Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1401 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 07 March 2010 - 11:17 AM

Vezi postareadani_ela, la 06 March 2010 - 05:54 PM, a spus:

[
foarte frumoase, dar nu-mi dau seama ce flori sunt pe primul tort? si la al doilea ai facut modelul cu pensula!!! foarte fain! imi face cu ochiul(deci va trebui sa-l fac si eu)

multumesc frumos !pe primul tort, florile ar trebui sa fie garoafe ! Chiar nu seamana ? :D

#1402 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2010 - 11:19 AM

[quote name='MIMI' date='06 March 2010 - 07:17 PM'
Vrabiutooo,ce frumos e al doilea!!!!!

[/quote]
Multumesc frumos ! :D

#1403 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2010 - 11:29 AM

[quote name='Ramo' date='07 March 2010 - 09:55 AM' timestamp='1267948534' post='24891']

Mersi vrabiuta, tare imi place tehnica aia a pensulei. Imi spui te rog cum dai forma la floare? iti insemnezi cu decupatorul sau simplu din mana? royalul se usuca in cele din urma sau ramane asa mai moale? Mie mi frica de laterale de aia intrebam :D Rezultatul final e superb, felicitari!

Mie imi place cum iti iese ciocolata plastica !Inca n-am avut timp si curaj s-o incerc,da trebuie ,ca arata grozav ! Da ,insemn cu decupatorul,apoi cu virful nr.2 trasez marginile si dai cu pensula. Nu stiu daca s-a uscat, ca l-am dat imediat ! Da... de ce nu s-ar usca ? Stii tu ceva ??? :D
Ramo, am o mare problema cu tine ! Ia spune tu fata drept, ce-ai facut cu zaharul acela pudra ,care nu era bun ? L-ai dus inapoi si a ajuns la mine ! :) Vai.......suparata sunt ... ca nu mai gasesc zahar pudra decit din cel in pungi albastre,sweet family, n-or mai adus si nu-mi place deloc-deloc ! Nu e fin , nu e alb... Adica e alb, dar cind faci pasta...

Tylor,Gloxi multumesc frumos !
Am incercat sa raspund cu multiquite dar nu mi-a mers ! adica , s-a deschis,da n-am stiut eu ce aleg din hatisul ce mi s-a deschis ! Mai dati si un PM si ma luminati !Pupici!

#1404 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 07 March 2010 - 12:17 PM

Vezi postareaLuminis, la 06 March 2010 - 11:20 PM, a spus:

WooW! Dupa atatea torturi, care mai de care mai spectaculoase, pun si eu umilul meu tortulet de week-end, facut pentru noi acasa, simplu dar delicios. Diplomat Lissa (de cand l-am facut prima data, numai asta mananca ai mei; Lissa, :D ), cu muuulte fructe:

Vreau si eu o felie din fructosul tau!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1405 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 March 2010 - 12:21 PM

Martisoare cu frisca-blat alb si crema diplomat(toate).Am facut 6 cu ghiocei si 2 cu zambile.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126795717602.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126795719873.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126795725675.jpg

#1406 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 07 March 2010 - 12:24 PM

vrabiuta-dupa ce am scris mi-o venit asa deodata ca-s garoafe! na acu era tarziu sa mai sterg, dar mii ciuda ca tu poti face garoafe si eu nu-si am si decupator :)

ramo- am facut io thomasu, se putea si mai bine, dar acu astept sa vina sa-l ia si am niste emotii :D .dupa ce-l `dau micsorez pozele si viu cu el la o barfa(a se citi critici construcive, ca data viitoare sa iasa mai bine)

multumesc fetele de aprecieri.
ah, era sa uit: luminis ma supar si pe tortul tau care are atata friscaaaa(dom`le si asta e perfect! si personajele alea din desene de zici ca s-au inspirat aia de la desene animate dupa ele)
si edit ca mimi o pus torturi cu martisor...ce faine sunt (friiisca-super)

#1407 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 March 2010 - 12:41 PM

Si un martisor ciocolatos

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-126795847954.jpg

#1408 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2010 - 12:55 PM

gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii :D )

Imagine postata

Imagine postata

mimi-atat mi-o iesit.nu muza e de vina :)

#1409 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 07 March 2010 - 01:37 PM

[/quote]
Vreau si eu o felie din fructosul tau!
[/quote]

Mimisor, te-as chema pana la Braila (intr-un sfert de ora ajungi), dar nu mai am fructos... am niste termite pe aici... :D

#1410 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 07 March 2010 - 01:47 PM

Vezi postareaMIMI, la 07 March 2010 - 12:21 PM, a spus:

Martisoare cu frisca-blat alb si crema diplomat(toate).Am facut 6 cu ghiocei si 2 cu zambile.

Mimisor, ma imbolnavesti cu frisca aia! Nu stiu cum o intinzi, dar nu face nicio cuta...

Vezi postareadani_ela, la 07 March 2010 - 12:24 PM, a spus:

ah, era sa uit: luminis ma supar si pe tortul tau care are atata friscaaaa(dom`le si asta e perfect! si personajele alea din desene de zici ca s-au inspirat aia de la desene animate dupa ele)

Multumesc, Dani_ela! Ma bucur ca-ti place si tortul meu si maimutoii mei. :lol:

Vezi postareadani_ela, la 07 March 2010 - 12:55 PM, a spus:

gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii :) )

Ce sa zic? Foarte fain ti-a iesit Thomas-ul. Felicitari! Vrea si eu sa invat sa fac...

#1411 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 07 March 2010 - 02:25 PM

Ce faine martisoare ai facut ... Mimi draga daca nu te superi imi zici te rog la cat dai tu un tortulet asa? Daca nu vrei sa zici aci in vazul tuturor te rog sa-mi trimiti un mesaj.
Eu stiu ca majoritatea cred ca in frisca e mult mai repede de facut, dar cand vrei sa ai rezultate bune, e mai mult de lucru decat in pasta, asa ca ai toata admiratia mea :)

gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii :lol: )

mimi-atat mi-o iesit.nu muza e de vina :D

Daniela felicitari pentru Thomas, chiar foarte dragut e, imi place tare mult, data viitoare incearca sa-i pui nasu inainte sa-l imbraci in pasta, asa o sa arate mai din el si i se formeaza si obrajii :D
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1412 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 07 March 2010 - 02:31 PM

Tortul meu pentru azi ... cu interior diplomat, imbracat in cioco plastica

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-160-126796493418.jpg

mai am 2 pentru maine, sper sa reusesc la noapte sa le termin ca dimineata am 2 serbari la aceeasi ora, asa ca nu o sa am timp de torturi, tre sa ma gandesc cum alerg intre 2 sali de clasa :) :lol:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1413 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 07 March 2010 - 03:20 PM

Vezi postareaRamo, la 07 March 2010 - 02:31 PM, a spus:

Atasament Biblia copy.jpg

mai am 2 pentru maine, sper sa reusesc la noapte sa le termin ca dimineata am 2 serbari la aceeasi ora, asa ca nu o sa am timp de torturi, tre sa ma gandesc cum alerg intre 2 sali de clasa :) :lol:

Impecabil, ca de obicei. Sunt convinsa ca te descurci tu cu cele 2 torturi si vor iesi superbe, cum ne-ai obisnuit.

#1414 Useril este offline   bbenyci 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 125
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationarad

Postat 07 March 2010 - 04:04 PM

Buna dragele mele, ce de torturi din nou, felicitarile mele pentru creatiile dulci.
Eu in ultimele zile am fost cam ocupata cu pregatirile pentru ziua fetitei mele, si cum am terminat si am umpic de timp liber am sa va pun si tortul prestat pentru printesica mea. Am facut tort diplomat cu fructe de padure si mousse de piersici. A fost o combinatie foarte placuta, iata si dovada :sleepy3:
si o poza cu sectiunea
va pup si va doresc LA MULTI ANI cu ocazia zilei de 8 Martie

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_03_2010/post-421-126797055868.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2010/post-421-126797062891.jpg

Imagine postata

Arienne Sophie

Imagine postata
Nicole Anamaria

http://bbenyci.blogspot.com/

#1415 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 07 March 2010 - 07:28 PM

Vezi postareaFoxyy, la 05 March 2010 - 11:13 PM, a spus:

Pai, haide! Prepar un tort numai pentru tine, vii? :sleepy3:

Oioi, as veni dar esti asa departeeee!

Vezi postareaAnca_B, la 06 March 2010 - 11:15 AM, a spus:

Va rog sa nu va suparati,din cauze tehnice, :wacko: nu pot sa pun poze mai mici!Programul meu "adobe photoshop album starter edition 3.2 " cica nu-i mai valabil,si tre' sa-mi caut alt program.Voi ce programe folositi?
Deci ,iata pozele!
Vedeti, ce matinala sunt?! :bounce: la ora 5 m-am trezit, sa il ornez,trebuia sa-l predau pana la ora 7:30 AM1

Deci woow! Ce galben fain, Cu ce l-ai obtinut? Si eu sunt ca si Ramo. mai bine stau pana la 5 decat sa ma trezesc la 5

Vezi postareaRamo, la 07 March 2010 - 09:55 AM, a spus:

Eu vreau sa vad cu ce te-ai destrabalat tu ieri toata ziua de la ora 2 erai inca pe net Cand te trezesti sper sa ne incanti privirile

He, he, vine, vine!

Mama, mia! Da ai muncite ceva la ele nu gluma! Cat cantareste un astfel de martisor?

Vezi postareaMIMI, la 07 March 2010 - 12:41 PM, a spus:

Si un martisor ciocolatos

Yami!

gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii )

mimi-atat mi-o iesit.nu muza e de vina

Wawww! Ti-a iesit super! Data aviatoare o sa fac si eu ca Ramo ca nici nasul Thomasului meu nu a fost perfect.

mai am 2 pentru maine, sper sa reusesc la noapte sa le termin ca dimineata am 2 serbari la aceeasi ora, asa ca nu o sa am timp de torturi, tre sa ma gandesc cum alerg intre 2 sali de clasa :

Deci cartea ta e PERFECTA! Cum sa postez io amu dupa tine?

Vezi postareabbenyci, la 07 March 2010 - 04:04 PM, a spus:

Buna dragele mele, ce de torturi din nou, felicitarile mele pentru creatiile dulci.
Eu in ultimele zile am fost cam ocupata cu pregatirile pentru ziua fetitei mele, si cum am terminat si am umpic de timp liber am sa va pun si tortul prestat pentru printesica mea. Am facut tort diplomat cu fructe de padure si mousse de piersici. A fost o combinatie foarte placuta, iata si dovada si o poza cu sectiunea

Foarte frumos. Personaje de poveste! Folia e vafa cumparata? asa de curiozitate cat costa una? cum ti s-a comportat pe tort?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1416 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 March 2010 - 07:38 PM

Vezi postareabbenyci, la 07 March 2010 - 04:04 PM, a spus:

Eu in ultimele zile am fost cam ocupata cu pregatirile pentru ziua fetitei mele, si cum am terminat si am umpic de timp liber am sa va pun si tortul prestat pentru printesica mea. Am facut tort diplomat cu fructe de padure si mousse de piersici. A fost o combinatie foarte placuta, iata si dovada :sleepy3:
si o poza cu sectiunea

Blanka,foarte frumos tortul!La multi ani fetitei tale!
Acum,cand am vazut postarea ta mi-am dat seama ca-ti sunt datoare cu un raspuns,te rog scuze pentru intarziere.Ma intrebai ce duiuri foloses- duiuri de 6 lei -trei bucati ,de la Daiso,de care sa stii ca eu sunt multumita.

#1417 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 07 March 2010 - 07:53 PM

Vezi postareadani_ela, la 07 March 2010 - 12:24 PM, a spus:

si edit ca mimi o pus torturi cu martisor...ce faine sunt (friiisca-super)

multumesc!

gata .l-am dat si pe thomas. un tort cu doua creme- vanilie si caramel, iar thomas cu crema de portocale(ramasa de la cel cu frezii :pupic:

mimi-atat mi-o iesit.nu muza e de vina :pupic:

hai,fata,ca-i frumosss!ai avut emotii degeaba!

Vezi postareaLuminis, la 07 March 2010 - 01:47 PM, a spus:

Mimisor, ma imbolnavesti cu frisca aia! Nu stiu cum o intinzi, dar nu face nicio cuta...

multumesc! :bounce:

Vezi postareaRamo, la 07 March 2010 - 02:25 PM, a spus:

Ce faine martisoare ai facut ... Mimi draga daca nu te superi imi zici te rog la cat dai tu un tortulet asa? Daca nu vrei sa zici aci in vazul tuturor te rog sa-mi trimiti un mesaj.
Eu stiu ca majoritatea cred ca in frisca e mult mai repede de facut, dar cand vrei sa ai rezultate bune, e mai mult de lucru decat in pasta, asa ca ai toata admiratia mea :o

Ramo,multumesc mult!Nu-i nici un secret,bani nu am luat decat pe cele doua cu zambile,au cantarit aprox.1,3kg fiecare si am luat 30 lei pe bucata.Cele mici cu ghiocei le-am oferit cadou.

mai am 2 pentru maine, sper sa reusesc la noapte sa le termin ca dimineata am 2 serbari la aceeasi ora, asa ca nu o sa am timp de torturi, tre sa ma gandesc cum alerg intre 2 sali de clasa :wacko: :sleepy3:

impecabil!

Vezi postareagloxinia, la 07 March 2010 - 07:28 PM, a spus:

Mama, mia! Da ai muncite ceva la ele nu gluma! Cat cantareste un astfel de martisor?
Yami!

cele mici au avut cam 500g fiecare,cele cu zambile 1.3kg.

#1418 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 07 March 2010 - 08:01 PM

Si acum vin si io cu torturile mele. Le-am terminat azi noapte intr-adevar insa nu am mai avut putere sa le postez. Ieri in loc sa stau sa lucru la ele, am umblat cu cel mic racit pe la urgenta... :wacko: Noa acu e cu antibiotic sper sa isi revina iute ca nici eu nu sunt tocmai normala cand sunt ei raciti.

Deci 3 torturi, 3 printese, 3 povesti.

Prima: Fetita de 3 ani. Fetita vrea tort cu printese si floricele. Mamica vrea musai imbracat in ciocolata. Eu nemultumita de rezultat. Printesele aratau mai degraba cu muma padurii, sper ca nu o fi plans fata cand le-o vazut. Nu imi cereti poze mai deapropae ca nu am facut.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-1267983135.jpg

Al doilea. Fetita de 5 ani, vrea Ceusareasa. Mamica nu vrea 3D ci in plan. Eu super happy ca am posibilitatea de a face altceva. Rezultat zic eu satisfacator. Cand au venit dupa tort (mamica, tatic si sarbatorita din orasul vecin adica de la 30 km), au topait cand l-au vazut. M-am simtit pe deplin multumita cred ca e cel mai fain sentiment cand vezi ca poti face pe cineva atat de fericit.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-1267983307.jpg

Si al treilea insa nu cel din urma, fetita 9 ani vrea Hanna Montana.Mai sa fie. Moima asta de fata e una reala nu de desen animat. Deci am cautat o schita de desen cu ea de mi-o iesit okii ca la melc. Pana la urma am gasit una cu ajutorul umei pretene :sleepy3: pe care am copiat-o. Acu, daca a fost sau nu incantata fetita o sa aflu eu maine taticul a venit dupa tort si a ramas mirat.

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126798477673.jpg

Toate 3 au blat negressa, cel cu Hanna e tortul cu 3 cioco celelelte 2 crema de iaurt cu fructe de padure.
Multe multumiri va aduc tuturor si special capritei care mi-a deschis ochii sanu ma apuc la facut pagini de carte ci la scrijelit. cred ca imi taiam venele de tebuia sa lipesc atata snur :bounce:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1419 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 March 2010 - 08:24 PM

Vezi postareagloxinia, la 07 March 2010 - 08:01 PM, a spus:

Si acum vin si io cu torturile mele. Le-am terminat azi noapte intr-adevar insa nu am mai avut putere sa le postez. Ieri in loc sa stau sa lucru la ele, am umblat cu cel mic racit pe la urgenta... :( Noa acu e cu antibiotic sper sa isi revina iute ca nici eu nu sunt tocmai normala cand sunt ei raciti.

Deci 3 torturi, 3 printese, 3 povesti.

Prima: Fetita de 3 ani. Fetita vrea tort cu printese si floricele. Mamica vrea musai imbracat in ciocolata. Eu nemultumita de rezultat. Printesele aratau mai degraba cu muma padurii, sper ca nu o fi plans fata cand le-o vazut. Nu imi cereti poze mai deapropae ca nu am facut.

Al doilea. Fetita de 5 ani, vrea Ceusareasa. Mamica nu vrea 3D ci in plan. Eu super happy ca am posibilitatea de a face altceva. Rezultat zic eu satisfacator. Cand au venit dupa tort (mamica, tatic si sarbatorita din orasul vecin adica de la 30 km), au topait cand l-au vazut. M-am simtit pe deplin multumita cred ca e cel mai fain sentiment cand vezi ca poti face pe cineva atat de fericit.

Si al treilea insa nu cel din urma, fetita 9 ani vrea Hanna Montana.Mai sa fie. Moima asta de fata e una reala nu de desen animat. Deci am cautat o schita de desen cu ea de mi-o iesit okii ca la melc. Pana la urma am gasit una cu ajutorul umei pretene :pupic: pe care am copiat-o. Acu, daca a fost sau nu incantata fetita o sa aflu eu maine taticul a venit dupa tort si a ramas mirat.

Toate 3 au blat negressa, cel cu Hanna e tortul cu 3 cioco celelelte 2 crema de iaurt cu fructe de padure.
Multe multumiri va aduc tuturor si special capritei care mi-a deschis ochii sanu ma apuc la facut pagini de carte ci la scrijelit. cred ca imi taiam venele de tebuia sa lipesc atata snur :D

mama cata munca aici la tine :o . si-s toate foarte faine. dar printesele de pe no.1 sunt facute de tine? parca ar fi cumparate-sunt perfecte. no.2 deci esti specialista in carti :wub: .asa ca saptamana viitoare tu vei fi muza mea =)) (in fiecare saptamana schimb muza)tre` sa fac o carte si trebuie sa iasa bine. cum ai folosit auriul acela? am si eu dar nu-l folosesc ca nu prea stiu cum :scratch: . si no.3 - ce are dom`le hanna montana asta de-s moarte astea mici dupa ea? tortul arata super. cum ai fixat chitara? gata cu intrebarile :toothy6:

#1420 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 07 March 2010 - 08:24 PM

Vezi postareagloxinia, la 07 March 2010 - 08:01 PM, a spus:

Si acum vin si io cu torturile mele. Le-am terminat azi noapte intr-adevar insa nu am mai avut putere sa le postez. Ieri in loc sa stau sa lucru la ele, am umblat cu cel mic racit pe la urgenta... :toothy6: Noa acu e cu antibiotic sper sa isi revina iute ca nici eu nu sunt tocmai normala cand sunt ei raciti.

Fata draga, ai muncit, nu gluma! Dar a meritat. Cartea si Hanna Montana sunt superbe. Brava!

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul