cellya, la 16 April 2010 - 02:27 PM, a spus:
ce harnicute sunteti .......
nu reusesc nicicum sa tin pasul cu voi ...am mai citit cate putin, dar de scris nici vorba .
am avut o saptamana grea, agitata, incarcata, cu fel de fel de probleme (inclusiv sanatate)...
am reusit sa citesc, mai degraba sa vizualizez in viteza torturile muncite de voi . nu va felicit pe fiecare in parte de teama sa nu fac vreo prostie.
ca de obicei, ati facut niste torturi minunate!!!!! va felicit !!! si va ofer

sincera sa fiu, am vazut multe care-mi plac, dar nu pot spune c-as ramane la unul .
fiecare are cate ceva care te cheama sa-l privesti si.... sa vezi ce-i inauntru

delioara, la 13 April 2010 - 08:55 AM, a spus:
Cellya, sa fie intr-un ceas bun blogul, sa ai parte de multi vizitatori si muuulte comenzi. O sugestie, daca nu te superi; am intrat acum pe el, e foarte frumos si colorat, dar scrisul e mult prea deschis, nu stiu daca de la setarile tale sau de la monitorul meu, cert e ca a trebuit sa ma chinuiesc ceva ca sa pot citi ce ai scris.
Delioara, multumesc !
stiam de problema asta, dar ...timpul nu mi-a permis sa ma ocup.
azi am modificat si sper ca acum se pot citi mesajele cu mai multa usurinta.
printre picaturi, am facut si eu 2 tortulete (cadouri ) in saptamana asta :
primul e fff simplu, facut pt vecina mea, fara sa fie vreun eveniment
e diplomat cu multe stafide, kiwi, imbracat in crema de vanilie , iar trandafirasul si floricelele le-am facut din plastelina de ciocolata.
iar acesta e tot cadou pentru ziua de nastere a unei verisoare ( e surpriza . nu are habar. azi merg sa i-l duc !)
blat alb, pufos, crema de cafea si crema de lamaie, imbracat in pdz si decoratiuni din pdz, cu "praf de zane" deasupra .
weekend placut va doresc!!!

felicitari pt torturi
au iesit fain, imi place cum se vede praful de zane pe tort