Tuturor fetelor ,
o zi de 8 Martie minunata ! La multi ani , sa fiti fericite , iubite , rasfatate asa cum meritati , apreciate la adevarata voastra valoare !
Va rog sa va alegeti fiecare cate un buchet de flori :
Acuma , sa va iau pe rand , n-am mai scris de multisor , ca na , sunt tot in criza de timp , dar am intrat si admirat tot ce ati lucrat .
Dora , Yoyoy , si Gloxinia , vin si eu la Cinzano , ca pe cuvant de onoare m-am tot gandit si eu cum a pus Dora gardul sa stea in picioare ... Sau dau eu Cinzano , cand veniti in Oradea .

O astetam si pe Gabrenia ... Va pup pe toate cu mare drag !
Gabrenia martisorul tau cred ca a fost tare yammy , eu vad acolo mai multe blaturi , ia vino cu niste detalii , ai taiat fiecare blat in doua ?
Nelly , interesant tortul tau , ai facut trandafirii din cioco alba in care ai pus colorant ?
Vrabiuta , tortul cu Nasa e super . Succes in continuare baiatului (ce mi-e drag de copiii astia super destepti) Iar cel cu minge super , eu am facut cu o scobitoare forma peticelor , pe urma le-am pictat .
Foxxy , interesant tortul tau cu portocale , desi pare cam complicat , sa ai grija sa nu se strice crema ...

Pun pariu ca e foarte bun , poate voi mai prinde ceva curaj si atunci sigur il voi incerca ...
Mona , iti doresc sa se rezolve repede problemele pe care le ai , si sa ne incanti iar cu minunatiile tale .
Stefana , tortul cu pisicuta e delicios . Culorile super .
Mimi , thomasul tau e de revista .
Anca , nu e greu de facut
tortul minge ... il montezi intr-un bol , sa fie rotund , si apoi faci decorul ... pasta de zahar , pe care o pictezi dupa ce ai trasat pentagoanele ... se poate si cu hexagoane ... Nu va spun cum am cautat pe net cum sa obtin pentagoane , desen tehnic , ce mai ...

Frumos galbenul tau ! Si eu ca fetele , decat sa ma scol la 5 , mai bine stau seara/dimineata pana mai tarziu ... pe mine lasati-ma sa dorm dimineata , ca altfel nu-s ok toata ziua ...
Ai reusit sa faci royalul ...
Ramo , eu nu vad ca ar fi ceva defectiuni la geanta ta . Ti-a iesit super .

Biblia e perfecta . Cata acuratete in reproducerea ei ... Cum ai facut pe margine , unde parca ar fi cusatura ? Sa nu-mi spui cu scobitoarea ...
Elida , super ambele torturi . Cel cu verde in degrade imi place tare mult .
Vrabiuta , garoafele sunt florile mele preferate . Eu spun ca ti-au iesit super . Cel cu florile pictate e minunat . Admiram pe net torturile facute cu aceasta tehnica .
Daniela , foarte frumos tortul cu frezii . Thomasul si pikachu sunt super .
Luminis , tort cu frisca si fructe ... Yammy , de mult n-am facut diplomat , ai mei nu-s amatori ...
Bbenyci , super ti-a iesit tortul cu printesa si print . Cum ai facut cu vafa ? Ca eu am cosmar de la vafele astea ...
Gloxi , waw ce faine is printesele tale , serios , nu stiu ce nu-ti place . Cel carte e perfect , zici ca e adevarata povestea , iar HM , ce sa zic , fetele mele au recunoscut-o din prima ...
Va pup pe toate , de la a la z , va doresc o zi incatatoare !