zerda, la 05 December 2012 - 10:25 PM, a spus:
deci in icrele alea tu ai pus si icre??"eu aseara in deplasare: salata de icre (ceapa, zeama de lamaie, gris fiert, ulei,apa minerala)"
in primul rand ca astea se numeau in zona noastra icre de saracie( ca le " inmulteai"), in al doilea rand ca nici un dunarean nu suporta reteta, in al treilea rand eu, ca epicurean te intreb LA CE BUN cu gris?
salata de icre comporta numai icre, ceapa, lamaie, ulei si apa cat de minerala vrei tu, ce treaba are painea sau grisul cu asta??
zerda draga,
Te asigur ca nu din saracie le prepar asa.Nu trebuie sa suporte nimeni reteta asta asa cum nici eu nu as suporta reteta fara gris ptr ca nu ar fi pe gustul meu.
Este chestie de gust. Nu am spus ca am facut icre originale ca la Dunare sau Mare, am facut icre asa cum fac o gramada de gospodine ptr ca : nu imi place gustul pregnant de icre si curiozitatea ta sa fie satisfacuta, se pune gris sau miez de paine sa fi sigura ca nu se vor taia pe linga faptul ca mai ia putin din izul icrelor. Repet: chestie de gusturi. Tu poti sa le faci dupa gustul tau ''originale''doar cu ulei si apa minerala, lamaie.