Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#2741 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 01 March 2016 - 02:36 PM

Moatza mea iubită, tu nici până acum nu ai înțeles cât te "invidiez" eu?! (în sensul bun)
Când am să cresc mare vreau să fiu ca tine!

Strict la întrebare, Nu, dar tare mi-ar mai place.
Sorina

#2742 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 April 2016 - 09:41 PM

Dragelor, cum e mai bine : sa fac greutati inainte sau dupa 30 min de cardio. Cardio la mine inseamna alergare pe banda si greutatile sunt de marime mica 10 -12 kg depinde de ce parte a corpului. Cu picioarele imping mai mult, cam 23.
Scopul e sa topesc grasimea, sa tonific si sa produc putin muschi cat sa compenseze pe cel pe care il pierd cu varsta.

Merci.

Sunt atat de multe idei si pareri pe net, si atat de multe negativisme ca probabil de asta lumea abandoneaza si e debusolata.
The more I see, the less I know.

#2743 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 22 April 2016 - 08:46 PM

nu stiu ca eu fac preponderent cardio si cam de doua ori pe saptamana cardio cu greutati - toning si power aerobic se numesc clasele.
am vazut la protv, la romania, te iubesc! un reportaj despre stil de viata sanatos, ceva in genul asta. si ca miscare, recomanda un antrenor de-asta celebru cica, dar n-am retinut numele, mers alert pe banda, nu fuga, timp indelungat, cca 90 min. spunea ca asta e metoda cea mai buna de-a pierde grasime - explica oarecum argumentat stiintific, dar nu prea am inteles ca faceam niste hartii musai si eram mai mult atenta la ele. adica nu prea era de-acord cu efortul intens cardio si nici cu greutatile, dar era vorba de slabit, in special. m-a pus pe ganduri, mda!
iar antrenorii personali de la noi de la sala, fac si antrenamente cu gantere mergand pe banda inclinata la un ritm destul de alert. fac cu persoane care au o conditie fizica f buna, ma gandesc ca n-or fi ptr toata lumea.
bafta, e bine ca faci ceva, orice!

#2744 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 April 2016 - 09:03 PM

Vezi postareamoatza, la 22 April 2016 - 08:46 PM, a spus:

nu stiu ca eu fac preponderent cardio si cam de doua ori pe saptamana cardio cu greutati - toning si power aerobic se numesc clasele.
am vazut la protv, la romania, te iubesc! un reportaj despre stil de viata sanatos, ceva in genul asta. si ca miscare, recomanda un antrenor de-asta celebru cica, dar n-am retinut numele, mers alert pe banda, nu fuga, timp indelungat, cca 90 min. spunea ca asta e metoda cea mai buna de-a pierde grasime - explica oarecum argumentat stiintific, dar nu prea am inteles ca faceam niste hartii musai si eram mai mult atenta la ele. adica nu prea era de-acord cu efortul intens cardio si nici cu greutatile, dar era vorba de slabit, in special. m-a pus pe ganduri, mda!
iar antrenorii personali de la noi de la sala, fac si antrenamente cu gantere mergand pe banda inclinata la un ritm destul de alert. fac cu persoane care au o conditie fizica f buna, ma gandesc ca n-or fi ptr toata lumea.
bafta, e bine ca faci ceva, orice!

Cred ca e vorba despre arderi. Daca faci antrenament intens, pulsul creste foarte mult iar oxigenul care intra in corp e relativ insuficient, astfel incat arderile devin anaerobe.
In schimb, daca faci efort mediu, daca-ti mentii pulsul la un nivel relativ scazut, oxigenul care intra in corp este suficient, face fata cu brio cerintelor organismului.
De asta se recomanda banda in ritm lejer, pentru timp lung.

#2745 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,608
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 April 2016 - 09:57 AM

Buna la toulemonde! Eu am participat doua saptamani la un program contra durerilor in clinica universitara de aici si am facut in fiecare zi antrenament supravegheat de fizioterapeut si instructor. Mi-a spus clar ca pentru slabire nu am voie sa trec peste 118-120 la puls. Primele zile m-a corectat in continuu, caci mereu tindeam sa fac mult prea fortat. Intai crosstrainer-ul si dupa aceea grupurile de muschi la aparatele de rigoare.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2746 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 24 June 2016 - 08:52 PM

Bună seara!
Cum cursul de înot e legat de perioada scolastică a venit vacanța și am rămas fără ora mea de înot săptămânal. Tare mă oftic, daaaar îmi scot pârleala în alt mod. Doar nu credeați că scăpați de mine așa de ușor.
Din nou, cum vine vacanța cum rămânem și fără o căruță de autobuze, așa că ori mergi pe jos ori iei bicicleta, depinde de cum trebuie să ne organizăm ziua.
De mers oricum mergeam ca nebuna toată ziua în jur de 17000 - 20000 de pași pe zi, acum bag și cam 12 km pe zi atunci când pot lua bicicleta.
Tot pentru că a venit vacanța fetele merg la Centri Estivi, că doar mama și cu tata muncesc și trebuie să cheltuiască banii pe ceva, așa că de la 7,30h până la 13h sunt la piscină. Că sunt băieți buni oferă intrarea gratuită vinerea părinților. Cred și eu, la câți bani plătim...
Și uite așa cursul meu de înot de o oră de sâmbătă s-a transformat în câteva ore bune de înot liber vinerea. Dacă timpul permite, iar azi a permis. O minunăție!
Sorina

#2747 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 June 2018 - 09:15 AM

Imagine postata Pe aici mai misca cineva sau ati cazut toate pe front?

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-12-15282693178724.jpg

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 06 June 2018 - 09:16 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2748 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 06 June 2018 - 11:41 AM

=)) Despre alergat...la mine capitolul maxim de efort e daca nu merge liftul si tre' sa urc pe scari...nashpa' e ca de obicei merge liftul :rolleyes: ..Acu' m-am invatat sa nu mai mananc nimic seara si nexam dulciuri(aici oricum nu ma omoram,asa ca nu mi-e greu deloc),faza nashpa' e ca nu am renuntat la bere :tongue3: :occasion14:

Si daca tot suntem la capitolul glume,haz de necaz..,

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-1528277730141.jpg

Dieta alla Ale'(ca s-a rotunjit si el binisor)nu renunta cand mergem la terasa la cipsuri si dulciurele dar bea apa plata (oricum suc sau alte deastea nu-i placeau ) =)) ca si ala la mc. ''dati-mi va rog un big mac,o portie dubla de cartofi prajiti cu maioneza,o inghetata,o tarta cu afine si... o cola light... =))

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777415874.jpg

(Poza asta cu Ale' are si o povestioara nostima dar nu mai incarc topicul aici)

si mai am

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777500477.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777734085.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777821623.png

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777924576.jpg

Nici o legatura cu dieta dar se leaga =))

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-405-15282777604282.jpg

Trecui doar sa te salutez' draga mea Lapo' :hug: :-*

#2749 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 07 June 2018 - 09:54 AM

asta-i tot ce pot sa va zic, azi cardio fitness.

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-100-15283579098779.jpg

#2750 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 June 2018 - 04:12 PM

Motzalinda mea dragaaaaa! Asa imi ridci tu moralul si ambitia cand vad cat de consecventa esti!

Fete, despre mine pe scurt. Cam de un an jumate merg la jogging regulat (fie afara, fie banda si din cand in cand alternat cu ergometru) plus antrenamente pe grupe de muschi/parti ale corpului, respectiv brate/piept, fesieri cu bulane si spate/abdomen, dupa program intocmit de antrenor. Ce nu imi iese este insa programul de nutritie, desi am facut progrese mari aici, respectiv am invatat sa mananc dimineata.
Partea mai putin buna e ca ador dulciurile -nimic nou sub soare pana aici. In prima parte a zilei nu am treaba, ma abitn, dar dupa jogging, nu rezist neam. Orri bag glucoza ori cioco. Plus ca mananc seara tarziu, ceea ce conform tuturor nutritionistilor nu e nici o problema atata timp cat mananci ce trebuie seara (adicatelea zero carbs, stiti povestea) Imagine postata Rezultatul? Nu se mai misca nimic.

Cum nu tin nici un jurnal si nici o evidenta , am zis sa va mai intreb si pe voi cum faceti, ce faceti. Asadar, daca aveti chef de dezbatut "broblema", aici sunt.

Cam asa arata o tura de jogging fara prea mult stress:

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-12-15283805168189.png
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2751 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 07 June 2018 - 04:17 PM

Geanyyyy, mereu mucalita si o explozie de energie! Alexu' s-a facut un tanar barbatel frumusel! Felicitari maxime! Multe salutari numai de bine!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2752 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 June 2018 - 11:27 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 07 June 2018 - 04:17 PM, a spus:

Geanyyyy, mereu mucalita si o explozie de energie! Alexu' s-a facut un tanar barbatel frumusel! Felicitari maxime! Multe salutari numai de bine!

Multumesc mult draga Laponel! :rolleyes: =)) , sa stii ca mi-a fost f.f. dor de tine,voiam sa-ti spun ca folosesc cu mare drag camera foto cadou de la tine si o ador pur si simplu(de atatia ani de folosit ''la greu'' mi se stricase la ea incarcatorul,ca e un pic mai special si nu gaseam neam' sa-l inlocuiesc,a gasit domnu' Geany' o cameara foto identica pe olx,a comandat-o si desi aia e noua nu am folosit-o niciodata sta in cutie,doar incarcatorul de la ea imi trebuia ,in rest tot cu cea de la tine umblu ca mi-e tare tare draga ,pt. ca e de la tine :occasion14: )
Despre dezbatut subiectul,eu pot sa-ti spun asa din putinul pe care=l stiu eu si din experienta mea,ceea ce functioneaza la unul nu neaparat functioneaza si in cazul altei persoane...in primul rand in functie de caz trebuie in primul rand detectata la rece cauza,de exemplu la mine e lipsa totala de miscare,statul in casa si berea,in cazul tau se vede treaba din ce ai scris ca e nevoia'' de dulce...Pot sa iti spun ca in cazul tau trebuie sa pacalesti creierul,o sa-ti fie poate putin greu la inceput dar se poate,cand ai pofta de dulce poti sa o inlaturi,sorbind un deget de vin rosu cu tanin,gen merlot,lambrusco...alt truc e sa mirosi o pastaie de vanilie ca tot sunt acum de astea in fiola cu dop,sau un batonas de scortisoara...sa ai mereu in casa o tableta de ciocolata amaruie,si doar la nevoie sa sugi plimband pe limba indelung doar o singura patratica de ciocolata...la mine astea chiar au functionat,si faptul ca doar o stiam acolo era un confort,pe principiul,''daca chiar nu o sa rezist o sa gust,da' sa o stiu eu ca e acolo''si nici nu ma atingeam de ea...trebuie doar pacalit nenorocitul''asta de creier care isi bate joc de noi :tongue3:,mai poti cu un fruct,sau in loc de inghetata,sorbeto etc,apoi mancarea de dieta poate fi in general f. fada si fara gust,da-i gust din usturoi,ardei iute,(fulgi de peperoncino) piper sau alte condimente care-ti plac tie,foloseste trucuri ...altele,de exemplu,imi spusese mai demult Steluta draguta,(ca mi-e tare dor de ea)ca si cand mancam nu trebuie sa ne ridicam satui de la masa,creierului(nenorocitul' de-ti spuneam :hug: )ii trebuiesc 20 de min. dupa ce ai terminat de mancat sa se declare satul/aka' sa intervina senzatia de satietate,moama ce bataie i-asi da astuia daca l-asi prinde ,jur pa' roshu' =)) ...in rest daca nu ai timp de alergari si sala,merg f, bine facut acasa abdomene,genoflexiuni,flotari,stand culcat cu picioarele indoite si ridicat sezutul,si lumanarea cum ii spuneam cand eram mici aka' culcat cu picioarele lipite ridicate la 90 de grade cat rezisti ,stiu ca pare usor ,floare la ureche dar daca incerci sa vezi ca nu e ,urcat pe scari etc...In rest o cana de apa calda cat supoti tu de calda cu lamaie sau un ceai de care vrei tu neindulcit inainte mese,paine cat mai putina si nu alba si nu prajeli si fara mancat seara + 2 l de lichide pe zi ...la mine astea au functionat ,eu atata stiu,pe mine atata ma duce talentul la capitolul asta...momentan trec printr-o perioada de nesimtire,nu vreau,nu-mi pasa,ma duoare' la bashcheti' cum s-ar zice ,dar eu asa sunt la capitolul asta ,cand ma apuc de treaba ma apuc de treaba si se vad rezultate,cand ma culc pe-o ureche,ma culc pe-o ureche ,asa ca eu ma umflu si ma dezumflu mai ceva ca un balon(iarna-vara) asa ca in concluzie voi sa nu faceti ca mine,nu stiu daca am fost de folos cuiva macar cu vreun simplu tips sau macar ca si consolare(ca uneori e bun de stiut si macar ca nu ''iesti' singur pe lume'),pupici dulci tuturor!!!

#2753 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 June 2018 - 08:51 PM

Hey, Geany! Ma bucur tare mult ca imi scrii si ca mai ales, ma bucur ca inca iti mai aduci aminte de camera :occasion14: Din pacate, gadget-urile de genul au din productie o viata limitata, asa ca asta e, trebuie inlocuita :)Cat despre ponturile descrise de tine, multe sunt foarte utile, eu mai prost cu pusul in practica stau. La efort sustinut, intre 4 si 5 ori pe saptaman - mai ales cu minim 3 sedinte de alergat, nu merge cu ridicatul nesatul de la masa...in schimb bag salata la greu. Fructe inlocuiesc in mare parte dulciurile clasice, insa cand imi vine pofta, imi vine si gata. Si am dat iama n toate. Cu vinul la mine e maaaaare prabliem...la unele sunt alergica, altele imi dau o foame de lup. Asa ca mai bine dau cu apa :rolleyes: De regula sunt foarte disciplinata si tin canoanele pe timpul zilei...eh, dar cand vine seara, e de rau...rrrrraaaaaaaau. Imagine postata

Azi am sedinta de jogging - check. Mancat sanatos dar nu frecventa necesara. Vedem maine ce reusesc. Va urez la toate o saptamana activa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2754 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,425
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 15 June 2018 - 07:43 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 June 2018 - 08:51 PM, a spus:

Fructe inlocuiesc in mare parte dulciurile clasice, insa cand imi vine pofta, imi vine si gata. Si am dat iama n toate. Cu vinul la mine e maaaaare prabliem...la unele sunt alergica, altele imi dau o foame de lup. Asa ca mai bine dau cu apa :occasion14: De regula sunt foarte disciplinata si tin canoanele pe timpul zilei...eh, dar cand vine seara, e de rau...rrrrraaaaaaaau. Imagine postata

Am auzit de o carte care ar putea ajuta- "Food Freedom Forever" de Melissa Hartwig
In rest toate bune si de la mine. Ma tin de treaba, am dat jos kilogramele castigate pe sarcina si stau pe dieta mea low carb.

Spor!

#2755 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2018 - 06:25 PM

Hey, Wowy! Nice to hear from you! Multumesc de pont , o sa o caut. Mai am si de la Yoyo o carte a unui antrenor roman. De fapt, imi stiu problema, nu mananc cum trebuie, la frecventa sunt absolut varza. Pentru 4-5 sedinte pe saptamana ar trebui sa mananc cam de 4-5 ori pe zi...abia saca reusesc de 3 ori, desi bag nuci de toate felurile, cele pe care le tolerez. Ma bucur tare tare mult sa vad ca te tii in continuare de alergat! You rule!

Geany, ai mare dreptate si drept dovada ca imi fac tare bine sustinerile, am bagat saptamana asta fructe si foarte putin zahar, am rezistat ispitei :occasion14:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2756 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 June 2018 - 10:30 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 17 June 2018 - 06:25 PM, a spus:

Hey, Wowy! Nice to hear from you! Multumesc de pont , o sa o caut. Mai am si de la Yoyo o carte a unui antrenor roman. De fapt, imi stiu problema, nu mananc cum trebuie, la frecventa sunt absolut varza. Pentru 4-5 sedinte pe saptamana ar trebui sa mananc cam de 4-5 ori pe zi...abia saca reusesc de 3 ori, desi bag nuci de toate felurile, cele pe care le tolerez. Ma bucur tare tare mult sa vad ca te tii in continuare de alergat! You rule!

Geany, ai mare dreptate si drept dovada ca imi fac tare bine sustinerile, am bagat saptamana asta fructe si foarte putin zahar, am rezistat ispitei :tongue3:

Asculta tu aicea'' ce-ti spune vulpea batrana '' inceputu-i greu,sf.-i promitator'' :occasion14: :rolleyes: ..Acuma lasand gluma la oparte,orice invat are si dezvat,o sa-ti fie putin greu la inceput dar e chestie de vointa,''daca vrei cu adevarat,poti''...constientizeaza ca tzine de tine,daca vrei sau nu sa cazi in ispita ,si rezistand''eroic'',o sa vezi ca in timp,o sa fie tot mai usor,pana cand nu o sa mai simti nevoia deloc,sau chiar daca ar fi,va fi sporadic,mie cel putin asa mi s-a intamplat....nu am crezut cat de usor im va fi sa renunt la mesele de seara,la inceput imi era o foame de lup ,imi chioraiau matele atat de tare de ma temeam ca se aude si la vecini,acum nu asi mai putea sa mananc nimic seara nici daca asi vrea,chiar nu mai simt nevoia,nu simt nici o senzatie de foame sau de nimic,si chiar simt ca nu asi mai putea,nu-mi mai trebuie pur si simplu...chiar nu asi fi crezut...

#2757 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2018 - 10:17 PM

Noi ne-am facut cu gym in cladire la servici, asa ca merg foarte frecvent. am tendinta de a folosi mult banda si neglija greutatile si la aia trebuie sa lucrez.

Anyway- da, e adevarat ca noi toti avem o problema cu ce si cand si de cate ori mancam. Acum ca tot ascult tot felul de podcasturi despre sanatate si nutritie am cam inceput sa ma luminez si eu.
Vreau sa zic ca asta cu mancatul de 5 ori sau 6 ori pe zi e o mare prostie. Acum sute de ani oamenii nu mancau din 2 in 2 ore. Mancau cand aveau mancare. Daca nu iti este foame, nu manca, daca iti este foame, mananca, dar mananca cu cap. Adica lasa carbohidratii rafinati la o parte si manaca sanatos. Noul trend care mie mi se pare ca face mult sens este o dieta saraca in carbohidrati si bogata in grasimi sanatoase (nu margarina...)

Si da, e greu sa te lasi de zahar pentru ca zaharul actioneaza aceeasi centri nervosi ca si cocaina si heroina.

Va provoc sa stati 30 zile fara zahar- nu fructe, nu miere, nu dulciuri (duh!) Care se baga? Va asigur ca se lasa cu dureri crunte de cap... :occasion14:

#2758 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2018 - 10:36 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 June 2018 - 10:17 PM, a spus:

Noi ne-am facut cu gym in cladire la servici, asa ca merg foarte frecvent. am tendinta de a folosi mult banda si neglija greutatile si la aia trebuie sa lucrez.

Anyway- da, e adevarat ca noi toti avem o problema cu ce si cand si de cate ori mancam. Acum ca tot ascult tot felul de podcasturi despre sanatate si nutritie am cam inceput sa ma luminez si eu.
Vreau sa zic ca asta cu mancatul de 5 ori sau 6 ori pe zi e o mare prostie. Acum sute de ani oamenii nu mancau din 2 in 2 ore. Mancau cand aveau mancare. Daca nu iti este foame, nu manca, daca iti este foame, mananca, dar mananca cu cap. Adica lasa carbohidratii rafinati la o parte si manaca sanatos. Noul trend care mie mi se pare ca face mult sens este o dieta saraca in carbohidrati si bogata in grasimi sanatoase (nu margarina...)

Si da, e greu sa te lasi de zahar pentru ca zaharul actioneaza aceeasi centri nervosi ca si cocaina si heroina.

Va provoc sa stati 30 zile fara zahar- nu fructe, nu miere, nu dulciuri (duh!) Care se baga? Va asigur ca se lasa cu dureri crunte de cap... :occasion14:

Da' ce-ai cu bietii oameni care traiesc in arealul meu? Ca daca m-as apuca de din astea, pai cre'ca-i strang pe toti de gat. Mancat de 5-6 ori pe zi...nu am reusit in veci , nici nu cred ca o voi face in viata asta. Cert e ca trebuie sa mananc mai des, ideal ar fi cu scurt timp inainte sa se instaleze sentimentul de foame. Azi am evitat elegant prajiturile si ciocolata pe la "birou"...am fost de 3 ori servita si am refuzat de tot atatea ori. Acasa insa am ingurgitat doua piersici. Carbohidratii sunt foarte FOARTE rari la mine. Cartofi cred ca am ajuns sa consum de maxm 5 ori pe an, uneori ma ia pofta de paine. Chipsuri, chestii de genul sunt la mine raritati maxime. Ca grasime nu folosesc decat unt pur, preferabil bio si smantana. Din cand in cand o sunca, de pofta. Dar atat.

Cu antrenamentul cu greutati stau prost din cauza de probleme foarte mari...dar antrenorul de la sala ma sprijina foarte mult si imi face program dupa nevoile mele. De regula ma cam antrenez 3 sedinte cardio si 3 muschi pe saptamana, cand imi dau voie problemele. In ultimul timp am iesit rar la jogging, cand ieseam cam de 3 ori. Cand am perioade dificile, bag crosstrainer, dupa care si sauna.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 18 June 2018 - 10:36 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2759 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2018 - 10:57 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 18 June 2018 - 10:36 PM, a spus:

Da' ce-ai cu bietii oameni care traiesc in arealul meu? Ca daca m-as apuca de din astea, pai cre'ca-i strang pe toti de gat. Mancat de 5-6 ori pe zi...nu am reusit in veci , nici nu cred ca o voi face in viata asta. Cert e ca trebuie sa mananc mai des, ideal ar fi cu scurt timp inainte sa se instaleze sentimentul de foame. Azi am evitat elegant prajiturile si ciocolata pe la "birou"...am fost de 3 ori servita si am refuzat de tot atatea ori. Acasa insa am ingurgitat doua piersici. Carbohidratii sunt foarte FOARTE rari la mine. Cartofi cred ca am ajuns sa consum de maxm 5 ori pe an, uneori ma ia pofta de paine. Chipsuri, chestii de genul sunt la mine raritati maxime. Ca grasime nu folosesc decat unt pur, preferabil bio si smantana. Din cand in cand o sunca, de pofta. Dar atat.

Cu antrenamentul cu greutati stau prost din cauza de probleme foarte mari...dar antrenorul de la sala ma sprijina foarte mult si imi face program dupa nevoile mele. De regula ma cam antrenez 3 sedinte cardio si 3 muschi pe saptamana, cand imi dau voie problemele. In ultimul timp am iesit rar la jogging, cand ieseam cam de 3 ori. Cand am perioade dificile, bag crosstrainer, dupa care si sauna.

:occasion14: Daca vrei- poti! Adidas Torsion! :tongue3:

Acum, chit ca o sa par rautacioasa dar stii ca o piersica de 150g are 14g carbohidrati si din alea 14, 13g sunt zahar? Stiu ca ai sa zici ca e fruct si e sanatos- nu, e zahar! Are acelasi efect.

Untul si smantana sunt foarte bune. Si la fel de buna e si sunca dar sa aiba si ceva grasime pe ea. Ouale sunt bune daca le tolerezi, peste, o friptura buna (porc sau vita sau alt animal :rolleyes: ), pui (pulpe de preferinta), masline, varza, varza de bruxelles, broccolli, conopida si orice leguma verde, ciuperci. Cu nucile si alunele, mai moderat ca ele sunt sanatoase dar poti oricand manca mai mult decat ai intentia.

Eu zic/fac asa asa:
Nu grane (nici cerealele de dimineata, nici orez), nu fasole, nu cartofi, nu zahar de orice fel (rar capsuni, zmeura sau un fruct de sezon daca chiar mor de pofta).

#2760 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 June 2018 - 10:06 PM

Cu siguranta ai o putere de stapanire de sine imens mai mare decat a mea. Categoric ca au piersicele zahar, nu zic ca is un fruct sanatos, dar e zahar, imi face capatana sanatoasa Imagine postata
Fara cereale deloc tu? Pai si ce bagi la micul dejun? La mine nu lipsesc fulgii de ovaz si alac, wasa, albus de ou, rar cate un ou intreg, salate verzi la greuceanu, iaurt grecesc, branza de vaci -dar, uneori, ma dau in barci de tot cu branzeturi adevarate si vinul rosu aferent, smochine s.a.m.d. ton, ton, ton, mai rar carne de pui pentru ca am inceput sa fac alergii la ea, peste cat cuprinde si pot. Acum sunt cu fructele de sezon, rosii: capsuni, zmeura, pepene rosu si piersici am luat dupa ani de zile, ca si la astea fac alergie :occasion14:) Iarasi ma impac excelent cu sparanghelul, as manca non stop, si crud l-as manca.
Cam asa arata proviziile mele saptamanale...

Imagine atasata: monthly_06_2018/post-12-15295251177186.jpg

Am cumparat pentru prima oara limba de vitel si am facut-o dupa indicatiile mamei, alaturi de o salata verde mare. Foarte nutritiva. De asemenea, imi mai place mult burta de vita. O fierb, o tai fasii si o pun in salata verde.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou