Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#1481 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 April 2013 - 07:15 AM

Hello, hello!
Interesant, Wow, am facut schimb de experienta :)
Imi place ca poti veni cu copiii, asta-i o pb ptr multe mamici.
La mine se schimba programul saptamanal.

#1482 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 04 April 2013 - 07:45 AM

Neata!
Ce faine-s salile voastre, va invidiez! La mine e o sala simpla cu 3 benzi, o eliptica, o bicicleta normala si una in care stai pe scaun (nu cu sa, deci) si in rest cam 6-7 aparate pentru fiecare tura de antrenament (adica picipare, piept+triceps, spate +biceps), greutati si cam atat. Si un vestiar mic-mic, cam cat o baie zdravana. Dar, decat deloc, e foarte bine si asa, oricum eu sunt intr-o perpetua febra musculara (azi la picioare, maine o sa fie la brate).
Iulia, ieri n-am fost, vreau sa merg azi si maine, daca am cu cine-mi lasa fetele. Eu cam 4km am facut in ultima vreme (banda + eliptica), deocamdata sunt multumita.
Wowerful, cum a fost vizita de ieri?
Meniul de azi:
MD - biscuiti cu tarate si ceai
G - 2 patratele cioco neagra
P - un fel de tarta (cu faina integrala si tarate) cu rosii, ceapa, ardei si ciuperci
C - supa de naut cu rosii si spanac
Cam asta e, sa aveti spor!

#1483 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 04 April 2013 - 12:06 PM

Buna dimineata doamnelor Imagine postata

Eu sunt la 75.500kg, in loc sa ma duc in jos, ma duc in sus, stresul nu ajuta.
Dorm rau, nu ma odihnesc cum trebuie, la servici e ca la casa de nebuni, fara exagerare. Azi se duce dl alpha la fizio, abia astept sa vedem ce zice terapeutul si cum o sa se simta omul dupa prima sedinta. La servici sunt cateva urgente, telefoanele suna de nebune, cei de sus nu raspund, le-au setat pe no disturb....am un feeling ca o sa-mi sara mustarul cat de curand.

Spor la sport! Imagine postata Ma duc de-aici ca aduc energii negative si va stric chi-ul Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1484 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 April 2013 - 12:26 PM

Vezi postareaalpha, la 04 April 2013 - 12:06 PM, a spus:

Buna dimineata doamnelor Imagine postata

Eu sunt la 75.500kg, in loc sa ma duc in jos, ma duc in sus, stresul nu ajuta.
Dorm rau, nu ma odihnesc cum trebuie, la servici e ca la casa de nebuni, fara exagerare. Azi se duce dl alpha la fizio, abia astept sa vedem ce zice terapeutul si cum o sa se simta omul dupa prima sedinta. La servici sunt cateva urgente, telefoanele suna de nebune, cei de sus nu raspund, le-au setat pe no disturb....am un feeling ca o sa-mi sara mustarul cat de curand.

Spor la sport! Imagine postata Ma duc de-aici ca aduc energii negative si va stric chi-ul Imagine postata

Mai stai, ca poate te incarci tu cu energii pozitive de-aici. Lasa ca se pune si d-nul Alpha pe picioare, acuma ce sa faci, mai sunt si din astea rele.
Si eu am tot urcat de cateva zile, asa ca suntem in aceeasi barca.

#1485 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 April 2013 - 01:31 PM

O fi luna in crestere :rolleyes: , na, ce sa mai zicem.

Alpha, hai nu lasa sa te afecteze grav pb astea. Omuletzu' se va face bine, iar telefoanele daca suna...io cred ca-i de bine =)) ca mai aduc si nervi, asta e, rezolvam.
De ex la mine la serviciu, e criza asa de mare ca s-a hotarat sa se renunte la telefonia fixa. Iar mobile de serviciu sunt cateva. Nici nu-ti imaginezi ce trist e ca intr-o institutie sa nu sune un telefon!
Hai ca-mi scade si mie chi-u'!

Bia, iti place sala mea, ha? Vin' aici!
Auzi, mai zi-mi o data, ca parca la tine am auzit, unde se tine olimpiada de mate, faza nationala, ptr gimnaziu?

#1486 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 04 April 2013 - 03:36 PM

2ut a spus:

Wowerful, cum a fost vizita de ieri?

A fost super. Baieteii au 5 saptamani acum dar sunt asa de mititei :rolleyes:
Unul e mai mancacios si se vede, e mai rotunjor. Nu sunt identici. Li se alege culoarea ochilor si cel mititel e cu ochi albastri ca mama, celalalt o sa fie cu ochi caprui ca tata si sora-sa =))
Cat am stat la ei numai conectati la san au stat. Mamica e blocata pe moment, ea e fabrica de lapte.

Imagine atasata: monthly_04_2013/post-1728-13650823878311.jpg

#1487 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 04 April 2013 - 09:11 PM

Buna seara la Lole!
Wowe, tare dragalasi gemenii ! E frumos asa cand ai doi copii mari deodata...da' si cat tragi pana cresc mari!
Saptamana asta nu sh' ce am da nu-s cu toti boii la caruta...tre sa-mi trag doua palme si sa-mi revin, ca din viata mea trec zilele astea !
Raportul pe ziua de azi fu asa:
- o felie de wasa cu branza de vaci amestecata cu o lingura de EV si ardel kapia
- o mana de migdale
- un mar mare
- carpaccio de vitel si legume fierte si apoi trase 2 minute la tigaie intr-o lingura de EV
- o cana de iaurt cu seminte de in si merisoare
- 2 patratele de ciocolata amaruie

Am fost si la sala unde-am prestat tot 50 de minute de eliptica, tot 6 km parcursi si un pic de fitness.
Si tot in seara asta am primit primele laude la sala pt perseverenta de-a rezista neintrerupt si-a pedala 50 de min =))

#1488 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 04 April 2013 - 09:21 PM

Ce dragalasi sunt copilasii! Si ce greu poate fi cu 2 deodata! Mai are vreun ajutor mamica? N-o fi frumos sa zic, dar am trecut de faza cand sa mi-i doresc in ograda mea. Altii la rand!

Revenind, unde-mi sunteti, Lolisoare?

Azi m-am dus la clasa de cardio/stretch. Parca nu mis-a parut f greu, cu toate ca Tibi, instructorul ne-a zis ca in 30 min el a consumat 337kcal. V-am mai zis ca au toti niste ceasuri mari,colorate, la care se uita mereu si mie mi se pare ca aleg intensitatea exercitiilor in functie de ce vad ei pe ceas. Pe timpul celor 30min, Tibi n-a lucrat efectiv toate exercitiile, dar nici n-a stat nicio clipa: a alergat printre noi, a strigat, ne-a mobilizat...deci noi cat om fi consumat?
A urmat partea de stretching, asta mi s-a parut destul de relax ptr ca sunt f elastica - nu ma laud, da' vad si io in jurul meu - si stau bine si cu echilibrul.

Cu gandul la ceasul antrenorului (si a ciocolatei Kandia cu zmeura pe care o rasesem anterior antrenamentului =)) ) am intrat si la aerodance. Am tzopait multumitor si-aici si-am invatat si-o coregrafie noua.
Is multumita ptr ziua de azi, dar ce ma fac ca mai am niste ciocolata si-s cu gandul numai la ea :((
Vise saltarete,numai bine!

#1489 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 April 2013 - 09:39 PM

Moatza!! =))

Treci la loc nota zero! Ciocolata iti trebuie tie dupa atata efort??!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#1490 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 April 2013 - 10:05 PM

iulia nicoleta a spus:

Buna seara la Lole!

Saptamana asta nu sh' ce am da nu-s cu toti boii la caruta...tre sa-mi trag doua palme si sa-mi revin, ca din viata mea trec zilele astea !

Si tot in seara asta am primit primele laude la sala pt perseverenta de-a rezista neintrerupt si-a pedala 50 de min :((

E reactie in lant se pare. Saptamana trecuta eu eram cu corabiile innecate. O sa treaca, o zic din experienta.
Multe felicitari pentru cele 50 minute. Ai trecut la profesionisti deja Imagine postata

moatza a spus:

Ce dragalasi sunt copilasii! Si ce greu poate fi cu 2 deodata! Mai are vreun ajutor mamica? N-o fi frumos sa zic, dar am trecut de faza cand sa mi-i doresc in ograda mea. Altii la rand!
Is multumita ptr ziua de azi, dar ce ma fac ca mai am niste ciocolata si-s cu gandul numai la ea =))
Vise saltarete,numai bine!

Mamica il are pe sotul ei si o fetita de aproape 5 ani. De cand au venit baieteii tot au venit rude: tatal apoi mama, socrii, sora urmeaza sa mai vina si o verisoara. Ca multi pe care ii stiu aici si ea are familia impartita-n patru zari: Argentina, Brazilia, Israel...
Dar e defel o fire foarte optimista si nu se uita la partile negative. O admir mult.

Eu m-am intors de la marsaluiala. Mai am si sala si dupa aia ma linistesc.
moatzo cred ca ma infing si eu intr-un patratel de ciucalata (am din aia cu ardei iute Imagine postata )

#1491 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 05 April 2013 - 02:12 AM

Salutare Lolelor,dragutelor

Multumesc mult pentru gandurile bune,va strang pe toate in brate (nu dau nume ca mi-e teama sa nu uit pe cineva)si va pup. Eu v-am mai citit dar nu am avut energie sa scriu,dar daca am vazut ca ati iesit la sala m-am mobilizat si eu,m-am mai inspirat in privinta meniului si tot asa.

Eu am inceput sa aleg in fiecare zi cate 3mile ce putin, fara pauzaadica de luni pana duminica), pe langa yoga,cardio,greutati etc.de mancat mai mult vegetale si ceva branzeturi...inca sunt in stare de soc.

Moatza "La multi ani feciorului!"

Iulia nu te lasa sunt zile si zile.

Wow ce frumusei sunt gemenii:) si pleci in Romania,vezi sa nu-ti faci de cap pe-acolo.

alpha sanatate sotului.

2ut o sa treaca febra si o sa vezi in timp ce usor o sa-ti fie.
Enjoy the silence!

#1492 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 April 2013 - 03:29 AM

Gata, m-am adunat acasa. Astazi la capitolul miscare: 60 minute mers in aer liber si sala: 35 minute eliptica si o ora de cardio boxing.
Trebuie sa revin la obicei de a scrie ce mananc peste zi. Stiu ca am fost relativ cuminte, fara ciocolati si alte bazaconii, dar nu am mai scris de vreo 2 zile nimic.
Dupa cum stiti- ca doar m-am laudat- am inceput mersul de 60 minute zilnic si de ieri am contatat ca mi-a revenit durerea in tendoanele lui Ahile. Am avut asta toata vara trecuta, dar peste iarna disparuse ( ca nu am mai iesit la marsaluiala). Am vorbit cu antrenorul si mi-a recomandat pantofi noi, pentru asfalt. Mda- o sa apelez din nou la unguientul mentolat (tiger balm)...

Rain ma bucur sa vad ca incet incet revii. :toothy6::crying:
Nu e cam mult sa alergi in fiecare zi? Nu ar trebui sa ai si zile de pauza? E bine sa mai lasi muschii sa isi revina, ma rog mie asa mi se zice constant, ca eu sunt din aia care uita sa mai plece din sala - dar banuiesc ca stii tu mai bine, iti cunosti limitele.

A! AMR: 9 zile. Nu stiu daca am de ales- o sa imi cam fac de cap :crying:

#1493 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 05 April 2013 - 07:02 AM

Neata, Lolisoare! Si hello! :toothy6:

Rain, bine c-ai aparut! Si felicitari ptr ambitie! Imi place mult ca aj grija si de mancare si de sport, tu chiar poti fi exemplu. 3mile sunt cam 5km, wow!

Ioana, tu nu poti intelege delicatetea zmeurei langa ciocolata amaruie! Daca bagam vreo 5 sarmale nu era chiar asa rau, ha? :crying:

Wow, si dac-o fi sa cazi in pacat in Romanica...asta e! Asa ceva nu poate fi controlat, deci nu-i imputabil.

O zi buna, numai bine!

#1494 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 April 2013 - 07:28 AM

neata Lole, eu azi is cam prastie azi, in sensul ca am o tuse seaca, iritanta si enervanta, ma doare capul si mi-e frig. Daca n-oi fi mai rau, ma gandesc sa merg si azi la sala, sa inchei saptamana glorios.
Pusa, zau ca as veni la sala ta, mi se pare foarte faina, mai ales fiind si tu acolo iti dai seama ce motivata as fi. La noi ieri era bataie pe biciclete si banda, se statea la coada...naspa.
Olimpiada de mate a fost la Sighisoara pentru clasele V-VI si Brasov la VII -VIII.
Wowerful, ce faini sunt gemenii, dar clar ca-i e si ii va fi greu o vreme prietenei tale. E ine ca e optimista, ca asa trec toate mai usor.
Cat despre vizita ta in Romania, eu zic sa fii relaxata, nici sa nu dai iama chiar in toate, dar nici sa nu mananci nimic, echilibru daca se poate (eu nu stiu ce-i ala).
Iulia, intr-un fel nici nu-i de mirare ca nu suntem cu toate panzele sus, chiar ma gandeam ca de mai 5 luni sunt cu cizme in picioare si haina groasa, de iarna, iar soarele nu l-am vazut de nu stiu cate zile....cum sa nu te depresezi.
Rain, oau, 5km e ceva, esti tare cuminte (banuiesc ca smecheria e sa intri intr-o rutina de miscare si mancat sanatos si apoi totul devine mai usor).
Meniul meu de azi:

MD - biscuiti cu tarate si ceai (gata, i-am terminat)
G - 2 patratele cioco neagra
P - tarta cu ceapa, ardei, rosii si ciuperci (am terminat-o si pe asta)
C - salata cu avocado
Sa aveti o zi plina de bucurii!

#1495 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 05 April 2013 - 01:00 PM

Multumesc de ganduri bune? Imagine postata I-am gasit omului un fizioterapeut fost halterofil Imagine postata l-a facut boboc. Mi-a fost teama ca o fi vreun disc. Din fericire nu e. E doar un muschi contractat in jurul nervului. Ieri deja a simtit ameliorare, doar amorteala din picior il mai deranja. Trebuie sa mearga si luni, apoi mai vedem

Wow, ce dulci sunt bebelusii! Eu am o vecina are 2 perechi de gemeni, diferenta de 1an intre perechi. Cand a aflat la a doua sarcina ca iar sunt gemeni a luat-o cu lesin Imagine postata Acum au 3ani si 2 ani cred

Si eu m-am saturat de iarnaDe cateva zile e frig dar e senin, mai vedem soarele, parca ai alta pofta de viata

Saptamana asta am mancat aiurea si inafara de servici si muncile casnice n-am facut nimic.
Ieri am ajuns acasa la 1.30, am facut o ciorba, un fel de cordon bleu (n-am avut ham, l-am umplut cu branza, bacon si chorizo) cu cartofi pai si salata de varza si o prajitura turnata cu mere. Am mancat de cina la 6. La 6.20 toate farfuriile erau linse, gata de spalat Imagine postata Zic: uite pentru ce am muncit eu 4 ore?!

Meniul meu de ieri
dimineata: o felie de paine in ou, cafea
pranz: ciorba de pui
cina: cordon bleu cu salata de varza
30g ciocolata neagra 85%

Saptamana asta e pe terminate, nu ma mai agit. De luni ma ordonez la loc
Imagine postata

#1496 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 05 April 2013 - 01:01 PM

Bia, sanatate! sper sa nu te prinda raceala.
Imagine postata

#1497 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 06 April 2013 - 08:42 PM

Vezi postarea2ut, la 05 April 2013 - 07:28 AM, a spus:

Brasov la VII -VIII.

asta ma interesa, merci!
Bia, oare unde esti tu, Zalau, Oradea?

Vezi postareaalpha, la 05 April 2013 - 01:00 PM, a spus:

l-a facut boboc.

bravo, asta-i o veste buna!
citeam intr-o carte de-asta de determinare motivationala ca nu tb sa iei in tragic prea multe intamplari pe lumea asta. bolile, in mare parte, pot fi depasite fara sechele, ba chiar cele mai multe pb de sanatate care initial par catrastofale, se pot rezolva mergand pe cai batatorite si avand o atitudine pozitiva.
de-atunci mereu ma gandesc ca nu mi se poate intampla ceva extrem de rau si ca toate au rezolvare. ajuta!

Eu am o vecina are 2 perechi de gemeni, diferenta de 1an intre perechi. Cand a aflat la a doua sarcina ca iar sunt gemeni a luat-o cu lesin

ooo, n-am mai auzit, asta-i chiar super, e greu tare cand sunt mici, dar ce bine-i dupa aia, sa ai 4 copii!
sa-i traiasca si sa ne traiasca tuturor!

ieri aerobic, greu, f greu, a fost una dintre cele mai grele clase.

azi, lupte prin vastele apartamente si prin bucatarie.
maine am musafiri, bla-bla, tot munca!

va pup, un we glorios!

#1498 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 April 2013 - 03:53 PM

Hello! Care-i treaba? Cam bate vantul pe topic, unde sunteti? A venit caldura si ati iesit afara la soare?

La mine vesti cam proaste. Domnul a fost bolnav peste weekend si l-am doftoricit. Aseara se simtea mai bine dar azi si-a luat liber si sta acasa. Sper sa doarma si sa manance bine. Deci miscarea mea peste weekend a fost preparat de ceaiuri, ceva frectii cu diverse alifii, pregatit gustari pe care dumnealui le poftea si dupa aia nu le mai vroia. Ieri aproape ca nu am mancat nici eu. Eh!

Azi de dimineata vesti proaste si de la sala. Cica este inchis si sa asteptam ca ne zic ei cand deschid. Sper ca nu si-a spart capul careva pe acolo ieri. Acum tot programul meu e dat peste cap...

Azi dimineata am avut 2 oua ochi si putin orez fiert (de ieri) si ca miscare o sa ies la patrulat. Sper sa fac ceva si diseara.

Pana la o noua vedere, va doresc un inceput de saptamana excelent!
V-am pupat!

#1499 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 09 April 2013 - 07:29 AM

Hello, hello!
Pe unde-mi sunteti, v-ati impiedicat in oale sau printr-o eliptica?

Wow, ce calduri? La noi e iarna iar si bate-un vant! Ce s-o fi intamplat la sala ta?

Pe Iulia o inteleg, nici eu n-as mai fi dat pe-aici pana nu terminam muntele ala de profiterol. M-a destabilizat total.
Io am avut musafiri duminica, dar i-am dus unde-am vrut eu, fara prea multi carbi, iar prajiturii conforme, extrem de apreciata, i-am pus separat doua sosuri, unul de vanilie si unul de ciocolata. A capatat un aer festiv si nimeni nu s-a prins ca pe-afara-i vopsit gardul.
Ieri mi-am reluat bunele obiceiuri si m-am zbantzuit la aerodance.
Azi nush daca ma duc, ca n-am masina. Are omul treburi importante, asa ca ma voi duce la o marsaluiala.
S-auzim planurile voastre, ia poftiti! :sleepy1:

#1500 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 April 2013 - 07:44 AM

Mai, eu am scris si ieri dar nu stiu ce s-a intamplat cu mesajul (nici n-am bagat de seama ca n-a aparut, pana azi).
Deci, iti raspunsesem tie, Pusa, ca-s la Zalau.
Si am mai scris ca am fost vineri la sala (incalzire 15min, spate +biceps, 25 min eliptica, 15 min banda) si azi vreau sa ajung iar. Si nu mai stiu ce-am mai scris, ca am uitat, asa ca trec la meniu.
Ieri
MD - paine integrala cu magiun si ceai
G - 2 patratele cioco neagra si niste curmale
P - salata cu avocado, ceapa verde, rosii, ardei rosu (multumesc La-Chef-A)
C - 2 ciuperci umplute cu coditele lor, ceapa si ardei
Azi
MD - idem ieri
G - cateva fructe uscate
P - un zuchini umplut cu miezul lui, ceapa si ardei, la cuptor
G - 2 patratele cioco
C - salata cu rosii, ridichi si ceapa verde

Azi imi arata mai putin cantarul, dar nu ma bucur inca (am mai patit ca dup-aia a urcat iarasi si acolo a ramas, asa ca mai astept un pic, sa fiu sigura).

Wow, oare ce s-a intamplat la sala ta, ai vreo veste? nasol cand ti se da programul peste cap, te scoate din ritm. Sanatate multa sotului tau!
Pusa, ce praji conforma ai facut?
Va pup, haideti la apel!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou