Ce ati gatit astazi?
#10021
Postat 25 April 2016 - 01:36 PM
#10022
Postat 25 April 2016 - 01:41 PM
sorinadaniela, la 25 April 2016 - 01:36 PM, a spus:
Ceapa rosie am folosit si eu. De asta si are crusta aceea maronie si culoarea mai inchisa la umplutura.
N-am pus chimen pentru ca asta de aici pute a orice, numai a chimen nu. Mai degraba a turmenic. Si cum eu nu suport turmenicul, mai bine zis, stomacul meu are ceva impotriva lui.... aia e. Am cumparat chimenul degeaba.

Tre' sa fac eu rost de chimen de ala adevarat, ce se pune pe saratele. Nu porcarie de asta!
#10023
Postat 25 April 2016 - 01:51 PM
#10024
Postat 25 April 2016 - 02:01 PM
zerda, la 25 April 2016 - 01:51 PM, a spus:
Saru'mana!!!!



#10025
Postat 25 April 2016 - 03:13 PM
Daca vrei iti pun mintenas in plic si-l trimit peste garla


#10026
Postat 25 April 2016 - 04:02 PM
alpha, la 25 April 2016 - 03:13 PM, a spus:
Daca vrei iti pun mintenas in plic si-l trimit peste garla

Ba chiar asa am facut!

Tre' sa verific prin magazine daca n-au si caraway. Desi...... precis imi sarea-n ochi forma semintelor.. Da' mai stii.. oi fi mai chioara decat imi imaginam!


#10028
Postat 25 April 2016 - 04:33 PM


#10029
Postat 25 April 2016 - 06:49 PM
Lapona Enigel, la 25 April 2016 - 04:33 PM, a spus:

Si eu azi de iarna...


Si mai am o oala de varza murata cu cirnati, ciolane mini si alea, alea pe foc.
Peter

#10030
Postat 25 April 2016 - 07:08 PM
#10031
Postat 25 April 2016 - 08:05 PM
Peter, la 25 April 2016 - 06:49 PM, a spus:
Arata exquisite! Ai folosit Blätterteig?
Dar mi-a ramas gandul la varza...adica faci varza murata gatita cu porcarii? Asa ceva face tata si mai pune si jumari, cu mamaliguta...o nebunieeee!
Eu azi macrou proaspat cumparat de la piata din Amsterdam (incredibil ce preturi mici au aia la peste ), cu sos de rosii, ceapa, usturoi ...cam scazut, dar ce sa-i faci cand te afunzi in treaba? "Caliatea" foto se datoreaza telefoului meu



#10032
Postat 26 April 2016 - 07:38 AM
Lapona Enigel, la 25 April 2016 - 08:05 PM, a spus:
Arata exquisite! Ai folosit Blätterteig?
Dar mi-a ramas gandul la varza...adica faci varza murata gatita cu porcarii?
Nu e Blätterteig, e aluat din ala la conserva ptr. croissant.
Cit despre varza murata; carne sa fie.

Peter

#10033
Postat 26 April 2016 - 10:30 AM
champinion cu smantana

pleurotus+champignion

#10034
Postat 26 April 2016 - 01:48 PM


#10035
Postat 26 April 2016 - 02:07 PM

Eu ciorbica de '' verisoare''


#10036
Postat 26 April 2016 - 06:54 PM
Lapona Enigel, la 23 April 2016 - 11:33 PM, a spus:
Geany, la 23 April 2016 - 06:39 PM, a spus:

Cat despre placinta cu ceapa ,mie imi place f. mult,nu e prima oara cand fac,azi imi facuse pofta Kiva

Si mie imi place mult. Aici se mananca indeosebi toamna si se bea must la ea...mmmm. La cantina liceului nostru este o doamna, Valerie ii zice, care vine din Kazahstan si face o placinta cu ceapa de te lingi pe deshte pan' la coate. Am comandat-o pentru colegi de ziua mea, desi e primavara. Toti au fost foarte happy. Nush ce ii face, dar e super!
Intreaba pe doamna Valeria ce secrete are pentru placinta asta, asa ne luminam si noi. I

#10037
Postat 26 April 2016 - 08:10 PM


#10038
Postat 27 April 2016 - 12:05 PM
Foxyy, la 25 April 2016 - 01:41 PM, a spus:

Tre' sa fac eu rost de chimen de ala adevarat, ce se pune pe saratele. Nu porcarie de asta!
Tare imi e ca ai cumparat cumin in loc de chimen???
#10039
Postat 27 April 2016 - 12:09 PM
Lapona Enigel, la 26 April 2016 - 08:10 PM, a spus:

Auzi si daca faci tu reteta cu toblerone la fel ca un mousse pe baza de albusuri pentru servire din pahar??????? Da de stire daca vrei sa caut retata de la mousse-ul asta.
#10040
Postat 27 April 2016 - 12:10 PM
yoyo, la 27 April 2016 - 12:05 PM, a spus:
Foxyy, la 25 April 2016 - 01:41 PM, a spus:

Tre' sa fac eu rost de chimen de ala adevarat, ce se pune pe saratele. Nu porcarie de asta!
Tare imi e ca ai cumparat cumin in loc de chimen???
Asta am recunoscut deja! Ieri am cumparat chimen de ala adevarat. Am gasit in magazin. De ce nu mi-o fi sarit in ochi pana acu', nu stiu......


Stiam diferenta dintre chimen si chimion. Numa' ca nu-mi explic de ce insistam sa cumpar cumin si nu caraway..
