
Ce dulciuri ati facut azi?
#5941
Postat 08 March 2014 - 09:38 PM

#5944
Postat 15 March 2014 - 10:38 AM
Pentru ca am o luna de vacanta si am ajuns acasa in sfarsit am reusit sa fac savarineee
Ce dor imi era!!!!!!!!!
Imagini atasate
#5946
Postat 15 March 2014 - 01:08 PM
Ce bine-arata svarinele tale!

Eu am facut fursecurile Giorgianei, dar nu le mai pozez, ca ma streseaza telefonul! Ma credeti voi pe cuvant!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#5947
Postat 15 March 2014 - 04:13 PM


#5949
Postat 15 March 2014 - 11:18 PM
Imagini atasate
#5950
Postat 15 March 2014 - 11:25 PM
Phoenix, la 08 March 2014 - 09:21 PM, a spus:
Aha, am citit tot, dar nu cred ca mai pot suporta crema aceea cu atita unt in ea.
#5951
Postat 15 March 2014 - 11:26 PM
#5952
Postat 15 March 2014 - 11:30 PM
Reteta eu am o am de la Phoenix insa din cate am inteles (daca am inteles bine


Editare : intre timp am gasit si link-ul catre praji asta:
http://artaculinara....939-baumkuchen/
Ma ajuta cineva sa mutam comment-ul meu la topicul potrivit sau poate ramane si aici?

Aceasta postare a fost editata de Vika: 15 March 2014 - 11:38 PM
#5956
Postat 16 March 2014 - 02:22 PM
ela, la 09 March 2014 - 05:36 PM, a spus:
Amarate? Mie mi se par foarte frumoase, foarte primavaratice

Eu va servesc cu o prajitura cu dovleac.

Asta e cumva facuta dupa reteta Laurei Adamache? Ca seamana f.bine : cioco,nuca si dovleac.
Am facut-o si eu si e bunaaa, se mananca repede

#5957
Postat 17 March 2014 - 08:49 AM
Phoenix, la 15 March 2014 - 04:13 PM, a spus:
Prea bine arată! Când ai timp poți să scrii și rețeta? Please!

Fără poze dar voi mă credeți pe cuvânt Prajitura fragedă cu cocos by Anny și Tarta cu dulceață by Anny .
Le făcui normale pentru că erau de măritat. Au zburat imediat, lucru care m-a bucurat.
Acum trebuie să-mi fac și eu ceva monti... oare ce? Nu știți voi?
#5958
Postat 17 March 2014 - 09:16 AM
- 120 g unt, 200 g crema de branza (Philadelphia sau orice varianta va convine), 6 oua , 350 g zahar, 300 g faina, o pastaie de vanilie, 1/4 lingurita cream of tartar
Untul la temperatura camerei se amesteca cu crema de branza, se adauga 260 g zahar si se mixeaza bine. Se adauga pe rand cate un galbenus de ou , mixand bine dupa fiecare. Se desface pastaia de vanilie , se scot bobitele si se adauga la compozitie. Se adauga treptat faina , amestecand bine pentru omogenizare.
Albusurile se bat spuma cu cream of tartar si zaharul ramas. Se adauga la compozitia anterioara , amestecand usor, de jos in sus, pentru omogenizare.
Compozitia se toarna in forma de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace in cuptorul preincalzit , la 180 grade , pentru cca. o ora , pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit pe un gratar, se feliaza si se serveste pudrat cu zahar sau imbatat in diverse sosuri.
#5959
Postat 19 March 2014 - 07:16 PM
Phoenix, la 17 March 2014 - 09:16 AM, a spus:
- 120 g unt, 200 g crema de branza (Philadelphia sau orice varianta va convine), 6 oua , 350 g zahar, 300 g faina, o pastaie de vanilie, 1/4 lingurita cream of tartar
Untul la temperatura camerei se amesteca cu crema de branza, se adauga 260 g zahar si se mixeaza bine. Se adauga pe rand cate un galbenus de ou , mixand bine dupa fiecare. Se desface pastaia de vanilie , se scot bobitele si se adauga la compozitie. Se adauga treptat faina , amestecand bine pentru omogenizare.
Albusurile se bat spuma cu cream of tartar si zaharul ramas. Se adauga la compozitia anterioara , amestecand usor, de jos in sus, pentru omogenizare.
Compozitia se toarna in forma de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace in cuptorul preincalzit , la 180 grade , pentru cca. o ora , pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit pe un gratar, se feliaza si se serveste pudrat cu zahar sau imbatat in diverse sosuri.
Saru' mana!
#5960
Postat 23 March 2014 - 07:05 PM
Am facut si prajitura cu bulion, nu o mai facusem de multi ani,noroc cu concurentul de la Master Chef,ca asa mi-am adus aminte de ea .