Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#6521 Useril este offline   Ria 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 18 November 2012 - 02:47 AM

Cerra,intr-adevar, arata foarte bine placinta!
Ce fel de foi ai folosit?

Azi, o mamaliguta cremoasa (unt si parmigiano incorporate in mamaliga, dupa ce-a fiert), chorizo picant si ou, la cuptor.
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-257-13531996247944.jpg
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#6522 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 08:56 AM

Vezi postareaRia, la 18 November 2012 - 02:47 AM, a spus:

Cerra,intr-adevar, arata foarte bine placinta!
Ce fel de foi ai folosit?


Si eu zic acelasi lucru despre mamaliga ta!

Am folosit aluat ptr foietaj ''bella'' si am intins pe masa infainata foaia pina am obtinut o foaie foarte subtire, apoi am pus branza si am rulat. Cu cat este mai subtire ruloul umplut, cu atat arata mai bine placinta la gata.Am facut doua rulouri si le`am pus in forma de melc la copt, iar deasupra am pus un ou batut si putin iaurt grecesc (merge oricare iaurt).

Am facut pachetelele umplute cu gem si pandispan (eu 10 buc) puse de any si placinta asta dintr`o foaie de 400gr.

#6523 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 08:57 AM

Vezi postareaaura, la 18 November 2012 - 01:49 AM, a spus:


:floare: Arata excelent!


Multumesc!

Se face repede si trece la fel de repede:)

#6524 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 18 November 2012 - 02:04 PM

Ce-as mai indrazni si eu la o bucata de placinta,Cerra si nici ayranul nu-i de lepadat.

Dar trebuie sa ma multumesc cu ce am,adica niste mini-tarte cu spanac si cartofi dulci.

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1267-13532402032627.jpg

#6525 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 02:08 PM

Vezi postareaEllani, la 18 November 2012 - 02:04 PM, a spus:



Ca bine zici!
Si eu m`as multumii cu o bucata de tarta de a`ta. Arata super bine si de gust nici nu ma indoiesc.

#6526 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 18 November 2012 - 02:33 PM

Merci :) si da o fuga pan' la mine,Cerra,caci mai am! da' s-o iei si pe Geany,care tot era curioasa cum e cartoful dulce.
A fost experimentul saptamanii,pentru ca n-am mai mancat pana acum.In tarta mi-a placut parca mai mult decat copt in cuptor,c-am incercat si-asa. :)

#6527 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 02:37 PM

Vezi postareaEllani, la 18 November 2012 - 02:33 PM, a spus:

Merci :) si da o fuga pan' la mine,Cerra,caci mai am! da' s-o iei si pe Geany,care tot era curioasa cum e cartoful dulce.
A fost experimentul saptamanii,pentru ca n-am mai mancat pana acum.In tarta mi-a placut parca mai mult decat copt in cuptor,c-am incercat si-asa. :)


Mie nu prea imi place cartoafa dulce(tot copt am facut si eu) dar, daca tu zici ca in tarta pe linga celelalte are alt gust o sa mai fac o incercare. Adik nu ma dau in vant dupa el.

#6528 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 November 2012 - 03:51 PM

Heeiii! Lume-lume!Atentie! Azi AM GATIT! Fara ceapa, normal, dar...au gatit! Imagine postata Imagine postata
Ciorba de cartofi cu afumatura si acrita cu bors de la mama mea:

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-73-13532465836219.jpg

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-73-13532468583317.jpg


Si cartofi la cuptor cu prossuto crudo.Asa fu cererea, asta facui! Da'placu tare la domnu'!
Imagine atasata: monthly_11_2012/post-73-13532469319778.jpg
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6529 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 18 November 2012 - 05:49 PM

De gatit am gatit , da poze nu prea imi vine sa pun.Nu stiu ce are tel meu ca pozele imi ies asa de urate( nu ca altadata erau prea frumoase, da acum sunt asa cu tenta rosiatica), uff.
Am facut ciorba de pui, chiftele cu sos si un papricas , ca imi era dor .Poze poate maine.
Azi la pranz: pulpe de pui si cotlet de porc la cuptor, ciuperci umplute, salata de salata vrede si rosii si cartofi prajiti.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1233-13532537357991.jpg


#6530 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,052
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 November 2012 - 06:50 PM

bifteck tartar

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1215-13532573792243.jpg

#6531 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 November 2012 - 06:56 PM

Lasa, bre, Lili, ca se vede ce-i in blide! Ce, parc-ale mele-s de revista? Nu, fata!Aici ne dam idei!
Dar in ciupercile tale tare m-as arunca!:)

Cam cum faci tu papricasul?
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6532 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 07:12 PM

Friptura de vitel la tigaie, mujdei, cartofi la cuptor , iaurt grecesc si pepenasi murati

Imagine atasata: monthly_11_2012/post-1316-13532587209737.jpg

#6533 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 18 November 2012 - 07:30 PM

Vezi postareacerra, la 18 November 2012 - 07:12 PM, a spus:

Friptura de vitel la tigaie, mujdei, cartofi la cuptor , iaurt grecesc si pepenasi murati

Atasament DSC00813 (Small).JPG


Da' tu ai pepeni-boabe?
:))

#6534 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 November 2012 - 07:40 PM

Vezi postarearedivivus, la 18 November 2012 - 07:30 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 18 November 2012 - 07:12 PM, a spus:

Friptura de vitel la tigaie, mujdei, cartofi la cuptor , iaurt grecesc si pepenasi murati

Atasament DSC00813 (Small).JPG


Da' tu ai pepeni-boabe?
:))


Si ce buni sunt!:drool: Nici friptura nu-mi trebuie pentru ei!

Redi, astia se aduna cand se "sparge bostana"si nu mai apuca sa creasca!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6535 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 November 2012 - 08:25 PM

Vezi postareacerra, la 18 November 2012 - 08:56 AM, a spus:

Am folosit aluat ptr foietaj ''bella'' si am intins pe masa infainata foaia pina am obtinut o foaie foarte subtire, apoi am pus branza si am rulat. Cu cat este mai subtire ruloul umplut, cu atat arata mai bine placinta la gata.Am facut doua rulouri si le`am pus in forma de melc la copt, iar deasupra am pus un ou batut si putin iaurt grecesc (merge oricare iaurt).

Am facut pachetelele umplute cu gem si pandispan (eu 10 buc) puse de any si placinta asta dintr`o foaie de 400gr.


Cerrulina, adica ai impartit o foaie de aluat in doua? pe lung, banuiesc. apoi ai intins jumatatile?
eu n-am folosit aluatul de foietaj decat cu umplutura ff uscata, tu cum ai preparat branza inainte? si nici nu interveneam asupra aluatului, adica sa-l intind (prin presare). bine, la placinta asta nici nu tre sa fie infoiat, da' vad ca s-a stratificat putin, adica se cunosc acolo cateva straturi.
mi-ai dat idei de cand am vazut poza, chiar ma intrebam ce fel de aluat ai folosit :)
bravo, Ria, c-ai intrebat!
Cerra, esti f gospodina, mereu gatesti, si mult, si putin, si dulciuri si ai timp si de postat...te apreciez, sa stii! :)
ce-o fi facand Gela, ca si ea-i pe tiparul tau :drool:

#6536 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 18 November 2012 - 08:35 PM

Vezi postareamoatza, la 18 November 2012 - 08:25 PM, a spus:

Vezi postareacerra, la 18 November 2012 - 08:56 AM, a spus:

Am folosit aluat ptr foietaj ''bella'' si am intins pe masa infainata foaia pina am obtinut o foaie foarte subtire, apoi am pus branza si am rulat. Cu cat este mai subtire ruloul umplut, cu atat arata mai bine placinta la gata.Am facut doua rulouri si le`am pus in forma de melc la copt, iar deasupra am pus un ou batut si putin iaurt grecesc (merge oricare iaurt).

Am facut pachetelele umplute cu gem si pandispan (eu 10 buc) puse de any si placinta asta dintr`o foaie de 400gr.


Cerrulina, adica ai impartit o foaie de aluat in doua? pe lung, banuiesc. apoi ai intins jumatatile?
eu n-am folosit aluatul de foietaj decat cu umplutura ff uscata, tu cum ai preparat branza inainte? si nici nu interveneam asupra aluatului, adica sa-l intind (prin presare). bine, la placinta asta nici nu tre sa fie infoiat, da' vad ca s-a stratificat putin, adica se cunosc acolo cateva straturi.
mi-ai dat idei de cand am vazut poza, chiar ma intrebam ce fel de aluat ai folosit :)
bravo, Ria, c-ai intrebat!
Cerra, esti f gospodina, mereu gatesti, si mult, si putin, si dulciuri si ai timp si de postat...te apreciez, sa stii! :)
ce-o fi facand Gela, ca si ea-i pe tiparul tau :drool:

Sunt aici, va citesc putin pana mi se usuca parul sa merg la nani...a fost ziua biatului meu drag si ce n-am facut, dar m-am si obosit rau, asa ca, dupa plecarea lor, m-am dusuit si nu mai fac nimic!
Am facut mai putine poze ca niciodata, dar le-oi descarca maine...iti multumesc pentru ca te gandesti si la mine!

#6537 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 18 November 2012 - 08:39 PM

Gela, :drool: , sa-ti traiasca ficiorul!
Cum sa nu ma gandesc io la tine cand tu ne-ncanti si ne descanti cu-atatea bunatati??? Sanatate, nu mai fa excese, ca sanatate nu-ti da nimeni si daca nu esti tu bine, nici cei pe care-i iubesti nu sunt bine.

#6538 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 18 November 2012 - 08:55 PM

Sa-ti traiasca pustiul Gellutza!:drool:

Ce i-ai facut bun? Pana descarci pozele, zi cu vorbe!
Si hai si pe la han, sa mai barfim putin!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#6539 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 18 November 2012 - 10:00 PM

Vezi postareaGelutza, la 18 November 2012 - 08:35 PM, a spus:


Sunt aici, va citesc putin pana mi se usuca parul sa merg la nani...a fost ziua biatului meu drag si ce n-am facut, dar m-am si obosit rau, asa ca, dupa plecarea lor, m-am dusuit si nu mai fac nimic!
Am facut mai putine poze ca niciodata, dar le-oi descarca maine...iti multumesc pentru ca te gandesti si la mine!


Sa-ti traiasca baiatul si tu sa fii sanatoasa si fericita

#6540 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 November 2012 - 11:05 PM

Vezi postarearedivivus, la 18 November 2012 - 07:30 PM, a spus:



Da' tu ai pepeni-boabe?
:))


Ai mei is baby lu Geany :drool: sunt cat o un ou de gaina L. Asa mititei ne plac.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 329
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul
0 membri, 11 vizitatori, 0 utilizatori anonimi