
Ce ati gatit astazi?
#6641
Postat 01 December 2012 - 06:54 PM

#6642 Guest_Gelutza_*
Postat 01 December 2012 - 07:11 PM
Geany, la 01 December 2012 - 06:54 PM, a spus:
Ati mancat romaneste, Geany, la fel si noi, sarmale de post cu ciuperci, dar n-am pozat decat de la locul faptei, pe urma ne-am grabit sa le papam, dar nu le-am terminat, asa ca va servesc si pe voi maine, acum doar va arat ca le-am facut...


#6643
Postat 02 December 2012 - 02:19 PM

Eu azi am framantat un aluat de paine si am facut turtite pe plita(bune atunci calde unse cu unt ,presarate cu sare,si cateva suvite de sunca)

Crete cu branza pt. sot(si cu gem de gutui pt. copii)

Macarale' cu branza la cuptor!

Si o mini pizza pt. bub'

Pe seara aripioare de pui prajita cu mamaliguta!
#6644 Guest_Gelutza_*
Postat 02 December 2012 - 07:36 PM
Sotul a taiat cocosii, eu am facut supa de pui cu fidea, n-am pozat-o, ca am dat-o afara cu tot cu oala si am dus-o cu totul, n-am mai apucat!
Friptura la cuptor din pulpe si legume. Am pus la cuptor la etaj si niste ciupercute umplute doar cu picioruse si putin usturoi.

Salata de piept de pui cu maioneza si smantana, castraveti acri si verdeata.

Eu asa am papat o portie, cu o ciupercuta si morcov, nu am vrut carne...

Salata de vinete, am amestecat-o cu ulei direct in caserola ca sa o duc mai usor...poza naspa ca nu era timp!

Muraturi, poza tot direct din caserola in care le-a scos dl Gelu din pivnita,

Musaca cu carne si ciuperci, am dus-o intreaga, n-am sectiune.


#6645
Postat 02 December 2012 - 08:35 PM


Asa ca astaseara aripioare de pui cu mujdei si mamaliguta!

#6646
Postat 02 December 2012 - 08:45 PM
#6647
Postat 04 December 2012 - 01:48 PM

Ciorbita de legume cu samantana

Mancare de pastai cu pui.

#6648
Postat 04 December 2012 - 03:26 PM
Geany, la 04 December 2012 - 01:48 PM, a spus:
Mancare de pastai cu pui.
merci Geany ca mi-ai adus aminte ca am si eu niste pastai in frigider

Deci eu, pentru azi, pastai prajite

#6649
Postat 04 December 2012 - 03:35 PM
#6650
Postat 04 December 2012 - 08:47 PM
#6651
Postat 04 December 2012 - 08:49 PM
Geany, la 04 December 2012 - 01:48 PM, a spus:

Ciorbita de legume cu samantana

Mancare de pastai cu pui.

Primesti la masa fani fasole batuta?

#6654
Postat 05 December 2012 - 03:04 PM

#6655
Postat 05 December 2012 - 09:06 PM

Cerra, mi-ai facut pofta de icre, dar am la frigider 2 cutiute asa ca o sa remediez. Asa le fac si eu, sunt super bune

#6656
Postat 05 December 2012 - 09:12 PM

Falafel cu salata
Si salata de vinete
#6657
Postat 05 December 2012 - 09:40 PM
any_annette, la 05 December 2012 - 09:06 PM, a spus:
Cerra, mi-ai facut pofta de icre, dar am la frigider 2 cutiute asa ca o sa remediez. Asa le fac si eu, sunt super bune

Am incercat si alta reteta ce o face o alta priietena a noastra dar...... nu mi`a prea placut.
Adica in loc de gris fiert foloseste miez de paine alba muiat. Ohoooo, din 2 cutiutze iese mult eu am facut ptr doua case dintr`o cutiuta de 100 gr, gris nustiu ca nu am masurat ca deja pun la ochi fiert cam 2 linguri cu varf(eu il fierb cu apa putin sarata).
#6658
Postat 05 December 2012 - 10:02 PM
cerra, la 05 December 2012 - 09:40 PM, a spus:
any_annette, la 05 December 2012 - 09:06 PM, a spus:
Cerra, mi-ai facut pofta de icre, dar am la frigider 2 cutiute asa ca o sa remediez. Asa le fac si eu, sunt super bune

Am incercat si alta reteta ce o face o alta priietena a noastra dar...... nu mi`a prea placut.
Adica in loc de gris fiert foloseste miez de paine alba muiat. Ohoooo, din 2 cutiutze iese mult eu am facut ptr doua case dintr`o cutiuta de 100 gr, gris nustiu ca nu am masurat ca deja pun la ochi fiert cam 2 linguri cu varf(eu il fierb cu apa putin sarata).
Pai nu fac din amandoua. Au termen de garantie pana la anu'.
Au fost 3, una am facut-o si intr-adevar au iesit foarte multe, dar nici nu puteam sa nu fac cutia intreaga ca altfel se arunca odata desfacuta.
Stiu, ziceam ca asa le fac si eu cu gris fiert.
#6659
Postat 05 December 2012 - 10:22 PM
any_annette, la 05 December 2012 - 10:02 PM, a spus:
Pai nu fac din amandoua. Au termen de garantie pana la anu'.
Au fost 3, una am facut-o si intr-adevar au iesit foarte multe, dar nici nu puteam sa nu fac cutia intreaga ca altfel se arunca odata desfacuta.
Stiu, ziceam ca asa le fac si eu cu gris fiert.
Da, trebuie folosita cutia toata odata. Noi am mincat cu pita proaspat facuta acolo, iar acasa eu cu paine prajita si masline neoxidate ptr ca imi plac mai mult decat cele negre.
#6660
Postat 05 December 2012 - 10:25 PM
[quote name='any_annette' date='05 December 2012 - 07:06 PM' timestamp='1354734415' post='173418']
Cerra, mi-ai facut pofta de icre, dar am la frigider 2 cutiute asa ca o sa remediez. Asa le fac si eu, sunt super bune

[/quote]
Am incercat si alta reteta ce o face o alta priietena a noastra dar...... nu mi`a prea placut.
Adica in loc de gris fiert foloseste miez de paine alba muiat. Ohoooo, din 2 cutiutze iese mult eu am facut ptr doua case dintr`o cutiuta de 100 gr, gris nustiu ca nu am masurat ca deja pun la ochi fiert cam 2 linguri cu varf(eu il fierb cu apa putin sarata).
deci in icrele alea tu ai pus si icre??"eu aseara in deplasare: salata de icre (ceapa, zeama de lamaie, gris fiert, ulei,apa minerala)"
in primul rand ca astea se numeau in zona noastra icre de saracie( ca le " inmulteai"), in al doilea rand ca nici un dunarean nu suporta reteta, in al treilea rand eu, ca epicurean te intreb LA CE BUN cu gris?
salata de icre comporta numai icre, ceapa, lamaie, ulei si apa cat de minerala vrei tu, ce treaba are painea sau grisul cu asta??