Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2281 Useril este offline   Cosmina N 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 423
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationMalta

Postat 08 May 2010 - 01:13 PM

Dora, mie mi-i si frica sa ma mai uit la torturile tale, pe bune! :hungry: Eu cred ca intr-o zi o sa ma omori de inima! Prima reactie e soc :pupic: (Asta-i tooooort???), pe urma incep sa-l studiez, sa-l admir, sa ma intreb de unde ai atatea idei pentru tortui asa de fabuloase etc. Deci, multe, multe felicitari! Esti o maestra de nota 100+ :hungry: :hungry:
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)

http://clipedelicioase.blogspot.com/

#2282 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 08 May 2010 - 02:22 PM

:hungry: Dora draga mea,m-ai lasat la propriu cu gura cascata si nu mint deloc!Ambele torturi sunt fara cusur,delicate si impecabile!Din tot sufletul te felicit !!!P.S.De unde iti vin ideile astea super? :hungry:
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2283 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 08 May 2010 - 05:17 PM

Vezi postareadora, la 08 May 2010 - 12:22 PM, a spus:

Iata si al doilea tort facut pentru aceeasi fetita Lucia...
De data asta a vrut o printesa cu rochie bleu...si uite asa am incercat sa transpun
povestea Cenusaresei pe tort...
sper sa fi reusit ceva, ceva :pupic:

Atasament TORTA Lucia B.jpg

Atasament TORTA Lucia C.jpg

Eu nu inteleg de unde iti vin atatea idei! Sincer, te invidiez! Superb! :hungry: :hungry: :hungry:

#2284 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 08 May 2010 - 06:00 PM

Dragele mele,cu mare drag ,ma alatur voua.Ce dorrr mi-a fost de "tortalit"!Sunt la zi,cu tot ceaa ce ati facut si voi,si va felicit pe fiecare !sa aveti parte de sanatate si ...la cat mai multe torturi!
Eu,am un tort pt. bunica sotului meu,care a implinit 83 de ani .E un tort mic dar simpatic,zic eu.Imi pare rau ca nu am poza cu sectiunea;blat simplu si cu mousee de lamaie,reteta Lissei!
Si ,acum...torturile pt gemenele de 3 ani,la care am lucrat cu mare drag;dar nu m-am asteptat sa am atat de bibilit.As mai fi bibilit la el dar...ma presa timpul si piticii!Unul e tort diplomat ,reteta mea :hungry: iar celalalt este tort cu blat "amandina alba" mousee de cioco alba,jeleu de capsuni si mousee de cioco' neagra.Decoruri din pdz si ri.
Initial am vrut sa fac torturile in forma"guguluf" ,dar am uitat ca am numai un "guguluf" si nu am vrut sa-l cumpar si pe al 2-lea(pt ca il folosesc destul de rar),cei de la LB de la Tg-Mures mi-au pus pe comanda numai o papusa barbie, :hungry: si mie imi trebuiau 2 brunete :hungry: .,prima pasta roz, mi-i s-a crapat,si asa ca am mai facut o pasta si nu mi-a mai "puscat" nuanta dorita, si asa nu mi-a mai ramas psta pt decor de iarba,piticii mi-i s-au dat la decor,si mi-au "sacrificat" niste animalute si floricele...deci multe peripetii.
Va multumesc pt. sfaturi si poze!Sunteti niste dragute intotdeauna!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-181-127333414468.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-181-127333416101.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-181-127333418499.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-181-127333443434.jpg

#2285 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 07-December 09

Postat 08 May 2010 - 06:05 PM

Vezi postareagloxinia, la 04 May 2010 - 11:22 PM, a spus:

Acum am terminat un tort pentru mama unei colege de liceu, colega plecata in Sua. Culmea, mamele noastre sunt din acceasi zi, acelasi an. :pupic: L-am facut cu mult drag, gandindu-ma la mama mea :love7:
Ia ghiciti cum o cheama pe mamica?

gloxi,frumoase torturi i-mi plac amandoua , asta si cel pentru varul tau,te felicit pentru cat de repede lucrezi, nu cred ca as putea, sa-mi zica cineva ca vrea un tort cu o zi inainte,eu daca nu i-mi toc creieri o saptamana pana fac ceva nu am facut nimic.Asa ca felicitarile mele sincere.

Vezi postareadora, la 05 May 2010 - 09:14 PM, a spus:

Deci computerul meu s-a insanatosit...:hungry:
Asa ca acum pot sa va arat ultimul meu tort...s-a vrut a fi copie a tortului meu mai vechi Tort Barbie à la Dora...
postat de mine prin septembrie anul trecut pe C....e postat si pe blogul meu..
Dar cum mi s-a lasat mana libera (si nu cred ca reuseam sa ma copiez :P:P) ....priviti ce a iesit...

