zerda, la 25 January 2011 - 08:45 PM, a spus:
koral, am salivat instantaneu la ouale umplute!!
ioana, vreau si eu carnati din aia!!
Zerda, te invit la masa ca mai am
Maya, la 25 January 2011 - 08:52 PM, a spus:
Ioana,am vazut cîrnatii proaspeti cînd i-ai aratat pe feisbuc,si tot asteptam ceva poze step by step ,reteta...ceva

Si eu as vrea sa fac zilele astea,daca ai tipsuri si tricksuri,sînt binevenite!

Maya, ce sa zic, am facut la ochi.Poze nu am decat cu produsul final ca fu cu peripetii.N-aveam masina de tocat cu palnie(ti-am spus eu cand te-am intrebat de matze), am imprumutat una,da tipa mi-a dat-o fara cutit, am tocat carnea la Thermomix,da fiind masina electrica nu mergea fara sita,iar carnea fiind taiata mai grob n-a mers.Cert e ca m-am enervat, am congelat carnea asa condimentata cum era, matzele le-am curatat si le-am pus cu sare la frigi si i-am facut acu o saptamana cand mi-am cumparat masina ca sa nu ma mai rog de unu si de altu

,cred ca peipetiile au fost tipsurile mele
Oricum n-am folosit carne f grasa ca noua nu ne plac grasi, le-am pus la greu boia si dulce si picanta si in rest ce mi-a spus mama prin tel.
Asta alta faza misto ca in ziua cand mi-a sosit comanda cu carne pt carnati,matze si cele necesare pt toba am sunat-o pe mama cred ca de 20 de ori.Era prima data cand faceam toba si tb sa iasa buna.Deja raspundea sora-mea razand ca mama zicea " sa nu spui ca iarasi e sor-ta"

.S-au distrat pe cinste pe seama mea,da cert e ca mi-a iesit o toba super buna