Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#841 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 41
  • Inregistrat: 10-December 09

Postat 01 February 2013 - 03:31 PM

În urma unei monumentale crize de colecist care m-a ţinut doua zile, am decis sa modific meniul, renunţând o vreme la oleaginoase şi la grăsimi.
Deoarece, în urma acestei crize am rămas cu o senzaţie de bolovan in stomac, de câte ori mă mişc se mişcă şi el, am adaptat puţin meniul, încercând să nu-l zădărnicesc de tot:

D. Kefir degresat,300g cu un pumn de covrigei cu mac, vreo 70g.Nu daţi cu pietre, nu mai fac! :lol:
P. Carne de pe gât de curcan fiert in supa, un morcov si doi pătrunjei mici din aceeaşi supă
C. Idem ca la prânz, probabil.

De mâine voi incerca să strecor un gref la vreo gustare.

Fetelor, credeti ca dacă aş adăuga in meniuri o cantitate mică de cartofi fierti, aş păcătui cumplit şi mi-aş risca locul în raiul slăbănoagelor? :floare:

Mişcare:turul pieţei în căutare de zarzavat, şters praful în toată casa, aspirat, şters pe jos, şurălit baia...Toate astea cu bolovanul după mine. :71:
You are not alone! I'm here with you...

#842 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 February 2013 - 05:27 PM

Eu ieri:
8.00 - 1 ou fiert mediu, felii de ardei gras rosu, castravete si rosie, 1 grapefruit
11.00 - 3 felii groase de ardei gras rosu, o mana de boabe de strugure si un pumn de alune crude
12.30 - supa de pui cu noodles (un fel de taitei sa zicem), frunze de salata cu bacon si felii de rosie
4.00pm - un castron de capsuni
5.00pm - un baton atkins
8.30pm - 1 mar verde
9.00pm - carnat de pui cu varza chinezeasca trasa la tigaie (am ajuns tarziu acasa)

Sala: 35 minute eliptica si 20 minute mers alert pe banda dupa care clasa - 1 ora de "boxing conditioning" care nu e box ci mai degraba ceva de genul exercitii intense cu greutati combinate cu sarituri alergari pe loc, ma rog- nebuneala. Iar au curs apele pe mine dar la sfarsit senzatia e super- satisfactie totala!

Azi zi de relax!

Multumesc de lamuriri alpha. Eu aveam impresia ca iutele nu e parte din bucataria irlandeza :floare:.

Bobocel imi pare rau de problemele tale de colecist. Sper sa treaca cat mai curand si sa te simti bine.
Despre cartof nu stiu ce sa zic. Din cate stiu eu cartofii sunt considerati ca o sursa de "calorii goale" ( se aduna la consumul zilnic dar nu au vin cu nimic bun).
Nu iti plac mai mult copti? Sau poate ii poti inlocui cu cartofi dulci- sunt nitel mai sanatosi- index glicemic mai mic, calorii nitel mai putine.

#843 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 01 February 2013 - 05:39 PM

maotzo, mersi de urari, si ti le intorc si tie. multa sanatate, cum sta cu muschii, esti tot pe bengay? si eu m-am aranjat ieri, nu stiu ce-am facut ieri, ca m-am pomenit cu o durere la umar, de nu puteam folosi bratul drept.

dupa servici, am mers la opereta (Liliacul de Strauss) si am stat plantata in scaun, cum voiam sa mai schimb pozitia ma durea de inebuneam.

ieri cu meniul, n-am dus-o prea bine. dimineata am mancat 1 bagel cu philadelphia si la gustare 1 mar. La pranz aveam supa, dar n-am putut-o manca. cum n-am mers acasa, inainte de specatcol a trebuit sa mananc ceva, asa ca am mancat un gratar de piept de pui, garnitura orez si salata verde.

sanatate si tie, bobo.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#844 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 February 2013 - 05:48 PM

Vezi postareaBobocel, la 01 February 2013 - 03:31 PM, a spus:

Fetelor, credeti ca dacă aş adăuga in meniuri o cantitate mică de cartofi fierti, aş păcătui cumplit şi mi-aş risca locul în raiul slăbănoagelor? :lol:

draga mea, sunt convinsa ca ai tu alte merite ptr care sa-ti stea deschisa poarta raiului. ala al slabanoagelor sunt convinsa ca-i boring :floare:
n-o fi mai dixtractiv in iad?

revenind, cred ca strecurat intr-o salata mare si colorata de cruditati (in care ai uita sa pui uleiul :71: ) ar avea un Ig per total acceptabil.
sanatate, Bobocico!

io mi-am revenit oarecum aplicand principiul cui pe cui se scoate. adica am prestat aerodance aseara. ori eram prea obosita, ori de la usoarele intinderi, mi s-a parut greeeeu, da' am luptat cat am putut. am uitat sa va zic ca la sala, ca sa se tina clasa, tb sa fie macar 5cursanti. aseara s-au adunat la limita, ca era de la 8 si-i o ora destul de tarzie ptr efort sustinut. una dintre cursante a fost draguta si-a intrat doar ca sa inceapa clasa si dupa vreo 20min de chin evident ptr ea, s-a retras. dar proful bineinteles ca a continuat cu noi - io pe post de bunica tzopaitoare printre 3 fete de liceu. asa-mi trebe daca m-am nascut prea devreme!
in seara asta incerc un aerobic de la 19.30. sper sa nu prefere lumea cluburile, vinerea e evident mai putina activitate la sala.
of, acuma trec in confesional :71:
dimineata 1 mango, niste covrigi de Buzau
pe la 11 niste lipie cu branza de burduf, o feliuta slanina, o rosie
la 17 2 chiftele mici, o felie de paine cu unt, un castravete murat
nu pot sa promit nimic bun ptr deseara, dar incerc !

o seara dezlantuita, un we glorios!

#845 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 01 February 2013 - 06:15 PM

Fetelor, mersic de urări si de sfaturi!

moatza, sigur că am şi alte calităţi. Sunt tânară, jună şi răpitoare (la 46 de ani) şi chiar supraponderală (78 de kile) :D

În iad vodka este? Tabacioc este? :occasion14:

OK, o să fac un mix din sfaturile voastre şi voi consuma foarte putini cartofi copţi cu salate de crudităţi. Deci IG mic şi IQ mare. :D

Merci din nou de sfaturi! :pupic: Şi spor la slăbit! :floare:

#846 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 01 February 2013 - 08:50 PM

Buna seara la fete!

Bobo sa stii ca si eu sunt sclava barabulelor.
Nu pot trai fara. De mica-s crescuta cu ele. In Bucovina fara barabule, smantana si chisleac nu se exista.

Ieri seara am avut niste musafiri si-am cam sarit calul. Adica m-am abtinut toata ziua la dulce si seara am primit ciocolata.:occasion14:

Azi am avut activitate intensa la munca aproape nu m-am ridicat de pe scaun.
Am halit asa:

-o felie de paine cu branza slaba de vaci si vreo 4 masline kalamata
-ficat de iepure la gratar, mutat apoi intr-un sos de ceapa, ardel kapia si rosii cu ceva mamaliga.

-am reusit sa beau litru de apa la munca, ma mai lupt acum cu a doua sticla.

#847 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 02 February 2013 - 11:06 AM

Ieri
Biscuiti de secara 4
2 carnati 200 kcal impreuna cu rosii si o felie branza
Muschi de porc la cuptor cu masline

Bobocel, sanatate! In iad este de toate :occasion15: Action ca la balamuc. :toothy9;
Wow, nu e parte a bucatariei lor ca la indieni, mexicani etc, dar se consuma
Iulia si pt mine azi e piatra de incercare ca am mosafiri, sper sa nu stric tot. Ma gandesc totusi ca daca nu abuzam nu- i chiar asa capat de tara. Eu una n-o sa fug toata viata de o bucata de pita, cartofi ori un dulce bun. As fi frustrata rau de tot ;)
Moatza bravo bravo! Esti plina de energie!
Ma duc sa pun de-o gateala. Va pup si weekend placut
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#848 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2013 - 08:21 PM

hello, hello! in sfarsit am revenit din bucatarie, my love!
aseara am tras din greu la aerobic, bai frate, baiatul asta nu se uita la noi? sau tocmai de-aia? asta sare-ntr-una si striga si la noi. m-am tinut io dupa el cat m-am tinut, da' oareshcum, am si io o varsta, o burta si niste pulpite! basca toata tzopaiala cu mainile pe sus...nush daca m-as mai fi dus si azi! noroc ca nu-s cursuri in we, ca sa n-am pe constiinta chiulul. in plus, am avut mult de lucru si-n bucatarie, noroc c-am mai facut cate ceva administratie de ieri.
en fin, la confesional:
dimineata: o felie babic, o felie telemea - rau, nu se amesteca 2 feluri de proteine la o masa. putin si rau!
la 11 o portocala
la 14 fasole verde cu piept de pui, f conform, da' nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, n-avu niciun gust care sa ma satisfaca.
la 19 - ei,da! brie en croute, asta-mi placu, da' nu fu bine! foietaj, branza grasa...totu-n miros de sarmale la cuptor.

alte vicii n-am, va pup, pa, pa!

#849 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 09:08 PM

Vezi postareamoatza, la 02 February 2013 - 08:21 PM, a spus:

ei,da! brie en croute, asta-mi placu, da' nu fu bine! foietaj, branza grasa...totu-n miros de sarmale la cuptor.

Ahh! asta ca sa nu pacatuiesc doar eu ! :floare:

Azi, cam stramb :

-un ou fiert cu 3 rosii cherry
-vreo 10-15 migdale
-un fresh din doua portocale
-o felie mica de pizza :rolleyes:

-ficat la gratar cu rosii si ardel kapia cu o bucata de turta

-un mar

#850 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2013 - 09:30 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 02 February 2013 - 09:08 PM, a spus:

Ahh! asta ca sa nu pacatuiesc doar eu ! :floare:

conteaza pe mine oricand! :rolleyes:

#851 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 February 2013 - 10:01 PM

Azi e weekend asa ca e si la mine program administrativ si stau mai putin la butoane.

Meniu de ieri:

8.00 - 80g toba (varianta americaneasca- nu are pic de grasime dar are ardei gras) rulata intr-o frunza de salata cu castravete, ardei rosu si rosie
11.00 - jumatate de ardei gras si o mana de alune crude
12.30 - piept de pui cam cat o palma cu ceva leguminoase (o mancare scazuta de ceapa si dovleceii in baie de sos de tomate), si capsuni ca desert
4.00 - pepene verde
6.00 - 1 mar verde, cred ca 150g toba ca si dimineata cu ardei gras, rosie, castravete
9.30 - 3 felii de paine cu zacusca ( :rolleyes: nu e vina mea, jur- domnului meu i se facuse foame si m-a corupt si pe mine)

Miscare- am mers la un magazin cu o colega si mi-am luat o bluza faina care abia astept sa o port, iar mai tarziu amd mers la socializat la bar cu colegii de munca. Sunt mandra de mine ca am beut numai apa (si pe ei i-am mintit ca e gin&tonic- arata identic).

Acum... ma uit peste meniurile voastre si mi se pare ca eu mananc ca purceaua.
Credeti ca meniul meu e prea bogat?

#852 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 February 2013 - 10:18 PM

Vezi postareaWowerful, la 02 February 2013 - 10:01 PM, a spus:

Acum... ma uit peste meniurile voastre si mi se pare ca eu mananc ca purceaua.

ha, ha, tu ca purceaua, io chiar purceaua :rolleyes:

fii pe pace, mananci cat iti trebe! zile mai pline, altele mai strecurate, oameni suntem!

#853 Useril este offline   Bobocel 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 03 February 2013 - 10:46 AM

Citeaza

oameni suntem!

Ba să avem pardon, eu nu-s om, io mi-s balenă. Hai, poate o balenuţă, acolo... :headbang:

Wowerful, stai liniştită, ai meniu curat. Din câte ştiu eu, nu chiar atât de important să pierzi un număr de calorii zilnic, important e sa fie un deficit săptămânal.

Cu mine, mai greu în această perioadă, din cauza regimului pentru fiere. Am mâncat zilnic între 30 şi 50g pâine albă prăjita cu câte un strop de ulei de măsline, câte 100-150g cartofi copti, carne de curcan sau de pui la cuptor, câte un gref.
Total greşit pentru slăbire dar menajant pentru căile biliare.
Până imi trec toate simptomele, nu mă pot arunca la mai mult.
Evident, cântarul stă pe loc, ma bucur că nu urcă de la atâţia carbo.

#854 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2013 - 04:08 PM

Rezumat pentru 2 februarie:

10.30 - kale facuta la tigaie cu ficatei.
2.30 - salata cu spanac, rosie, castravete si avocado cu carnat de pui
4.30- 5.30 - talmes- balmes: 1 felie cozonac, portocala, 4 nuci, mar verde, 1 napolitana.
9.00 - grapefruit si 2 felii de paine cu zacusca si ceva muschi de porc

Sala: 30 minute pe banda (din care 20 alergat)- 40 minute exercitii cu greutati: fund, picioare si brate

Sper ca astazi sa fac mai bine caieri si sa nu mai calc in strachini :notworthy:

Bobocel si moatza va multumesc, dar eu tot sunt sceptica...

Ieri m-am cantarit si tot 69kg am. La masuratori pare ca s-au mai dus cm de peste tot: 2 in talie, 1 peste fund, 2 la bust (ovcors- ca eu prea vreau de-acolo, da' nah!)

#855 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 February 2013 - 08:55 PM

Buna seara la fete!

Vin si eu cu rapotul pe azi, nu prea bun, da na:

-pufuleti, un sfert de punga
-un snitel de porcule cu cartofi la cupor (2 cartofi), ca sa-i tin companie lui Bobocel :notworthy:
- 2 felii de telemea de vaca usor sarata cu 4 rosii cherry
-un covrig polonez rau da bunnnnn!
cam putina apa azi:(
Voi unde ati disparut? Alpha, Lapo, 2ut, milena?

#856 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 03 February 2013 - 08:57 PM

zi lejera, fara constrangeri.
dimineata o portocala
pana la pranz niste foietaje cu telemea
la 13 3 sarmale, 25gr ciocolata
la 17 visinele dintr-un compot
la 19 zacusca de ghebe cu o lg mamaliga

miscari casnice, nimic interesant.

#857 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 February 2013 - 11:44 AM

Dragelor, sper ca ati avut un weekend minunat! Eu da!
Am batut sambata Wales la rugby, ieri a batut Italia pe Franta....ce poti sa ceri mai mult!? Imagine postata

Sambata
smochine uscate si 2 biscuiti de secara....observati ce cu avant dietetic am inceput ziua

o felie din ciocolatoasa Stellei - Prajitura ceea a Guvernatorului - woooow! absolut deliciu
1 Guinness Imagine postata

o pulpa de pui cu salata si alioli

1 Guiness Imagine postata

Duminica:
ou ochi cu cottage cheese

un bol supa de pui cu galuste (mi-au iesit un pic cam gloantze)

am fost la petrecerea de botez la pub deci 2 Guinness si cateva tartine irish bread cu somon afumat, ca-n rest erau numa sandwichuri, felii de pizza, quiche...

M-am cantarit azi dimineata, adicatelea la o saptamana si -2kg ceea ce ma bucura nespus
Respectiv 77 kg
Go Lola! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#858 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 February 2013 - 12:31 PM

Aici-s, Iulia, dar ma misc mai greu...
Alpha, 2 kg e super...io-s stationara deocamdata.
Eu in weekend am mancat relativ ok, dar cam mult, paine cu iaurt la micul dejun, supa de salata, ragu cu spaghete de dovlecel, tiramisu Montignac (bun, dar nu ma pot opri la o felie, deci nu-l mai fac), cam asta.
Azi am asa:
MD - iaurt cu 3 smochine, 3 caise deshidratate si o lingura fulgi ovaz
G - o portocala si 10 migdale
P - ragu cu spaghete de dovlecel
c - supa salata si fruiptura de porc cu ceva salata (sau poate cu un pic de varza murata...)
Cu miscarea tot prost stau, mi-e cam ciuda pe mine.

#859 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 04 February 2013 - 02:13 PM

Ma bucur sa vad ca v-ati adunat atatea si ca va sprijiniti una pe alta.Eu de cand se mai inmoaie vremea vreau sa ma apuc de alergat.Scopul meu e ,ca pana de Craciun,sa am 10 kg mai putin.Greu nu o fii,ca e timp destul,dar imi trebuie un sut in fund si nu are cine sa mi-l deaImagine postata

O sa incerc si eu faza cu prunele uscate(mersi moatza si Lori ).Nu stiam de efectul lor Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#860 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 February 2013 - 02:30 PM

Vezi postareamoatza, la 03 February 2013 - 08:57 PM, a spus:

zi lejera, fara constrangeri.
dimineata o portocala
pana la pranz niste foietaje cu telemea
la 13 3 sarmale, 25gr ciocolata
la 17 visinele dintr-un compot
la 19 zacusca de ghebe cu o lg mamaliga

miscari casnice, nimic interesant.

am citit 13 sarmale si pe urma ma gandeam cat de mici le faci, ce rabdare ai, pana mi-a cazut fisa ;)

Hai sa-ti poarte noroc confuzia mea! ;)
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul