Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1021 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 February 2010 - 12:08 PM

Vezi postareaMIMI, la 14 February 2010 - 09:49 PM, a spus:

Impecabil!Stii,nu??!!


Daca zici tu :)...asa o fi :-* :lol:

Vezi postareaYours4ever, la 14 February 2010 - 11:48 PM, a spus:

Dora..... ce frumos e.....si replica cu cheia m'o dat gata :)


Ma bucur ca-ti place :)

#1022 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 February 2010 - 12:49 PM

[quote name='Yours4ever' date='14 February 2010 - 03:54 PM' timestamp='1266184481' post='20965']
si torturile mele din weekend
[/quote]

Foarte frumoase raluca...dar tigaretele tale m-au dat gata

[quote name='gabrenia' date='14 February 2010 - 04:28 PM' timestamp='1266186534' post='20972']
Buna seara! Acum sa va prezint tortul acela cu freziile
[/quote]

Super de super...draga mea te-ai intrecut pe tine insati...florile parca au miros (atat sunt de verosimile) iar tortul in ansamblu fff finut si elegant...bravissima :-*:)


[quote name='mona' date='14 February 2010 - 04:40 PM' timestamp='1266187249' post='20980']
Dora,eu asa bun gust si rafinament,la un tort....n-am mai vazut !
Ai zice ca-i un tort simplu...o inimioara cum sunt alte mii.Dar nu seamana nici pe departe cu nici un tort inima vazut de mine
Jur ca daca vreodata castig la loto ma mut in Italia si ne deschidem cofetarie

[/quote]

Sa dea Domnul!!!...Dar in cazul asta chiar nu mai ai scapare...trebuie sa devenim neaparat "soci"...adica asociati :)

[quote name='mona' date='14 February 2010 - 05:06 PM' timestamp='1266188811' post='20984']
Am facut si eu doua torturi.
[/quote]

Ti le-am vazut si dincolo...sunt superbe...si se vede amprenta ta...
cum ai reusit modelul de pe ciocolata?


[quote name='ortansa' date='15 February 2010 - 12:24 AM' timestamp='1266215072' post='20997']
draga Dora-cat de minunat este tortul tau inimioara(la fel ca toate torturile tale).daca n-as sti cat de talentata esti,as fi crezut ca e o poza luata de pe internet.simplu,de efect si perfect.imi place mesajul si-mi place cum ai scris.e scris cu ri?am sa propun si eu modelul asta ,daca l-as fi vazut acum cateva zile l-as fi incercat si eu de valentine.
[/quote]

Da este scris cu royal icing...ma bucur ca-ti place ..si multumesc pt aprecieri


[quote name='vrabiuta' date='13 February 2010 - 12:51 PM' timestamp='1266087105' post='20733']
Iti multumesc pentru cuvintele frumoase Dora draga ! Daca nu ti-am raspuns, te rog sa ma scuzi, da sa sti a ma facut si poze, doar pentru tine, da atit de rau imi merge net-ul ca am renuntat sa ti le mai trimit, pe privat ! Acu aici pe forum m-am prins si eu (sunt blonda !) cum poti sa raspunzi la mai multe mesaje odata!
Deci,sa nu uit de problema de fapt ! Am incercat si varianta cu hirtie de copt si cea cu folie de aluminiu ! Este posibil sa-mi iasa cea cu hirtie de copt,dar asta inseamna sa lucrez cu mai multa atentie, si aici am refer la modelatul hirtiei peste .... castronel, ma rog, ce-o fi! Cind am incercat sa scot castronul,hirtia a luat=o razna si mi-a facut praf tot cosuletul ! Si pentru eu aveam un pitic pe creier si voiam musai cosulet, l-am facut din pasta de zahar peste care am pus royal,ca altfel nu se putea ! Oricum iti multumesc de sfaturi si voi mai incerca ca intr-un final trebuie sa-mi iasa!


Ok..important este c-ai fost multumita si tu...si clientul ..si nu uita PERSEVERENTA


[/quote]
Dora,cuvintele sunt sarace pentru a-mi exprima admiratia pentru tine !Si reusesti sa ne suprinzi mereu ! Esti unica !
[/quote]

Olguto admiratia ta ma emotioneaza de fiecare data..iti multumesc fata draga

[quote name='Ramo' date='15 February 2010 - 10:45 AM' timestamp='1266252352' post='21129']
Mona mersi de urarile pentru mami :* Sabloanele chiar nu sunt greu de facut, intr-adevar ai nevoie de minim 2 coli identice ca sa ai de unde decupa:P Cu royalul, eu zic ca nu doar mixarea e importanta, acuma Dora te rog corecteaza-ma daca nu am dreptateEu am observat ca nu intotdeauna e suficient zaharul din reteta. Cred ca depinde foarte mult si de marimea oului, eu nu am cantarit niciodata albusul si daca am mai pus putin zahar dupa cele 10-15 minute, a iesit bine royalul, in sensul ca nu se mai pleostea, acuma ca nu am incercat inca sa fac finetzuri cu el, asta e cu totul alta poveste. Am intrebat cand il aplici pentru ca mie ca sa fac inimioarele alea in jurul tortului cred ca mi-ar lua o ora, lucrez f f f incet si cred ca as prefera sa le fac inainte si sa le aplic doar
[/quote]


Ramo eu am specificat in reteta de cele aproximativ 100g de zahar pudra in plus pt a obtine o tinuta mai stiff a royal icing-ului...Reteta in sine este buna pt o consistenta mai moale sa zic asa, care sa-ti permita lucrul direct pe tort cu royal icing...Si cum am mai spus are mare insemnatate timpul de mixare...si respectarea si masurarea cantitatilor...nu va hazardati a le pune din ochi...pt ca nu veti avea rezultatul scontat..cat despre marimea oului...eu mereu folosesc albusuri de la congi...si cantaresc intotdeauna echivalentul unui albus de ou...adica 36g...deci daca vreau royal icing din 2albusuri cantaresc 72g din toata cantitatea de albusuri...si n-am dat gres niciodata :)



[/quote]
Oh Dora, ma pregateam sa-ti multumesc de aprecieri si de cand ti-am vazut tortul nici nu mai stiu ce sa zic. Cred ca e cea mai perfecta inima pe acre am vazut-o din tort vreodata.
Felicitari sincere, eu credeam ca numa in royal esti exceptionala, dar m-am inselat rau de tot. Felicitari si multumesc

Stii ca admiratia este reciproca, nu?...multumesc fata draga :)


[quote name='MIMI' date='15 February 2010 - 12:18 PM' timestamp='1266257938' post='21151']
Fetelorrrr!
Azi am suferit un accident domestic(bine ca eu si nu pustiul)si pentru maine diminiata am de ornat un tort in forma de bust.Problema e ca nu stiu daca o sa iasa ceva-asta folosindu-ma doar de o mana.De umplut l-am umplut,dar cum il ornez?!
Am luat legatura cu clientul si totusi vrea musai sa-l fac eu,nu-l intereseaza cum o sa iasa ornat,ci mai mult interiorul.
Ce ziceti voi,o sa reusesc sa-l ornez intr-un fel??
[/quote]

Mimisor insanatosire grabnica :lol: eram sigura ca vei reusi s-o scoti la capat..si uite ca am avut dreptate.. ce minunatie de tort ai putut face chiar si cu o singura mana...
felicitari fata draga..Esti tare!!! :)


#1023 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 February 2010 - 01:03 PM

[quote name='bbenyci' date='15 February 2010 - 01:08 PM' timestamp='1266260905' post='21162']
Acest tort m-a dat gata, e super ideea cu cheita de la inima. Imi place foarte mult cum lucrati doamna Dora.Am foarte multe de invatat de la dvs.
[/quote]

Draga mea iti multumesc mult pt aprecieri...dar n-ai vrea sa renunti la pronumele de politete?..in definitiv ne despart vreo 3 ani ca varsta :-*

[quote name='mona' date='15 February 2010 - 01:43 PM' timestamp='1266263034' post='21173']
Ai dreptate, eu nici macar nu cantaresc zaharul,il pun din oki ,asa ca am dat si eu vina pe mixat sa nu ma traga Dora de urechi

:) Deci da urechea incoace :)..cum sa nu cantaresti zaharul?...am pretentii la o maestra ca tine :)..."pusul din ochi" inca nici eu nu ma incumet a-l aplica...deci... :)

[quote name='taylor' date='16 February 2010 - 01:42 AM' timestamp='1266306142' post='21224']
un tort pentru o prietena

[/quote]

Foarte finut Gabriela..felicitari

[quote name='delioara' date='16 February 2010 - 03:27 AM' timestamp='1266312432' post='21232']
Dora, iata un tort fff frumos, desi diferit de cele cu care ne-ai obisnuit (scuzati cacofonia), e ff elegant, foarte faine lacatelul cu cheia, iar mesajul nu mai zic :) .
[/quote]


Multumesc frumos draga mea :lol:


#1024 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 February 2010 - 01:17 PM

[quote name='Anca_B' date='16 February 2010 - 08:33 AM' timestamp='1266330828' post='21275']

Draga Dora,se poate sa ne "uitam" pe gaura cheii?!sa vedem si noi ce se ascunde acolo,ce bunataturi.!?
[/quote]

Esti invitata mea :lol: ...are interiorul Tortului Musette plus un mousse de nutella

[quote name='Doriana' date='17 February 2010 - 02:01 AM' timestamp='1266393679' post='21393']
Dora , inima ta e superba . Si ce fain ai facut cheita in forma de inimmioara , si scrisul , totul e perfect .
[/quote]

Ma bucur ca-ti place :)

Daca o sa-mi iasa apoi si mie asa un tort , ma inscriu si eu la bataie ... Dora , ma primesti ? :)
[/quote]

Sigur... cum sa nu?...tu numai incepe sa faci asa torturi, ok? :) :-*
Si ca sa fii pregatita...eu trag de urechi...bat la trei costite ;) :)

Oh my God..o sa creada lumea ca asa este...glumessssssssssssssc :)


#1025 Useril este offline   Lissa 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 17 February 2010 - 01:50 PM

Fetelor dragi ,vin si eu sa va felicit cu mare drag pe toate ,
Vrabiuta- draga mea,torturile tale sunt foarte frumoase si lucrezi asa de bine cu royal,eu nu am reusit inca sa-i prind consistenta care trebuie ,felicitari!
Ramo- nu pot spune decat SUPERBE ,cel pentru mama ta m-a fascinat ,La multi ani din partea mea!
Ortansa -rosul ala e superb si torturile tale la fel ,te pup!
Gloxinia-e perfect tortul de botez ,imi place modelul ,imi place cum ai asezat figurinele ,imi place tot.
Doriana-tortul cu masina e tare vesel si bine te-ai gandit sa colorezi cu albastru piscaturile de sus.
Mimisor draga-felicitari,imi pare rau pt accident dar si asa ai facut fata ,bustul e superb.
Dora scumpa -inimioara ta mi-a ramas la inima :lol: ,e asa de finuta si de perfecta..nu are rost sa mai comentez.
Yours4ever -felicitari ,cel cu trenuletul e super.
Gabrenia ,m-am indragostit de tortul tau cu frezii,buchetelul parca e adevarat ,felicitari .Am facut si eu un fir de frezie si chiar mi-a placut cum a iesit .
Mona - sti ca eu admir tare mult torturile tale,cel cu sticla e superb si cel pentru voi poate concura cu muuulte alte torturi,felicitari draga mea!
Taylor -e tare finut tortul tau .

Sper ca nu am uitat pe cineva ...si din partea mea multe :-* :) :)

#1026 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 17 February 2010 - 05:24 PM

Vezi postareaLissa, la 17 February 2010 - 01:50 PM, a spus:


Dora scumpa -inimioara ta mi-a ramas la inima :cheers: ,e asa de finuta si de perfecta..nu are rost sa mai comentez.



Tot e bine draga mea lissa ca ti-am luat inima ta cu inima mea!!!! :pupic: :cheers: :hungry:

#1027 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 07:03 PM

[quote name='gabrenia' date='15 February 2010 - 07:47 PM' timestamp='1266256049' post='21145']
Ramo.deosebite!superbe![quote]
Multumesc mult Gabrenia

[quote name='mona' date='15 February 2010 - 09:43 PM' timestamp='1266263034' post='21173']
[quote name='Ramo' date='15 February 2010 - 04:45 PM' timestamp='1266252352' post='21129']
Cu royalul, eu zic ca nu doar mixarea e importanta,
[/quote]
Ai dreptate, eu nici macar nu cantaresc zaharul,il pun din oki ,asa ca am dat si eu vina pe mixat sa nu ma traga Dora de urechi :hungry:
[quote name='Ramo' date='15 February 2010 - 04:52 PM' timestamp='1266252734' post='21132']
:cheers: Tare sotul tau, de ccate ori fac si eu tort pentru casa ma simt vinovata, pentru un strain stau cu orele sa bibilesc dar pentru ai mei ... pauza. Am zis ca nu mai fac tort pt casa numa la evenimente ca sa le pot orna frumos :cheers: La asta te-o platit ca nu e neglijat deloc, e chiar dragutz!
Imi place tare si cel cu sticla, iar mesajul e the best
[/quote]

Deci ma intelegi :lol: . Atat doar ca eu nu ma simt vinovata =))
Si zau daca m-a platit !
Daca te uiti mai bine,am inceput sa-i aplic bucatele de funda...m-am plictisit. Am continuat incercand sa fac un model cu crimper-ul ala sau cum i-o zice....m-am plictisit .Asa ca i-am aruncat o bucata de pasta,floricelele le aveam de la tortul de botez..si gata tortul !


De ce spui ca nu ai reusit sa amesteci colorant in gelatina? Eu am facut asta cu succes chiar,la florile de la un tort de nunta,
Am pus colorant in apa,am adaugat gelatina si asta a fost.

[/quote]
Ai facut o treaba buna atunci si daca a fost opera de caritate :lol: chiar nu observasem ca ai inceput o treaba si ai sarit la alta :pupic:

Mie in prima tura cand am incercat sa moi gelatina in colorant mi s-o facut o chestie tare gumata, iar a doua oara am dizolvat direct in colorant, fara apa si o iesit tare sfaramicioasa.
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1028 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 07:06 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 15 February 2010 - 10:48 PM, a spus:

heloo ... mare lista s-a facut de vreo 3 zile de cand nu am mai intrat , am fost eleva cuminte si am luat toate paginile din urma ca sa pot felicita pe fiecare in parte ;deci sa inceapa lista :lol: :

Ramo daca nu ti-as fi cunoscut operele tale as fi zis ca sunt desene de alea de lipit pe pereti ,luata si pusa pe tort ,iar cel pentru mami e foarte finut ,asa ca pentru o mama care merita tot ce e mai frumos si bun pe lume

Multumesc mult Nelly, chiar seamana cu alea, am si eu cateva la copii in camera :cheers:
Ralu, oare la astea te refereai si tu?

Vezi postareataylor, la 16 February 2010 - 09:42 AM, a spus:

un tort pentru o prietena


Foarte finut tortul tau :cheers:

Vezi postareadelioara, la 16 February 2010 - 11:27 AM, a spus:

In sfarsit, merge reply-ul...
Am admirat in fiecare zi torturile voastre, nu pot sa zic decat ca sunteti minunate.
Ramo, Minnie e frumoasa rau, iar tortul cu flori e demential, nu stiu cum reusesti sa gasesti tehnici noi de fiecare data. Cu permisiunea ta, cred ca o sa copiez tortul cu flori, cu speranta sa iasa pe jumatate asa de frumos ca al tau :hungry: .


Multumesc mult Delioara si eu am copiat modelul de pe net, asa ca ... spor si asteptam sa vedem ce iese :pupic:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1029 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 07:09 PM

[quote name='MIMI' date='16 February 2010 - 11:47 AM' timestamp='1266313628' post='21235']
Iata si tortul,pentru am crezut ca mor de emotii -fetelor ce m-a uimit a fost ca al meu client a fost fff incantat

[/quote]
Foarte fain Mimi,excelent lucrat mai ales cu o singura mana si cu toate detaliile. Sper sa te faci cat mai repede bine. Nu ma mir ca al tau client a fost incantat, cine stie la ce se astepta el stiind ca esti accidentata ...

[quote name='dora' date='17 February 2010 - 12:49 PM' timestamp='1266403745' post='21405']
[quote name='Ramo' date='15 February 2010 - 10:45 AM' timestamp='1266252352' post='21129']
Mona mersi de urarile pentru mami :* Sabloanele chiar nu sunt greu de facut, intr-adevar ai nevoie de minim 2 coli identice ca sa ai de unde decupa:P Cu royalul, eu zic ca nu doar mixarea e importanta, acuma Dora te rog corecteaza-ma daca nu am dreptateEu am observat ca nu intotdeauna e suficient zaharul din reteta. Cred ca depinde foarte mult si de marimea oului, eu nu am cantarit niciodata albusul si daca am mai pus putin zahar dupa cele 10-15 minute, a iesit bine royalul, in sensul ca nu se mai pleostea, acuma ca nu am incercat inca sa fac finetzuri cu el, asta e cu totul alta poveste. Am intrebat cand il aplici pentru ca mie ca sa fac inimioarele alea in jurul tortului cred ca mi-ar lua o ora, lucrez f f f incet si cred ca as prefera sa le fac inainte si sa le aplic doar
[/quote]


Ramo eu am specificat in reteta de cele aproximativ 100g de zahar pudra in plus pt a obtine o tinuta mai stiff a royal icing-ului...Reteta in sine este buna pt o consistenta mai moale sa zic asa, care sa-ti permita lucrul direct pe tort cu royal icing...Si cum am mai spus are mare insemnatate timpul de mixare...si respectarea si masurarea cantitatilor...nu va hazardati a le pune din ochi...pt ca nu veti avea rezultatul scontat..cat despre marimea oului...eu mereu folosesc albusuri de la congi...si cantaresc intotdeauna echivalentul unui albus de ou...adica 36g...deci daca vreau royal icing din 2albusuri cantaresc 72g din toata cantitatea de albusuri...si n-am dat gres niciodata :(



[/quote]
Oh Dora, ma pregateam sa-ti multumesc de aprecieri si de cand ti-am vazut tortul nici nu mai stiu ce sa zic. Cred ca e cea mai perfecta inima pe acre am vazut-o din tort vreodata.
Felicitari sincere, eu credeam ca numa in royal esti exceptionala, dar m-am inselat rau de tot. Felicitari si multumesc

Stii ca admiratia este reciproca, nu?...multumesc fata draga :lol:

[/quote]

Nu stiam ca tu cantaresti albusurile, dar ma gandeam ca totusi conteaza si gramajul oului. Oricum eu zic ca m-am prins cam care e treaba cu royalul, urmeaza sa-mi gasesc clienti carora sa le fac torturi dantelate =)) Abia astept si ms de reteta postata, pentru mine a fost un bun punct de pornire :hungry:
... si iti multumesc si ca-ti place ceea ce mesteresc :lol:

[quote name='Lissa' date='17 February 2010 - 01:50 PM' timestamp='1266407418' post='21410']
Fetelor dragi ,vin si eu sa va felicit cu mare drag pe toate ,

Ramo- nu pot spune decat SUPERBE ,cel pentru mama ta m-a fascinat ,La multi ani din partea mea!

Sper ca nu am uitat pe cineva ...si din partea mea multe :cheers: :cheers: :pupic:
[/quote]
Multumesc mult Lissa, e chiar langa mine si va multumeste :)
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1030 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 07:24 PM

Vezi postareaAnca_B, la 16 February 2010 - 05:42 PM, a spus:

Dragele mele,de vreo saptamana, ma tot documentez pt. torul care vreau sa-l fac de ziua Rebecai.Implineste 2 ani si vreau sa-i fac un "tort printesa" iar pt.Matei care a implinit 1 an,de Valentine's day(ca sa vedeti ce faceam io anu' trecut de ziua indrgaotitilor,mamaaaa ce urlam...da,da de bucurie ....shur,shur) habar n-am ce tort sa-i fac .Daca aveti oarisce sfaturi pt. mine v-as fii mai mult decat recunoscatoare!Multumesc anticipat.


Anca hai sa-ti arat ce am facut eu pentru azi, tot ce-i posibil sa nu faci modelul asta, dar poate te inspira. Ma gandesc ca vrei sa le tii ziua impreuna de aia ne-ai intrebat de model, ca individual ar fi usor :lol:

Sa-mi fie cu iertare vizitatorilor mei ca inca nu l-am postat tortul la mine, dar promit ca in seara asta se rezolva :)

Tort cu crema de vanilie si cioco (amandoua) imbracate in pasta de zahar, accesorii tot din pasta de zahar, iarba din crema de unt cu zahar si arome =)), iar printesele stantate de pe margini sunt facute cu stampilele lui Karina :(
Oti, multumesc de o mie de ori pentru ajutorul cu matrita si ca m-ai facut sa sacrific o penseta :lol: :hungry: :cheers: :cheers: si Lissei pentru ideea de crimper improvizat :pupic:


Imagine atasata: monthly_02_2010/post-160-126642740333.jpg
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#1031 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 17 February 2010 - 08:49 PM

asa cum am promis vin si eu cu un tort facut pentru noi, mai mult pentru a incerca combinatie de mouss-uri lamaie si cocos (Ramo :hungry: )si ca sa nu fie asa gol am incercat tigarile lui raluca(yours4ever :cheers: ) ,oricum tre sa prinzi ideea cum se tine inclinata unstensila (nu stiu cum se numeste ),in cazul meu spaclu :cheers: (fiind unul mic in gura au iesit si tigarile mici dar si subtiri ,dar hai sa nu mai "vorbesc" atat si sa va arat :lol:
am pus si o felie pentru voi :pupic:
nelly_th2001

#1032 Useril este offline   cec 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 571
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 February 2010 - 08:49 PM

wow ce-i aici.................
de cateva zile incerc sa vad noi postari dar imi tot zicea ca nu s-a gasit nimic si cand colo am ramas in urma cu vreo 20 de pagini cu torturi care mai de care mai asspectuoase si apetisante
felicitari tuturor
cum saptamana aceasta a fost ziua sotului binenteles ca nu putea lipsi tortul
am facut un tort dreptunghiular am decupat inimioarele si din ce a ramas am mai facut o tentativa de tort
blat exotic (multumiri lissei ) crema diplomat un pic modificat

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-91-126643181555.jpg

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-91-126643197273.jpg
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1033 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 17 February 2010 - 08:49 PM

ups fara poze :scratch:
nelly_th2001

#1034 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 17 February 2010 - 08:52 PM

ceva nu fac bine ,nu am mai pus poze decand s-a modificat :scratch:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-424-126643277463.jpg

nelly_th2001

#1035 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 17 February 2010 - 08:57 PM

Va rog mai explicati careva o data cum se face cu multiquote ... mai asa , ca la blonde , poate inteleg si eu . :scratch:

Raluca , pun pariu ca torturile tale au fost foarte gustoase . Cel pentru ceferist e foarte reusit . :appl:

Gabrenia , foarte fain tortul tau Orange , freziile , ti-am mai zis , parca le simt mirosul , culoarea portocalie foarte pastelata . :wub:

Mona , frumos ti-a iesit tortul cu sticla , cum ai colorat sticla sa iasa asa lucioasa ?
Si cutia e interesant cum ai facut-o . Poate ne explici putin . :hug:
Tortul pentru voi , eu nu inteleg de ce zici ca nu e reusit , eu am vazut in cofetarii torturi mult mai nereusite , lucrate de profesioniste , deci te rog , sa nu mai aud ca nu e frumos . .

Taylor , tortul pentru prietena ta e atat de simplu si totodata atat de elegant . Poarta amprenta ta . :appl:

Mimi , super ti-a iesit tortul , si daca a fost multumit clientul ai un motiv in plus sa fii multumita . :appl: Iti doresc insanatosire grabnica . :hug:

Ramo
, tortul tau arat intr-un mare fel , cred ca fetita pentru care l-ai facut nu mai poate de bucurie . Ce poate sa-ti iasa din maini ... N-am cuvinte . :scratch: Spune-mi te rog cate kg a avut . Si cam pentru cate persoane socotiti voi torturile ? Kg/nr de persoane .

Dora , vin si la bataie , si la tras de urechi , ca am inceput eu sa fac torturi , dar mai am nevoie de multa practica probabil , dar cu niste profesoare ca voi , sper sa fac progrese . :floare :

Acuma , doua torturi :

Imagine postata

Imagine postata

Asta e cu vafa deasupra , mi-a dat multa bataie de cap , am pus gelatina calda peste ea si mi-au curs putin culorile . Cred ca trebuie pusa dupa ce se raceste putin , cand e deja putin inchegata . Ma gandesc cu groaza ca pentru sambata , cand e petrecerea mandrei mari (face 10 ani) trebuie sa fac o chitara cu HannaMontana , tot cu vafa , sper sa ma descurc mai bine .

Asta e pentru fetele mele , de ziua indragostitilor , ca voiau sa sarbatoreasca . Ca tot era vorba de torturi ornate pentru noi ...

Imagine postata

Imagine postata

Va doresc o seara placuta tuturor ! :hug:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1036 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 17 February 2010 - 09:01 PM

Nelly , foarte faine ti-au iesit tigarile . In doua culori , frumos modelate .

Cecilia , chiar ma intrebam unde esti . Sa-ti traisca sotul , sa fie sanatos , sa traiti multi ani fericiti de acum inainte ! :scratch: Frumos tort i-ai facut , trandafirii foarte reusiti .
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1037 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 17 February 2010 - 09:09 PM

si 2 torturi pentru 2 baieti (la mine tema de sf.valentin au fost torturi pentru copii :scratch: )unul cu mousse de nesquik si celalalt de fructe (oti :appl: )s-a dorit un teren de folbal iar celalat un mickey mouse ,doar ca eu am dorit sa ii arat si alta "fata" a lui si cum aici ducem lipsa de zapada :appl: ,am hotarat ca macar el sa patineze :scratch:

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-424-126643374331.jpg
  • Imagine atasata: monthly_02_2010/post-424-126643375977.jpg

nelly_th2001

#1038 Useril este offline   nelly_th2001 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 17 February 2010 - 09:12 PM

[quote name='Doriana' date='17 February 2010 - 09:01 PM' timestamp='1266433296' post='21480']
Nelly , foarte faine ti-au iesit tigarile . In doua culori , frumos modelate .

sarumana, :scratch: de ale tale nu mai vorbim mai ales ala cu trandafirul pictat :scratch:
nelly_th2001

#1039 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 17 February 2010 - 09:25 PM

Nelly , multumesc de aprecieri , frumoase torturi pentru copilasi . Ce culori ai folosit ? Negrul , cum l-ai obtinut , wilton , cumva ? Stadionul e si el foarte reusit . :scratch:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#1040 Useril este offline   Ramo 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 10:25 PM

Vezi postareanelly_th2001, la 17 February 2010 - 08:49 PM, a spus:

asa cum am promis vin si eu cu un tort facut pentru noi, mai mult pentru a incerca combinatie de mouss-uri lamaie si cocos (Ramo )si ca sa nu fie asa gol am incercat tigarile lui raluca(yours4ever ) ,oricum tre sa prinzi ideea cum se tine inclinata unstensila (nu stiu cum se numeste ),in cazul meu spaclu (fiind unul mic in gura au iesit si tigarile mici dar si subtiri ,dar hai sa nu mai "vorbesc" atat si sa va arat
am pus si o felie pentru voi

imi pare tare rau dar de data asta meritele nu sunt ale mele, nu sunt cremele mele desi mi-ar placea sa fie :P Tigaretele ti-au iesit f fai, tot cu cioco plastica?

Vezi postareacec, la 17 February 2010 - 08:49 PM, a spus:

wow ce-i aici.................
de cateva zile incerc sa vad noi postari dar imi tot zicea ca nu s-a gasit nimic si cand colo am ramas in urma cu vreo 20 de pagini cu torturi care mai de care mai asspectuoase si apetisante
felicitari tuturor
cum saptamana aceasta a fost ziua sotului binenteles ca nu putea lipsi tortul
am facut un tort dreptunghiular am decupat inimioarele si din ce a ramas am mai facut o tentativa de tort
blat exotic (multumiri lissei ) crema diplomat un pic modificat


La multi ani sotului tau, cred ca a fost tare multumit cu asa un tort.

Vezi postareaDoriana, la 17 February 2010 - 08:57 PM, a spus:

Va rog mai explicati careva o data cum se face cu multiquote ... mai asa , ca la blonde , poate inteleg si eu .



Ramo
, tortul tau arat intr-un mare fel , cred ca fetita pentru care l-ai facut nu mai poate de bucurie . Ce poate sa-ti iasa din maini ... N-am cuvinte . Spune-mi te rog cate kg a avut . Si cam pentru cate persoane socotiti voi torturile ? Kg/nr de persoane .

Acuma , doua torturi :

Asta e cu vafa deasupra , mi-a dat multa bataie de cap , am pus gelatina calda peste ea si mi-au curs putin culorile . Cred ca trebuie pusa dupa ce se raceste putin , cand e deja putin inchegata . Ma gandesc cu groaza ca pentru sambata , cand e petrecerea mandrei mari (face 10 ani) trebuie sa fac o chitara cu HannaMontana , tot cu vafa , sper sa ma descurc mai bine .

Asta e pentru fetele mele , de ziua indragostitilor , ca voiau sa sarbatoreasca . Ca tot era vorba de torturi ornate pentru noi ...

Va doresc o seara placuta tuturor ! :P

Hai ca-ti zic eu cum fac multiquot, apesi butonul de multiquote din partea dreapta de sub mesajul la care vrei sa raspunzi chiar daca mesajele sunt pe pagini diferite, ca sa raspunzi la toate raspunsurile la care ai dat multi trebuie sa apesi pe addreply si o sa-ti apara o fereastra cu toate raspunsurile la cre tu poti sa pui ce comenturi vrei. Sper ca ai priceput ceva :)

Multumesc frumos! Eu socotesc 200gr/persoana dar fac torturile intotdeauna mai inalte cam de 8 cm si greutatea asta e cu accesorii cu tot in general, daca nu are accesorii iti ajung 150gr/persoana.
Tortul asta a fost de 6,5 kg in final, dar accesoriile au fost grele, papusa a avut 1 kg + ponneyi, torturile alea impreuna erau cam de 30 de felii, poate chiar 40 mai mici :)

Eu n-am lucrat cu vafa ca sa te pot ajuta, dar tind sa cred si eu ca a fost prea cald gelu de ti s-au intins culorile. Imi place cel pentru acasa, cum ai facut trandafirul? E modelul lui Dia?

Vezi postareanelly_th2001, la 17 February 2010 - 09:09 PM, a spus:

si 2 torturi pentru 2 baieti (la mine tema de sf.valentin au fost torturi pentru copii :P )unul cu mousse de nesquik si celalalt de fructe (oti :-* )s-a dorit un teren de folbal iar celalat un mickey mouse ,doar ca eu am dorit sa ii arat si alta "fata" a lui si cum aici ducem lipsa de zapada :(( ,am hotarat ca macar el sa patineze :P

tare-mi place mikey-u tau, e pictat sau cum l-ai facut?
Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi