moatza, la 07 January 2013 - 07:59 PM, a spus:
da' stiu ca mananca romanul, tata! ce de mancari!
Cerra, ai o imaginatie! Se vede ca bucataresti la foc continuu, brava, fata!
Daniella, sa-ti traiasca tatal, sa fie sanatoasa si mama! masa arata ca ptr baieti de-armata, mult, consistent, romaneste! bravo parintilor ca mai pot tine pasul! Gura aia mica a capatat ce-a vrut? calnatzii?
Multumim mult de urari, tuturor si voua sanatate, precum si celor dragi!
Asa-i uitandu-te aici, nici nu zici ca e lumea ghiftuita

dupa sarbatori si se gandeste la niscai salati verzi ceva ..
Gura cea mica, a mancat pe drum incolo un covrig mare cu mac. Inainte de aperitiv, un musafir neinstruit i-a scapat nu 1, ci 3 oua kinder, dar am reusit sa palmam o parte din ouale de ciocolata si s-a bucurat de surprize ...
Asa ca spre sfarsit de aperitiv i-a venit oleak de foame si a mancat multe rosii cherry (placerea ei) cu un fir de cascaval
apoi, dupa carnati o trimiteau mesenii... ca mama-i mai inceata ... si eu nu am verificat cand a zis ca pune friptura si carnatii la incalzit am zis ca asa face, nu ca le pune la minim si doar cate 2 tavi o data ...
dar, da s-a mai indeletnicit si cu o gura de carnat de pui, iar da-i cu rosii, un fir de friptura de pulpa frageda de curcan...
aaa, si multe, multe pahare cu apa + un cos de mandarine ... cam asta meniul ei!
Iar azi, on topic, i-am facut paste cu branza ei si mamali cu cas si cu iaurt de capra mie. No pics available, ... sorry

!
cerra, merci mult de explicatii o sa incerc si eu, ca arata splendid, sper sa mi se tina si mie felia sa de bine. La umplutura oi vedea ... de ce ai pus si amidon? se poate si fara?