salutare !
tot timpul am postat pe fuga si v-am felicitat " la grup". stiu ca nu e frumos
uite ca acum fac tot posibilul sa raspund mai pe indelete
intai sa va spun ca problema cu carioca mea neagra s-a rezolvat fara sa o mai introduc in esenta cum mi-a sugerat Ramo.
nu va spun ce m-am bucurat cand am vazut ca scrie iar

precum un copil

))))
Gloxi, foarte fain tortul cu viorele.l-am salvat. am voie sa ma inspir ?

poate chiar sambata prestez, inca nu stiu sigur.
Citeaza
Amu ma suna nevasta lui varu' ca maine e ziua lui si vrea tort.

Asa ca hai la copt blat facut decor si alea, alea. Si mai am si alte atributii de care cui ii pasa? Ma enerveaza oamenii astia care cred ca un tort se face cat ai bate din palme.
si eu am patit-o. culmea ca s-a suprapus cu un alt tort la care lucram si a trebuit sa refuz comanda ( era un corset de 3 kg)pt mine e model nou si normal ca aveam nevoie de ceva timp. altfel lucrezi cand l-ai mai facut de N ori), adica merge totul ca pe roate.
da' sa stii ca ti-a iesit faina lady !!!! facut "cat ai bate din palme" si un tort reusit !
Dora, am amutit ! nici cuvinte nu mai am ! esti ARTISTA si... nu pot intelege ce-au italienii in cap? oare ei ce vor?!?!

ambele torturi sunt superbe, perfecte.
Stefana, ce fain e si pestisorul asta...cu burta mare
Ortansa, hmmm...nu stiu ce nu-ti place, dar fetele au dreptate, torturile sunt fff reusite!
cum ai reusit sa scoti rosu .,,.atat de rosu ???e nuanta tare placuta.
Cec, eu nu ii vad defectele. de la distanta pare un tort reusit!
Gloxi, super si tortul medicilor ( fata, da' mai poti ??? ca prestezi la greu.asa mi se pare)
Anca, imi plac foarte mult cele 2 Barbie! da' cate peripetiii .....

))
si eu stiu cum e sa stea copilul NUMAI pe mine! ufffff .
Nuzi, ce camasa i-ai "croit" domnului Omar!! wow . superba!
Gloxi, oi fi muncit mult la tortul de majorat, dar E MI-NU-NAT si cred ca ai primit destule aprecieri(de la cei care au comandat).
florile rosii sunt pictate ?
Marina, felicitari pt masinuta rosie, e foarte frumoasa !
Livia, tortul cu pescarul mi-a ramas in minte. balta (apa) e facuta cu Royal ?
Ceci, felicitari si pt tortul fratilor!
Mimi, dragute torturile din ultima perioada! friscoase, ciocolatoase ..mmm..
Doriana, nu vad nicio urma de amidon . mie imi place cum lucrezi ...sunt asa de finute torturile tale !!! felicitari, draga mea !
Delioara, dintr-un banal timbru, uite ca ai reusit sa scoti o minunatie de tort ! e perfect executat !
Dana, vrei sa te specializezi si in lucrul cu frisca ? e reusit tortul-teren de fotbal!!
Marina, foarte fain ultimul tort ! nu-mi dau seama ce culoare e ...
Citeaza
Cellya , ti-am admirat ultimul tort pe un forum pentru copii , ia vino la raport

vin acusica. sa vad daca imi ia mesajul asta lung ......