Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#1581 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 March 2010 - 02:08 PM

vai cate torturi faine...dar nu stati deloc! am dat io multiquote da` cand am vazut cata pagina s-a deschis, m-am speriat si am luat-o de la capat fara citate :scratch: .ma bucur ca v-a placut cartea lu` moi ,si mie mi-o placut, iar dansul sot nu stie sa-mi zica ce nu i-a convenit, asa ca nu am mai insistat ca sa nu ma nervozez :scratch:
dora- oaaauuu! pai n-a vazut neam de italian scortos asa tort-superb!
natasha-offf si in graba tot minuni ies din mana ta- buclele acelea sunt din pasta? eu vazusem cu panglica,si dora facuse asa ceva dar tot cu panglicuta.
oana-cristina- este perfect! ce mai, rar am vazut un bust atat de fain
mimi-ce masina ochioasa si misto ai facut! deci ambele sunt foarte reusite.
sper ca n-am uitat pe careva...ba am mai vazut un tort din frisca si cu o poza ,fain chiar daca mirele e in trening :scratch:
am terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea :scratch:
) ori ce as face, nu ies torturile astea asa spectaculoase ca cele in pasta de zahar.in interior este identic cu `cartea`

Imagine postata

Imagine postata

#1582 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 14 March 2010 - 02:10 PM

Vezi postareaRamo, la 14 March 2010 - 01:30 PM, a spus:

Oh Mimi, Roary tau e ... superb, tare bine lucrat si tare real. Felicitari!!

:scratch: Ma bucur ca-ti place!

Vezi postareasnej, la 14 March 2010 - 01:48 PM, a spus:

Si Roary m-a dat pe spate, la prima privire am crezut ca e jucarie de plastic apoi mi-am dat seama ca Mimisor sigur l-a facut tortulet :scratch: . Mimisor esti teroare!

Snejana,te pup!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#1583 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 March 2010 - 02:12 PM

Daniela foarte frumos tortul,fata!

#1584 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 14 March 2010 - 03:32 PM

Vezi postareaMIMI, la 13 March 2010 - 05:30 PM, a spus:

Si o pereche de sani :scratch: -diplomat Lissa :scratch:

woow, super ambele!

Vezi postareadora, la 14 March 2010 - 02:06 AM, a spus:

[center][color="#808000"]Cred ca majoritatea dintre voi ati citit cat de necajita eram ca nu aveam comenzi si chestia cu afisele de publicitate...

mama mia! Deci daca duamna nu e multumita, zau ca nu stiu ce ar putea-o satisface! Asta nu e tort, e opera de arta!

Vezi postareanatasha, la 14 March 2010 - 02:52 AM, a spus:

si eu un tort la foc automat
diplomat cu piscoturi si fructe

Ce faine sunt florile si frunzele! Sunt invidioasa pe formele tale de frunze. Superbe!

Vezi postareaOana-Cristina, la 14 March 2010 - 10:29 AM, a spus:

Si acum cum am promis vin si eu cu un tort bust,cadou pentru nasul meu.De mult ii purtam gand rau si acum a venit ocazia.Blat pandispan cu mousse de caramel si miere ,retetele [b]Monei pe care o pup.Sunt foarte gustoase.Este acoperit cu fondant facut din bomboane gumate albe care se gasesc la metro la cutii de 1 kg ,nu stiu cum se cheama arata ca niste soareci :scratch:

Oau super tortul, interesanta forma. La noi rusii nu aduc la piata numai suruburi, chei si piulite. O sa casc ochii ca cine stie.

Vezi postareabbenyci, la 14 March 2010 - 12:29 PM, a spus:

Si acum va pun tortul de azi dimineata, pentru o zi de nastere si logodna in acelas timp, cerinta a fost diplomat cu citrice.

Super fain executat. Bravo!

Vezi postareadani_ela, la 14 March 2010 - 02:08 PM, a spus:

terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea ) ori ce as face, nu ies torturile astea asa spectaculoase ca cele in pasta de zahar.in interior este identic cu `cartea`

Deci mie imi place tare mult. Superb!

Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau... :floare:
Am terminat si eu aseara un tort dar nu am avut puterea sa il pun...
Acum doarme puiul mic si vin si eu cu tortul:

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-20-126857344662.jpg

E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei. :scratch:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1585 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 14 March 2010 - 04:03 PM

Fetelor,va multumesc mult de tot pentru aprecieri si observatii!Ramo,Snej,vorbele voastre mi-au mers la suflet :scratch: :floare: Ramo,o sa tin cont de sfatul cu funda facuta separat ,cu bucle mai bombate :hungry:

Dora,ma bucur din suflet ca ti-ar recapatat tonusul si ca ai spart ghinionul cu aceasta comanda!Tortul e superb,delicat si atit de curat, minunat!Tu nu esti facuta sa stai degeaba ,cind ai atita talent si asemenea miini fermecate!

Natasha sunt tare frumoase torturile, imi plac atit de mult modelele de pe marginea inimii(cu iluzia de snur bagat prin pasta....super)

Mimi, jos palaria in fatza ta,cu minunatiile de torturi pentru copii!!! traiasca Roary!! :scratch:

Minunate toate torturile,fetelor! Va felicit pe toate si :scratch: :scratch:

#1586 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 March 2010 - 06:36 PM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2010 - 03:32 PM, a spus:

Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau... :scratch:
E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei. :scratch:

fff frumos!imi place ca ai facut si lupul alaturi de Scufita rosie!
Sanatate piticului!

Vezi postareamamistef, la 14 March 2010 - 04:03 PM, a spus:

Mimi, jos palaria in fatza ta,cu minunatiile de torturi pentru copii!!! traiasca Roary!! :scratch:

multumesc mult, fata draga!

#1587 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 14 March 2010 - 06:41 PM

Elida-silvia ma bucur ca iti place tortul. Bebe e facut cu un mulaj.

Lissa multumesc de informatie e bine venita in caz ca pe viitor avem comenzi de genul :wasted:. Draga mea nu lipseste nimic de pe tort nici firma, nici nimic. E perfect! Royalul asta imi mananca zilele sper sa am curaj intr-o zi sa-l fac a doua oara!

Ramo draga mea sa stii ca daca tie ca profa iti place unu din torturile mele deja sunt happy!

Mamistef imi plac culorile alese si elefantelul arata chiar ca unul de plus. Asa e cu clientii care vor numai intr-un fel!

Dani_ela multumesc :scratch:. Tortul tau carte e perfect e foarte ingrijit si are pagini de carte (ranile mele legate de carte nu s-au vindecat inca :beer2:)

Bbenyci felictari de 2 ori ca ai avut curajul sa lucrezi in frisca nu de alta dar mie mi se pare mai greu in frisca dacat in pasta.

Doriana imi plac torturile tale ca sunt lucrate ingrijit, incearca cand iti ramane pasta sa ti-o pui la frigi pentru a avea rezerva. La cel albastru trebuie sa te critic putin pentru ca ai taiat prea scurta pasta si nu merge rotund (stii la ce ma refer).

Mihamarky arata foarte apetisant tortul tau. Bravo.

Gloxi spune-mi te rog cum sa cot clientii cu doleante diferite de ce am facut eu pana acum. Ca la tine vin si cer chestii noi. La mine nu mai vin de fel de o vreme :scratch:. Ii frumos tricoul tau.!

Ralu lasa ca data viitoare va iesi mai bine. Prima data eu zic ca e cu cantec always :floare:. Problema e ca la noi e intotdeauna first time!

MIMI ma bucur ca-ti place tortuletul. Tortul bolid e super! Spune-mi te rog cum ai facut rotile si pe ce le-ai pus...axul e scobitoare vopsita cumva?E bestial ca la 60 ani clientul iti cere sani :scratch: .

Oana-Cristina sa stii ca la cel primavaratic a mers foarte repede decorul (cred ca 30 min) :hungry:! Imi place tortul tau foarte ingrijit.

Dora ma simt onorata ca la profa (adica tie) i-au placut din torturile mele :scratch:. Tortul tau e de o finetzeeee neegalata!

Natasha multumesc multtttt! Sunt tare bucuroasa ca tie care esti o profesoara pentru mine in domeniul torturior iti plac din torturile mele. E MIOBOLAN tortul tau! Ma apuca duiosia cand ma uit la el. Sunt atat de perfecte si florile. Mii de pupici pentru arta care ne-o expui.

#1588 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGalati

Postat 14 March 2010 - 06:44 PM

Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui :scratch: cu
Alba ca zapada

Imagine atasata: monthly_03_2010/post-139-12685849888.jpg

#1589 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 14 March 2010 - 07:10 PM

Felicitari tuturor pentru minunatele torturi prestate :scratch: ! Am ramas in urma cu prea multe pagini,cu multiquitte (precis n-am scris corect!) nu ma descurc din pacate, sa va pot raspunde la fiecare in parte ! Oricum, este o galerie de arta comestibila, minunata ! Vine primavarasi rasar si torturile ! :scratch:

#1590 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 14 March 2010 - 09:58 PM

am terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea :drool:
) ori ce as face, nu ies torturile astea asa spectaculoase ca cele in pasta de zahar.in interior este identic cu `cartea`

Daniela, spectaculos sau nu, florile tale sunt excelente. Ii chiar frumos tortul tau si e normal sa nu fie la fel de finut ca unul in pasta, asta nu inseamna ca nu e frumos si nu are superbitatea lui. Felicitari!

Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau... :(

E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei. :)

O saracutzu de Alex, nu e nici acum mai bine? Sper sa-si revina cat de curand :drool:
Scufitza rosie si lupul ti-au iesit superb, imi place ca lulpul tau are personalitate.

Vezi postareayoyo, la 14 March 2010 - 06:41 PM, a spus:

Ramo draga mea sa stii ca daca tie ca profa iti place unu din torturile mele deja sunt happy!

Io profa? no hai ca asta ii buna, modesta de tine :D ma bucur ca esti happy, ai si de ce, meriti :drool:

Vezi postareaMIMI, la 14 March 2010 - 06:44 PM, a spus:

Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui cu
Alba ca zapada

Foarte tare Alba ca zapada si culorile si hainele si tot, tot
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#1591 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 March 2010 - 11:14 PM

Vezi postareaMIMI, la 14 March 2010 - 06:36 PM, a spus:

fff frumos!imi place ca ai facut si lupul alaturi de Scufita rosie!
Sanatate piticului!

Merci frumos :pupic:

Gloxi spune-mi te rog cum sa cot clientii cu doleante diferite de ce am facut eu pana acum. Ca la tine vin si cer chestii noi. La mine nu mai vin de fel de o vreme :((. Ii frumos tricoul tau.!

Ioi apropo de doleante diferite. Am o comanda peste vreo luna pentru un pici de 5 ani, indragostit de... ratze!Si m-o sunat personal sa imi spuna sa fac ratzele in picioare, sa li se vada picioarele, nu asa cum o vazut el torturi cu ratze pe net, adica pe apa! :drool: Asa ca acum incep sa ma documentez sa vad cum suparare sa le fac sa li se vada labile =)) Deci... ai grija ce iti doresti :D

Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui :: cu
Alba ca zapada

Moama ce faina e! Super! Super!

Vezi postareavrabiuta, la 14 March 2010 - 07:10 PM, a spus:

Felicitari tuturor pentru minunatele torturi prestate :: ! Am ramas in urma cu prea multe pagini,cu multiquitte (precis n-am scris corect!) nu ma descurc din pacate, sa va pot raspunde la fiecare in parte ! Oricum, este o galerie de arta comestibila, minunata ! Vine primavarasi rasar si torturile !

:beer2:

Vezi postareaRamo, la 14 March 2010 - 09:58 PM, a spus:

O saracutzu de Alex, nu e nici acum mai bine? Sper sa-si revina cat de curand :
Scufitza rosie si lupul ti-au iesit superb, imi place ca lulpul tau are personalitate.

Si eu sper sa se faca bune repede a deja nu mai pot. Offf.
Cat despre lup, pare mai mult un caine docil, adevarul e ca nu am vrut sa speriu copila cu vreo fiara fioroasa :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1592 Useril este offline   elida-silvia 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 15 March 2010 - 09:10 AM

vai cate torturi faine...dar nu stati deloc! am dat io multiquote da` cand am vazut cata pagina s-a deschis, m-am speriat si am luat-o de la capat fara citate :pupic: .ma bucur ca v-a placut cartea lu` moi ,si mie mi-o placut, iar dansul sot nu stie sa-mi zica ce nu i-a convenit, asa ca nu am mai insistat ca sa nu ma nervozez :drool:
dora- oaaauuu! pai n-a vazut neam de italian scortos asa tort-superb!
natasha-offf si in graba tot minuni ies din mana ta- buclele acelea sunt din pasta? eu vazusem cu panglica,si dora facuse asa ceva dar tot cu panglicuta.
oana-cristina- este perfect! ce mai, rar am vazut un bust atat de fain
mimi-ce masina ochioasa si misto ai facut! deci ambele sunt foarte reusite.
sper ca n-am uitat pe careva...ba am mai vazut un tort din frisca si cu o poza ,fain chiar daca mirele e in trening =))
am terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea :((

[IMG]http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_0764-1.gif[/ [IMG]http://i900.photobucket.com/albums/ac202/dani_ela_photo/IMG_0762-1.gif[/IMG]

super tortul,vreau si eu o feliuta :beer2: :D

#1593 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 15 March 2010 - 09:52 AM

Vezi postareagloxinia, la 14 March 2010 - 11:14 PM, a spus:

Gloxi spune-mi te rog cum sa cot clientii cu doleante diferite de ce am facut eu pana acum. Ca la tine vin si cer chestii noi. La mine nu mai vin de fel de o vreme :((. Ii frumos tricoul tau.!

Ioi apropo de doleante diferite. Am o comanda peste vreo luna pentru un pici de 5 ani, indragostit de... ratze!Si m-o sunat personal sa imi spuna sa fac ratzele in picioare, sa li se vada picioarele, nu asa cum o vazut el torturi cu ratze pe net, adica pe apa! :drool: Asa ca acum incep sa ma documentez sa vad cum suparare sa le fac sa li se vada labile =)) Deci... ai grija ce iti doresti :D

Fa rata ca si cand ar sta in fund pe marginea tortului cu picioarele atarnand :pupic: . Sau faci niste ratuste mici si pui scobitori imbracate in pasta pe post de picioare. Chiar ca ciudata idee sa vrea sa vada picioarele ratelor :beer2: .

#1594 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 11:10 AM

Vezi postareasnej, la 15 March 2010 - 09:52 AM, a spus:

Fa rata ca si cand ar sta in fund pe marginea tortului cu picioarele atarnand :pupic: . Sau faci niste ratuste mici si pui scobitori imbracate in pasta pe post de picioare. Chiar ca ciudata idee sa vrea sa vada picioarele ratelor :beer2: .

La a doua varianta m-am gandit si eu.Prima cade din start ca vrea ratze reale, ori unde ai vazut tu ratze stand in fund? :drool: Cidatei sunt picii de azi =))
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1595 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 571

Postat 15 March 2010 - 11:26 AM

Vezi postareadora, la 14 March 2010 - 01:28 AM, a spus:

Ce tort finut e tortul tau de primavara!..brava cecilia :((

multumesc Dora
acum am vazut ca nici nu am spus ce am pus in el
blat cumparat (asa a fost cerinta)
creme:-mousse de iaurt + visine
-mousse mascarpone in care am pus si niste batoane de mars taiate bucatele (multumesc Dora :beer2: :pupic: )
cei ce au mancat din aceste torturi au fost incantati de gust si floricele (mi-au cerut si reteta)

Vezi postareanatasha, la 14 March 2010 - 02:09 AM, a spus:

nu arata rau deloc
buchetul este foarte frumos asa doar cu florile de primavara :drool:

multumesc =))
am fost intrebata de mai multe cum am reusit sa le fac
cica nu le vine sa creada ca se poate face asa ceva cu mainile
mami de fetite si baietei (2+2)

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

http://detoatepentru...y.blogspot.com/

#1596 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242

Postat 15 March 2010 - 11:56 AM

[quote name='gloxinia' date='14 March 2010 - 03:32 PM' timestamp='1268573576' post='26712'

Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau... :(

E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei. :P
[/quote]

ce faina-i scufita :D .ma mir ca mai poti face ceva cand e bolnavior copilul :P ,eu una nu eram buna decat de baut cafea si atat(tare bine e cand sunt mari).pupici micutului sa se faca bine (schimba-i tratamentul,zic si eu)

[quote name='MIMI' date='14 March 2010 - 06:44 PM' timestamp='1268585068' post='26731']
Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui :) cu
Alba ca zapada

[/quote]

deci ati dat-o pe povesti domniile voastre :P .parca vad ca lansati moda torturilor cu teme din povesti! hai ca-i fain...cine mai urmeaza?

#1597 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 15 March 2010 - 12:17 PM

Vezi postareagloxinia, la 15 March 2010 - 11:10 AM, a spus:

Vezi postareasnej, la 15 March 2010 - 09:52 AM, a spus:

Fa rata ca si cand ar sta in fund pe marginea tortului cu picioarele atarnand :D . Sau faci niste ratuste mici si pui scobitori imbracate in pasta pe post de picioare. Chiar ca ciudata idee sa vrea sa vada picioarele ratelor :P .

La a doua varianta m-am gandit si eu.Prima cade din start ca vrea ratze reale, ori unde ai vazut tu ratze stand in fund? :) Cidatei sunt picii de azi :P

Gloxi, fa piciorusele ratzelor infigind in ele scobitori sau bete de frigaruie.In felul asta si piciorusele vor sta drepte,vor fi si bine prinse de trup,si poti sa infigi si capetele betelor de frigaruie in tort.deci frigaruia sa treaca si prin corpul ratzei,si prin picior,si sa iasa si un capat care sa poata fi infipt in tort la o adica.

sanatate la prunc, stiu prea bine cum e :( :P

#1598 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 01:13 PM

Merci fetelor, am sa tin cont de sfaturile voastre. :) Multumesc si pentru urarile de sanatate. Se pare ca antibioticul pentru laringita ne-a stricat stomacelul si ne-a produs diaree si varsaturi. Ce e naspa ca inca e plin de flegma. De 2 zile nu mananca decat lapte de la san, nimic altceva. Acum suntem in faza de hidratare, macar de ieri nu a mai vomat. Sper sa ne fie bine ca deja m-am saturat.

Ramoooo, hai cu torturile ca ti le-am vazut pe site si is extra mega fantastice. :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#1599 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 01:23 PM

am terminat azi si tortul pt sotia colegului meu de munca.a vrut un tort cu frisca si cioco(asa cum l-am avut io la ziua mea :D

...

imi place mult cum ai ornat acest tort :P

Fetele io am copilul mic bolnav deja de o saptamana. Sunt cam disperata ca in loc sa se faca bine, e mai rau... :P

Atasament P1050882 1600x1200.JPG

E blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Glazurat in cioco ca asa l-a vrut mamica (asta a fost la petrecerea cu printesele muma padurii si i-a placut acel tort) E pentru o fetita care face azi 2 ani. Personajele din poveste (apropo va las pe voi sa ghiciti ce poveste) le va ghici si fetita, e povestea pe care o asculta in fiecare seara de la mamica ei. :(

in primul rand multa santate copilului
imi place cum ai pus povestea pe tort, ti-a iesit ff fain :P
crema aceasta de fructe o mai folosesc si eu si a fost fff apreciata de cei ce au gustat-o (multumiri pt ea)

Si daca Gloxi a inceput cu povestile,eu continui :) cu
Alba ca zapada

Atasament Picture 501.jpg

Ce frumoasa e! :(

Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.

Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău

#1600 Useril este offline   cec 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2010 - 01:32 PM

Vezi postareadora, la 14 March 2010 - 02:06 AM, a spus:

Cred ca majoritatea dintre voi ati citit cat de necajita eram ca nu aveam comenzi si chestia cu afisele de publicitate...

Acum o saptamana ma suna o doamna care vazuse anuntul de publicitate cu torturile mele acum vreo doua luni (prima sa le dau eu jos) in floraria de langa mine.
Imi spune ca la sfarsitul lui mai va fi comunione la fiica sa si vrea un tort special...
dar intre timp ar dori sa guste sa-si faca o parere despre interiorul torturilor mele...
si-mi zice ca pe 9martie este ziua de nastere a fetitei si profita de ocazie sa-i comande un tort la mine si in felul acesta sa-si faca o parere...
I-am dat adresa blogului meu ca sa arunce o privire asupra retelor folosite de mine...
Vine apoi in visita ca sa vada cat de curata este bucataria mea si toata casa...
Apoi comanda un tort de vreo 2kg...fetita a implinit 10ani...o chiama Margherita si-i place baletul...
Mi-a lasat mana libera la decorat...dar mi-a cerut un interior mai elaborat...
Asa ca i-am propus un mousse de cioco si o bavareza cu alune de padure pralinate apoi un blat de cocos
si blatul meu chocolate chunk cookies adaptat...
Azi a venit sa ia tortul...mi-a spus ca ma va suna sa-mi spuna cum i s-a parut gustul...
Hai sa va arat si tortul.

woowwww, am ramas fara cuvinte
cata finete, nici nu zici ca e tort :)

Vezi postareanatasha, la 14 March 2010 - 02:52 AM, a spus:

si eu un tort la foc automat
diplomat cu piscoturi si fructe
Atasament 1.jpg

Atasament 2.jpg

Atasament 3.jpg

wow ce superb a iesit si cica e la foc automat :D

in asa torturi cu greu as baga cutitul sa le tai

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic