Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2041 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 27 August 2013 - 12:00 PM

hello, dragalaselor!
da' nu mai salta nimeni pe-aici? sau va facurati timide dac-a venit toamna :lol:
en fin, m-am urnit la sala! moama ce ingramadeala! s-a trezit toata pustimea sa dea jos kile inainte de scoala. numai copchilareala...niste fetze cu priviri virgine!
nu prea-mi place, s-au cam calicit la faza asta: o sala de tzopaiala au transformat-o in vestiar, dusuri/wc - ioc! si clase mai mici, de 50min, ca sa poata aerisi si sterge pe jos intre cursuri. singura chestie buna e c-a obtinut omul o luna gratis ptr el, septembrie, cand abonamentul meu e inca valabil. asa ca din oct ni le reinnoim amandoi (cu ceva reducere, bonus!) ptr inca un an. sper sa supravietuiesc conditiilor, nu-s io fitzoasa da' ma'nerveaza disconfortul. cred ca o luna, cel putin, dureaza, ca vor sa se extinda cu inca 2 spatii.
asaaa! ieri am fost la pilates, ca la asta nu curg sudorile de pe mine, doar imi tremura muschii si se lasa cu febra. cred ca maine va fi mai rau, azi sunt cumva in parametri.
inca n-am studiat programul pe azi, sa vad ce-oi alege.

pan-atunci vreau sa v-aud la raport :lol: sau doar la o salutare, nu conteaza.
si sa stiti ca nu ma descurajati, io pot sa vorbesc si singura :)
hai, va pup, pa-pa!

#2042 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 27 August 2013 - 12:43 PM

Eu am fost pe la han, ca aici n-am nimic de raportat. Numa' ca m-am indesat cu ciocolata de la "Chocolate Factory"Imagine postata
O sa pun si poze pe undeva zilele astea, numai sa le micsorez
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#2043 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 28 August 2013 - 04:32 AM

Motzulino, ia ghici unde am fost eu in seara asta?
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-409-13776571544843.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2044 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 28 August 2013 - 04:44 AM

La zumba, soro!!! Si vezi ca se poarta zumba prin parcari si aici, nu numai in RO.
Au curs apele pe mine rauri, rauri, dar am avut un sustinator
De nadejde:
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-409-13776578223122.jpg
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#2045 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 August 2013 - 07:05 AM

bravo, Milena! pupam sustinatorul, de mic se deprind bunele obiceiuri. mie-mi place zumba ca-i si distractiv si eficient. ia sa pui pe unul care face doar aparate sa topaie continuu 50 min sa vezi daca poate! e-un cardio excelent.

saptamana asta e pauza de zumba la sala mea, Claudiu cred ca-i plecat. asa ca am vrut sa merg la total body combat, dar am nimerit la aeromix, cu Nico, singura antrenoare de la sala. restu-s barbati.
si dupa o serie de genuflexiuni de tot felul, la unghiuri cat mai diferite si cu mainile suspendate, purtand gantere - eu de 1,5kg fiecare, genuflexiunile intercalate cu niste pasi tzopaiti, am trecut la saltea, adica fel de fel de abdomene cu ganterele in maini. In pauzele de revenire se purta plank, dar nu simplu. ba sarit de pe-un picior pe altul, ba cu amandoua deodata, plank pe-o parte cu balans de-un picior...nush daca va imaginati chiar totul, da' fu greu, frate! sa stiti ca se cunoaste daca faci o pauza de-o saptamana -10 zile. ma rog, m-am descurcat onorabil, va fi mai bine in zilele urmatoare.
azi am vazut ca-i pilates in program, la asta as merge.

dar cel mai tare imi place ca s-a racorit si am chef de viata, as face de toate, asa-s de activa.
voi? ori sunteti suparate pe mine?

Alpha, eu am zis de-o mie de ori:as alege fara regrete o intalnire de relax cu persoane dragi decat sa merg la sala (io nu merg de placere, trebuie, si-s constiincioasa de felul meu)
si n-as avea niciun regret btw degustari, as trai momentul si gata! si-am vazut ca asta ai facut si tu, bravo tie! dar ce fel de intalniri sunt astea? va cunoasteti, sunteti prietene si tine de organizarea voastra? sau faceti parte toate dintr-un club/organizatie :tongue3: si va-ntalniti dupa un orar? daca-i prea personal, nu tb sa-mi zici.

Altfel, cred c-am uitat sa va salut pe azi: hello noros si racoros de la mine, dragalaselor!

:hug:

#2046 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 August 2013 - 07:17 AM

Daca te-aude omul te executa in urbea voastra! Azi are chef de concert! Si pe mine ma dor genunchii f.....i de nori si de presiune atmosferica! De aia imi place mie cald! Sau frig, mi-e egal, dar nu vreme schimbatoare! Acum ma dau pe genunchi cu alifie de veterinari si inghit aspirine, desi doctorul mi-a interzis ca-mi fac rau la stomac!

Dar vroiam sa ma laud si eu cu ceva: am slabit 4 kile! Am mancat preponderent fructe si lactate si n-am facut niciun gram de miscare daca nu se pune ridicatul caruciorului de piata plin ochi 2 kile pe scari o data la saptamana si coptul de ardei si vinete!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#2047 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 28 August 2013 - 07:22 AM

Ioana, sportul e si el pe-acolo, mai bun ptr altele decat ptr slabit. Dieta-i de baza. 4kile, buuuun!

treci la concert, ca ti-or trece toate!

si io-s meteosensibila, dar mai mult cu capu'. slava cerului, n-am dureri de oase etc. da-i cu veterinara, lasa naibii aspirina, chiar ca-i rea ptr stomac.

#2048 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCanada

Postat 28 August 2013 - 03:23 PM

Moatzo, te admir pt vointa ta. si eu ca tine, pt ca am devenit constienta ca trebuie sport pt sanatate, si in plus si eu si omu' vrem sa le dam un bun exemplu copiilor, si sa-i obisnuim de mici cu activitatile sportive.

ioana, bravo pt kg pierdute.

#2049 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 28 August 2013 - 05:28 PM

Hello! Sa stiti ca eu inca mai sunt pe aici, doar ca in ultima vreme nu mai sunt o companie prea placuta si de aceea refer sa stau retrasa.
Inca merg la sala (ca nici nu se pune problema sa nu merg) si stau bine si la capitolul mancare. Ma gandesc ca vine toamna si poate o sa fie mai bine. Poate lipsa asta de entuziasm e din cauza verii. As prefera sa fiu afara, sa zburd in aer liber si nu sa merg la servici sau la sala.

Eh, dar lasa ca vremea trece si starile de spirit se schimba si ele.

Va pup pe toate si incerc sa imi revin. La noi weekendul care vine este de 3 zile. O sa dorm muuult si o sa haladuiesc.

(PS. Tocmai am aflat ca in Septembrie o sa merg intr-o vizita de lucru in California- San Diego. Deci o sa fie o iesire din rutina :tongue3: )

#2050 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 August 2013 - 08:29 PM

Salutare si de la mine Lole dragi.

Nici eu n-am disparut, doar ca asta e ultima saptamana cand mai merg la munca si am fost oarecum prinsa cu diverse.

Empatizez cu Moatza, ca si la mine in sat s-a racorit, tocmai a tras o ploaie buna si e splendid pentru mine. Basca, e binecuvantare pentru gradina !
Eu am zile pline de alergatura, gen ma duc la munca, vin acasa, plec la gradina, duc masina la spalat, ma intorc acasa fac cate ceva de mancare si intre timp mai pun si-o masina de rufe..si apoi pic instant !

Mariuca mea vad ca e activa si ea, o simt cum face tumbe, piruete etc, avem conversatiii zilnice, ii pun muzica, ii mai si cant cateodata..:tongue3: Marti ma duc s-o si vad ! Is curioasa cat e de marisoara, ca eu am pus 5 kile pana acuma.

Milena, imi place de printesa ta ! Are si fustita de zumba ! Imagine postata

Zerda, bravo pt 4 kile in minus. Nu-i de ici de colo. Si apoi e pacat ca vara sa nu profiti de fructe si legume si sa faci o detoxifiere de asta. Si eu sunt in continuare dependenta de fructe..acu-s indragostita de struguri :hug: , ca sa nu mai zic ca incercam sa mancam cat mai multe de prin gradina, rosii, ardei, vinete....

