ceapa, usturoi etc.
Cum acum trec printr-o faza de iute( adica numai in ceai nu-mi pun ardei iuti), mi-am facut o supa din aia cu tofu, dar fara carne. Nu ca am vrut sa tin cura, sau ceva, pur si simplu asta mi-a cerut organismul.
De luni pana azi am mancat numai un ou( facusem doua, dar Pisi a cerut si ea unul si supa asta iute care are varza chinezeasca ardei iute si tofu. Detox nu mi-am propus, dar dupa 3 zile am slabit 3.5 kg.
Ceea ce nu observam, daca nu vorbeati voi atat despre detox si am fost curioasa cam cum mai stau si m-am cantarit. A, se simte la pantaloni si la sutien, daca e cineva curios.

Bravo penru rezultat Zerda! Daca mananci acelasi tip de aliment pe durata unei zile slabesti, daca o tii mai multe zile slabesti si mai mult (vezi dieta cu supa de varza, sau dietele disociate). Nu stiu daca iti furnizeaza toate elementele nutritive necesare benei functionari a celulelor doar supa asta. Nu cred ca e cazul sa o tii pe o perioada lunga. 5 zile cred ca e ok. Calugarii beau doar apa 40 zile si nu mai patesc nimic. important sa ai multa apa, ceaiuri, lichide. Deci, din partea mea bravo de ambitie!

#314 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 March 2012 - 06:01 PM

Vezi postareaDaniella, la 22 March 2012 - 05:44 PM, a spus:

Vezi postareazerda, la 22 March 2012 - 05:15 PM, a spus:

Bravo penru rezultat Zerda! Daca mananci acelasi tip de aliment pe durata unei zile slabesti, daca o tii mai multe zile slabesti si mai mult (vezi dieta cu supa de varza, sau dietele disociate). Nu stiu daca iti furnizeaza toate elementele nutritive necesare benei functionari a celulelor doar supa asta. Nu cred ca e cazul sa o tii pe o perioada lunga. 5 zile cred ca e ok. Calugarii beau doar apa 40 zile si nu mai patesc nimic. important sa ai multa apa, ceaiuri, lichide. Deci, din partea mea bravo de ambitie!

Deci la mine tot de pofta a fost, ca am mancat la restaurantul corean si m-a deranjat carnea din supa, atunci m-am prins ca nu mai am chef de carne. Si cum mi-a facut fratele meu placerea sa-mi aduca kimchi am cazut in borcanul cu kimchi!! Dar ma simt bine.

#315 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 22 March 2012 - 08:59 PM

Am mancat aiurea , azi........mai bine nici nu va spun ce....

Daniella , cu multa placere , itzi aduc la vara cand vin :biggrin:

#316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 12:26 AM

Vezi postareazerda, la 22 March 2012 - 06:01 PM, a spus:

Deci la mine tot de pofta a fost, ca am mancat la restaurantul corean si m-a deranjat carnea din supa, atunci m-am prins ca nu mai am chef de carne. Si cum mi-a facut fratele meu placerea sa-mi aduca kimchi am cazut in borcanul cu kimchi!! Dar ma simt bine.

Unde e restaurantul corean Zerda? Nu am manat niciodata kimki! ce e? Ti-a iesit supa ca si la ei, doar ca fara carne?

#317 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 12:27 AM

Vezi postareaMutti, la 22 March 2012 - 08:59 PM, a spus:

Am mancat aiurea , azi........mai bine nici nu va spun ce....

Daniella , cu multa placere , itzi aduc la vara cand vin :biggrin:

Pai tu de cand tii dieta? si cat ai slabit?
ti-o fi ajuns pentru moment si esti in perioada de refulare ...

#318 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 23 March 2012 - 11:41 AM

Vezi postareaDaniella, la 23 March 2012 - 12:26 AM, a spus:

Vezi postareazerda, la 22 March 2012 - 06:01 PM, a spus:

Unde e restaurantul corean Zerda? Nu am manat niciodata kimki! ce e? Ti-a iesit supa ca si la ei, doar ca fara carne?

Kimchi a zis si sefu' cum se face.

#319 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 March 2012 - 12:16 PM

Hello :toothy9;

Ies la raport:
alte 700 g si in a 4-a zi.
Daca se pastreza rata de descrestere zilnica si pentru azi la 700 g / zi, maine intru sub 60 kg (Azi dimi 60,4 kg). Iolararihiiii :crying: I'm so happy!

De asemenea, raportez ca ieri seara am mancat 400 g (greutate in crud) creveti decorticati-cu codita, trasi la tigaie cu usturoi si piper, la care spre final am adaugat vreo 12 rosii cherry si patrunjelul tocat chiar la sfarsit. Yummy si super satula!
Sorina, deloc nu sufar de foame de cand am doua mese /zi. 300 g carne + legume e enorm.

Dovezi cu cina de luni/marti/miercuri (halibut cu rosii cherry la tigaie/cuptor) si cu cina de joi, creveti cu rosii cherry la tigaie:

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-685-13324976589579.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-685-13324977719082.jpg

Sa vedem cum ma descurc in we!

#320 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 23 March 2012 - 04:14 PM

Deci inca 500 de grame si nici macar nu ma bagasem in cursa, acum m-am ambitionat! Daca tot mi-am terminat unghia rashcetind-o, macar sa ma laud cu ceva!! Deci salata de ridichi negre, cu bonus accident.

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul