Tortul - o arta sau nu ... invatam incet
Postat 26 April 2010 - 01:02 PM

si

Postat 26 April 2010 - 01:07 PM

Ce fain de tine,Gloxi!!!cred si eu ca nu iti faci nici o problema!

Postat 26 April 2010 - 02:12 PM
Luminis foarte frumos tortul tau "fitzos"

Oana-Cristina reusita camasa, si mie imi place gulerul

Ceci foarte frumos, felicitari si spor la tortulit!
Va salut pe toate!

Postat 26 April 2010 - 03:27 PM
Luminis, la 22 April 2010 - 09:52 AM, a spus:
Stefana, la 22 April 2010 - 10:03 AM, a spus:

nelly_th2001, la 22 April 2010 - 12:15 PM, a spus:

multumesc fetelor!

vrabiuta, la 22 April 2010 - 08:11 PM, a spus:
Mimi, zic si eu ce-au zis fetele : nu-ti plac chestiile SF da-ti ies mama, iti ies ! Super, felicitari !
Tortul meu facut aseara-azi noapte,pentru azi, o matusa a implinit frumoasa virsta de ...80 de ani! Blat cu cacao,crema de vanilie si crema de nuci pralinate,invelit in pasta de zahar, decor pasta de zahar si royal icing !
multumesc!
ff finut decorul !!!!
Stefana, la 23 April 2010 - 12:39 PM, a spus:

super tort!!
gloxinia, la 23 April 2010 - 02:14 PM, a spus:
multu,Gloxi!
Postat 26 April 2010 - 03:35 PM

cecilia- ce flori reusite! ai rabdare , dar cum te descurci cu timpul? copiii tai sunt destul de micuti-eu nu as fi reusit; si in situatia ta mai sunt fete, bravo!
anca- sa nu iti para rau, eu zic ca ar fi trebuit sa pui si o suprataxa, asa ca de urgenta! eu mereu zic` cui nu-i convine , a doua oara sa ia de la cofetarie, si sa faca apoi diferenta`
eu in we merg acasa, si fac si un tort pt un baietel, dar inca nu am amanunte...inca un pic si uit cum se face un tort

Postat 26 April 2010 - 03:35 PM
Livia, la 24 April 2010 - 12:38 PM, a spus:
Mimi felicitari, deja si eu tanjesc dupa banda ta, am vazut si tortul cu buburuza, felicitari!
Eu zilele urmatoare ma voi apuca de torturi. Am ceva comenzi, sper sa nu fie iar tzepe

multumesc mult,Liviuta!
Stefana, la 25 April 2010 - 10:12 AM, a spus:
Pt azi am avut de facut avionul asta:
si ,cu mari emotii,a iesit asa:
Stefana,fataaaa,e superbbbbb!
Luminis, la 25 April 2010 - 05:38 PM, a spus:
Tot ce pot sa spun e ca a fost foarte incantata...

a avut si de ce sa fie incantata,e superb!
Oana-Cristina, la 25 April 2010 - 06:13 PM, a spus:

ffffffff reusita camasa!
cec, la 26 April 2010 - 12:25 PM, a spus:

cec, la 26 April 2010 - 12:30 PM, a spus:
blat pufos
crema mascarpone cu visine
am facut ceva impresie cu tortul acesta si e posibil sa primesc o comanda pt o nunta
a fost f pozat si cu greu s-au indurat sa bage cutitul (cel putin asa mi s-a spus
ffff frumos,felicitari!
Postat 26 April 2010 - 03:37 PM

Postat 26 April 2010 - 03:39 PM

Postat 26 April 2010 - 03:42 PM
Postat 26 April 2010 - 04:03 PM

Multumesc pentru aprecieri,tare te mai admir si eu pe tine!!
dani_ela, as vrea eu sa fie banda,insa pe saptamina asta am doar un tort sigur(ala cu betivanul pe fotoliu,am scris despre el la torturi de pe internet cred,nu mai stiu, o cerere absurda a unui pusti de 13 ani ) si e posibil sa fie un tort pt o doctorita care vrea un tort in forma de lucrare de doctorat,deci presupun eu ca vrea un tort carte,inca nu stiu.Asa ca doar pe unul
"contez" in clipa asta.Nu-i nimic,oricum vine ziua lui Tudor pe 4 mai ,de ziua lui vrea sa ia cu el tort la gradi iar in weekendul acela facem si petrecere mica acasa,deci nu-i problema daca nu am comenzi,dimpotriva,am mai mult timp pt copil

Postat 26 April 2010 - 07:27 PM
gloxinia, la 26 April 2010 - 01:02 PM, a spus:
asa ma gandesc si eu
nu am avut nici o comanda pana acum si sa incep direct cu tort de nunta mi se pare prea mult, pluc ca e greu cu copiii prin jurul meu (noaptea e cel mai bine sa fac ceva sa fiu cat de cat multumita)
Livia, la 26 April 2010 - 02:12 PM, a spus:
Ceci foarte frumos, felicitari si spor la tortulit!
Va salut pe toate!

multumesc
dani_ela, la 26 April 2010 - 03:35 PM, a spus:
cecilia- ce flori reusite! ai rabdare , dar cum te descurci cu timpul? copiii tai sunt destul de micuti-eu nu as fi reusit; si in situatia ta mai sunt fete, bravo!
multumesc
am 2 variante
daca fac ziua trebuie sa le dau si lor putina pasta sa faca si ei si sa aiba ocupatie
si a 2 a varianta sa astept sa doarma ei si apoi sa ma apuc
si de facut nu le fac toate odata (azi una -doua , maine altele ..)
si usor usor fac rezerve pt un eventual tort
MIMI, la 26 April 2010 - 03:35 PM, a spus:
cec, la 26 April 2010 - 12:30 PM, a spus:
blat pufos
crema mascarpone cu visine
am facut ceva impresie cu tortul acesta si e posibil sa primesc o comanda pt o nunta
a fost f pozat si cu greu s-au indurat sa bage cutitul (cel putin asa mi s-a spus
ffff frumos,felicitari!
multumesc
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 27 April 2010 - 08:55 AM

Inainte sa va arat ce am mai mesterit si eu,vreau sa va felicit si sa va pup pe toate,minunate torturi faceti

Incep cu tortul ce l-am facut de ziua mea

-ca baza am pus reteta unei prajituri pe care o fac eu cu ciocolata,biscuiti si alune
-crema cu vanilie si ciocolata alba
-capsuni prin crema si pe margine ,deasupra am pus glazura de ciocolata si l-am lasat asa simplu.
Imagini atasate
Postat 27 April 2010 - 09:03 AM
-un tort pt un majorat ,cu ciocolata si capuccino...asa a vrut baiatul cu motociclete si mi-a adus doua moto din plastic ,dar pana la urma a iesit destul de frumos .
-si pt o doamna ,un tort simplu cu crema acrisoara de lamaie si cu fructe.
Va pup si va doresc spor la treaba...eu sunt in pana de idei si trebuie sa fac de ziua surorii mele un tort si chiar nu-mi trece nimic prin cap ,vreau sa fie ceva elegant

Imagini atasate
Postat 27 April 2010 - 09:39 AM

Luminis, impecabile torturile, cel pentru banca e f elegant si profi, iar cel facut cadou prietenei este f elegant si vesel. Tine-o tot asa!
Stefana, esti de-o creativitate... sunt superbe si originale creatiile tale, ciupercutele sunt extraordinar de vesele, la cel turcoaz te-ai conformat exact cerintelor (de ciudate cerinte ai parte

Mimi, f reusite ozn-ul, buburuza, dar cel 2 in 1 e preferatul meu.

Vrabiuta, f elegant tortul pentru matusa, combinatia de alb cu verde e bestiala, iar margaretele completeaza perfect decorul. Bravo!
Doriana, felicitari, sa-ti traiasca fetele si sa aveti parte numai de bucurii de genul asta din partea lor!

Anca, Ramo, va doresc sanatate multa, sa vi se faca bine piticii cat mai repede!
Oana-Cristina, f faina camasa!
Cecilia, reusit tare tortul cu flori, imi da asa o stare vesela! La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti!

Lissa, jos palaria, ca de obicei. F elegante (primul si ultimul) si vesele (celelalte). La multi ani cu multa sanatate si bucurie!

Postat 27 April 2010 - 09:56 AM
Parterul are blat mud chocolate cake, usor insiropat cu rom, mousse de caramel si mousse de cioco alba, iar etajul are blat chec insiropat cu lamaie, crema de lamaie a Lissei

Imbracat si decorat cu pasta de zahar, plus panglica textila la baza (care nu prea a stat intinsa cum as fi vrut eu).
Am incercat pentru prima oara sa fac tort cu etaj, eu zic ca a iesit bine.
Imagini atasate
Postat 27 April 2010 - 09:59 AM
Blatul este chec economic, insiropat cu lamaie si rom (o combinatie ciudata, dar care a placut - a fost devorat instant), mousse de cioco alba + neagra, crema de frisca cu gem de caise, ornat cu frisca, capsuni si coaja de lamaie confiata.
Imagini atasate
Postat 27 April 2010 - 10:13 AM
Lissa, la 27 April 2010 - 09:03 AM, a spus:
-un tort pt un majorat ,cu ciocolata si capuccino...asa a vrut baiatul cu motociclete si mi-a adus doua moto din plastic ,dar pana la urma a iesit destul de frumos .
-si pt o doamna ,un tort simplu cu crema acrisoara de lamaie si cu fructe.
Va pup si va doresc spor la treaba...eu sunt in pana de idei si trebuie sa fac de ziua surorii mele un tort si chiar nu-mi trece nimic prin cap ,vreau sa fie ceva elegant

Lissa,minunate torturile,ca de obicei!Singurul lucru care imi deranjeaza ochiul ar fi motocicletele alea din plastic,dar na,cu dorinta clientului nu prea te poti pune

delioara, la 27 April 2010 - 09:56 AM, a spus:
Arata minunat!! dupa parerea mea e extrem de elegant si de fin,iar visiniul e demential, ai pictat trandafirii sau ai pus din belsug in pasta?Foarte frumos!!!
iti multumesc pentru aprecieri,fac si eu ce pot

Postat 27 April 2010 - 02:24 PM
La multi ani Lissa , stiu ca a fost ziua ta , sa ai parte de multe bucurii , sa fii sanatoasa , sa petreci multe clipe minunate alaturi de cei dragi tie ! Frumos tort , sectiunea ... iummy tare !
Toate torturile postate sunt minunate , ca voi toate care ne inspirati si ne dati idei bune mereu ! Va

Vin si eu cu un tort pentru o doamna , tort surpriza , clienta a lasat la alegerea mea decorul . Eu sunt multumita , a iesit destul de frumos ... (blat negresa , crema ganache de ciocolata cu lapte)

Va doresc o zi frumoasa in continuare !
Postat 27 April 2010 - 08:46 PM
Postat 28 April 2010 - 12:28 AM

Lissa, La multi ani! inca o data, am salivat bine privind la tortul tau. Vad ca ti-a iesit super crinul, si te plangeai

Am si pentru tine o intrebare: cat a cantarit tortul de majorat, ce dimensiuni are si la cate persoane a fost estimat sa ajunga? Ma omoara un baiet, vrea tort bust de majorat pt 60 de persoane. Problema e ca nu am platou prea mare care sa incapa in frigider.

Delioara superb si finut. Acceasi intrebare: cum ai reusit sa faci visiniul?
Doriana, e asa de efect tortuletul tau! Bravo!

si