Wowe, lasa butoiul cu melancolie. Gandeste-te ce bine o sa fie in California cu un tonus bun ! Imagine postata

#2051 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 August 2013 - 09:42 AM

hello dintr-o speranta de toamna! tocmai a dat soarele :)

Wow, ptr mine esti mereu o prezenta placuta, nu mai zi asa! Mai ales ca tu chiar poti fi inspiratie ptr cele mai putin hotarate.
Ia mai zi ce-ai gatit tu paleo, cum e noua casuta, pe unde intra soarele in ea si cat sta :( Ai ce sa zici, basca faci plimbari frumoase si mai vad si aud si eu de locuri noi. Deci eu te astept mereu pe-aici!

Iulia, deci gata cu munca o perioada destul de marisoara. Sa profiti de perioada ce vine! Si daca nu faci tu destule tumbe, zi-ne de Mariuca, ca vad ca stie ca mama ei tre sa dea raportul la saltarete :)
Bine ca s-a mai racorit :)

Alpha, cum fu inceputul fetei? sper sa-si fi facut deja prieteni.
Tu? vreun tort, ceva?

Milena, bravo ptr exemplul dat copiilor!
Eu am facut multe greseli cand eram de varsta voastra, erau si alte timpuri, nu se vorbea atat de mult de stiluri de viata sanatoase, credeam ca vom fi tineri mereu...am cateva regrete care-mi vor ramane pana la sfarsit. dar mereu imi repet ca trebuie s-accept ceea ce nu pot schimba.

Rain, hello!

Oare unde-o fi Lori? chiar deloc nu mai da pe la noi?

Aseara s-a modificat schimbarea, adica Andrei -un antrenor si patronul salii- a facut o luxatie si s-a anulat clasa de pilates. Drept ptr care am intrat la circuit - transpiratie maxima! Circuitul e clasa aia care se imparte in mai multe posturi cu exercitii diferite. Deci am executat fandari cu gantere, exercitii ptr bi/tri(si alti)cepsi, abdomene cu ridicari simultane de picioare, sarituri cu coarda, alergare f rapida pe loc, plank lateral, cu sarituri pe-un picior sau pe ambele, ridicari de gantere cu diverse greutati, exercitii de izometrie...la fiecare post se executa miscarile f rapid si-ntr-un timp alocat scurt -max 1min. Apoi 30sec pauza de-o gura de apa si se repeta circuitul. Am facut 5 circuite. Cand am plecat, nu-mi mai tb nimic. Nici macar nu m-am schimbat - lipsa dusuri- si-am defilat prin mall, pana la masina, in costumatia de scandal. Noroc ca nu prea era lume, ca ploua :(
Azi inca nu stiu ce fac, dar nici nu mai conteaza. Ma duc acolo si cum mi-o fi soarta :(
Cam asta la mine, dar tre sa fac o marturisire: am luat-o rau pe aratura cu fructele. Acuma-s prunele la rand :)
Deja usurata, va pup, pa-pa!

#2052 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 29 August 2013 - 11:17 AM

Vezi postareamoatza, la 28 August 2013 - 07:05 AM, a spus:

Alpha, eu am zis de-o mie de ori:as alege fara regrete o intalnire de relax cu persoane dragi decat sa merg la sala (io nu merg de placere, trebuie, si-s constiincioasa de felul meu)
si n-as avea niciun regret btw degustari, as trai momentul si gata! si-am vazut ca asta ai facut si tu, bravo tie! dar ce fel de intalniri sunt astea? va cunoasteti, sunteti prietene si tine de organizarea voastra? sau faceti parte toate

Nu-i nici un secret Pusa: sunt prietenele mele in numar de 5, cu mine 6, si din cand in cand decretam "stare de Revelion". Ori ne intalnim la una dintre noi, prin rotatie, ori plecam in deplasare pentru weekend. Acum am fost doar 4. Una sta in Anglia, evident ca nu poate participa la toate intalnirile si una a avut alt program. Cateodata se mai lipesc si alte doamne si cu cat mai multe cu atat mai bine.
Am incercat sa fac si colaborari irlandezo-romano-britanice, dar nu merge. Din pacate.
Prietenele mele romance brusc se crispeaza si nu participa la petrecere cum ar trebui, drept pentru care eu ma simt prost si a iesit un mare rahat. Asa ca, vorba d-lui alpha, sunt cu curu'n doua luntrii Imagine postata da's castigata ca eu ma distrez dublu
Ii mai adun cand fac petreceri mari, cum a fost confirmarea Andreei, dar atunci sunt multi, si femei si barbati, inceputul e intotdeauna jenant, dar, cu ajutorul alcoolului se dezleaga limbile repede

In alta ordine de idei, am reluat programul de yoga, ieri am facut exercitiu curatand gradina si am facut si o plimbare lunga pe plaja pentru ca a fost vreme buna. Trebuie sa profit de zilele fara ploaie pentru ca se vor imputina simtitor de-acum. Am inceput sa-mi ordonez si programul de masa. Azi am dus amandoua fetele la scoala, de-acum cina revine la 6-6.30 si-apoi se-nchide bucataria Imagine postata De luni revin la tentativa de Montignac.
Imagine postata

#2053 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 29 August 2013 - 11:28 AM

Milena ce dulceata de fetita ai! Imagine postata

Zerda felicitari pentru kilele pierdute Imagine postata

Iulia, cred ca abia astepti concediul!
Imagine postata

#2054 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 29 August 2013 - 12:26 PM

Vezi postareamoatza, la 29 August 2013 - 09:42 AM, a spus:

Alpha, cum fu inceputul fetei? sper sa-si fi facut deja prieteni.
Tu? vreun tort, ceva?

A fost bine. Nu stiu de fapt de ce s-a jelit marti dimineata. Jumatate dintre fete au fost cu ea in scoala primara. Ii era groaza ca n-o sa fie in clasa cu niciuna din fetele cu care s-a inteles mai bine si ce-o sa faca ea singura. Cand am luat-o de la scoala era cu gura pan' la urechi...fitze de adolescent Imagine postata
Mi-a zis ca o fetita era singura-singura in pauza mare, venita de la o scoala mica, nu cunostea pe nimeni si ea cu prietenele ei s-au dus si-au chemat-o la masa lor. I-am zis ca pun pariu ca fetita aia n-a plans de dimineata Imagine postata

Azi dimineata topaia ca au 2 ore de home economics (practica noastra de pe vremuri) si ca poate fac cupcakes

Am un tort pentru 14 septembrie. Imagine postata

Imediat o sa scriu cate-o pagina intreaga numai eu?!!Imagine postata
Imagine postata

#2055 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 04:42 PM

Buna dimineata de la mine!

Aseara am fost la sala, program de voie ca nu m-am dus la clasa. Mi-am luat niste nadragi noi si m-au terminat. Nu cred ca-i port prea curand :) Aveam impresia ca raman in fundul gol (zau ca nu inteleg cum i-am probat- de obicei sunt foarte atenta sa mi-i i-au comozi, cu talia mai inalta... hm). Ieri cred ca am mancat mai bine (a se intelege mai mult) ca aseara dupa sala si azi, ma simt mai vesela :)
Tot pe paleo. Ma baraie soatza ca sa-mi fac blog in lb romana cu chestia asta. Cica ar fi ceva nou pentru Romania si cine stie, poate ar iesi ceva bun din toata treaba :). Nu stiu, ma mai gandesc. As avea nevoie de timp sa fac asa ceva si euu mai tot timpul sunt in criza de timp.
Anyway, vad ca voi toate aveti program divers si nu va plictisiti, ceea ce e bine. Vine toamna, ne intram in ritm cu miscarea si meniuri curate. Pana la Craciun o sa fim toate dive :( Daca o sa imi placa de mine cum arat de Craciun o sa imi i-au un echipament de scandal si o sa umplu internetul cu poze cu mine :)

Pana atunci, o pozica de Duminica din parcul unde merg eu la plimbari lungi:

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1728-13777872684143.jpg

(erau 11 caprite)

#2056 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 29 August 2013 - 05:25 PM

va pup ca v-ati adunat!
ma grabesc sa plec la sala, azi combat zone.
poate intru mai pe seara, pa!

#2057 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2013 - 05:44 PM

Spor la "combat- ut" moatza! :)

#2058 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 30 August 2013 - 01:59 AM

Salutare dragalaselor,

Abia am apucat sa intru sa vad ce mai faceti. La capitolul miscare stau excellent, 5 zile/saptamana alergat plus cardio,yoga,pilates dupa cum am chef. La capitolul mancare as vrea sa spun ca totul este excellent dar nu e asa... in ultimul timp inghetata e parte din meniu, dau vina pe caldura dar as putea gasi alternative daca as vrea...nu-i asa? =))

Wow daca crezi ca ajungi prin Los Angeles striga tare,poate reusim sa ne vedem,mi-ar face placere :)Sincer ai toata admiratia cu Paleo, am studiat si eu dar eu am o mare slabiciune pentru branzeturi nu stiu daca as face fata fara. Tare frumos e parcul tau, zici ca e padure. Aaa si ascultati soata si fa-ti blog!
Milena ce sustinator de nadejde ai avut,bravo! La cat mai multe iesiri de genul asta.
Alpha,Irlanda este una din tarile care imi doresc sa o vad.
Moatza cand citesc ce mobilizata esti ma inspiri si pe mine.Eu am avut o perioada in care facea numai pilates,intotdeauna mi-a placut.
Iulia profita de timpul liber,rasfatate si dormi cat mai mult! Tare norocoasa esti sa ai gradina.
Zerda felicitari pentru kg. pierdute.
Aura sa stii ca filmuletul pus de tine face acum parte din colectia mea de "workout". Mersi frumos! Tu l-ai mai incercat?

Va pup dulce pe toate si va doresc un weekend minunat!
Enjoy the silence!

#2059 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2013 - 08:34 PM

Salutare, salutare!

Se pare ca motza nu a mai avut puteri sa revina dupa combat zone =))
Rain fain program ai cu miscarea. Inghetata e probabil o faza de vara. O sa treaca daca nu te mai aprovizionezi cu ea :P
Acum ca ai mentionat de branzeturi.... mie nu imi lipsesc. Daca stau si ma gandesc nu cred ca imi lipseste nimic, dar am si eu pofte- ba as vrea paine, ba o prajitura sau chipsuri... Pana acum am rezistat tentatiilor, dar mi-am propus ca daca o fi sa nu mai pot de pofta, atunci am sa gust. Sa vedem cat o sa dureze, zilele astea am implinit 3 luni :D

Ieri am fost iarasi in parc. Parcul unde merg este NY State Park. Istoria zice ca proprietatea a apartinut unui om cu stare pe la 1900 si ca dupa moartea lui, mostenitorii (niste puturosi, copii de bani gata :D ) nu au reusit sa aiba succesul tatalui si au acumulat datorii. Proprietatea a fost donata statului NY, a fost transformata in "parc istoric" si e deschis publicului pe tot parcursul anului. Sunt cam 7 km2 ca suprafata. Se poate merge pe jos sau cu bicicleta, se poate pescui, se poate calari daca ai cal :D (au staule unde cei care au caluti ii aduc si ii lasa spre ingrijire). E frumos- aici e siteul lor Caumsett Park.

Azi sper ca plec mai repede acasa ca vreau sa merg la ceva shopinguiala. Si dupa aia e weekend si e bineee!

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai reusit!

PS. Iaca ce am gasit io la bucataria de la servici azi la prima ora! Nu am gustat dar miroseau intr-un mare fel! (ca tot am vb de tentatii azi :D )

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-1728-13778876496851.jpg

#2060 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 31 August 2013 - 10:21 AM

Wow ce frumos e la tine in parc!

Cum va spuneam vremea a fost oribila weekendul trecut

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779370910346.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-1377937142126.jpg

Am fost la fabrica de cioco =)) yummmmm!
Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779371720248.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779372224815.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779372402685.jpg

Imagine atasata: monthly_08_2013/post-95-13779372637406.jpg
Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 101
  • 102
  • 103