Dexter, la 12 January 2013 - 10:15 PM, a spus:
apropo de morcovi, ce stiu din "stiinţa popularizată" şi observaţiile proprii, e că au indexul glicemic mare plus că din cauza betacarotenului engros, pot fi alergici. eu de la suc de morcov mă scarpin, de unde deduc că nu-s cei mai indicaţi la detox. cu ardeii, habar nu am care-i treaba.
morcovilor le creste indicele licemic daca ii gatesti
cruzi si o singura data nu e mare abaterea, dar sa nu mai faci!
Mutti, bravo ca te-ai apucat! esti prima, fruncea, te urmam acusi!
Vointa maxima si jos toxina!
cu consumul de cafea cum stai?
dar, mutti si restul, repet ce zice si dex, daca vreti regimul asta trebuie tinut strict dupa lista, fara abatere si veti avea minimum 7 kg in cele 3 sapt + procedura de 6 sapt de mentinere (musai)
daca vreti doar detoxifiere/regim slabit oarecare ... , avand constrangeri ce tin de starea de sanatate, probabil ca sunt multe variante, un nutritionist va poate indruma ..., dar nu se mai poate relationa la acest regim si rezultatele sale. Asta e fix, cu alimentele din lista si metoda enuntata si punct. Doar cine nu are probl de sanatate il poate tine, of course.
Tip: sa stiti ca sunt f buni crevetii aia cruzi (nu prefierti) congelati de la Lidl, oferta De Luxe, punga de 1 kg. Va ajunge deci punga pt 3 sau 4 mese (au carapace si codita, nu au cap si sunt toti curatati de intestin!!!) + nu au deloc miros, ca alti congelati.