Foxyy, la 05 March 2010 - 11:13 PM, a spus:
Pai, haide! Prepar un tort numai pentru tine, vii?

Oioi, as veni dar esti asa departeeee!
Anca_B, la 06 March 2010 - 11:15 AM, a spus:
Va rog sa nu va suparati,din cauze tehnice,

nu pot sa pun poze mai mici!Programul meu "adobe photoshop album starter edition 3.2 " cica nu-i mai valabil,si tre' sa-mi caut alt program.Voi ce programe folositi?
Deci ,iata pozele!
Vedeti, ce matinala sunt?!

la ora 5 m-am trezit, sa il ornez,trebuia sa-l predau pana la ora 7:30 AM1
Deci woow! Ce galben fain, Cu ce l-ai obtinut? Si eu sunt ca si Ramo. mai bine stau pana la 5 decat sa ma trezesc la 5
Ramo, la 07 March 2010 - 09:55 AM, a spus:
Eu vreau sa vad cu ce te-ai destrabalat tu ieri toata ziua de la ora 2 erai inca pe net Cand te trezesti sper sa ne incanti privirile
He, he, vine, vine!
MIMI, la 07 March 2010 - 12:21 PM, a spus:
Martisoare cu frisca-blat alb si crema diplomat(toate).Am facut 6 cu ghiocei si 2 cu zambile.
Mama, mia! Da ai muncite ceva la ele nu gluma! Cat cantareste un astfel de martisor?
MIMI, la 07 March 2010 - 12:41 PM, a spus:
Si un martisor ciocolatos
Yami!
dani_ela, la 07 March 2010 - 12:55 PM, a spus:
gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii )
mimi-atat mi-o iesit.nu muza e de vina
Wawww! Ti-a iesit super! Data aviatoare o sa fac si eu ca Ramo ca nici nasul Thomasului meu nu a fost perfect.
Ramo, la 07 March 2010 - 02:31 PM, a spus:
Tortul meu pentru azi ... cu interior diplomat, imbracat in cioco plastica
mai am 2 pentru maine, sper sa reusesc la noapte sa le termin ca dimineata am 2 serbari la aceeasi ora, asa ca nu o sa am timp de torturi, tre sa ma gandesc cum alerg intre 2 sali de clasa :
Deci cartea ta e PERFECTA! Cum sa postez io amu dupa tine?
bbenyci, la 07 March 2010 - 04:04 PM, a spus:
Buna dragele mele, ce de torturi din nou, felicitarile mele pentru creatiile dulci.
Eu in ultimele zile am fost cam ocupata cu pregatirile pentru ziua fetitei mele, si cum am terminat si am umpic de timp liber am sa va pun si tortul prestat pentru printesica mea. Am facut tort diplomat cu fructe de padure si mousse de piersici. A fost o combinatie foarte placuta, iata si dovada si o poza cu sectiunea
va pup si va doresc LA MULTI ANI cu ocazia zilei de 8 Martie
Foarte frumos. Personaje de poveste! Folia e vafa cumparata? asa de curiozitate cat costa una? cum ti s-a comportat pe tort?