Forum Culinar: Ce am copt azi!?! - Forum Culinar

Salt la continut

  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce am copt azi!?!

#681 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 13 May 2012 - 12:16 PM

Eu zilele trecute, niste sombrero cu cascaval si cabanos pentru o colega.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-12-13369042037681.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#682 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 May 2012 - 01:08 PM

Feli, am modificat linkul, conform regulamentului.

#683 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 May 2012 - 02:27 PM

Vezi postareaAngel, la 09 May 2012 - 10:44 AM, a spus:



cerra, de ce ti se pare ca nu arata bine ciabata? mie imi place, cateodata imi iese mai aerata si mie cateodata mai densa dar la gust e buna si nu a ramas o data nemancata :D


Ptr ca eu vroiam mai aerata si......... sa papat toata binenteles si cand eu sunt nemultumita toata lumea zice auzi: fa tu asa si ce nu iti place tie da`ne noua ca noua ne place si nu facem nazuri :) atunci ma linistesc si eu.

#684 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 May 2012 - 04:51 PM

am ramas fara paine si cum azi era inchis am facut.
Baghete frantuzesti, super, coaja crocanta, interior aerat.Mai am o portie de aluat in frigider sa fac zielele urmatoare si sper sa iasa si mai aerate.
Imagine atasata: monthly_05_2012/post-479-13369206562129.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#685 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 13 May 2012 - 06:01 PM

Vezi postareaIoana, la 13 May 2012 - 04:51 PM, a spus:




Foarte reusite baghetele :thumleft:

Imi faci pofte acum de bagheta frantuzeasca pusa in cuptor cu diferite chestiute pe ea si multa branza brie sau cascaval.Imi place si asa sa o maninc chiar goala, dar am o slabiciune ptr ea pregatita in cuptor.

#686 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 13 May 2012 - 07:01 PM

Vezi postareacerra, la 13 May 2012 - 06:01 PM, a spus:

Vezi postareaIoana, la 13 May 2012 - 04:51 PM, a spus:




Foarte reusite baghetele :floare:

Imi faci pofte acum de bagheta frantuzeasca pusa in cuptor cu diferite chestiute pe ea si multa branza brie sau cascaval.Imi place si asa sa o maninc chiar goala, dar am o slabiciune ptr ea pregatita in cuptor.



Eu coc rar paine pe motiv ca eu nu prea mananca, da am ramas fara si descoperisem reteta asta.Verdictul sotului a fost THE BEST :thumleft: .DEja una s-a mancat, asta in conditiile in care la noi o paine se mananca in 2-3 zile :tongue3:
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#687 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 18 May 2012 - 01:14 PM

Focaccia cu rosii uscate , busuioc si feta

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-780-1337339644117.jpg

#688 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 18 May 2012 - 10:54 PM

Vezi postareaizuk, la 18 May 2012 - 01:14 PM, a spus:

Focaccia cu rosii uscate , busuioc si feta




Vecina,

Frumoasa tare focaccia ta!

#689 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 19 May 2012 - 11:45 AM

Painite!

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-405-13374206147674.jpg

Si paine margareta modelul Ria Aici.Inainte de cuptor.

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-405-13374206430577.jpg

Si dupa!

Imagine atasata: monthly_05_2012/post-405-13374206512525.jpg

#690 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 19 May 2012 - 12:06 PM

Vezi postareacerra, la 18 May 2012 - 10:54 PM, a spus:

Vezi postareaizuk, la 18 May 2012 - 01:14 PM, a spus:

Focaccia cu rosii uscate , busuioc si feta




Vecina,

Frumoasa tare focaccia ta!


Multumesc :tongue3:
Geany , imi plac painicile tale . Eu nu am mai facut de mult paine , ma faci sa ma apuc :hug:

#691 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2012 - 08:30 AM

Eu ieri rapid niste rontzaieli, de dus la o sedinta :floare:....
saratele cu parmezan...lollipops din parmesan si mac , si tigari din foi de brick, umplute cu telemea si za'atar.
*saratelele* sunt simplu de facut si de mare efect...parmezan cu mac si susan , eu nu aveam susan asa ca am pus ochiometric oleac de migdale rase, se amesteca bine ( eu am pus si piper si ceva mirodenii arabesti....se unge o foaie de copt cu unt, se aseaza scobitorile, se toarna ( cu o forma de taiat prajituri, sau pur si simplu fara) o lingurita buna cu amestecul de parmezan, se dau 5 min la cuptorul incins la 220° ...sincer , le voi lasa doar 4 min data viitoare...ca mi s-au parut prea bronzate...la gust super...si daca le prezentati pe un bufet, se pot infige scobitorile pe ceva sa faca gen arici...eu le-am pus pur si simplu intr-un castron de plastic :floare: , ca era mai usor de transportat.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-16-13378407363854.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2012/post-16-13378407524365.jpg


#692 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 24 May 2012 - 08:32 AM

Sinf bune acadelele astea savory. La noi se gasesc la cutie in magazin. Le cumpar si le rontai in loc de saratele.
Imagine postata
Imagine postata

#693 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 02 June 2012 - 07:26 PM

Vezi postareastella, la 24 May 2012 - 08:30 AM, a spus:

Eu ieri rapid niste rontzaieli, de dus la o sedinta :)....
saratele cu parmezan...lollipops din parmesan si mac , si tigari din foi de brick, umplute cu telemea si za'atar.
*saratelele* sunt simplu de facut si de mare efect...parmezan cu mac si susan , eu nu aveam susan asa ca am pus ochiometric oleac de migdale rase, se amesteca bine ( eu am pus si piper si ceva mirodenii arabesti....se unge o foaie de copt cu unt, se aseaza scobitorile, se toarna ( cu o forma de taiat prajituri, sau pur si simplu fara) o lingurita buna cu amestecul de parmezan, se dau 5 min la cuptorul incins la 220° ...sincer , le voi lasa doar 4 min data viitoare...ca mi s-au parut prea bronzate...la gust super...si daca le prezentati pe un bufet, se pot infige scobitorile pe ceva sa faca gen arici...eu le-am pus pur si simplu intr-un castron de plastic :) , ca era mai usor de transportat.

Arata super bine si ma incanta de numa, numa, abia astept o intalnire cu frienzii sa o pun in practica!
Eu pentru sambata mortilor am copt pe banda chifle umplute cu sunca salam cascaval.
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1400-13386579792379.jpg

#694 Useril este offline   koral 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 02 June 2012 - 07:45 PM

Eu- pariziene- dulci , cu branza, stafide, migdale si zahar brun- si sarate, cu sunca, ceapa verede si cascaval.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-508-13386591193993.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2012/post-508-13386591333257.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#695 Useril este offline   lenias 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 269
  • Inregistrat: 04-May 12

Postat 02 June 2012 - 09:13 PM

Vai de mine ce de bunataturi ati mai facut!!!!
Care mai de care.... focacia, rontaieli, painici, chifle, pariziene.... Absolut minunate!
De prea multa vreme am pe lista focacia, deci trebuie sa fac :)

#696 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 09 June 2012 - 12:41 PM

Koral :rolleyes: ...m-am pus si eu azi ...pariziene dulci ( cu dulceata de visine ) si sarate ( cu cascaval si ceafa afumata )

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-780-13392384292905.jpg

#697 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 12 June 2012 - 05:35 PM

O megapizza...sa pot sa beau multa bere si sa uit de cadura.(am scos cuptorul afara)
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1400-13395152199787.jpg

#698 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 June 2012 - 07:13 AM

Bun un cuptor afara, sa nu ne incingem prea tare :9 , sa va fie de bine cocaturile , doamnelor.

#699 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 June 2012 - 08:54 AM

Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!
ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc :lol:

#700 Guest_Gelutza_*

  • Grup: Guests

Postat 14 June 2012 - 04:35 PM

Vezi postareamoatza, la 13 June 2012 - 08:54 AM, a spus:

Gelutza, si pizza-i interesanta, da' mie mi-a ramas gandul la chiflele alea umplute!
ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc :(

Drept rasplata pentru ca-ti plac aluaturile noastre...o focaccia subtire cu ceapa rosie, masline si cascaval.
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1400-1339684539251.jpg

Arata acest topic


  • 104 Pagini +
  • « Prima
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi