elida-silvia, la 06 March 2010 - 04:43 PM, a spus:
Multumesc frumos
elida-silvia, la 06 March 2010 - 04:47 PM, a spus:
Ioi Elida, mie ala pentru voi imi face tare cu ochiul, zici ca-i de inghetata, wai ce pofta mi-o facut si nu am nici o praji in casa
vrabiuta, la 06 March 2010 - 05:35 PM, a spus:
Ramo,ca de obicei,foarte frumos frumos lucrat,felicitari !
Elida felicitari si tie pentru torturile prestate !
Felicitari tuturor harnicutelor !
Eu pentru azi am facut 2 torturi, ambele cu mousse de alune pralinate si mousse de ciocolata,blat simplu si blat cu cacao.
Mersi vrabiuta, tare imi place tehnica aia a pensulei. Imi spui te rog cum dai forma la floare? iti insemnezi cu decupatorul sau simplu din mana? royalul se usuca in cele din urma sau ramane asa mai moale? Mie mi frica de laterale de aia intrebam

Rezultatul final e superb, felicitari!
dani_ela, la 06 March 2010 - 05:54 PM, a spus:
oau , ramo ce geanta ai bre! ai primit-o de 8 martie? super faina
Mersi Daniela, de 8 Martie sper sa primesc si eu ceva, dar nu geanta ca nu-mi place sa le port, stiu sunt ciudata

Prefer un buchet de flori decat geanta
dani_ela, la 06 March 2010 - 05:59 PM, a spus:
eu am dat azi tortul cu frezii,facusem eu si ghiocei ,si lacramioare ,dar erau din alt film asa ca am renuntat la ele.sunt cu doua creme,caramel si portocale.
pe maine urmeaza un thomas, dar greu mai e sa-l fac sa arate cat de cat
Ce fain ti-au iesit freziile, Tortul e asa finut, bine ai facut ca l-ai lasat doar cu frezii, e tare elegant, I like it!
Imi pare tare rau ca nu ti-am vazut mesajul mai repede, eu am niste poze cum tai blatu ca sa fac thomasu, poate te-ar fi ajutat. Sper ca te-ai descurcat. te astept sa vad ce ai mesterit
MIMI, la 06 March 2010 - 07:17 PM, a spus:
ce-mi place cum te joci cu cioco plastica!
Mersi dar de data asta chiar nu m-am jucat frumos, poate nu v-ati uitat atente la tort, se vede cat de defecta e ciocolata

si chiar nu inteleg de ce
taylor, la 06 March 2010 - 10:57 PM, a spus:
Ramosuper fain!cata rabdare ai avut
Multu' Taylor, sa stii ca de data asta am avut nevoie de rabdare, pe langa intepaturile ce imita "cusatura" mi-o trebuit rabdare si la intinsul ciocolatei
Luminis, la 06 March 2010 - 11:20 PM, a spus:
WooW! Dupa atatea torturi, care mai de care mai spectaculoase, pun si eu umilul meu tortulet de week-end, facut pentru noi acasa, simplu dar delicios. Diplomat Lissa (de cand l-am facut prima data, numai asta mananca ai mei; Lissa, ), cu muuulte fructe:
O ce fain ca ai avut timp sa faci ... Eu sunt sigura ca gustul face toti banii, iar aspectul chiar nu e de neglijat. Le-ai facut ceva mandarinelor de au asa culoare faina?
gloxinia, la 07 March 2010 - 02:37 AM, a spus:
wooow da ce v-ati mai destrabalat!
Ramo, impecabil tortul!
Vrabiuta, Daniela, Elida, Luminis vad ca nu v-au stat manutele! Foarte frumoase torturile voastre!
Eu vreau sa vad cu ce te-ai destrabalat tu ieri toata ziua de la ora 2 erai inca pe net

Cand te trezesti sper sa ne incanti privirile