Lasa ca a fost bun pe saratele si chiar la ceai, dar nu se lasa, stii cum e cu prostul o tine danga-langa!
Ce ati gatit astazi?
#10041
Postat 27 April 2016 - 03:36 PM
Lasa ca a fost bun pe saratele si chiar la ceai, dar nu se lasa, stii cum e cu prostul o tine danga-langa!
#10043
Postat 27 April 2016 - 04:14 PM
yoyo, la 27 April 2016 - 12:09 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 26 April 2016 - 08:10 PM, a spus:
Auzi si daca faci tu reteta cu toblerone la fel ca un mousse pe baza de albusuri pentru servire din pahar??????? Da de stire daca vrei sa caut retata de la mousse-ul asta.
Exact la asta m-am gandit si eu. La Cafeteria noastra se tin secrete retetele ca ele vand produsele, dar mousse-ul nu intra in produsele de vanzare , dar nu o da, ca tipa de la care provine (o elvetianca) a dat ordin sa nu se spuna. Well, ramane sa experimentam.
Mi s-a facut pofta de ciuperci!
#10045
Postat 29 April 2016 - 07:49 AM
Deja am pus sarmalutele la foc mic
#10047
Postat 29 April 2016 - 09:32 PM
#10048
Postat 30 April 2016 - 12:47 PM
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 30 April 2016 - 12:48 PM
#10049
Postat 04 May 2016 - 06:58 PM
Dar cum i-am scris si Adrianei, mie nu prea imi place sa fiu servit.
Cel mai mult doua-trei zile. Mai mult nu rezist.
E mult mai frumos sa stai in spatele cratitei...
Un tomini(adus de acolo...)




Iar dupa ce nu s-a mai uitat nimeni, mi-am pus si ceva dulceata de merisoare deasupra....mamma mia.
Dar azi am o iahnie de fasole cu de toate in cuptor(acum la scazut), maine gratare si altele normale. E sarbatoare la noi.
"Ziua tatilor"
Eu sunt tata la Tommy, la Alexander si la Cindy si Cassy
Peter
#10050
Postat 04 May 2016 - 10:32 PM
Adica cum iahnie cu fasole cu de toate la cuptor?
#10051
Postat 05 May 2016 - 09:27 AM
Adriana, la 04 May 2016 - 10:32 PM, a spus:
Adica cum iahnie cu fasole cu de toate la cuptor?
Ca la iahnie. Am mai pus de la mine carnoase tot ce am prins prin frigider.
Apoi am fiert cit am fiert,
Poza de la WA si inca vreo ora la cuptor sa mai scada din lichid. Lecker.
Peter
#10052
Postat 05 May 2016 - 02:05 PM
Eu am gasit ardei la reducere,asa ca am facut salata de ardei copti

am servit cu piure si friptura de pui

maine o sa servim restul cu o fasole cu costita afumata...
#10053
Postat 06 May 2016 - 12:56 PM

Si fasolic' (poza direct din ceaun)

Servita cu salata de ardei copti pe care v-am aratat-o ieri..
#10054
Postat 10 May 2016 - 03:04 PM

Nu ma intrebati reteta de galuste ca eu fac din ochi,sexiune' galusca(cam mari galustele ce-i drept

Si pui fript(simplu la tigaie) cu mamaligusion' si branza de oi de la borcan(aia de va povestii ca a primit domnu' Geany cadoo' de la un coleg de scarbici')mujdei de usturoi verde ,nepozat din pacate(unii is pun,altii nu,il servesc separat)..
#10055
Postat 10 May 2016 - 03:45 PM
#10056
Postat 12 May 2016 - 07:20 PM
Merge cu o salata verde din sera.


Peter
#10057
Postat 13 May 2016 - 09:02 AM
#10059
Postat 23 May 2016 - 07:23 PM
Eu tot mancarica din Italia adusa.
Pulpe inferioare de pui, champignons intregi la borcan.
Cam atit; ca vinul a fost nemtesc, celalalte ciuperci tot de aici, la fel si ceapa verde de la mine...
Dar am reusit ceva bun si asta prin greaseala. Ciupercutele din Italia au fost marinate in ulei si otet....nu am citit si nici nu asi
fi inteles prea mare lucru, cred. Dar gustul mancarii a fost super.
Cu orez si salata verde. Lecker.


Peter
#10060
Postat 23 May 2016 - 08:25 PM
cremă cu legumele din supa de pui

legume cu aripioare și orez japonez

Ajutor










