
Ce am copt azi!?!
#681
Postat 13 May 2012 - 12:16 PM


#683
Postat 13 May 2012 - 02:27 PM
Angel, la 09 May 2012 - 10:44 AM, a spus:
cerra, de ce ti se pare ca nu arata bine ciabata? mie imi place, cateodata imi iese mai aerata si mie cateodata mai densa dar la gust e buna si nu a ramas o data nemancata

Ptr ca eu vroiam mai aerata si......... sa papat toata binenteles si cand eu sunt nemultumita toata lumea zice auzi: fa tu asa si ce nu iti place tie da`ne noua ca noua ne place si nu facem nazuri

#684
Postat 13 May 2012 - 04:51 PM
Baghete frantuzesti, super, coaja crocanta, interior aerat.Mai am o portie de aluat in frigider sa fac zielele urmatoare si sper sa iasa si mai aerate.

#685
Postat 13 May 2012 - 06:01 PM
#686
Postat 13 May 2012 - 07:01 PM
#688
Postat 18 May 2012 - 10:54 PM
#691
Postat 24 May 2012 - 08:30 AM

saratele cu parmezan...lollipops din parmesan si mac , si tigari din foi de brick, umplute cu telemea si za'atar.
*saratelele* sunt simplu de facut si de mare efect...parmezan cu mac si susan , eu nu aveam susan asa ca am pus ochiometric oleac de migdale rase, se amesteca bine ( eu am pus si piper si ceva mirodenii arabesti....se unge o foaie de copt cu unt, se aseaza scobitorile, se toarna ( cu o forma de taiat prajituri, sau pur si simplu fara) o lingurita buna cu amestecul de parmezan, se dau 5 min la cuptorul incins la 220° ...sincer , le voi lasa doar 4 min data viitoare...ca mi s-au parut prea bronzate...la gust super...si daca le prezentati pe un bufet, se pot infige scobitorile pe ceva sa faca gen arici...eu le-am pus pur si simplu intr-un castron de plastic

Imagini atasate
#692
Postat 24 May 2012 - 08:32 AM
#693 Guest_Gelutza_*
Postat 02 June 2012 - 07:26 PM
stella, la 24 May 2012 - 08:30 AM, a spus:

saratele cu parmezan...lollipops din parmesan si mac , si tigari din foi de brick, umplute cu telemea si za'atar.
*saratelele* sunt simplu de facut si de mare efect...parmezan cu mac si susan , eu nu aveam susan asa ca am pus ochiometric oleac de migdale rase, se amesteca bine ( eu am pus si piper si ceva mirodenii arabesti....se unge o foaie de copt cu unt, se aseaza scobitorile, se toarna ( cu o forma de taiat prajituri, sau pur si simplu fara) o lingurita buna cu amestecul de parmezan, se dau 5 min la cuptorul incins la 220° ...sincer , le voi lasa doar 4 min data viitoare...ca mi s-au parut prea bronzate...la gust super...si daca le prezentati pe un bufet, se pot infige scobitorile pe ceva sa faca gen arici...eu le-am pus pur si simplu intr-un castron de plastic

Arata super bine si ma incanta de numa, numa, abia astept o intalnire cu frienzii sa o pun in practica!
Eu pentru sambata mortilor am copt pe banda chifle umplute cu sunca salam cascaval.

#694
Postat 02 June 2012 - 07:45 PM
Imagini atasate
#695
Postat 02 June 2012 - 09:13 PM
Care mai de care.... focacia, rontaieli, painici, chifle, pariziene.... Absolut minunate!
De prea multa vreme am pe lista focacia, deci trebuie sa fac

#697 Guest_Gelutza_*
Postat 12 June 2012 - 05:35 PM

#698
Postat 13 June 2012 - 07:13 AM
#699
Postat 13 June 2012 - 08:54 AM
ce talentate sunteti la aluaturi! care n-am avut noroc
