Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#7021 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 January 2013 - 10:22 PM

[quote name='lenias' date='23 January 2013 - 05:56 PM'
Multumesc Cerra!
Nu cred ca exista cineva care sa nu saliveze cand vede poza. Arata foarte, foarte bine :) Credeam ca poate folosesti si vreun condiment anume. Friptura parca ar fi glazurata :) :) :)
Am retinut :) si/ti multumesc!
[/quote]
De la sosul de soia se face asa faina si apare glazurata:)

#7022 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 23 January 2013 - 10:31 PM

Superb Cerra :) !

#7023 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 January 2013 - 12:10 AM

Vezi postareaaura, la 23 January 2013 - 07:42 PM, a spus:

Mancare de vinete cu naut

Aura ai detaliat-o pe undeva?

#7024 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 24 January 2013 - 12:24 AM

Vezi postareaany_annette, la 23 January 2013 - 10:31 PM, a spus:

Superb Cerra :) !


Multumesc!

Asa`i la dieta :)

#7025 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 24 January 2013 - 01:18 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 January 2013 - 12:10 AM, a spus:

Vezi postareaaura, la 23 January 2013 - 07:42 PM, a spus:

Mancare de vinete cu naut

Aura ai detaliat-o pe undeva?

Sincer, nu-mi aduc aminte. Dar se face asa:

am taiat felii vinata, le-am stropit cu ulei, sare si oregano si le-am dat la gril. In tigaie am calit ceapa, usturoiul si 2 rosii cubulete. Am adaugat nautul fiert si vinetele. Am amestecat si la sfarsit am adaugat suc de rosii. Am pus patrunjel si gata.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#7026 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 January 2013 - 01:57 PM

:D

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591149088552.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591149149377.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591150186753.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591149275866.jpg

= :thumleft:

:)

#7027 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 25 January 2013 - 07:30 PM

Vezi postareaaura, la 24 January 2013 - 01:18 AM, a spus:

am taiat felii vinata, le-am stropit cu ulei, sare si oregano si le-am dat la gril. In tigaie am calit ceapa, usturoiul si 2 rosii cubulete. Am adaugat nautul fiert si vinetele. Am amestecat si la sfarsit am adaugat suc de rosii. Am pus patrunjel si gata.

perfect, mersi, incerc :rolleyes:

#7028 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 25 January 2013 - 08:10 PM

Geanny, suportul e ardei rosu? Apoi la cuptorul normal? Ce bine arata....:rolleyes:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#7029 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 January 2013 - 08:22 PM

Da suportul e o rondea mai inalta de ardei si in tigaie cu capac http://artaculinara....e/page__st__460 asa ca totul se face acolo in ardei fara cuptor dar cu capacul de la tigaie pus.procedezi ca la orice ochi sau omleta normala... :rolleyes:

#7030 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 January 2013 - 08:45 PM

Niste paste sos picant..

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591394857121.jpg

Cu pesto de busuioc eu

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-405-13591395054102.jpg

#7031 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 January 2013 - 06:13 PM

ooo, azi nu a avut nimeni timp de postari?

cerra, multumesc! arata splendid si rulada aia! deci la umplutura ai praz si cascaval? merge si varza chinez? cum faci cu pesmetul?

azi la pranz la noi acasa

pastrama de berbecut si porc, carnati de porc si pui, cu salata de chinez si o inimioara de varza murata, pentru domnul
mancare de praz si 2 saramalute cu smantana si ardei iute pt mine
mancare de praz cu ou+mozza deasupra pt Bea

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13592167615647.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2013/post-685-13592168530482.jpg


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7032 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 January 2013 - 06:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 January 2013 - 06:13 PM, a spus:

ooo, azi nu a avut nimeni timp de postari?

cerra, multumesc! arata splendid si rulada aia! deci la umplutura ai praz si cascaval? merge si varza chinez? cum faci cu pesmetul?





Cu placere!

La rulada din piept de pui da, am praz si cascaval+bacon.

Poi cum sa faci cu pesmetul ?

iaca asa:

rulezi , prinzi cu scobitori, dai prin ou,pesmet, apoi tzusti cu ele in tigaia cu ulei fierbinte si gata.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13592182739544.jpg

trebuie sa o lasi sa se raceasca putin asta din farfuria asta, este aceiasi rulada dar taiata mai calda si vezi pe margine.

Imagine atasata: monthly_01_2013/post-1316-13592182857377.jpg

merge cu ce verdeata vrei tu.Daca faci cu varza chinezeasca, sa suprapui foile si doar partea verde fara partea groasa alba.

#7033 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 January 2013 - 07:02 PM

merci mult! arata extraordinar, cerra!
deci din muschiuletul cel mic si subtire faci tu asta? nu vad scobitorile, le tii doar pana il dai prin pesmet?
merge si cu varza de chinez?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#7034 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 January 2013 - 07:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 January 2013 - 07:02 PM, a spus:

merci mult! arata extraordinar, cerra!
deci din muschiuletul cel mic si subtire faci tu asta? nu vad scobitorile, le tii doar pana il dai prin pesmet?
merge si cu varza de chinez?


piept de pui 1 rulada dintr`o jumatate de piept. Scoti scobitorile incet dupa ce l`ai prajit.

#7035 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 January 2013 - 10:58 PM

Cerra, ca la prosti, poti sa-mi zici cum ai facut pieptul de pui? Adica cum l-ai taiat? L-ai batut?
Ca eu nu prea ma pricep. Multumesc mult!
Sorina

#7036 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 26 January 2013 - 11:26 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 26 January 2013 - 10:58 PM, a spus:

Cerra, ca la prosti, poti sa-mi zici cum ai facut pieptul de pui? Adica cum l-ai taiat? L-ai batut?
Ca eu nu prea ma pricep. Multumesc mult!



1 piept de pui dezosat

cascaval taiat baton

felii de bacon cam 250 gr feliat

codita verde de praz

sare

piper

2 oua

pesmet (tu pui wasa sau burger batut cu sucitorul)

ulei ptr prajit



Mod de preparare

Se despica pieptul pe lungime, se bate cu ciocanul de batut snitele, se pipereaza, sareaza, se aseaza pe toata suprafata bacon feliile in lung, apoi in capatul dinspre noi se aseaza pe toata latimea coditza de praz si peste ea batoanele de cascaval si se ruleaza strans, se prind capetii cu scobitori, se trece rulada prin ou batut, apoi prin pesmet si se pune la rece vreo 1/2 ora apoi se prajeste in ulei fierbinte.

#7037 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 26 January 2013 - 11:58 PM

Multumesc mult!

In loc de pesmet se poate folosi faina de linte sau tarate. Eu am folosit de multe ori faina de linte si sunt foarte multumita de ea.
Sorina

#7038 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 January 2013 - 12:17 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 26 January 2013 - 11:58 PM, a spus:

Multumesc mult!

In loc de pesmet se poate folosi faina de linte sau tarate. Eu am folosit de multe ori faina de linte si sunt foarte multumita de ea.


Poi am zis numai de wassa sau burger (eu de asta o sa pun cand fac ptr ca mie bleah nu imi plac taratele de grau is amare)am cumparat si de ovaz om vedea si cu astea.

Nu stiu ce stabilim pe maine ptr ca eu as vrea snitel din piept de pui muschiuleti de care credea Daniela ca am facut rulada:) si ma gandeam sa bat burger.

#7039 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 27 January 2013 - 12:32 AM

Eu cand zic tarate subinteleg mereu tarate de ovaz. Doar la inceput am folosit de cateva ori tarate de grau... m-am lasat pagubasa imediat.
Asa ca daca ai tarate de ovaz nu ezita sa le folosesti. Sau daca poti sa rasnesti ceva linte, foloseste faina de linte.
Bine-inteles ca poti faramita si niste burger.
Toate sunt variante posibile, depinde doar de gustul fiecaruia.
Sorina

#7040 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 27 January 2013 - 12:07 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 27 January 2013 - 12:32 AM, a spus:

Eu cand zic tarate subinteleg mereu tarate de ovaz. Doar la inceput am folosit de cateva ori tarate de grau... m-am lasat pagubasa imediat.
Asa ca daca ai tarate de ovaz nu ezita sa le folosesti. Sau daca poti sa rasnesti ceva linte, foloseste faina de linte.
Bine-inteles ca poti faramita si niste burger.
Toate sunt variante posibile, depinde doar de gustul fiecaruia.


Multumesc!

Tre sa le rasnesc cumva ptr ca is cam grunjoase cele de ovaz. Am inteles ca sunt mai dulci.

Cred ca nu este problema ca discutam aici ptr ca ideea o pot prelua si celelalte fete de a inlocuii pesmetul/faina cu taratele de ovaz sau burgerul/lintea ptr ca nu au ce rau sa le faca , din contra o sa fie o crusta mai buna.

Arata acest topic


  • 793 Pagini +
  • « Prima
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

16 useri citesc topicul
0 membri, 16 vizitatori, 0 utilizatori anonimi