Forum Culinar: Alearga, Lola, alearga! - Forum Culinar

Salt la continut

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Alearga, Lola, alearga!

#401 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 June 2010 - 09:08 PM

Lizura, stai linistita ca nu esti singura care se simte asa...adevarul e ca efortul intelectual ne face sa platim mult.
Eu de cateva zile am o oboseala cronica in muschi si oase si asta cred ca mi se trage de la raceala. As dormi mereu, adorm de zici ca m.a batut unul ca pe sacul de fasole. Ma dir toate, dar toate! Si mana dreapta ma termina.

Ieri...dupa ce mancasem MD si pranz complet curat, m-am dus la un traininig si nu m-am putut stapani sa iau o ciocolata. E groaznic uneori cat de subit si crunt ma poate stapani foamea asta de dulce. Poate o fi avand de a face si cu activitatea hormonala, nu stiu. In orice caz, am senzatia ca dupa ciocolata ma simt mai bine...mai "fericita"?

Am lasat sa treaca 3 zile fara sa fac sport si azi desi cu aceeasi oboseala cronica in mine si cu o stare de ...nush ce e cu mine dar vad ca fluctuez foarte tare, acum plang acum rad, cred ca abia acum se rasfrange tot stresul prin care am trecut. Au fost 5 ani de lupte continue si abia acum incepe greul adevarat.

In orice caz va spun ca azi am fost cuminte.

MD: 3 felii wasa

P: 1 borcan kefir cu wasa

C: muuulte ridichi, castravete, mozarella, wasa, 2 oua fierte si putina sunca.

O sedinta de jogging. Apa cat cuprinde. In ciuda oboselii si durerilor diverse, mi-a parut bine ca am iesit la jogging.

Lizura, hmmm, incearca sa scoti la MD carnatul ala si pulpa. Hotaraste-te pe un singur fel de proteina. Mai bine fa o omleta de 3 oua cu mult verde alaturi si wasa, si lasa pulpa la gratar - fara piele! pentru pranz.

Si incearca sa sari peste orez o perioada. Incearca asa o saptamana. Daca nu ai chef de sala, nu e grav. Dar!! Iesi la ocean, mergi mult nu sta in pat. Mergi o ora, trebuie sa stai macar 40 minute in aer liber, in soare. E fantastic ce efecte pot avea aerosolii marini asupra fizicului si psihicului. Fa putina pauza de sala si iesi la ocean. Cand te simti f bine,relaxata, incearca 5 minute un jogging lejer, mai mult un mers f grabit pe nisip.

Ioana: ai facut multa gimnastica? E posibil ca din cauza asta circumferinta sa ramana la fel, dar tesutul adipos sa fie inlocuit cu fibra. Stiu ce inseamna sa nu scazi deloc in cm in anumite zone. Ma dispera si pe mine. Eu la coapse abia daca dau jos. Am o rochie superba din US - rosie ca focul si ma termina coapsele. Nu o pot imbraca. Ma apuca disperarea si imi vine sa ii sar in brate primului chirurg estetician! Parol!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#402 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 23 June 2010 - 09:10 PM

Uite dorada Lizura:
http://en.wikipedia....Gilt-head_bream

Se gaseste si in US, la voi sunt convinsa. Daca o cumperi, cumpara dar nu de crescatorie, ca are mai multa grasime. Pe gratar cu multa lamaie si salata verde alaturi e o ne.-bu-ni-e!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#403 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 295
  • Inregistrat: 07-March 10

Postat 23 June 2010 - 10:13 PM

Lizzie, pana am ajuns eu ti-au raspuns fetele despre dorada. :wacko:
si eu stiu multe cu parul lung...e mare chin...cu spalatul e ok, uscatul ma termina, si dupa aia trec si placa sa-l indrept, pierd o gramada de timp...altfel nu pot iesi din casa...sau in alternativa trebuie sa ma duc la coafor =))

despre spanac - si eu credeam ca o sa mor de foame, dar dupa ce m-am documentat un pic, acum ceva timp am inceput sa mananc multe vegetale, si ma simt bine...in fond si elefantii mananca doar iarba, fructe si frunze, si sunt cele mai mari mamifere de pe pamant...

Azi am dat-o in bara si eu, am primit niste dulciuri la servici, pe care m-am aruncat fara nici o ratiune, si nu ma fost nici la sala...am ajuns acasa fara nici o forta.

meniul de azi

MD iaurt de capra si o cafea de orz
P orez integral cu bob, zucchine si salata de castraveti
C prosciutto crudo cu o chifla integrala si apoi rosii

mi-e o ciuda de mor dupa ce mananc dulciuri... :director:

#404 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 24 June 2010 - 01:24 AM

Moama fetele ce activitate.
Luni am mancat mai mult fructe.Am rezistat eroic tentatiei la prajituri pe care le-a adus prietena mea. Am oprit 2 pentru familie iar restul le-am dat la vecini.
Ieri 60min. bicicleta
MD:iaurt
G:struguri
P:legume cu piept de pui
C:rosii,castraveti si branza.

Azi relax,adica fara sport si fara mancare.Eu am o zi pe luna in care nu mananc nimic,doar beau apa. Sper ca nu ma certati prea tare. :occasion15:
Enjoy the silence!

#405 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 24 June 2010 - 06:53 AM

Ok azi am primit un pumn in obraz la servici ca am aflat ca trebuie sa prelucrez eu biopsii de acum incolo, inca o sarcina pe aceeasi bani...si dupa ce am venit acasa...cu toata vointa care mi-a ramas...am mers la sala...
Fiare plus 10 min de eliptica programata pt "deal" as mai fi stat, dar era insuportabil de cald inauntru, ori era prea multa lume, ori aerul conditionat nu facea fata.
Imi fac curaj sa inot in weekend.
Lapo eu nu maninc lunch de cind ma stiu:)) si nici mic dejun. Beau cafeaua la birou dimineata in jur de 10 si apoi maninc direct la ora 6 cina de vreo luna jumate de cind vreau sa mai dau jos.
Cirnaciorii sint pe gratar sa stii nu in ulei...sper ca nu is in violatiune majora de regulament.
Azi am bagat tot orez cu gratar si tzatziki (aproape ca mi-as dori sa stiu sa il scriu in greaca, decit sa macelaresc cuvintul asta ca americanii.
Miine am curs si nu stiu zau daca dupa 6 mai vreau sa merg la sala...dar mai vedem.
Fiecare zi e o provocare, nu?

P.S. Deci Laponel ca sa vezi ca si eu sint transportata la max. am inteles ca mi-ai zis sa sar peste prinz...in loc de orez:)))
Deci sa sar.Ok. Dar ce facem, mincam numai leguminoase, minca-v-ar mama!
Asa, Lapo ia zi pot sa maninc Tostadas, daca imi fac eu in casa amestecul, cu carnita fiarta in loc de prajita si iaurt in loc de smintina?
Imagine postata
Imagine postata

#406 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 June 2010 - 06:55 AM

Fetelor, cum se gateste spanacul ala cu ou ca in Moldova? M-a apucat brusc pofta.
Imagine postata
Imagine postata

#407 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 June 2010 - 06:25 PM

Qu'est-ce que tostadas? :)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#408 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 24 June 2010 - 09:23 PM

arata asa!
Poate arata si ca un castronel in care pui straturi de fasole, carne sau peste,avocado, salata verde, salsa de rosii sau verde sau chiar rosii cubulete, ceapa si smintina, si practic se poate face fasolea si carnea doar fiarta si se poate adauga iaurt in loc de smintina.
Shell-ul e un fel de tortilla, se gasesc de cumparat si are 130 de calorii una.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-12774073705.jpg
  • Imagine atasata: monthly_06_2010/post-125-127740758825.jpg

Imagine postata
Imagine postata

#409 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 02:48 AM

Holy Toledo,Lizzy, ce pofta mi-ai facut cu tostada ta!
Azi 50 min.bicicleta.
MD:lapte de soia cu cereale.
G:fructe de padure.
P:rosii,castraveti+ branza.
C: ciorba de perisoare.

Voua va place iaurtul ala fat free? Mi-am cumparat o cutie de curiozitate ca in prostia mea am crezut ca daca e scump e si bun,da pe cuvantul meu daca nu are gust de amidon cu apa.
So,azi toata lumea a avut pauza?
Enjoy the silence!

#410 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 June 2010 - 05:22 AM

Daca gasesti tostada propriu zisa, adica shell ul ala, care apropos am constatat ca are 230 calorii, nu stiu cum, pot sa iti dau eu retete si iti faci f simplu singura, trebuie doar sa pui multe straturi de diverse chestii.
Depinde de care iei, mie im place o marca numita "fage" se pronunta faie si e f f bun.
E cel mai bun iaurt pe care l-am mincat vreodata.
Am si eu o intrebare, consumi demult lapte de soia sau e prima data?
Imagine postata
Imagine postata

#411 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 09:51 AM

Morning everybody!!

Ia, vad ca cine e constiincios este si basta.

Rain, imi place ca ai meniuri curate, dar lasa nenorocirile alea fat-free si ia-ti mancare normala, de preferinta organic, daca locuiesti in US. Am vorbit cu Lizzie mii de cuvinte pe tema asta. Incercati sa mancati organic, bio. E mai scump, da...dar este mult mai sanatos. Eu am inceput sa devin din ce in ce mai convinsa de faptul ca toate nenorcirile alea utilizate in cresterea fortata a animalelor, respectiv a diferitelor culturi, antibioticele, tot ce e manipulat genetic...toate astea ne influenteaza enorm metabolismul si ritmul nostru biologic. E adevarat ca e mai scump, dar eu am hotarat sa cumpar, ori de cate ori e posibil, bio.

Lizura, de cate ori pe saptamana consumi tu carbo din astia prelucrati gen produse din faina alba, orez etc? Incearca sa ii inlocuiesti pentru o perioada cu wasa, vezi cum te simti.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#412 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 09:56 AM

Eu ieri am avut o zi teribil de incarcata. Am luat-o din loc de dimineata si pe la 12 am avut cafea si prajituri de la care m-am abtinut. Simteam ca trebuia sa ma lege careva sa nu ma arunc pe toate prajiturile alea. Am fost intr-o scoala particulara, care functioneaza dupa o metodologie si pedagogie mai...altfel...si am mancat la cantina lor. Am fost placut surprinsa de meniu: cartofi fierti cu morcov fiert sos de quark si salata. Buuun.

Seara am mancat o salata cu somon si ou fiert. De sport nu am mai ajus, sper ca azi sa imi fac sedinta normala. Inca nu mi-am terminat ziua de lucru.

Va pup si spor la sport!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#413 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 25 June 2010 - 10:24 AM

Rain, eu am renuntat la iaurturile astea, le prefer pe cele grase, mananc din astea cu o,1% grasime doar daca sunt cu fructe si asta cand mi se pune pata ca in rest am o galetusa cu iaurt gras si imi pun eu fructe in el.

Eu inca nu ma organizez cu masa, ieri am mancat la MD: 3 biscuiti cu cacao si o cafea, la pranz omleta cu paste si sunca si seara fasole batuta, asa ca numai mancare ok n-a fost.

Am fost si la asa zisa gimnastica medicala si chiar m-am dus pregatita cu lucruri de schimb, tot tacamul cand colo, nu fac gimnastica si masaj in zona umeri-gat , acolo unde am probleme.Din ce-mi spusese dr si ce era scris pe trimitere(plus ca mai facusem acum vreo 13 ani gimnastica) ma gandeam ca e gimnastica si ca prin genul asta imi intaresc musculatura, bla. bla.Dar defapt lucreaza prin masaje la decongestionarea muschilor din partea superioara.
Ca sa nu mai zic ca la un moment dat a inceput sa ma doara mana stanga si i-am spus fizioterapeutei ca a inceput sa ma doara.Pai ma duc sa ma fac bine si ma apuca altele?

Inca o chestie care am intrebat-o pe tipa e ca atunci cand fac exercitii cu ganterele imi trozneste umarul drept.Ea zice ca sticle cu apa(sau gantere, ca tot am) in mana sa pendulez bratele e langa corp.Voi ati patit asa ceva?

Oricum ce e bine ca e frumos afara, pot iesi in voie cu bicicleta.Si ieri am facut vreo 7 km si chiar imi place.

Lapo ,ma intrebai de gimnastica apropo de partile unde n-am scazut in cm.Sincer in afara de mers cu bicicleta(si se obs intr-adevar la picioare) mare branza n-am facut.Abdomene si lucratul cu gantere mici.

O zi frumoasa va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#414 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 June 2010 - 09:35 PM

Lizzy "Fage" am luat.In opinia mea nu-si merita banii,da acu trebuie sa-l mananc ca ai mei nu se omoara dupa iaurt. Lapte de soia consum de cativa ani imi place cel mai mult cel cu aroma de vanilie,organic.
Ioana in mod normal nu cumpar iaurt fat free dar de a fost o ratacire de moment.Nu cumpar nici de fructe,daca am chef pun gem sau fructe pur si simplu.(exact cum faci si tu)
Lapo incerc sa mananc cat de poate de curat.De cate ori vreau sa mananc fructe in a doua jumatate a zilei imi amintesc de tine:)si gasesc altceva daca chiar nu rezist.
Azi 50 min.bicicleta.
MD:iaurt+peacans+o lingurita nectar agave
G:1mar
P:salata+branza
C:ciorba de perisoare(probabil)
Am facut si o prajitura cu mere,inca nu am gustat dar cred ca mananc o bucata.
Maine ma duc cu rolele asa ca o sa fac ceva miscare.

Va pup si va doresc un weekend fara tentatii culinare!
Enjoy the silence!

#415 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 June 2010 - 02:32 AM

Vezi postareaRain, la 25 June 2010 - 09:35 PM, a spus:

Lizzy "Fage" am luat.In opinia mea nu-si merita banii,da acu trebuie sa-l mananc ca ai mei nu

Cel 0% il consum si eu si e delicios.
Ca e scump e o cu totul alta problema, dar ca nu e bun...cred ca e o chestiune de gusturi.
Eu sincer nu prea am gustat alte marci de iaurt mai bune in US.
Mai e ceva australian care imi place si tot nu se ridica la nivelul asta, dar nici nu se compara cu Yo-Plate ala al lor sau Danon.
daca bagi Yoplate vezi imediat diferenta:))
Iar de la activia mie mi se face atit de rau ca ajung cit un balon, nici vorba de reglari sau alte soiuri de binefaceri.
Imagine postata
Imagine postata

#416 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 June 2010 - 02:37 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 25 June 2010 - 09:51 AM, a spus:

Lizura, de cate ori pe saptamana consumi tu carbo din astia prelucrati gen produse din faina alba, orez etc? Incearca sa ii inlocuiesti pentru o perioada cu wasa, vezi cum te simti.

De 3, 4 ori garantat! Dar am sa fac un experiment si renunt la carne pe viitor, sau o voi consuma doar o data de doua ori pe sapt in cantitati mici.
In general cind fac asta incep sa scad destul de rapid.
Imagine postata
Imagine postata

#417 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 June 2010 - 09:22 AM

Va salut Lolelor!
Pentru un timp nu am prea scri , ultimele pregatiri, terminat gradi.Maine zbor spre Romania.Am sa va scriu de acolo.
Sa fiti cuminti si nu uitati: Keep on running!

I keep on running but I'm starting to tire.
I keep on moving cause my minds on fire
It's an uphill climb but my feet are getting heavy.
I keep on running cause I'm feeling heavy.

Keep on running...

I'm getting tired but I try to ignore it
Cause if I don't I'll be heading for it.
I know if I stop I'll be a dead man,
The way it is for me it must be in the plan.

Keep on running....

I keep on running cause I can't turn back.
I've got no choice, my body's keeping track
Of the miles I've gone and the miles left to go.
If I stop now, everyone will surely know.

Keep on running....

Dance Hall Crasher.Din pacate pe you tube nu l-am gasit.

#418 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 June 2010 - 03:44 PM

Saptamana asta nu am fost la sala, am mancat aiurea, am muncit mult...sper sa reusesc sa merg macar maine la sala...offff!

Eataly, vacanta frumoasa si sa ne scrii! salut-o si pe Manu!

Ioana, eu nu am nici un fel de probleme la exercitiile cu gantere, lucrez cu 2, 3, 4 kg.

#419 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 27 June 2010 - 12:28 AM

eataly vacanta frumoasa in tara!
nici nu stii cit te invidiez sa vii cu pozici!

spor la treaba fetelor!

la mine vestea buna e ca s-au mai dus 500 de grame.
Imagine postata
Imagine postata

#420 Useril este offline   kira 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 June 2010 - 09:37 PM

Ciao belle ragazze! :pupic:

tocmai m-am intors de la sala, unde am mers pe banda 45 minute, 100+100 intern si extern coapse, 10 x 3 standing gluteus, 10 x 3 leg press, apoi am lucrat pentru triceps.

marti merga la spinning, nu am mai facut niciodata!

sapatamana aceasta mananc doar raw food (eu sunt adepta versiunii cu carne, peste, branza...), m-am hotarat tarziu si nu am prea multe prin frigider, dar m-am descurcat cu ce era:

MD caise si piersci
G1 migdale
G2 cirese
P un pepene galben
G3 nuci
G4 piersici
C castraveti si rosii
daca mi se face foame mai tarziu mai mananc niste kiwi
cantitati: pana ma satur (nu pentru migdale si nuci, astea mai putine)

Lizura, bravo pentru vestea buna!

Arata acest topic

• 151 Pagini +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic