moatza, la 05 March 2019 - 06:16 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 05 March 2019 - 04:24 PM, a spus:
@ Moatza: Cat costa o inmormantare clasica in provincie, exceptand locul de veci?
Lori draga, slava Domnului, nu prea mai sunt in tema, dar cu tot cu pomana, fara fitze si cu invitati la mese mai putini, popa&co modesti, trece de 6000lei.
Depinde daca mai ai ceva cumparat dinainte, daca e vara sau iarna, daca te mai ajuta cineva cu pregatirile de pomana...la tara vine tot satu'...
Ca sa-ti faci idee, la Focsani sunt restaurante modeste care au meniu traditional de pomana la pretul de 40-50lei, inclusiv coliva, fara bauturi.
Par o persoana de incredere ca sa pot furniza astfel de infos?

Nu, dar pomeneai ca e scumputa si am crezut ca esti mai updatata ca mine. Asadar peste 1000 de euro, in provincie.
Dexter, la 05 March 2019 - 07:27 PM, a spus:
Cum vi se pare ideea asta? Economiseste spatiu si bani. V-ati putea imagina asa ceva?Eu as prefera sa ma puna in padure...nu in sufragerie.
e bullshit, cand te vezi cu urna in mana nu iti mai vine sa-i faci pe cei dragi pamint de flori si nici
sa-i tii in sufragerie. urnele se pot "inmormanta" in cavoul/mormantul familie
Tocmai, ca nici eu nu mi-o imaginez pe sor-mea tinandu-ma langa ea sa ne uitam seara amandoua la tv .
moatza, la 05 March 2019 - 08:55 PM, a spus:
ee, aici nu s-a schimbat nimic, ba, mai rau, cu cat e mai sarac rumanu', cu-atat e mai fudul.
ca sa nu zic c-au inceput sa filmeze inmormantarea.
cred ca-n curand fac live-uri pe fb.
dar au aparut multe firme de pompe funebre si e mai usor cu toate - bani sa ai!

Mniezaule mari! De mic copil am urat fotografiile de la inmormantare si fotografiatul la acest eveniment de restriste...Si acum se filmeaza?!?!?!! Cred ca visez.
Wowerful, la 05 March 2019 - 11:13 PM, a spus:
[b]@ Cunoscatori: Asadar, daca eu vreau sa fiu incinerata, popa ortodox nu imi face slujba...aham. Nu-i nimic, il vom inlocui cu Black Sabbath, Judas Priest co.
Sa nu incerci la evrei ca nu cred ca ei incinereaza. Sau asa stiam eu.
Asta cu testamentul imi sta ca un ghimpe. Sieu/noi trebuie sa il facem. E jale daca nu e facut si se intampla o nenorocire. Cunosc pe cineva care a ramas singur dupa ce i s-a dus subit jumatatea si a umblat si inca mai are de facut succesiuni. Adica pe cea din tara adoptiva a terminat-o dar mai trebuie sa o faca si in Romania. Exista o proprietate de dinaintea casatoriei care este in gestiunea
(neoficiala) altcuiva din familie iar acum trebuie sa se schimbe treaba. Bataie de cap si umblaturi pe drumuri!
Of, Doamne...
Habar nu am cu ce se mananca astea, intepenesc doar la umbra gandului ca...