Iar productie, nu gluma...
Cellya, f vesel tortul de primavara, cu buburuze si floricele, si cel simplu arata f bine.
Ortansa, cat de bine arata felia, iar capsuna trasa in cioco...
Stefana, nu te lasa, povesti cu asa-zisi prieteni gasesti la tot pasul. Principalul e sa nu te consumi, ca nu merita.

Bestiale torturile, vesele si colorate, ala cu gradina e superb, copacelul si gardul m-au dat gata!
Cecilia, wow, ce blat pufos; cred ca a fost o placere sa lucrezi cu el. Din ce ai facut corzile la chitara?
Ioana, multumesc pentru compliment

, dar eu am o mare problema cu scrisul meu lizibil, dar ff urat si dezordonat. M-am inspirat de la Stefana cu literele alea mai sugubete, asa, ca eu sunt antitalent rau.
Doriana, f fain tortul cu Dumbo, si el ti-a iesit f bine, iar de restul decorului ce sa mai zic? S-a retinut!
Marinaemy, f frumoase torturile, papusica e deosebita. Si burtica imi place mult.
Mimi, fabrica de torturi

. Unul mai perfect ca altul, la alegere, cu pasta, frisca, ciocolata, papusi, masini, mingi, trandafiri... just name it...
Gloxinia, idem ce i-am spus lui Mimi, mai sus, n-spe mii de torturi, toate intr-un mare fel.

. La multi ani tatalui, cu intarziere. Daca tot ai remarcat cracii (nu ai mei, ai balerinei), i-am facut pe sablonul lui Cali, dar am pus un sul de cioco plastica pe contur si am modelat apoi la ei, a mers f repede.
Vrabiuta, faine toate, si sapca, si tricoul, si cartea. Felicitari!
Lissa, imi pare f rau pentru pierderea suferita, condoleante. Tortul e cu atat mai mult o capodopera, tinand cont de circumstantele in care a fost facut.
Oana-Cristina, f fine si elegante torturile, combinatiile de culori sunt mortale, nu pot sa aleg unul sa-mi placa mai mult, sunt superbe amandoua.

. Imi place de asemenea etajul transformat, arata wow si sectiunea, si florile de deasupra.
Dora, m-ai lasat masca, si se mai spune ca italienii sunt civilizati... desi cred ca si aici sunt specimene dintr-astea care nu cauta decat sa se imbogateasca pe spinarea altora.. imi pare tare rau ca intampini atatea piedici; dar nu te lasa invinsa.
Nelly, tortul pascal e f vesel si colorat, iar capota mi se pare o gaselnita.. din ce e facut parbrizul??
Luminis, e f elegant tortul tau, mie nu mi se pare incarcat, e de-a dreptul superb; la multi ani sanatosi si fericiti! Astept si eu raspunsul la intrebarea cu fluturii, sunt ireal de frumosi.