Forum Culinar: Tortul - o arta sau nu ... invatam incet - Forum Culinar

Salt la continut

  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2321 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 10 May 2010 - 01:32 PM

: [quote name='nuzi' date='09 May 2010 - 10:57 AM' timestamp='1273402676' post='36536']
[quote name='marinaemy' date='09 May 2010 - 07:42 AM' timestamp='1273380128' post='36493']

Nuzi e perfecta camasa ,felicitari!


[/quote]
Marina-multumesc si masina ta arata bine, ai vopsito cu pensula? asa se pare


Pai la fel ca si tine ,cand am auzit de masinuta rosie mi s-a facut rau(nu am facut niciodata tort in forma de masinuta si culoarea rosie stiam ca nu iese nicicum)asa ca am cumparat o forma de masinutape care la urma am pictat-o :iamwithstupid:

#2322 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 10 May 2010 - 01:47 PM

[quote name='delioara' date='10 May 2010 - 06:11 AM' timestamp='1273471872' post='36640']
Numai minunatii apar pe aici, fetelor, ma bucur ca merge banda.



Marinaemy, frumoasa masina ai tortalit. Chiar e reusita, va admir foarte tare pe cele talentate; eu sunt antitalent la sculptat si la modelat figurine si la pictat... oare de ce m-oi fi apucat eu de facut torturi?? :iamwithstupid:


Delioara multumesc frumos!
Stai linistita ca nici eu nu ma pricep ,la sculptat si modelat asa ca am cumparat o tava in forma de masinuta (care e destul de scumpa dar avand in vedere ca mai trebuie sa fac vreo 3 masinute merita)
Mie imi plac torturile tale sunt dragute



Doriana multumesc! Si tortuletele tale sun foarte finute

#2323 Useril este offline   dani_ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 May 2010 - 05:46 PM

Vezi postareacec, la 09 May 2010 - 06:51 PM, a spus:

ce fete harnice pe aici, nici nu pot tine pasul cu voi, dar chiar daca nu zic nimic (poate si din cauza ca raman fara cuvinte la asa opere de arta)

am mai facut si eu un tort pt un baiat si o fata avand zilele de nastere la o saptamana diferenta
pt blat am folosit: 3 oua si 2 albusuri, 15 lg zahar, 15 lg ulei, 15 lg suc capsuni (sirop + apa minerala), un plic crema prajituri ciocolata, 1 plic praf de copt, faina pt a deveni ca o smantana mai grosuta
crema din: 400g smantana, 330ml nectar piersici (facut in toamna), 19g gelatina, 300-350g frisca, 5 lg zahar, piersici din compot
si a iesit asta:

fain si vesel, si faci niste flori frumoase...

Vezi postareaMIMI, la 09 May 2010 - 07:18 PM, a spus:

Torturile din ultima perioada:


:D deci ai repornit banda de facut torturi :D brava fata harnica

Vezi postareaDoriana, la 10 May 2010 - 09:02 AM, a spus:


Si acum ultimele doua torturi prestate :
(de fapt am mai facut unul da` nu l-am pozat , cel cu crema de ricotta , avea blat amandina alba , insiropat cu siropul din compot , imbracat in glazura alba de zahar pudra , un fel de royal mai subtire , care s-a aranjat foarte bine pe tort)

Mergeau mai multe flori , da` cand l-am facut mi s-a parut ca e prea incarcat , apoi mi-a parut rau ca nu am pus toate florile care le-am facut ... Blat negresa insiropat cu sirop de zahar ars , crema de budinca si frisca , florile lipite cu royal ... (Ramo , multumesc)(Gloxi , multumesc)

Asta e model vechi , da` asa a cerut clienta ... Blat negresa insiropat cu acelasi sirop de zahr ars si crema ganache de ciocolata cu lapte .

Va pup pe toate , si va doresc o saptamana minunata .


ce mult imi place cel roz cu floricelele mici!!!! este tare deosebit

Vezi postareadelioara, la 10 May 2010 - 09:40 AM, a spus:


Am reusit sa micsorez si eu poza, am facut un tort la care n-am avut decat o minora contributie in ceea ce priveste ideea decorului, si anume bordura :D. Restul a fost comandat la milimetru de client, si chiar ma gandeam cu groaza cum o sa iasa un tort rosu, cu sigla si o parte din logo-ul postei romane, cu un chenar ca de timbru, lat 'cam de doua degete'. Literele sunt taiate cu cutterul normal, a fost munca de chinez batran, si pasta fiind moale s-au cam deformat. Tot el e impricinatul din care a trebuit sa tai cam o treime, l-am facut mult mai mare decat comanda.
Ei, intr-un final a iesit dupa cum urmeaza. Blatul alb de amandina, insiropat cu esenta rom si muuuult alexandrion, mousse de cioco (cu lapte si amaruie) cu visine din compot, din pacate nu prea gustoase, n-am nimerit marca, si cu mousse de caramel.

este perfect! foarte reusit si ochios :iamwithstupid:


am reusit sa descarc terenul de fotbal. nu e asa de reusit, dar cu frisca iese mai greu. mie mi-ar fi placut sa-l fac in pasta ca are alta tinuta...dar nu au vrut ,ca nu le place

Imagine postata

Imagine postata

#2324 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 10 May 2010 - 06:41 PM

Vezi postareaAnca_B, la 08 May 2010 - 06:00 PM, a spus:



Frumoase torturi, da al gemenelor ,e profi !

Vezi postareanuzi, la 08 May 2010 - 06:13 PM, a spus:



Avea si de ce sa fie super incintata ! Poate nici dac-o calca ea, nu-i iesea o asa camasa ! Felicitari !

Vezi postareagloxinia, la 08 May 2010 - 09:55 PM, a spus:



Tortul de majorat de super ! Cred ca familia ti-a fost fericita ca a trebuit sa mai tai din el sau nu,nu sunt amatori de dulciuri ? Imi spui te rog care reteta de negresa o folosesti ? Si eu am facut da parca nu arata asa ...

Vezi postareamarinaemy, la 09 May 2010 - 06:42 AM, a spus:




frumoasa masinuta ! Si e asa rosie ! Cu ce ?....

Vezi postareaLivia, la 09 May 2010 - 02:36 PM, a spus:



Frumoase torturile, da ala cu pescaru e preferatul meu ! Pot ?

#2325 Useril este offline   vrabiuta 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 10 May 2010 - 06:42 PM

Vezi postareadani_ela, la 10 May 2010 - 05:46 PM, a spus:




Felicitari ! E foarte dragut !

#2326 Useril este offline   dora 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 10 May 2010 - 07:45 PM

Vezi postareadani_ela, la 09 May 2010 - 06:41 PM, a spus:

dora , ortansa -voi sunteti categoria `grea`- felicitari pt frumuseti


multumesc daniela...ce dragut e terenul tau de fotbal...desi ai dreptate...ar fi iesit "si mai si" cu pdz ;):D

Vezi postareacec, la 09 May 2010 - 06:51 PM, a spus:

dora ultimul tort le intrece pe toate, faci ce faci si nev lasi fara cuvinte :hungry:


Intentia mea nu este asta :)....f finut tortul tau cu flori...


Vezi postareaMIMI, la 09 May 2010 - 07:21 PM, a spus:

Si tortul de ieri,un tractor cu crema ciocolata


Mimisor ai devenit experta in masinute si alte cele...inrudite ;):hungry:

Vezi postareadelioara, la 10 May 2010 - 08:11 AM, a spus:

Dora, nu am cuvinte, deja minunat, nemaipomenit, etc. nu mai sunt suficiente. Esti o adevarata artista si chiar stau si ma intreb de ce te limitezi la a crea torturi. Mie una mi se pare ca pe orice ai pune mana, nu stiu, flori de plastic, tablouri, aranjamente florale, ar fi ceva f apreciat si spectaculos.


Draga mea ai dreptate...in curand voi incerca sa-mi mai diversific ..."paleta" pasiunii...sau a pasiunilor ;)..multumesc pt aprecieri
Imi place tortul tau timbru :)

Vezi postareaDoriana, la 10 May 2010 - 08:50 AM, a spus:

Dora , eu nu mai am ce sa spun despre torturile tale ... Adevarate opere de arta ... Barbie cu dantela si umbreluta e perfecta , iar Cenusareasa e tablou de pus in galerie . Atat de perfecte ...
Sa stii ca am facut iar crema de ricotta , pentru alta doamna , si a fost impresionata , a zis ca ea asa buna crema n-a mancat niciodata ... cand i-am spus ca e cu branza nu i-a venit sa creada , cica nu se simte branza deloc , e foarte fina si buna . Multumesc mult .


Multumesc Doriana...ma bucur ca are asa trecere reteta mea de crema cu ricotta...
Torturile tale sunt f dragute...la primul nici eu n-as mai fi adaugat floricele in plus...
Al doilea este chiar si mai dragut...insa eu as evita sa folosesc ca mijloc de floare perlutele aurii...dau un aer de...necizelat :)...sper sa nu te supere remarca mea...


#2327 Useril este offline   Doriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 10 May 2010 - 07:50 PM

Vezi postareadora, la 10 May 2010 - 07:45 PM, a spus:


Multumesc Doriana...ma bucur ca are asa trecere reteta mea de crema cu ricotta...
Torturile tale sunt f dragute...la primul nici eu n-as mai fi adaugat floricele in plus...
Al doilea este chiar si mai dragut...insa eu as evita sa folosesc ca mijloc de floare perlutele aurii...dau un aer de...necizelat :hungry:...sper sa nu te supere remarca mea...


Nu vad de ce m-ar supara ... Doar suntem aici sa invatam (eu mai mult) . Multumesc de aprecieri . Da` ma gandesc , :hungry: oare ce as putea folosi in mijlocul florilor ?
mama de fete cucuiete Imagine postata

#2328 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 May 2010 - 08:43 PM

Vezi postareagloxinia, la 09 May 2010 - 12:00 PM, a spus:

Gabrenia, da aia e crema. Pt un tort de 28 fac crema din juma de l de frisca si un iaurt mare de 400. O sa vezi tu cat iese de groasa si data viitoare ajustezi cantitatile. :hungry:

Multumesc Gloxinia!

Vezi postareanuzi, la 09 May 2010 - 12:57 PM, a spus:

[gabrenia-esti foarte draguta,multumesc.

Cu placere!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2329 Useril este offline   elida-silvia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 10 May 2010 - 08:46 PM

Vezi postareagloxinia, la 08 May 2010 - 09:55 PM, a spus:

Dora, ma omori cu zile. Tortul tau e sublim! Nici nu s-a inventat cuvantul care sa exprime ce transmite tortul asta. Tu nu esti Om, nu-i asa? :hungry:

Anca, foarte frumoase torturile, cel mai mult imi place rochia papusii. O cupola perfecta.:)


Nuzi
, camasa ta e atat de speciala! Atat de diferita de ce am vazut! aceeasi intrebare o am si eu. Referitor la dungi. Pasta colorata de mine fie cu praf fie cu gel asaintensa iese sfarmicioasa. Asta e tot pasta de zahar sau e marsmalow? Ma gandesc ca ala ar fi mai maleabil si din cauza asta dungile ti-au iesit atat de perfect. Si da, si eu vad rosu in fatza ochilor cand aud de culori intense. O sa vedeti de ce imediat. Felicitari pentru prestatie! :)


Si acum eu. Un tort de majorat. La prima vedere modelul a parut simplu dar va asigur ca nu a fost. In primul rand pentru ca tortul s-a vrut sa arate inalt. Am asamblat etajele in foeme de alea de la Penny insa alea sunt doar de 7 cm inaltime. Dupa ce am pus primul rand de crema si un blat peste a trebuit sa le inalt. Hmmm.
Ideea e ca la sfarsit a trebuit sa cioplesc nitel si am buctat etajul din mijloc. l-am cioplit oblic si a trebuit indreptat... Apoi etajul de sus care era gata imbracat a trebuit taiat, pentru a pastra proportiile... :hungry: Asa ca m-am laes si cu sectiune... :D
Gata cu vorba iata tortul:

Atasament P1060588 1600x1200 1600x1200.JPG

si sectiunea:

Atasament P1060571 1600x1200 1600x1200.JPG


Si pentru maine un tort tricou de fotbalist. Sa imi aduceti aminte sa imi trag doua palme daca mai fac vreunul de asta in dungi. M-am taiat la vene cu pictura si tot s-au amestecat culorile in cateva locuri. Una peste alta nu sunt multumita de el deloc. Are acceasi compozitie ca cel de majorat. Adica blat negressa si crema de iaurt cu fructe de padure.

Atasament P1060608 1600x1200.JPG

Foarte frumos tortul de majorat si sectiunea arata foarte bine felicitari :)

#2330 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 May 2010 - 08:56 PM

Vezi postareacec, la 09 May 2010 - 06:51 PM, a spus:



Imi plac mult florile!

Vezi postareaMIMI, la 09 May 2010 - 07:11 PM, a spus:

Fetelor,felicitari tuturor,sunteti grozave!Felicitarile sunt de grup,asta sa nu uit pe careva,sunteti multe.Pentru fiecare cate un :hungry: si o :hungry: .

Mimi sunt super torturile,ca de obicei.Am in plan sa fac si eu un tort cu pescar dar cine stie,in viitor pentru sotul meu,un pescar impatimit!

Vezi postareaDoriana, la 10 May 2010 - 09:02 AM, a spus:








Doriana sunt asa de delicate cele doua torturi!Chiar imi plac amandoua,poate ca un pic mai mult cel de al doilea.De unde iei cartoanele acelea aurii?
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2331 Useril este offline   gabrenia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 May 2010 - 09:02 PM

Daniela imi place mult terenul de fotbal!Cred ca a fost si tare bun!Delioara a iesit super reusit Timbrul Felicitari!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2332 Useril este offline   marinaemy 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 193
  • Inregistrat: 06-February 10
  • LocationBUCURESTI

Postat 10 May 2010 - 09:25 PM

Am mai facut si eu un tort astazi, blat alb,crema ganache de cioco amaruie,ganache de cioco alba si jeleu de portocale.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-594-127351955336.jpg


#2333 Useril este offline   tot_eu 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 10 May 2010 - 10:02 PM

salutare !
tot timpul am postat pe fuga si v-am felicitat " la grup". stiu ca nu e frumos :(
uite ca acum fac tot posibilul sa raspund mai pe indelete :)

intai sa va spun ca problema cu carioca mea neagra s-a rezolvat fara sa o mai introduc in esenta cum mi-a sugerat Ramo.
nu va spun ce m-am bucurat cand am vazut ca scrie iar :) precum un copil ;):)))))

Gloxi, foarte fain tortul cu viorele.l-am salvat. am voie sa ma inspir ?;) poate chiar sambata prestez, inca nu stiu sigur.

Citeaza

Amu ma suna nevasta lui varu' ca maine e ziua lui si vrea tort. :hungry:
Asa ca hai la copt blat facut decor si alea, alea. Si mai am si alte atributii de care cui ii pasa? Ma enerveaza oamenii astia care cred ca un tort se face cat ai bate din palme.


si eu am patit-o. culmea ca s-a suprapus cu un alt tort la care lucram si a trebuit sa refuz comanda ( era un corset de 3 kg)pt mine e model nou si normal ca aveam nevoie de ceva timp. altfel lucrezi cand l-ai mai facut de N ori), adica merge totul ca pe roate.
da' sa stii ca ti-a iesit faina lady !!!! facut "cat ai bate din palme" si un tort reusit !

Dora, am amutit ! nici cuvinte nu mai am ! esti ARTISTA si... nu pot intelege ce-au italienii in cap? oare ei ce vor?!?! :hungry: ambele torturi sunt superbe, perfecte.
Stefana, ce fain e si pestisorul asta...cu burta mare ;)
Ortansa, hmmm...nu stiu ce nu-ti place, dar fetele au dreptate, torturile sunt fff reusite!
cum ai reusit sa scoti rosu .,,.atat de rosu ???e nuanta tare placuta.

Cec, eu nu ii vad defectele. de la distanta pare un tort reusit!
Gloxi, super si tortul medicilor ( fata, da' mai poti ??? ca prestezi la greu.asa mi se pare)


Anca, imi plac foarte mult cele 2 Barbie! da' cate peripetiii .....;)))
si eu stiu cum e sa stea copilul NUMAI pe mine! ufffff .

Nuzi, ce camasa i-ai "croit" domnului Omar!! wow . superba!
Gloxi, oi fi muncit mult la tortul de majorat, dar E MI-NU-NAT si cred ca ai primit destule aprecieri(de la cei care au comandat).
florile rosii sunt pictate ?
Marina, felicitari pt masinuta rosie, e foarte frumoasa !
Livia, tortul cu pescarul mi-a ramas in minte. balta (apa) e facuta cu Royal ?
Ceci, felicitari si pt tortul fratilor!
Mimi, dragute torturile din ultima perioada! friscoase, ciocolatoase ..mmm..
Doriana, nu vad nicio urma de amidon . mie imi place cum lucrezi ...sunt asa de finute torturile tale !!! felicitari, draga mea !
Delioara, dintr-un banal timbru, uite ca ai reusit sa scoti o minunatie de tort ! e perfect executat !
Dana, vrei sa te specializezi si in lucrul cu frisca ? e reusit tortul-teren de fotbal!!
Marina, foarte fain ultimul tort ! nu-mi dau seama ce culoare e ...

Citeaza

Cellya , ti-am admirat ultimul tort pe un forum pentru copii , ia vino la raport :D

vin acusica. sa vad daca imi ia mesajul asta lung ......

#2334 Useril este offline   tot_eu 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 10 May 2010 - 10:09 PM

acum sa va arat ce am facut eu in ultima perioada

tortul cu cioco e pt casa si l-am insiropat bine, bine cu rom, de aceea o sa vedeti o sectiune mai ...curgatoare, dar asa l-am vrut noi: bine insiropat!!


are crema de cioco a doamnei Carmen Spantu + crema ganache , iar blatul..mmmmm...e o bunatate de blat - e vorba de blatul cu nuca si cacao postat de Doriana.

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-1273521976.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127352215805.jpg


#2335 Useril este offline   tot_eu 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 24-March 10

Postat 10 May 2010 - 10:16 PM

iar tortul pe care l-a vazut Doriana pe un forum(de copii) e acesta

tortuletul are blat alb, pufos(amandina fara cacao) si crema diplomat cu multe fructe: stafide, ananas, kiwi si banana - dorinta mamicii ! decorul din pdz (de data aceasta am facut pasta de zahar a Lissei).

literele sunt facute cu un cutit de bucatarie ..pfff...noroc ca era numele mai scurt . :hungry:)))
cum zicea si Delioara, pasta se ducea in toate partile atunci cand incercam sa tai..m-am chinuit, dar a meritat efortul(parerea mea).

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127352238831.jpg
  • Imagine atasata: monthly_05_2010/post-626-127352241937.jpg


#2336 Useril este offline   gloxinia 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 10 May 2010 - 10:28 PM

Vezi postareadani_ela, la 10 May 2010 - 05:46 PM, a spus:

Tortul de majorat de super ! Cred ca familia ti-a fost fericita ca a trebuit sa mai tai din el sau nu,nu sunt amatori de dulciuri ? Imi spui te rog care reteta de negresa o folosesti ? Si eu am facut da parca nu arata asa ...


Negressa Dorei :) pentru care o sa ii raman datoare pe veci. Mi-a trebuit foarte mul sa exersez sa iasa asa. E f important sa coci la foc mic. Eu nu am termometru la cuptor si am invatat sa "ascult" cuptorul.

Arata apetisant terenul tau de fotbal. Acum ma uitam la sigla si ma intrebam oare eu de ce ma chinui sa desenez o stea galbena in mijloc si sa pictez printre cand e mai simplu sa o atasezi la sfarsit? :hungry: Merci de pont!

Vezi postareaelida-silvia, la 10 May 2010 - 08:46 PM, a spus:

Foarte frumos tortul de majorat si sectiunea arata foarte bine felicitari :D

Merci frumos :)

Vezi postareamarinaemy, la 10 May 2010 - 09:25 PM, a spus:

Am mai facut si eu un tort astazi, blat alb,crema ganache de cioco amaruie,ganache de cioco alba si jeleu de portocale.

woow, da de culori nu zici nimic? Sunt metalzate? Cum, de care, de unde?

Vezi postareacellya, la 10 May 2010 - 10:02 PM, a spus:

Gloxi, foarte fain tortul cu viorele.l-am salvat. am voie sa ma inspir ?;) poate chiar sambata prestez, inca nu stiu sigur.


O da, ma bucur enorm ca e sursa de inspiratie pentru cineva ;) Abia astept sa il vad.

Citeaza

Gloxi, super si tortul medicilor ( fata, da' mai poti ??? ca prestezi la greu.asa mi se pare)

Gloxi, oi fi muncit mult la tortul de majorat, dar E MI-NU-NAT si cred ca ai primit destule aprecieri(de la cei care au comandat).
florile rosii sunt pictate ?

Merci frumos, da sa stii ca azi m-am umflat putin in pene ca mi-am auzit laude si de la mamica si de la invitati. Dar imi trece iute ;) Florile rosii le-am picatat a doua zi dupa ce le-am facut. Altfel nu reuseam in veci sa le fac asa rosii.


Vezi postareacellya, la 10 May 2010 - 10:09 PM, a spus:

acum sa va arat ce am facut eu in ultima perioada

tortul cu cioco e pt casa si l-am insiropat bine, bine cu rom, de aceea o sa vedeti o sectiune mai ...curgatoare, dar asa l-am vrut noi: bine insiropat!!


are crema de cioco a doamnei Carmen Spantu + crema ganache , iar blatul..mmmmm...e o bunatate de blat - e vorba de blatul cu nuca si cacao postat de Doriana.

Mama mia ce fain arata! Yumiiii! :)

edit: am vazut si ultimul tort ce fain arataaaaaaaaaa! Si ce ingenios sa decupezi o floare in litere. Si eu ma chinui sa fac cerc! :hungry:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2337 Useril este offline   elida-silvia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 11 May 2010 - 10:30 AM

Buna fetelor,felicitari ptr frumoasele torturi

Vin si eu cu un tort,o comanda ptr un baietel de 6 ani il duce la gradinita .
Astept cu nerabdare reactia mamei ,traba sa vina dupa el si intre timp am zis sa postez sa va arat si vouaImagine postata

Uploaded with ImageShack.us

#2338 Useril este offline   elida-silvia 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 21-February 10

Postat 11 May 2010 - 10:59 AM

daniela,foarte frumos si reusit tortul,cred ca a fost tare bun!
felicitari :-*

#2339 Useril este offline   Luminis 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 11 May 2010 - 11:04 AM

Vezi postareaelida-silvia, la 11 May 2010 - 10:30 AM, a spus:

Buna fetelor,felicitari ptr frumoasele torturi

Vin si eu cu un tort,o comanda ptr un baietel de 6 ani il duce la gradinita .
Astept cu nerabdare reactia mamei ,traba sa vina dupa el si intre timp am zis sa postez sa va arat si vouaImagine postata

Uploaded with ImageShack.us


Superb acest tort! Reactia nu poate fi decat pe masura. Bravo! Felicitari!

#2340 Useril este offline   IrinucaPopii 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 120
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSpania

Postat 11 May 2010 - 11:46 AM

Vezi postareagloxinia, la 08 May 2010 - 09:55 PM, a spus:

Un tort de majorat.

Si pentru maine un tort tricou de fotbalist.



Harnica fata!
Eu zic ca au iesit foarte bine ( dar la cat ma pricem eu....) :-*

Arata acest topic


  • 428 Pagini +
  • « Prima
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi