MIMI, la 13 March 2010 - 05:30 PM, a spus:
Si o pereche de sani

-diplomat Lissa
woow, super ambele!
dora, la 14 March 2010 - 02:06 AM, a spus:
[center][color="#808000"]Cred ca majoritatea dintre voi ati citit cat de necajita eram ca nu aveam comenzi si chestia cu afisele de publicitate...
mama mia! Deci daca duamna nu e multumita, zau ca nu stiu ce ar putea-o satisface! Asta nu e tort, e opera de arta!
natasha, la 14 March 2010 - 02:52 AM, a spus:
si eu un tort la foc automat
diplomat cu piscoturi si fructe
Ce faine sunt florile si frunzele! Sunt invidioasa pe formele tale de frunze. Superbe!
Oana-Cristina, la 14 March 2010 - 10:29 AM, a spus:
Si acum cum am promis vin si eu cu un tort bust,cadou pentru nasul meu.De mult ii purtam gand rau si acum a venit ocazia.Blat pandispan cu mousse de caramel si miere ,retetele [b]Monei pe care o pup.Sunt foarte gustoase.Este acoperit cu fondant facut din bomboane gumate albe care se gasesc la metro la cutii de 1 kg ,nu stiu cum se cheama arata ca niste soareci
Oau super tortul, interesanta forma. La noi rusii nu aduc la piata numai suruburi, chei si piulite. O sa casc ochii ca cine stie.
bbenyci, la 14 March 2010 - 12:29 PM, a spus:
Si acum va pun tortul de azi dimineata, pentru o zi de nastere si logodna in acelas timp, cerinta a fost diplomat cu citrice.
Super fain executat. Bravo!
dani_ela, la 14 March 2010 - 02:08 PM, a spus:
terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea ) ori ce as face, nu ies torturile astea asa spectaculoase ca cele in pasta de zahar.in interior este identic cu `cartea`
Deci mie imi place tare mult. Superb!
Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau...

Am terminat si eu aseara un tort dar nu am avut puterea sa il pun...
Acum doarme puiul mic si vin si eu cu tortul:
E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei.