Forum Culinar: Ce dulciuri ati facut azi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce dulciuri ati facut azi?

#5941 Useril este offline   9Ramy9 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 671
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia

Postat 08 March 2014 - 09:38 PM

Dupa minunatiile voastre vin si eu cu niste amarate de cup-cakes-uri facute astazi.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-162-13943073479409.jpg

#5942 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 09 March 2014 - 05:36 PM

Vezi postarea9Ramy9, la 08 March 2014 - 09:38 PM, a spus:

Dupa minunatiile voastre vin si eu cu niste amarate de cup-cakes-uri facute astazi.


Amarate? Mie mi se par foarte frumoase, foarte primavaratice :tongue3:

Eu va servesc cu o prajitura cu dovleac.

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1290-13943793729758.jpg

#5943 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 13 March 2014 - 10:41 AM

Numai minunatii pe aici. Bravo doamnelor! :wacko:

#5944 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 15 March 2014 - 10:38 AM

Buna si de la mine
Pentru ca am o luna de vacanta si am ajuns acasa in sfarsit am reusit sa fac savarineee
Ce dor imi era!!!!!!!!!

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1233-13948726993983.jpg


#5945 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 15 March 2014 - 12:14 PM

Ciao, Lili! Ce faine sunt savarinele!
Sorina

#5946 Useril este offline   zoazorel 

  • Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

  Postat 15 March 2014 - 01:08 PM

Bine-ai venit, Lili! Vacanta placuta si odihnitoare!
Ce bine-arata svarinele tale!Imagine postata
Eu am facut fursecurile Giorgianei, dar nu le mai pozez, ca ma streseaza telefonul! Ma credeti voi pe cuvant!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#5947 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 15 March 2014 - 04:13 PM

Chec cu branza :occasion15: nu stiu cat e de bine tradus ... cream cheese pound cake

Imagine atasata: monthly_03_2014/post-780-13948927794084.jpg

#5948 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 15 March 2014 - 10:44 PM

Vezi postareaPhoenix, la 15 March 2014 - 04:13 PM, a spus:

Chec cu branza :occasion15: nu stiu cat e de bine tradus ... cream cheese pound cake

Atasament cc pound cake.jpg


Iumiiii !!!

#5949 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 15 March 2014 - 11:18 PM

Facuta sapt trecuta ca azi nu am facut nimic dulce, modesta mea prajiturica Baumkuchen :

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1184-1394918119023.jpg


#5950 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2014 - 11:25 PM

Vezi postareaPhoenix, la 08 March 2014 - 09:21 PM, a spus:

Adriana , de mult doream sa fac amandine , iar acum fiind o ocazie speciala am facut amandine sub forma de tort. Am combinat 3 retete de amandine , blatul Pocai , crema Sheherezadei si glazura ta , asa am crezut eu ca va iesi amandina perfecta din punctul meu de vedere. Si nu m-am inselat. Toate cele 3 retete le-am gasit in topicul dedicat amandinei , aici pe forum.

Aha, am citit tot, dar nu cred ca mai pot suporta crema aceea cu atita unt in ea.

#5951 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2014 - 11:26 PM

Vezi postareaVika, la 15 March 2014 - 11:18 PM, a spus:

Facuta sapt trecuta ca azi nu am facut nimic dulce, modesta mea prajiturica Baumkuchen :

e aici reteta?
sunt multe foi cu straturi de crema intre ele?

#5952 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 15 March 2014 - 11:30 PM

Nu, sunt doar blaturi , nici un fel de crema.
Reteta eu am o am de la Phoenix insa din cate am inteles (daca am inteles bine :occasion14: ) ea o are de aici. :-* Deci trebuie sa fie pe undeva pe aici reteta. Eu una nu am gasit-o.

Editare : intre timp am gasit si link-ul catre praji asta:
http://artaculinara....939-baumkuchen/


Ma ajuta cineva sa mutam comment-ul meu la topicul potrivit sau poate ramane si aici?
:occasion15:

Aceasta postare a fost editata de Vika: 15 March 2014 - 11:38 PM


#5953 Useril este offline   bristena 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 15 March 2014 - 11:40 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2014 - 11:26 PM, a spus:

Vezi postareaVika, la 15 March 2014 - 11:18 PM, a spus:

Facuta sapt trecuta ca azi nu am facut nimic dulce, modesta mea prajiturica Baumkuchen :

e aici reteta?
sunt multe foi cu straturi de crema intre ele?



da, da, uite aici

nu are crema, dar e foarte buna

sper sa nu se supere Vika pentru ca am raspuns eu
fiica dacilor

#5954 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,483
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2014 - 11:50 PM

Uitasem ca am vazut-o :rolleyes:
multumesc :)

#5955 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 16 March 2014 - 02:19 PM

Vezi postareabristena, la 15 March 2014 - 11:40 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2014 - 11:26 PM, a spus:

Vezi postareaVika, la 15 March 2014 - 11:18 PM, a spus:

Facuta sapt trecuta ca azi nu am facut nimic dulce, modesta mea prajiturica Baumkuchen :

e aici reteta?
sunt multe foi cu straturi de crema intre ele?



da, da, uite aici

nu are crema, dar e foarte buna

sper sa nu se supere Vika pentru ca am raspuns eu

Nici gand, nu ma supar eu asa usor :rolleyes:

#5956 Useril este offline   Vika 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 01-May 11

Postat 16 March 2014 - 02:22 PM

Vezi postareaela, la 09 March 2014 - 05:36 PM, a spus:


Amarate? Mie mi se par foarte frumoase, foarte primavaratice :rolleyes:

Eu va servesc cu o prajitura cu dovleac.

Atasament P1190641.JPG



Asta e cumva facuta dupa reteta Laurei Adamache? Ca seamana f.bine : cioco,nuca si dovleac.
Am facut-o si eu si e bunaaa, se mananca repede :)

#5957 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 17 March 2014 - 08:49 AM

Vezi postareaPhoenix, la 15 March 2014 - 04:13 PM, a spus:

Chec cu branza :) nu stiu cat e de bine tradus ... cream cheese pound cake

Atasament cc pound cake.jpg



Prea bine arată! Când ai timp poți să scrii și rețeta? Please! :rolleyes:

Fără poze dar voi mă credeți pe cuvânt Prajitura fragedă cu cocos by Anny și Tarta cu dulceață by Anny .
Le făcui normale pentru că erau de măritat. Au zburat imediat, lucru care m-a bucurat.
Acum trebuie să-mi fac și eu ceva monti... oare ce? Nu știți voi?
Sorina

#5958 Useril este offline   Phoenix 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 17 March 2014 - 09:16 AM

Sorina , uite reteta de chec cu crema de branza

- 120 g unt, 200 g crema de branza (Philadelphia sau orice varianta va convine), 6 oua , 350 g zahar, 300 g faina, o pastaie de vanilie, 1/4 lingurita cream of tartar

Untul la temperatura camerei se amesteca cu crema de branza, se adauga 260 g zahar si se mixeaza bine. Se adauga pe rand cate un galbenus de ou , mixand bine dupa fiecare. Se desface pastaia de vanilie , se scot bobitele si se adauga la compozitie. Se adauga treptat faina , amestecand bine pentru omogenizare.
Albusurile se bat spuma cu cream of tartar si zaharul ramas. Se adauga la compozitia anterioara , amestecand usor, de jos in sus, pentru omogenizare.
Compozitia se toarna in forma de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace in cuptorul preincalzit , la 180 grade , pentru cca. o ora , pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit pe un gratar, se feliaza si se serveste pudrat cu zahar sau imbatat in diverse sosuri.

#5959 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 March 2014 - 07:16 PM

Vezi postareaPhoenix, la 17 March 2014 - 09:16 AM, a spus:

Sorina , uite reteta de chec cu crema de branza

- 120 g unt, 200 g crema de branza (Philadelphia sau orice varianta va convine), 6 oua , 350 g zahar, 300 g faina, o pastaie de vanilie, 1/4 lingurita cream of tartar

Untul la temperatura camerei se amesteca cu crema de branza, se adauga 260 g zahar si se mixeaza bine. Se adauga pe rand cate un galbenus de ou , mixand bine dupa fiecare. Se desface pastaia de vanilie , se scot bobitele si se adauga la compozitie. Se adauga treptat faina , amestecand bine pentru omogenizare.
Albusurile se bat spuma cu cream of tartar si zaharul ramas. Se adauga la compozitia anterioara , amestecand usor, de jos in sus, pentru omogenizare.
Compozitia se toarna in forma de copt unsa cu unt si tapetata cu faina.
Se coace in cuptorul preincalzit , la 180 grade , pentru cca. o ora , pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa la racit pe un gratar, se feliaza si se serveste pudrat cu zahar sau imbatat in diverse sosuri.


Saru' mana!
Sorina

#5960 Useril este offline   lili 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 23 March 2014 - 07:05 PM

Am facut multe dulciuri pentru ai mei ,ca tare dor le mai era ,dar din pacate n-am apucat sa postez tot.
Am facut si prajitura cu bulion, nu o mai facusem de multi ani,noroc cu concurentul de la Master Chef,ca asa mi-am adus aminte de ea .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1233-13955942990996.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2014/post-1233-13955943255721.jpg


Arata acest topic


  • 454 Pagini +
  • « Prima
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi