 
						
						Ce ati gatit astazi?
				
						#9941
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 02:53 AM
 
						
						
				
						#9942
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 12:42 PM
 Adriana, la 15 April 2016 - 11:56 PM, a spus:
Adriana, la 15 April 2016 - 11:56 PM, a spus: 
Sosul clasic: hollandaise, dar de data asta l-a facut REWE ...ca asa e cand te hotarasti la ora 8 seara ca sa faci, totusi, cina...De regula il fac eu, evident ca fara potentiatorii de gust nu e chiar asa de pregnant, dar e bun! Daca va hotarati sa il luati din magazin, va recoman cu caldura sosul de la Thommy, daca il gasiti pe la voi. DIn cauza de ora tarzie ieri nu l-am mai gasit, am luat Knorr...pacat de sparanghel.
 yoyo, la 16 April 2016 - 02:53 AM, a spus:
yoyo, la 16 April 2016 - 02:53 AM, a spus: 

Ai uitat curatatorul aferent.
 
						
						 
				
						#9943
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 12:43 PM
 ) Mereu pe fuga.
) Mereu pe fuga.
						
						 
				
						#9944
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 03:05 PM
				
						#9945
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 04:50 PM

Personal, am fiert intr-una normala. Tot bun a fost
 
						
						 
				
						#9946
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 06:30 PM


Desi a inceput sezonul si aici e zona de asparagus eu inca nu am vazut la gheretele unde se vinde de obicei. Il astept sa apara.
Pana atunci, azi am avut hotdog cu Wiener unii, cu carnaciori altii. Buni. Chiflele astea le-am facut prima data si sunt bune. Nu pot sa zic ca sunt ca alea de hotdog din magazin ca mie alea nu imi plac deloc. Astea sunt moi si pufoase, usor de muscat cand e ceva umplutra

 
						
						
				
						#9947
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 06:45 PM
friptură cu garnitură abstractă

 
						
						
				
						#9948
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 07:58 PM

Si este trafic pe ac.
 
 La sparanghel mai astept(zgircenia, deh)si ca sa va sperii pe toti(mai ales pe Maya, oare mai citeste aici??) ...eu cumpar sosul Hollandaise, ca-i bun si sanatos.
 
 Si un sparanghel fiert este clasic. Restul este corcitura.
Luati sparanghel care sa nu fie lemnos jos -> si la fiert, cit se fierbe virful mai tare...necunoscatorii nici nu-si dau seama.

Maine moussaka cu vinete, cartofi si carne tocata, un Gugelhupf "lecker" si a paine care a facut-o deja Kiva. Sper sa-mi iasa la fel de bine ca a ei.
 
 Peter
 
				
						#9949
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 08:37 PM
@ Kiva: dito!
@ Dexu: Ala pare un dry aged, sau? Mmmmm...pe la mine tocmai ce a trecut nenea vanatoru' si mi-a adus niste T-bones, dry aged. Cred ca a fost la vanatoare de brontozauri, intr-o...lume disparuta, ca altfel nu imi explic dimensiunile


 
						
						 
				
						#9951
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 08:43 PM
 Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:37 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:37 PM, a spus: 

Pozele, intr-adevar sunt mari...

Dar carnea pare a fi f. buna...
Peter
 
				
						#9952
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 08:53 PM
 Peter, la 16 April 2016 - 08:43 PM, a spus:
Peter, la 16 April 2016 - 08:43 PM, a spus: 
 
  
  Si deja sunt reduse cu 50%...O sa am grija, mersi ca mi-ai spus!
 Si deja sunt reduse cu 50%...O sa am grija, mersi ca mi-ai spus!
						
						 
				
						#9953
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 10:16 PM
 Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:53 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:53 PM, a spus: 
 
  
  Si deja sunt reduse cu 50%...O sa am grija, mersi ca mi-ai spus!
 Si deja sunt reduse cu 50%...O sa am grija, mersi ca mi-ai spus!Gracias.
 
 Daca vrei poze mari, ajunge si 800 × 480. Esti pe HTML si ajunge.
Peter
 
				
						#9954
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 16 April 2016 - 10:43 PM
 Dar, dupa minem dry aged, alaturi de trabuc si whisky, e o treaba de barbati
 Dar, dupa minem dry aged, alaturi de trabuc si whisky, e o treaba de barbati 
 
						
						 
				
						#9956
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 April 2016 - 08:38 AM
 Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 10:43 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 10:43 PM, a spus: 
 Dar, dupa minem dry aged, alaturi de trabuc si whisky, e o treaba de barbati
 Dar, dupa minem dry aged, alaturi de trabuc si whisky, e o treaba de barbati 
Saru' mana Lori.
 Nici eu nu mai bibilesc mult la poze, chiar ca le micsorez cu PS.
 Nici eu nu mai bibilesc mult la poze, chiar ca le micsorez cu PS.Carnea ta arata "saftig".
 
 Peter
 
				
						#9957
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 April 2016 - 10:07 AM
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
				
						#9958
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 April 2016 - 11:48 AM
 Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus:
Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus: 
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
Servus Ioana, ma bucur ca totul e OK, sper.
 
 Si eu fierb sparanghelul in oala normala. Curatatorul de sparanghel il am datorita sefei, care a luat de la Tupper.
 Dar e perfect, tre sa recunosc. La fel ca si la morcovi si alte radacinoase..Cit despre cronometrare; respect.
  Dar e perfect, tre sa recunosc. La fel ca si la morcovi si alte radacinoase..Cit despre cronometrare; respect.  
 Peter
 
				
						#9959
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 April 2016 - 02:27 PM
 ) cu mici mustar si bere,muzica la maxim
 ) cu mici mustar si bere,muzica la maxim   
  
						
						
				
						#9960
						
								 
							  
								
						
					
				
				Postat 17 April 2016 - 03:23 PM
 Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus:
Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus: 
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
Ioana, esti tare, mama! 10 kg in 20 minute?!?! Wow! Respect! Sper ca sunteti bine!
 

 Ajutor
 Ajutor
 
			
		








