
Ce ati gatit astazi?
#9941
Postat 16 April 2016 - 02:53 AM

#9942
Postat 16 April 2016 - 12:42 PM
Adriana, la 15 April 2016 - 11:56 PM, a spus:
Sosul clasic: hollandaise, dar de data asta l-a facut REWE ...ca asa e cand te hotarasti la ora 8 seara ca sa faci, totusi, cina...De regula il fac eu, evident ca fara potentiatorii de gust nu e chiar asa de pregnant, dar e bun! Daca va hotarati sa il luati din magazin, va recoman cu caldura sosul de la Thommy, daca il gasiti pe la voi. DIn cauza de ora tarzie ieri nu l-am mai gasit, am luat Knorr...pacat de sparanghel.
yoyo, la 16 April 2016 - 02:53 AM, a spus:

Ai uitat curatatorul aferent.


#9943
Postat 16 April 2016 - 12:43 PM


#9944
Postat 16 April 2016 - 03:05 PM
#9945
Postat 16 April 2016 - 04:50 PM

Personal, am fiert intr-una normala. Tot bun a fost


#9946
Postat 16 April 2016 - 06:30 PM


Desi a inceput sezonul si aici e zona de asparagus eu inca nu am vazut la gheretele unde se vinde de obicei. Il astept sa apara.
Pana atunci, azi am avut hotdog cu Wiener unii, cu carnaciori altii. Buni. Chiflele astea le-am facut prima data si sunt bune. Nu pot sa zic ca sunt ca alea de hotdog din magazin ca mie alea nu imi plac deloc. Astea sunt moi si pufoase, usor de muscat cand e ceva umplutra


#9947
Postat 16 April 2016 - 06:45 PM
friptură cu garnitură abstractă


#9948
Postat 16 April 2016 - 07:58 PM

Si este trafic pe ac.

La sparanghel mai astept(zgircenia, deh)si ca sa va sperii pe toti(mai ales pe Maya, oare mai citeste aici??) ...eu cumpar sosul Hollandaise, ca-i bun si sanatos.

Si un sparanghel fiert este clasic. Restul este corcitura.
Luati sparanghel care sa nu fie lemnos jos -> si la fiert, cit se fierbe virful mai tare...necunoscatorii nici nu-si dau seama.

Maine moussaka cu vinete, cartofi si carne tocata, un Gugelhupf "lecker" si a paine care a facut-o deja Kiva. Sper sa-mi iasa la fel de bine ca a ei.

Peter

#9949
Postat 16 April 2016 - 08:37 PM
@ Kiva: dito!
@ Dexu: Ala pare un dry aged, sau? Mmmmm...pe la mine tocmai ce a trecut nenea vanatoru' si mi-a adus niste T-bones, dry aged. Cred ca a fost la vanatoare de brontozauri, intr-o...lume disparuta, ca altfel nu imi explic dimensiunile




#9951
Postat 16 April 2016 - 08:43 PM
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:37 PM, a spus:

Pozele, intr-adevar sunt mari...

Dar carnea pare a fi f. buna...
Peter

#9952
Postat 16 April 2016 - 08:53 PM
Peter, la 16 April 2016 - 08:43 PM, a spus:




#9953
Postat 16 April 2016 - 10:16 PM
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 08:53 PM, a spus:



Gracias.

Daca vrei poze mari, ajunge si 800 × 480. Esti pe HTML si ajunge.
Peter

#9954
Postat 16 April 2016 - 10:43 PM




#9956
Postat 17 April 2016 - 08:38 AM
Lapona Enigel, la 16 April 2016 - 10:43 PM, a spus:


Saru' mana Lori.

Carnea ta arata "saftig".

Peter

#9957
Postat 17 April 2016 - 10:07 AM
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
#9958
Postat 17 April 2016 - 11:48 AM
Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus:
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
Servus Ioana, ma bucur ca totul e OK, sper.

Si eu fierb sparanghelul in oala normala. Curatatorul de sparanghel il am datorita sefei, care a luat de la Tupper.


Peter

#9959
Postat 17 April 2016 - 02:27 PM



#9960
Postat 17 April 2016 - 03:23 PM
Ioana, la 17 April 2016 - 10:07 AM, a spus:
Iar curatator se curata f bine cu cel de cartofi,eu asa am curatat mereu.Cand am curatat prima data la munca chiar m-am si cronometrat, 10 kg in 20 min.
Anul asta inca n-am luat din cel alb,tb sa ajung la producatorii loco, cei proaspeti culesi sunt dementiali cruzi.Merg super si pt picea mea sa-i molfaie .
Ioana, esti tare, mama! 10 kg in 20 minute?!?! Wow! Respect! Sper ca sunteti bine!