Dora-fara cuvinte superbe amandoua,te felicit si la cat mai multe.

Vezi postareaStefana, la 06 May 2010 - 07:52 AM, a spus:

Vezi postareayoyo, la 05 May 2010 - 09:37 PM, a spus:

Stefana imi place tare mult taurasul tau dar si masinile...nici nu stiu care imi place mai mult. La multi ani lui Tudor caruia ii doresc insanatosire rapida ca sa poata serba ziua cu cine ii este drag inimii lui!Cum ai facut taurasul?Modelare din maini sau....?

multumesc mult,Yoyo!!Taurasul e modelat la mina :hungry:

Vin si eu cu al treilea peste,modelul e cel vechi,asa cere lumea.Are blat alb insiropat fara alcool,crema de portocale si crema stracciatella inversata :hungry: (ca la tortul avion, adica e de fapt crema de ciocolata neagra cu fulgi de cioco alba).E simplu,fara nimic spectaculos,dar sarbatoritul-pescar inrait asa si l-a dorit.

Stefana -foarte vesel pestisorul i-mi place,bravoo

Vezi postareaortansa, la 06 May 2010 - 12:03 PM, a spus:

Dora,este fantastic ceea ce faci,o spun cu cea mai mare sinceritate.Eu iti prevad un viitor stralucit in arta pe care o stapanesti atat de bine.Succes!

Gloxi-brava,la cat de solicitata ai fost si la timpul scurt pe care l-ai avut la dispozitie eu zic cc ca meriti felicitari. pt ceea ce ai facut!
Stefana-de data aceasta pestele tau e mai reusit,imi place textura si culoarea pastei de zahar.

Am si meu un tort din seria "cat ai bate din palme":-) comandat la ora 9 seara si ridicat a doua zi la ora 1(ziua)":
nu-s prea mandra de el,dar vi-l arat.initial facusem alte flori mult mai aschilambice,dar cum mai aveam putin timp la dispozitie le-am schimbat cu astea.blat pandispan cu cacao,crema de ciocolata(cea cu unt si oua)

si un tort ciocolatos pt. o buna prietena:este tort cu pandispan cu cacao,crema suhaida si asamblat pe verticala(adica o rulada imensa,asezata in picioare-nah,nush' cum sa explic:-D).iniante de servire am presarat deaspura si alune de padure pralinate.
Atasament 014.JPG

ortansa-tu nu esti multumita,dar eu chiar il vad super,nu-mi spune cat te-ai chinuit cu pasta, pe mine ma enerveaza tare sa lucrez cu rosul, ca trebuie sa pun tot tubul,sau poate tu folosesti alti coloranti?Si asta de cioco arata simplu dar apetisant.

#2286 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 May 2010 - 06:09 PM

Vezi postareaAnca_B, la 08 May 2010 - 06:00 PM, a spus:

Dragele mele,cu mare drag ,ma alatur voua.Ce dorrr mi-a fost de "tortalit"!Sunt la zi,cu tot ceaa ce ati facut si voi,si va felicit pe fiecare !sa aveti parte de sanatate si ...la cat mai multe torturi!
Eu,am un tort pt. bunica sotului meu,care a implinit 83 de ani .E un tort mic dar simpatic,zic eu.Imi pare rau ca nu am poza cu sectiunea;blat simplu si cu mousee de lamaie,reteta Lissei!
Si ,acum...torturile pt gemenele de 3 ani,la care am lucrat cu mare drag;dar nu m-am asteptat sa am atat de bibilit.As mai fi bibilit la el dar...ma presa timpul si piticii!Unul e tort diplomat ,reteta mea :hungry: iar celalalt este tort cu blat "amandina alba" mousee de cioco alba,jeleu de capsuni si mousee de cioco' neagra.Decoruri din pdz si ri.
Initial am vrut sa fac torturile in forma"guguluf" ,dar am uitat ca am numai un "guguluf" si nu am vrut sa-l cumpar si pe al 2-lea(pt ca il folosesc destul de rar),cei de la LB de la Tg-Mures mi-au pus pe comanda numai o papusa barbie, :hungry: si mie imi trebuiau 2 brunete :hungry: .,prima pasta roz, mi-i s-a crapat,si asa ca am mai facut o pasta si nu mi-a mai "puscat" nuanta dorita, si asa nu mi-a mai ramas psta pt decor de iarba,piticii mi-i s-au dat la decor,si mi-au "sacrificat" niste animalute si floricele...deci multe peripetii.

