[quote name='Yours4ever' date='14 February 2010 - 03:54 PM' timestamp='1266184481' post='20965']
si torturile mele din weekend
[/quote]
Foarte frumoase raluca...dar tigaretele tale m-au dat gata
[quote name='gabrenia' date='14 February 2010 - 04:28 PM' timestamp='1266186534' post='20972']
Buna seara! Acum sa va prezint tortul acela cu freziile
[/quote]
Super de super...draga mea te-ai intrecut pe tine insati...florile parca au miros (atat sunt de verosimile) iar tortul in ansamblu fff finut si elegant...bravissima 
[quote name='mona' date='14 February 2010 - 04:40 PM' timestamp='1266187249' post='20980']
Dora,eu asa bun gust si rafinament,la un tort....n-am mai vazut !
Ai zice ca-i un tort simplu...o inimioara cum sunt alte mii.Dar nu seamana nici pe departe cu nici un tort inima vazut de mine
Jur ca daca vreodata castig la loto ma mut in Italia si ne deschidem cofetarie
[/quote]
Sa dea Domnul!!!...Dar in cazul asta chiar nu mai ai scapare...trebuie sa devenim neaparat "soci"...adica asociati
[quote name='mona' date='14 February 2010 - 05:06 PM' timestamp='1266188811' post='20984']
Am facut si eu doua torturi.
[/quote]
Ti le-am vazut si dincolo...sunt superbe...si se vede amprenta ta...
cum ai reusit modelul de pe ciocolata?
[quote name='ortansa' date='15 February 2010 - 12:24 AM' timestamp='1266215072' post='20997']
draga
Dora-cat de minunat este tortul tau inimioara(la fel ca toate torturile tale).daca n-as sti cat de talentata esti,as fi crezut ca e o poza luata de pe internet.simplu,de efect si perfect.imi place mesajul si-mi place cum ai scris.e scris cu ri?am sa propun si eu modelul asta ,daca l-as fi vazut acum cateva zile l-as fi incercat si eu de valentine.
[/quote]
Da este scris cu royal icing...ma bucur ca-ti place ..si multumesc pt aprecieri
[quote name='vrabiuta' date='13 February 2010 - 12:51 PM' timestamp='1266087105' post='20733']
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase Dora draga ! Daca nu ti-am raspuns, te rog sa ma scuzi, da sa sti a ma facut si poze, doar pentru tine, da atit de rau imi merge net-ul ca am renuntat sa ti le mai trimit, pe privat ! Acu aici pe forum m-am prins si eu (sunt blonda !) cum poti sa raspunzi la mai multe mesaje odata!
Deci,sa nu uit de problema de fapt ! Am incercat si varianta cu hirtie de copt si cea cu folie de aluminiu ! Este posibil sa-mi iasa cea cu hirtie de copt,dar asta inseamna sa lucrez cu mai multa atentie, si aici am refer la modelatul hirtiei peste .... castronel, ma rog, ce-o fi! Cind am incercat sa scot castronul,hirtia a luat=o razna si mi-a facut praf tot cosuletul ! Si pentru eu aveam un pitic pe creier si voiam musai cosulet, l-am facut din pasta de zahar peste care am pus royal,ca altfel nu se putea ! Oricum iti multumesc de sfaturi si voi mai incerca ca intr-un final trebuie sa-mi iasa!
Ok..important este c-ai fost multumita si tu...si clientul ..si nu uita PERSEVERENTA
[/quote]
Dora,cuvintele sunt sarace pentru a-mi exprima admiratia pentru tine !Si reusesti sa ne suprinzi mereu ! Esti unica !
[/quote]
Olguto admiratia ta ma emotioneaza de fiecare data..iti multumesc fata draga
[quote name='Ramo' date='15 February 2010 - 10:45 AM' timestamp='1266252352' post='21129']
Mona mersi de urarile pentru mami :* Sabloanele chiar nu sunt greu de facut, intr-adevar ai nevoie de minim 2 coli identice ca sa ai de unde decupa:P Cu royalul, eu zic ca nu doar mixarea e importanta,
acuma Dora te rog corecteaza-ma daca nu am dreptateEu am observat ca nu intotdeauna e suficient zaharul din reteta. Cred ca depinde foarte mult si de marimea oului, eu nu am cantarit niciodata albusul si daca am mai pus putin zahar dupa cele 10-15 minute, a iesit bine royalul, in sensul ca nu se mai pleostea, acuma ca nu am incercat inca sa fac finetzuri cu el, asta e cu totul alta poveste. Am intrebat cand il aplici pentru ca mie ca sa fac inimioarele alea in jurul tortului cred ca mi-ar lua o ora, lucrez f f f incet si cred ca as prefera sa le fac inainte si sa le aplic doar
[/quote]
Ramo eu am specificat in reteta de cele aproximativ 100g de zahar pudra in plus pt a obtine o tinuta mai stiff a royal icing-ului...Reteta in sine este buna pt o consistenta mai moale sa zic asa, care sa-ti permita lucrul direct pe tort cu royal icing...Si cum am mai spus are mare insemnatate timpul de mixare...si respectarea si masurarea cantitatilor...nu va hazardati a le pune din ochi...pt ca nu veti avea rezultatul scontat..cat despre marimea oului...eu mereu folosesc albusuri de la congi...si cantaresc intotdeauna echivalentul unui albus de ou...adica 36g...deci daca vreau royal icing din 2albusuri cantaresc 72g din toata cantitatea de albusuri...si n-am dat gres niciodata
[/quote]
Oh Dora, ma pregateam sa-ti multumesc de aprecieri si de cand ti-am vazut tortul nici nu mai stiu ce sa zic. Cred ca e cea mai perfecta inima pe acre am vazut-o din tort vreodata.
Felicitari sincere, eu credeam ca numa in royal esti exceptionala, dar m-am inselat rau de tot. Felicitari si multumesc
Stii ca admiratia este reciproca, nu?...multumesc fata draga
[quote name='MIMI' date='15 February 2010 - 12:18 PM' timestamp='1266257938' post='21151']
Fetelorrrr!
Azi am suferit un accident domestic(bine ca eu si nu pustiul)si pentru maine diminiata am de ornat un tort in forma de bust.Problema e ca nu stiu daca o sa iasa ceva-asta folosindu-ma doar de o mana.De umplut l-am umplut,dar cum il ornez?!
Am luat legatura cu clientul si totusi vrea musai sa-l fac eu,nu-l intereseaza cum o sa iasa ornat,ci mai mult interiorul.
Ce ziceti voi,o sa reusesc sa-l ornez intr-un fel??
[/quote]
Mimisor insanatosire grabnica
eram sigura ca vei reusi s-o scoti la capat..si uite ca am avut dreptate.. ce minunatie de tort ai putut face chiar si cu o singura mana...
felicitari fata draga..Esti tare!!!