Bobocel, la 01 February 2013 - 03:31 PM, a spus:
Fetelor, credeti ca dacă aş adăuga in meniuri o cantitate mică de cartofi fierti, aş păcătui cumplit şi mi-aş risca locul în raiul slăbănoagelor?
draga mea, sunt convinsa ca ai tu alte merite ptr care sa-ti stea deschisa poarta raiului. ala al slabanoagelor sunt convinsa ca-i
boring
n-o fi mai dixtractiv in iad?
revenind, cred ca strecurat intr-o salata mare si colorata de cruditati (in care ai uita sa pui uleiul

) ar avea un Ig per total acceptabil.
sanatate, Bobocico!
io mi-am revenit oarecum aplicand principiul cui pe cui se scoate. adica am prestat aerodance aseara. ori eram prea obosita, ori de la usoarele intinderi, mi s-a parut greeeeu, da' am luptat cat am putut. am uitat sa va zic ca la sala, ca sa se tina clasa, tb sa fie macar 5cursanti. aseara s-au adunat la limita, ca era de la 8 si-i o ora destul de tarzie ptr efort sustinut. una dintre cursante a fost draguta si-a intrat doar ca sa inceapa clasa si dupa vreo 20min de chin evident ptr ea, s-a retras. dar proful bineinteles ca a continuat cu noi - io pe post de bunica tzopaitoare printre 3 fete de liceu. asa-mi trebe daca m-am nascut prea devreme!
in seara asta incerc un aerobic de la 19.30. sper sa nu prefere lumea cluburile, vinerea e evident mai putina activitate la sala.
of, acuma trec in confesional
dimineata 1 mango, niste covrigi de Buzau
pe la 11 niste lipie cu branza de burduf, o feliuta slanina, o rosie
la 17 2 chiftele mici, o felie de paine cu unt, un castravete murat
nu pot sa promit nimic bun ptr deseara, dar incerc !
o seara dezlantuita, un we glorios!