Anca-ai avut peripeti dar ti-a iesit totul perfect bravoo fata,La multi ani!-bunicutei si gemenelor.

#2287 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 08 May 2010 - 06:13 PM

Vin si eu cu o camasa,culorile cererea clientei,cand am auzit de rosul am vazut negru in fata ochilor(fetele care il folosec stiu ce zic),am inghitit in sec si dai inainte,asta o iesit.Clienta super incantata. Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127333518614.jpg Imagine atasata: monthly_05_2010/post-395-127333519956.jpg

#2288 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 08 May 2010 - 06:25 PM

Foarte frumoase ti-au iesit papusile, Anca. Felicitari!

Vezi postareanuzi, la 08 May 2010 - 06:13 PM, a spus:

Vin si eu cu o camasa,culorile cererea clientei,cand am auzit de rosul am vazut negru in fata ochilor(fetele care il folosec stiu ce zic),am inghitit in sec si dai inainte,asta o iesit.Clienta super incantata. Atasament P1020652.JPG Atasament P1020653.JPG

Super tare camasa ta! Ti-a iesit foarte bine rosul! Cu ce ai taiat fasiile, ca ti-au iesit perfecte, si egale si cu marginile drepte; eu cand tai asa fasii imi ies marginile sfaramiciaose, mai ales la culori din astea puternice.

#2289 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 08 May 2010 - 06:54 PM

Anca,ce frumoase-s torturile!Foarte frumos tortul cu frisca,repet,eu nu am curaj si placere sa ma bag sa lucrez cu frisca,asa-mi place sa vad la voi torturi reusite ca asta! iar papusile sunt tare,tare frumoase! Cred ca tare fericite au fost gemenele! :hungry:

Nuzi, e atit de frumoasa,curata si calcata camasa lui Omar,zici ca e reala! :hungry: foarte,foarte reusita!si rosul...e atit de....rosu!!:hungry:

#2290 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 08 May 2010 - 09:55 PM

Dora, ma omori cu zile. Tortul tau e sublim! Nici nu s-a inventat cuvantul care sa exprime ce transmite tortul asta. Tu nu esti Om, nu-i asa? :bounce:

Anca, foarte frumoase torturile, cel mai mult imi place rochia papusii. O cupola perfecta.:love7:

Nuzi
, camasa ta e atat de speciala! Atat de diferita de ce am vazut! aceeasi intrebare o am si eu. Referitor la dungi. Pasta colorata de mine fie cu praf fie cu gel asaintensa iese sfarmicioasa. Asta e tot pasta de zahar sau e marsmalow? Ma gandesc ca ala ar fi mai maleabil si din cauza asta dungile ti-au iesit atat de perfect. Si da, si eu vad rosu in fatza ochilor cand aud de culori intense. O sa vedeti de ce imediat. Felicitari pentru prestatie! :pupic:

Si acum eu. Un tort de majorat. La prima vedere modelul a parut simplu dar va asigur ca nu a fost. In primul rand pentru ca tortul s-a vrut sa arate inalt. Am asamblat etajele in foeme de alea de la Penny insa alea sunt doar de 7 cm inaltime. Dupa ce am pus primul rand de crema si un blat peste a trebuit sa le inalt. Hmmm.
Ideea e ca la sfarsit a trebuit sa cioplesc nitel si am buctat etajul din mijloc. l-am cioplit oblic si a trebuit indreptat... Apoi etajul de sus care era gata imbracat a trebuit taiat, pentru a pastra proportiile... :bounce: Asa ca m-am laes si cu sectiune... :D
Gata cu vorba iata tortul:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127334869121.jpg

si sectiunea:

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127334872925.jpg

Si pentru maine un tort tricou de fotbalist. Sa imi aduceti aminte sa imi trag doua palme daca mai fac vreunul de asta in dungi. M-am taiat la vene cu pictura si tot s-au amestecat culorile in cateva locuri. Una peste alta nu sunt multumita de el deloc. Are acceasi compozitie ca cel de majorat. Adica blat negressa si crema de iaurt cu fructe de padure.

Imagine atasata: monthly_05_2010/post-20-127334874913.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2291 Useril este offline   marinaemy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 09 May 2010 - 06:42 AM

Buna fetelor! Cam demult nu am mai intrat pe aici,dar se pare ca voi nu stati deloc ,va felicit pe toate pentru torturile minunate .
Nuzi e perfecta camasa ,felicitari!

Si acum sa va arat si eu tortul meu,

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_05_2010/post-594-127337997627.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-594-127338005253.jpg

#2292 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 May 2010 - 08:59 AM

Marina, tare de tot masinuta! Ce ascunde sub capota? E construit sau sculptat?
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2293 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 09 May 2010 - 11:29 AM

Anca ,super frumoase torturile gemenelor.Imi place cum ti-au iesit rochitele ,frumos intinse si curate.felicitari!Nuzi super frumoasa camasa! Cred ca este una din cele mai frumoase torturi gen"camasa"pe care le-am vazut pana acum!Gloxi mi-a incantat ohii tortul tau!Foarte frumos si colorat minunat.Sincer te felicit iar sectiunea arata supeeeer!Cumva ai folosit crema pe care ai postat-o la "creme"?Mi-e in gand sa o fac si eu dar te rog sa-mi spui daca sunt suficiente cantitatile pentru un tort cu diam. de 28 cm.?
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2294 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 May 2010 - 12:00 PM

Gabrenia, da aia e crema. Pt un tort de 28 fac crema din juma de l de frisca si un iaurt mare de 400. O sa vezi tu cat iese de groasa si data viitoare ajustezi cantitatile. :thumleft:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2295 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 May 2010 - 12:47 PM

Vezi postareaLuminis, la 08 May 2010 - 06:25 PM, a spus:

Super tare camasa ta! Ti-a iesit foarte bine rosul! Cu ce ai taiat fasiile, ca ti-au iesit perfecte, si egale si cu marginile drepte; eu cand tai asa fasii imi ies marginile sfaramiciaose, mai ales la culori din astea puternice.

Luminis-multumesc,fasiile le-am taiat cu acea rola de taiat pizza sau cum so chema,ajutata de o rigla asa le masuram ,a fost foarte greu,sa pun fasie cu fasie dar.. asta a fost cererea :D .

Vezi postareaStefana, la 08 May 2010 - 06:54 PM, a spus:

Nuzi, e atit de frumoasa,curata si calcata camasa lui Omar,zici ca e reala! :thumleft: foart

Sefana-multumesc,pai doar era noua,apoi sigur au sifonato :)

#2296 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 May 2010 - 12:54 PM

Vezi postareagloxinia, la 08 May 2010 - 09:55 PM, a spus:

Nuzi[/b], camasa ta e atat de speciala! Atat de diferita de ce am vazut! aceeasi intrebare o am si eu. Referitor la dungi. Pasta colorata de mine fie cu praf fie cu gel asaintensa iese sfarmicioasa. Asta e tot pasta de zahar sau e marsmalow? Ma gandesc ca ala ar fi mai maleabil si din cauza asta dungile ti-au iesit atat de perfect. Si da, si eu vad rosu in fatza ochilor cand aud de culori intense. O sa vedeti de ce imediat. Felicitari pentru prestatie! :thumleft:

Gloxi-ma bucur ca-ti place,sa stii ca si la mine incet incet, incepea sa se sfarme de la atata colorant,dar sa terminat totul cu bine,pasta e cea de marshmallow,care cred eu ca e mai elastica,eu nu folosesc pasta de zahar ca face condens si nu stiu de ce.Voua vi sa intamplat? Tortul ce-l etajat i-mi place tare mult, si nu pare nici simplu de facut, sunt sigura ca ai muncit mult la el. felicitari :) :D :D .

#2297 Useril este offline   nuzi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 09 May 2010 - 12:57 PM

Vezi postareamarinaemy, la 09 May 2010 - 06:42 AM, a spus:

Nuzi e perfecta camasa ,felicitari!

Marina-multumesc si masina ta arata bine, ai vopsito cu pensula? asa se pare.

Vezi postareagabrenia, la 09 May 2010 - 11:29 AM, a spus:

Anca ,super frumoase torturile gemenelor.Imi place cum ti-au iesit rochitele ,frumos intinse si curate.felicitari!Nuzi super frumoasa camasa! Cred ca este una din cele mai frumoase torturi gen"camasa"pe care le-am vazut pana acum!Gloxi mi-a incantat ohii tortul tau!Foarte frumos si colorat minunat.Sincer te felicit iar sectiunea arata supeeeer!Cumva ai folosit crema pe care ai postat-o la "creme"?Mi-e in gand sa o fac si eu dar te rog sa-mi spui daca sunt suficiente cantitatile pentru un tort cu diam. de 28 cm.?

gabrenia-esti foarte draguta,multumesc.

#2298 Useril este offline   Livia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationTimisoara

Postat 09 May 2010 - 02:36 PM

Fetelor tin si eu sa va felicit pe toate, ati muncit nu gluma, imi face o mare placere sa intru aici si sa ma delectez cu minunatiile voastre!
Dora, Nuzi, Gloxi, Anca, Stefana, Mimi, Cellya, Ramo, Vrabiuta, Ceci, Ortansa, Simona(sper ca n-am uitat pe nimeni), va felicit pe toate si va admir pt munca si rabdare!

Pun si eu ultimile torturi:

Imagine postata

pt un mare amator de jocuri pe calculator, interior mousse de ciocolata cu lapte si jeleu de visine.

Imagine postata

pt un domn pasionat de pescuit, interior mousse de portocale si mousse de ciocolata alba.

#2299 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 09 May 2010 - 03:41 PM

Vezi postareaStefana, la 08 May 2010 - 12:25 PM, a spus:

Vai de mine,o adevarata poveste ai pus pe tort,Dora!!! E superb,superb!!!N-am cuvinte.... felicitari din inima,sper sa-ti aduca multe aprecieri si comenzi!!!

Multumesc draga mea...sper sa inceapa comenzile...din toata inima sper...acuma ramane de vazut...

Vezi postareaFoxyy, la 08 May 2010 - 12:45 PM, a spus:

Wowwwwww!!!!!!! Si ce mai poveste ai transpus!!! Vreau si io un tortulet de asta!!! Vine acusi ziua mea!!!

Pai n-ar fi rau sa pui manuta sa mesteresti unul!:)

Vezi postareavrabiuta, la 08 May 2010 - 12:47 PM, a spus:

Asta-i tort ????????? NU.............. E fila de poveste ! E un tablou care asteapsa sa fie expus intr-o galerie .... E......... un vis frumos ...ceva ce-mi doresc sa pot realiza si eu intr-o zi ! Aplauze la scena deschis ! Le meriti din plin !

Vrabiuto draga iti multumesc...daca perseverezi vei ajunge sa realizezi tablouri si mai frumoase;):D

Vezi postareaCosmina N, la 08 May 2010 - 01:13 PM, a spus:

Dora, mie mi-i si frica sa ma mai uit la torturile tale, pe bune! Eu cred ca intr-o zi o sa ma omori de inima! Prima reactie e soc (Asta-i tooooort???), pe urma incep sa-l studiez, sa-l admir, sa ma intreb de unde ai atatea idei pentru tortui asa de fabuloase etc. Deci, multe, multe felicitari! Esti o maestra de nota 100+

Doamne fereste...sa nu care cumva sa faci infarct:lol: draga mea...cuvintele tale superapreciative m-au emotionat profund...drept pentru care iti multumesc:pupic:

Vezi postareagabrenia, la 08 May 2010 - 02:22 PM, a spus:

Dora draga mea,m-ai lasat la propriu cu gura cascata si nu mint deloc!Ambele torturi sunt fara cusur,delicate si impecabile!Din tot sufletul te felicit !!!P.S.De unde iti vin ideile astea super?

Vezi postareaLuminis, la 08 May 2010 - 05:17 PM, a spus:

Eu nu inteleg de unde iti vin atatea idei! Sincer, te invidiez! Superb!

Dragele mele va multumesc...idei imi vin adhoc...plus flash-urile ce-mi revin in minte asupra unor elemente vazute prin pelegrinarile mele pe web;):D

Vezi postareanuzi, la 08 May 2010 - 06:05 PM, a spus:

Dora-fara cuvinte superbe amandoua,te felicit si la cat mai multe.

Multumesc draga concitadina...camasa ta e super!!!:thumleft:

#2300 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 09 May 2010 - 03:47 PM

Si ,acum...torturile pt gemenele de 3 ani,la care am lucrat cu mare drag;dar nu m-am asteptat sa am atat de

Ce faine sunt!

Vezi postareagloxinia, la 08 May 2010 - 09:55 PM, a spus:

Dora, ma omori cu zile. Tortul tau e sublim! Nici nu s-a inventat cuvantul care sa exprime ce transmite tortul asta. Tu nu esti Om, nu-i asa? :thumleft:

Eu nu vreau sa te omor...asa ca nu muri...uite ce minunatii de torturi faci...super tare tortul tau de majorat...brava fataaaaaaaaaaa!!!:):D

Vezi postareamarinaemy, la 09 May 2010 - 06:42 AM, a spus:

Si acum sa va arat si eu tortul meu,

Ce draguta este!

Vezi postareaLivia, la 09 May 2010 - 02:36 PM, a spus:

pt un mare amator de jocuri pe calculator, interior mousse de ciocolata cu lapte si jeleu de visine.

Te-ai descurcat bine cu decorarea lor...bravissima:appl:

Arata acest topic

• 428 Pagini +
  • « Prima
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic