A, si apa si suc de rosii Ciao!
Ce ati gatit astazi?
#2081
Postat 22 January 2011 - 08:15 PM
A, si apa si suc de rosii Ciao!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2082
Postat 22 January 2011 - 09:59 PM
Salata de vinete..

Salata de ton cu maio'

Imagine de ansamblu..

Mezelicuri..

Pui cu ierburi provensale stropit cu vin,in tava la cuptor si cartofii mei imbatabili..

Sote din mix de ciupercute cu usturoi..

Si o salata mixta delicioasa..

#2083
Postat 22 January 2011 - 10:02 PM


Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2085
Postat 22 January 2011 - 10:05 PM
P.s va saluta!!...

#2086
Postat 22 January 2011 - 10:09 PM

#2089
Postat 22 January 2011 - 11:12 PM
stella, la 22 January 2011 - 11:00 PM, a spus:

Sarumana' o sa-i transmit!! Tii ce mandra o sa fie,ii creste inima.E f. trista ca zice ca imbatraneste dar daca o vezi ce cocoana e si cocheta,mereu machiata si aranjata,nu iese fara ruj si fara cercei si are haine mai ceva ca o adolescenta(are mania hainelor),nu-i dai 40 de ani...

#2090
Postat 23 January 2011 - 12:44 AM
Cu tot repectul si cu muuuuulta pofta, postez dupa Geany


#2091
Postat 23 January 2011 - 09:05 AM
Geany, la 22 January 2011 - 09:59 PM, a spus:
Sa va fie de mine !

Mezelicuri..

Alea nu-s măsline ka·la·mă-ta ?

Edit ulterior:
Abia acum am vazut ca a fost ziua mamei. I doresc si eu viata lunga si sanatoasa


So sorry!

Nu am avut nici o intentie ofensatoare, am fost (iar) prea ... zglobiu
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2092
Postat 23 January 2011 - 09:26 AM


Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#2093
Postat 23 January 2011 - 03:09 PM
La multi ani cu sanatate mamei,sa fiti fericiti!fain puiu`

.........
Voiam sa-i zic lui Zozo,ca am avut asa o ploaie-n gura,cand am vazut carrrrnatii aia afumati,asa o boare ,parc-am simtit,-o fost din aia afumati tare ,nu-i asa?Bine ca s-o terminat ca altfel te rugam sa-mi trimiti o bucatica!
......
Shefule,
In legatura cu branza care-am avut marea placere s-o fac,

Aveam rennet in casa cumparat la un discount mai demult,da sincer n-am avut curaj sa-l folosesc,si acu cand facui cu lime,am fost asa indecisa.
Acu luiai din nou 6 litri de lapte sa fac saptamanala branzica,nu stiu sa-l folosesc sau sa-l dau la cosh,ca si asa se apropie termenul de exp,nu stiu.

.....
Pana una alta,o supa chioara cu galuste(calda ca s-a aburit si masa


#2094
Postat 23 January 2011 - 05:07 PM
Nico, la 23 January 2011 - 03:09 PM, a spus:
Shefule,
In legatura cu branza care-am avut marea placere s-o fac,

Aveam rennet in casa cumparat la un discount mai demult,da sincer n-am avut curaj sa-l folosesc,si acu cand facui cu lime,am fost asa indecisa.
Acu luiai din nou 6 litri de lapte sa fac saptamanala branzica,nu stiu sa-l folosesc sau sa-l dau la cosh,ca si asa se apropie termenul de exp,nu stiu.
Eu as incerca. Sunt mai aventuros de felul meu

Nu cred ca are ce sa strice. (nu uita sa-i pui si un pic de iaurt)
Daca in doua ore nu da semne de "branzire" , atunci stoarce-i o lamaie in fata.

asa vei putea face o comparatie si vei alege ce-ti place mai mult.
Termenele de garantie in UK banuiesc ca sunt foarte precaute calculata cu un coeficient de siguranta mai mult decat generos. Produsul e posibil sa ramana valabil multa vreme dupa aceea, dar nu ne place noua sa ne riscam..
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2095
Postat 23 January 2011 - 05:15 PM

Uitasem sa zic ca nu am iaurt bio in casa,mie-mi place ala de la dr otker firm & silky,care zice ca-i natural blah blah,da nu scrie bio pe cutie,oare cat sa pun la 5-6 kg de lapte ?
#2096
Postat 23 January 2011 - 05:31 PM
Nico, la 23 January 2011 - 05:15 PM, a spus:

Uitasem sa zic ca nu am iaurt bio in casa,mie-mi place ala de la dr otker firm & silky,care zice ca-i natural blah blah,da nu scrie bio pe cutie, oare cat sa pun la 5-6 kg de lapte ?
150 de ml compenseaza la aciditate si daca are si bacteriile viabile ajuta la procesul de maturare (fermentare) a casului si astfel i imbunatateste gustul.
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#2098
Postat 24 January 2011 - 11:25 AM
Eu astazi am marinat in sos de soia niste cotlete de porc si le-am prajit pe gratar , cu un sos dulce-acrisor alaturi si niste orez "alb".

#2099
Postat 24 January 2011 - 02:45 PM


#2100
Postat 24 January 2011 - 04:50 PM

O branza compacta,exact cash.
Laptele a fost caldut doar, cand am adaugat rennet-ul.in 10 min a fost gata,in 2 ore era deja scursa,buna de mancat.Am dat-o la frigi un pic ,s-am facut si cateva poze.Am si din timpul lucrului ,insa n-am folosit lumina cum trebuie,si decat sa modific pozele prea mult ,mai degraba renunt,incerc sapt asta cand fac din nou.Foarte greu mi se pare sa fotografiezi albul.




